Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

mrb kızlar aranıza yeni katıldım bişey soracaktm bu hastalığın tüp bebektn baska tedavi şansı varmı

Tuncsss:18:

evitax idrar testi yapmadın de mi sen böyle sorduğuna göre canım.... istersen onu da yap diyecektim evinde varsa ama zaten şurada ne kaldı de mi bekleriz

evitax idrar testi yapmadın de mi sen böyle sorduğuna göre canım.... istersen onu da yap diyecektim evinde varsa ama zaten şurada ne kaldı de mi bekleriz

hakkaten yaaa yaptın mı hiç idrar testi? güya iğnenin etkisi ile çift çizgi çıkabiliyormuş.. doğru mu ki.. :18:

Yaptım canım.Çıkmıcağını bile bile..çıkmadıda zaten.Çatlatma iğnesinden en erken 10-11 gün sonra Kan testi yaptırılması öneriliyor.İdrara geçmesi için adet gecikmesinden 1 hafta sonrası sağlıklı sonuc alma aşıcısından öneriliyor.11gün oldu eğer döllendiyse ve herşey olması gereken hızdaysa bu süre hcgnin idrara geçmesi için yeterli değil.

26 yaşındaym ama1tüp bebek yaptrdm yeniden tüp bebektedavisinemi baslasam kararsızm

bir sürü yöntem varken yaşın da erken bence ben 30 yaşındayım.... bence diğer tedavi seçeneklerini de düşünmelisin doktor neden hemen tüp bebek dedi yoksa sen mi istedin?

hakkaten yaaa yaptın mı hiç idrar testi? güya iğnenin etkisi ile çift çizgi çıkabiliyormuş.. doğru mu ki.. :18:

ay ama nerden bileyim senin de cevaplayacağını :))
bugün maşallah karşı karşıya cevaplıyoruz herşeyi :) bebeklerin etkisi mi dersin, hahahah

Hamile kardeşliğidir belkiBebekler çekiyordur birbirini:76ur dur biz en iyisi herşey kesinleştikten sonra ikiimizdede sonuc olumlu olursa ve biri kız biri erkek olursa KERTİVERELİM bebeklerimizi

Hamile kardeşliğidir belkiBebekler çekiyordur birbirini:76ur dur biz en iyisi herşey kesinleştikten sonra ikiimizdede sonuc olumlu olursa ve biri kız biri erkek olursa KERTİVERELİM bebeklerimizi

olur neden olmasın :)) ama bende çoğul olma ihtimali var bak ona göre :)) artık iki erkek olursa sen seçersin hangisini istiyosan veririm kızına oğlumu ayy çok güldüm yaaa.. resmen kahkaha attım...

olur neden olmasın :)) ama bende çoğul olma ihtimali var bak ona göre :)) artık iki erkek olursa sen seçersin hangisini istiyosan veririm kızına oğlumu ayy çok güldüm yaaa.. resmen kahkaha attım...

hayal kurmak insanı yaşatır ve olayları olacakları gerçek kılar... kurun bence de çok güzel hayaller bunlar ve gerçek olabilecek hayaller

Gülelim gülelim hep gülelim.Benimde olur belki 1kız 1 erkek olur seninde öyle olur.Ozaman kertmekle kalmaz birde BERDEl patlatıveririzzzz eytttttttttttt.Tutmayın bizi hiiiçç

biraz bunu ben istedim hemrn olcak zannettm ama keşke hemen tüp bebeğe başlamasaydım

işte sabretmek gerekli canım biraz aceleci davranmışsın tüp bebeğin de garantisi yok ki... yumurta takibi ile başla bence gelişmiyorsa yumurtan geliştirici ilaçlarla devam edersin çatlatma iğnesi yapıyorlar ilişki günlerini saptıyor doktorlar bir de öyle denersin sende ve eşinde başka sorun yoksa bunları denemelisin...

mrb kızlar aranıza yeni katıldım bişey soracaktm bu hastalığın tüp bebektn baska tedavi şansı varmı

Tabiki de var, tüp bebek en son tercih edilmesi gerek yöntem, hatta kendiliğinden bile hamile kalabilirsin,öncelikle yumurta oluşturma ve olgunlaştırma ile çatlatma tedavisi uygulanıyor, en azından bende öle olmuştu,sonra rahim filmi gibi bikaç tetkik istemişti doktorum, tüpler ne durumda diye bakmıştı, sonre 3 ay beni kendi halime bıraktı ilaçsız falan denicez bakalım, olmazsa aşılama, onuda en az 3 defa deneyelim diyo doktorum, en son tüp bebek... ben de 27 yaşındayım, eğer pko dan başka bir rahatsızlığın yoksa tüp bbekten önce başka alternatifler dene canım.

hayal kurmak insanı yaşatır ve olayları olacakları gerçek kılar... kurun bence de çok güzel hayaller bunlar ve gerçek olabilecek hayaller

inşallah bu ay olmasa sonraki aylarda olacak.. umut fakirin ekmeği misali

Gülelim gülelim hep gülelim.Benimde olur belki 1kız 1 erkek olur seninde öyle olur.Ozaman kertmekle kalmaz birde BERDEl patlatıveririzzzz eytttttttttttt.Tutmayın bizi hiiiçç

ayy gece gece krize soktun beni.. sen çok yaşa emi..

ulen bebekler bi gelin varya sizin için bu forumdaki yazışmaları saklayıp çıktı alıp bir kitap hazırlayacağım :82:

yalnız bak sana kızın olcakmış muamelesi yaptım bilemiyorum yani

Allah söyletmiştir belki..Olsunda sağlıklı hayırlı evlat olsunda..Kız olsun erkek olsun..yeterki olsun...Zaten durmak yok yola devam 1. olsun 2. 3. 4. ....gelicekler bebeklerim rabbim verdikçe ben doğurucammm kızda olur erkekte olur olur da olurrrrr haydeeeeeeeeeeeeeeee

yalnız bak sana kızın olcakmış muamelesi yaptım bilemiyorum yani

Allah söyletmiştir belki..Olsunda sağlıklı hayırlı evlat olsunda..Kız olsun erkek olsun..yeterki olsun...Zaten durmak yok yola devam 1. olsun 2. 3. 4. ....gelicekler bebeklerim rabbim verdikçe ben doğurucammm kızda olur erkekte olur olur da olurrrrr haydeeeeeeeeeeeeeeee

en sonunda beni de güldürdünüz vallahi çok yaşayın :90: minikleriniz de çok yaşasınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…