mrb kızlar aranıza yeni katıldım bişey soracaktm bu hastalığın tüp bebektn baska tedavi şansı varmı
merhabalar.. tüp bebeğe kadar denenmesi gereken bir çok yöntem var.. tüp bebek genelde en son tercih ediliyor..
mesela ilk olarak yumurta takibi, ilaçla yumurta takibi, ilaçla yumurta takibi ve çatlatma iğnesi, aşılama.. bunlar yöntemler.. hiçbirinden sonuç alınamazsa tüp bebek deneniyor genel olarak.. tabi tüm bunlarda sizin hormonal dengeniz, yaşınız etken..
Oooooo tüp bebeğe gelene kadar..
Bir defa tedavisiz ve kendi kendine hamile kalma şansın var.
2. Yanılmıyorsam sınırı 3 defa olmak üzere yumurta takibiyle ''klomen+çatlatma iğnesiyle'' hamile kalma şansın var.
3. Aşılamayı 3 defa deneme hakkın var ve bu şekilde hamile kalma ihtimalin var.
Yani tatlım larsak tüp k tedavisi yapman gereken en son tedavi
Tuncsss:18:
evitax idrar testi yapmadın de mi sen böyle sorduğuna göre canım.... istersen onu da yap diyecektim evinde varsa ama zaten şurada ne kaldı de mi bekleriz
evitax idrar testi yapmadın de mi sen böyle sorduğuna göre canım.... istersen onu da yap diyecektim evinde varsa ama zaten şurada ne kaldı de mi bekleriz
26 yaşındaym ama1tüp bebek yaptrdm yeniden tüp bebektedavisinemi baslasam kararsızm
26 yaşındaym ama1tüp bebek yaptrdm yeniden tüp bebektedavisinemi baslasam kararsızm
hakkaten yaaa yaptın mı hiç idrar testi? güya iğnenin etkisi ile çift çizgi çıkabiliyormuş.. doğru mu ki.. :18:
Yaptım canım.Çıkmıcağını bile bile..çıkmadıda zaten.Çatlatma iğnesinden en erken 10-11 gün sonra Kan testi yaptırılması öneriliyor.İdrara geçmesi için adet gecikmesinden 1 hafta sonrası sağlıklı sonuc alma aşıcısından öneriliyor.11gün oldu eğer döllendiyse ve herşey olması gereken hızdaysa bu süre hcgnin idrara geçmesi için yeterli değil.
ay ama nerden bileyim senin de cevaplayacağını :))
bugün maşallah karşı karşıya cevaplıyoruz herşeyi :) bebeklerin etkisi mi dersin, hahahah
Hamile kardeşliğidir belki Bebekler çekiyordur birbirini:76 ur dur biz en iyisi herşey kesinleştikten sonra ikiimizdede sonuc olumlu olursa ve biri kız biri erkek olursa KERTİVERELİM bebeklerimizi
olur neden olmasın :)) ama bende çoğul olma ihtimali var bak ona göre :)) artık iki erkek olursa sen seçersin hangisini istiyosan veririm kızına oğlumuayy çok güldüm yaaa.. resmen kahkaha attım...
olur neden olmasın :)) ama bende çoğul olma ihtimali var bak ona göre :)) artık iki erkek olursa sen seçersin hangisini istiyosan veririm kızına oğlumuayy çok güldüm yaaa.. resmen kahkaha attım...
biraz bunu ben istedim hemrn olcak zannettm ama keşke hemen tüp bebeğe başlamasaydım
mrb kızlar aranıza yeni katıldım bişey soracaktm bu hastalığın tüp bebektn baska tedavi şansı varmı
hayal kurmak insanı yaşatır ve olayları olacakları gerçek kılar... kurun bence de çok güzel hayaller bunlar ve gerçek olabilecek hayaller
Gülelim gülelim hep gülelim.Benimde olur belki 1kız 1 erkek olur seninde öyle olur.Ozaman kertmekle kalmaz birde BERDEl patlatıveririzzzz eytttttttttttt.Tutmayın bizi hiiiçç
hayal kurmak insanı yaşatır ve olayları olacakları gerçek kılar... kurun bence de çok güzel hayaller bunlar ve gerçek olabilecek hayaller
yalnız bak sana kızın olcakmış muamelesi yaptım bilemiyorum yani
yalnız bak sana kızın olcakmış muamelesi yaptım bilemiyorum yani
Gülelim gülelim hep gülelim.Benimde olur belki 1kız 1 erkek olur seninde öyle olur.Ozaman kertmekle kalmaz birde BERDEl patlatıveririzzzz eytttttttttttt.Tutmayın bizi hiiiçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?