Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

var canım bi sorun çok takan biriyim tüp bebekte şansı yüzde doksan olur dedi transferden itibaren olmayack diye ağladım

Beni tanıyor olsaydın dünyada herşeyi kafaya takan insanlar arasında ilk 10a girebiliceğimi görürdün.Umutsuz olmıcaksın.Elbette zaman zaman sebepli veya sebepsiz kırılıyor umudumuz.Normallll ama önemli olan en kısa sürede toparlanmak...Bak sana birşey anlatıcam biliyorsundur belki çok kısa özetleyerek..
Hz.isa suyun üzerinde yüdüğünü göre havarilerinden biri bunu kendisininde yapabilmesini istemiş..Ve denizin üzerinde yürümeye başlamış..Bir anda esen rüzgarın verdiği paniğe kapılarak batmaya başlamış.Hz isa petrusu batmaktan kurtarmış.Batmasının sebebi rüzgardan korkması ''ŞÜPHEYE DÜŞMESİYMİŞ'' rabbimize dua edip onun rızasını ve şifasını isticez.Bunun gerçekleşiceğinden bir an bile tereddüd t etmemeliyiz.!

Son düzenleme:

bende de öyle bir his var canım ya yakın zamanda olacak biliyorum hatta seninki benden önce gibi ne bileyim... öyle hissediyorum... :87: paylaşırız tabi herşeylerini...sevincimizi, yaşlarını...

ay harika ben de bayılırım film izlemeye güzel film oldu mu eşimle beraber izleriz ama ben ayırt etmem korku filmi bile olsa izlerim severim yani...

bende herşeyi izlerim.. mesela son türk filmlerinden 'incir reçeli' çok güzeldi.. çok beğenerek ağlayarak izlemiştim.. tavsiye ederim.. ayrıca korku filmi manyaklığım var, testere serisini defalarca izledim ve hala da canım sıkıldıkça açar açar izlerim.. takıntılı filmlerim var anlıyacağın tekrar tekrar izlemekten keyif aldığım..

var canım bi sorun çok takan biriyim tüp bebekte şansı yüzde doksan olur dedi transferden itibaren olmayack diye ağladım

Benimkisi yokBende karnımı seviyorum koruyorum nedendir bilmem.Karnıma bakıyorum garip garip triplere giriyorum flan

Kertin canım kertin.Eee güzel enerji gibisi yok

inşallah.. yakında bir gün bu smileyi kullanarak bende dicem

Yine kullan.Sanki ben eminmiyimde kullanıyorum.Eminim!Rabbimin bizim için en hayırlısını vericeğine eminm..

incir reçelini duydum ama izlemedim hemen alayım onu o zaman :) teşekkür ederim... ben de türk filmlerini beğeniyorum hepsini izlemeye çalıştım... takıntı filmler oluyor bende de halka 1 ve 2 yi bikaç kere izlemiştim o zamanlar... ama daha çok romantik duygusal aşk filmlerini severim 2006 yılının the holiday filmi gibi mesela Kate Winslet,Cameron Diaz,Jude Law,James Franco oynamıştı, izlemediysen tavsiye ederim canım...

film demişken bizde kocişimle beraber en son bu pazar gecesi saat 4 e kadar belkide 4üde geçiyordur film izledik valla böyle bir keyif yok bence çok zevkli oluyor herkese tavsiye ediyorum

bende korku filmi izleyemem romantik duygusal belgesel türü ve komedi filmlerine bayılırım korku fimi izlediğimde yerimden kıpırdayamıyorum tuvalete falan tek gidmem

film demişken bizde kocişimle beraber en son bu pazar gecesi saat 4 e kadar belkide 4üde geçiyordur film izledik valla böyle bir keyif yok bence çok zevkli oluyor herkese tavsiye ediyorum

Bizimde aynı şekilde ritüellerimiz oluyorÇekirdek,cips,çay,kola,kahve,çerez,mısır boş durmak yok film üzerine film izliyoruzBizde çok seviyoruz.

bicim dediğin filmi izleyeceğim en kısa zamanda..

yellow'cuum izle izle bol bol izle, ilerde bebekten fırsat bulup izleyemeyeceksin

hepinize mutlu rüyalar kızlar, ben artık çıkayım..

evitax yarın mutlu haberi bize de bildir sakın unutma tamam mı bizleri

sabah görüşmek üzere

evet canım rahatlık bakımından ararız heralde bu günleri istediğin zaman gezmeye çıkamayız arttık bebişimz gelirse ama napalım bebeiş gelsinde herşeye değer valla hadi canım görüşürüz sanada mutlu rüyalaer rüyandan bizleri gör canım

Görüşürüz canımm..İnşallah güzel haberler alırım hemen gelip sizede söylerim..Bebek yoksa kısa çaplı bir bunalımdan sonra gelirim herhalde iyi geceler güzel rüyalarrr

en son izlediğim ayin filminden sonra ben de tek başıma dolaşamadım bir süre vallahi....
canım ya bebek bakmak da çok zevkli minik bir yeğenim var onu severken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum :))

iyi geceler hepinize ben de yatacağım dinleneyim sabah platese devam :))

tuncss evitax müjdeleri bekliyorum moral bozmak yok sonucu alır almaz yazın lütfen sevinçleri de üzüntüleri de paylaşmak için varız burada.... ama sevinelim bu defa hep beraber...
yellooww görüşürüz..

en son izlediğim ayin filminden sonra ben de tek başıma dolaşamadım bir süre vallahi....
canım ya bebek bakmak da çok zevkli minik bir yeğenim var onu severken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum :))

tabi canım biliyorum öyle çok zevkli benimde eltimin çoçukları var biri 20 aylık diğeri 8,5 buçuk aylık çok tatlılar maşallah onları severken hiç bıkmıyorum olursa zaten hiç bıkacağımı zannetmiyorum alırım ben bebişimi bir o yana gezeriz bir bu yana babası götürür bizi heryere

arka arkaya doğurmuş maşallah :))
ay canım benim ya olacak elbette merak etme...hepimizin olacak.... sağlıkla güzelliklerle büyüteceğiz...

Son düzenleme:

İnşallah canımmmmmmm.inşallah seviniriz.İnşallah geliyordur bebeğim...Bende çıkıyorummm iyi gecelerrr.yellow'cum tatlım sanada iyi geceler görüşürüzzz

arka arkaya doğurmuş maşallah :))
ay canım benim ya olacak elbette merak etme...hepimizin olacak.... sağlıkla güzelliklerle büyüteceğiz...

yaa önümde böyle örnekler olunca herkes olur olmaz konuşabiliyor yani canımmm her neyse ben kendime bakıyım :))

inşallah olucak hepimizin olucak allahın izniylee biz yeterki içimizi ferah tutalımm

İnşallah canımmmmmmm.inşallah seviniriz.İnşallah geliyordur bebeğim...Bende çıkıyorummm iyi gecelerrr.yellow'cum tatlım sanada iyi geceler görüşürüzzz

sanada iyi geceler tatlımmmm hadi yarın bekliyoruz haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…