Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bi şarkı varya olur olur bal gibi olur olur olur bal gibi olur.. eskilerden bi hatun söylüyordu..
vallahi topicin en kahkahalı anını yaşadım.. aylardır burdayım

UMut etmeyi hak etmedikmi?Tedavimizi olup,rabbimizin rızasını kazanmak için elimizdn geleni yapmadıkmı?Yardımını dilemedikmi?Ebette umut edicez..Rabbim hayırlısyla tez vakitte vericek bebeklerimizi kucaklarımızaa..Buay olmazsa hayırlısı dicez..Diğer ay var var var var var.İnşallah gerek kalmaz ama var.umut tüketmek yok..Sende çok yaşa tatlımmm hepberaber

en sonunda beni de güldürdünüz vallahi çok yaşayın :90: minikleriniz de çok yaşasınlar...

Aminnnnnnnnnnnnnnnn canımm.sende aynı..

bende bende vallahi.. Rabbim yeter ki versin yavrularımızı.. 3-5 çok da mühim değil.. zaten daha bebek gelmeden kısmetimiz açılıyor gibi..
eşime yeni bir iş teklifi geldi bugün.. çok mutluyuz.. her an iş değiştirebilir.. hemen dedim belki de bebeğimiz bizimle ve bu onun kısmeti diye..

bi şarkı varya olur olur bal gibi olur olur olur bal gibi olur.. eskilerden bi hatun söylüyordu..

okurken benim de içimden bu şarkı geçmişti....
Olur olur
Kalplerimiz yolları bulur
Olur olur
Bal gibi olur
Akan sular sularda durur

var canım bi sorun çok takan biriyim tüp bebekte şansı yüzde doksan olur dedi transferden itibaren olmayack diye ağladım

Ben yaşatırım öyleee.Yarına kadar moral depolamam lazım yoksa geçmez bu saatlerrr..Gel bebeğim gelllllllllllllllllll

Ben yaşatırım öyleee.Yarına kadar moral depolamam lazım yoksa geçmez bu saatlerrr..Gel bebeğim gelllllllllllllllllll

hani bebekler byürken denir yaa; gel babası geel geel geeel.. biz de gel bebesi geel geel geeel diyelim.. ben sanki içimde bebiş varmış gibi karnımı sevip hadi bebeğim mutlu et beni diyorum sürekli.. çok mutlu ediyor o bile eşim kafayı yedin diyor ama olsun..

Aminnnnnnn..Yicez bu pkoyu bak görün.Pko pko olduğuna pişman olucak.emir_bebek:

var canım bi sorun çok takan biriyim tüp bebekte şansı yüzde doksan olur dedi transferden itibaren olmayack diye ağladım

işte bu büyük sorun en pozitif bakman gereken zamanda karamsarlık etmişsin ondan tutmadı demek ki neden diyeceksin stresle hormon dengesi bozuluyor da ondan yani hep olumlu bakıp olacak diye adımını atacaksın canım...

vay be kızlar ne coştunuz böyle allah eksik etmesin canlarım hadi bakalım bebişleriniz gelirse bu sevinç kaça katlanır bilmem valla süpersiniz bu akşam beni de güldürdünüz devam hadi bakem canlarımmmmmmm

bicciiimmmm bizde senle kerpelm bebişleri

canım benim hepbirlikte bebeklerimizi kutlıcaz, onların gelişimini izlicez, doğduğunda birbirimize haberler uçurucaz.. ilk dişi, ilk adımı vs derken ömür işte gelip geçicek.. Allah sağlık,sıhhat,bol kazanç versin versin bebeklerimize yetelim

bence de canım ya başgöz edelim bizde bakarsın bizim minilerde aynı zamanda yola koyulurlar ya da senin oğlan benim kızdan bikaç ay büyük olsun :90:
nasıl ama iyi fikir de mi?

çok keyifli bir akşam geçirdim.. ama kocacığım bana gıcık olmuş durumda :))) bu gece yatağa almayacak beni böyle giderse.. ben kendi kendime kahkahalar atıyorum pc başında adam bana bakıyo ne oluyo diye

çok keyifli bir akşam geçirdim.. ama kocacığım bana gıcık olmuş durumda :))) bu gece yatağa almayacak beni böyle giderse.. ben kendi kendime kahkahalar atıyorum pc başında adam bana bakıyo ne oluyo diye

aynen ya Allahtan benim eşim de bilgisayar başında pek anlamıyor ne olduğunu ama ben de yüksek sesle kıkırdıyorum :)

bence de canım ya başgöz edelim bizde bakarsın bizim minilerde aynı zamanda yola koyulurlar ya da senin oğlan benim kızdan bikaç ay büyük olsun :90:
nasıl ama iyi fikir de mi?

hadi bakalım bicim çalışmalara son sürat devam süper fikir canım bu hamilelik fikrine biraz daha motive oldum ve sanki yakın bir zamanda olacak gibi geliyor hayırlısı ve sağlıkla bebişmiz gelsnde artık her hareketini her dudağından çıkan sözü paylaşırız tuncssunda dediği gibi

aynen ya Allahtan benim eşim de bilgisayar başında pek anlamıyor ne olduğunu ama ben de yüksek sesle kıkırdıyorum :)

benimki de kendini tvye verdi.. harddisk içindeki ses codeci arızalı olan filmleri buluyor.. film arşivimiz varda binlerce film var elimizde.. en büyük zevkimiz pazar günleri tüm günü koltukta yastık battaniye sarmaş dolaş film izlemek

ay harika ben de bayılırım film izlemeye güzel film oldu mu eşimle beraber izleriz ama ben ayırt etmem korku filmi bile olsa izlerim severim yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…