inşallah bu ay olmasa sonraki aylarda olacak.. umut fakirin ekmeği misali
ayy gece gece krize soktun beni.. sen çok yaşa emi..
ulen bebekler bi gelin varya sizin için bu forumdaki yazışmaları saklayıp çıktı alıp bir kitap hazırlayacağım :82:
en sonunda beni de güldürdünüz vallahi çok yaşayın :90: minikleriniz de çok yaşasınlar...
Allah söyletmiştir belki..Olsunda sağlıklı hayırlı evlat olsunda..Kız olsun erkek olsun..yeterki olsun...Zaten durmak yok yola devam 1. olsun 2. 3. 4. ....gelicekler bebeklerim rabbim verdikçe ben doğurucammm kızda olur erkekte olur olur da olurrrrr haydeeeeeeeeeeeeeeee
bi şarkı varya olur olur bal gibi olur olur olur bal gibi olur.. eskilerden bi hatun söylüyordu..
vallahi topicin en kahkahalı anını yaşadım.. aylardır burdayım
bi şarkı varya olur olur bal gibi olur olur olur bal gibi olur.. eskilerden bi hatun söylüyordu..
vallahi topicin en kahkahalı anını yaşadım.. aylardır burdayım
Ben yaşatırım öyleee.Yarına kadar moral depolamam lazım yoksa geçmez bu saatlerrr..Gel bebeğim gelllllllllllllllllll
Ben yaşatırım öyleee.Yarına kadar moral depolamam lazım yoksa geçmez bu saatlerrr..Gel bebeğim gelllllllllllllllllll
bende bende vallahi.. Rabbim yeter ki versin yavrularımızı.. 3-5 çok da mühim değil.. zaten daha bebek gelmeden kısmetimiz açılıyor gibi..
eşime yeni bir iş teklifi geldi bugün.. çok mutluyuz.. her an iş değiştirebilir.. hemen dedim belki de bebeğimiz bizimle ve bu onun kısmeti diye..
var canım bi sorun çok takan biriyim tüp bebekte şansı yüzde doksan olur dedi transferden itibaren olmayack diye ağladım
Aminnnnnnn..Yicez bu pkoyu bak görün.Pko pko olduğuna pişman olucak.emir_bebek:
vay be kızlar ne coştunuz böyle allah eksik etmesin canlarım hadi bakalım bebişleriniz gelirse bu sevinç kaça katlanır bilmem valla süpersiniz bu akşam beni de güldürdünüz devam hadi bakem canlarımmmmmmm
bicciiimmmm bizde senle kerpelm bebişleri
vay be kızlar ne coştunuz böyle allah eksik etmesin canlarım hadi bakalım bebişleriniz gelirse bu sevinç kaça katlanır bilmem valla süpersiniz bu akşam beni de güldürdünüz devam hadi bakem canlarımmmmmmm
bicciiimmmm bizde senle kerpelm bebişleri
ankarada tedavi göreniniz varmı
çok keyifli bir akşam geçirdim.. ama kocacığım bana gıcık olmuş durumda :))) bu gece yatağa almayacak beni böyle giderse.. ben kendi kendime kahkahalar atıyorum pc başında adam bana bakıyo ne oluyo diye
bence de canım ya başgöz edelim bizde bakarsın bizim minilerde aynı zamanda yola koyulurlar ya da senin oğlan benim kızdan bikaç ay büyük olsun :90:
nasıl ama iyi fikir de mi?
aynen ya Allahtan benim eşim de bilgisayar başında pek anlamıyor ne olduğunu ama ben de yüksek sesle kıkırdıyorum :)
benimki de kendini tvye verdi.. harddisk içindeki ses codeci arızalı olan filmleri buluyor.. film arşivimiz varda binlerce film var elimizde.. en büyük zevkimiz pazar günleri tüm günü koltukta yastık battaniye sarmaş dolaş film izlemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?