var canım bi sorun çok takan biriyim tüp bebekte şansı yüzde doksan olur dedi transferden itibaren olmayack diye ağladım
hadi bakalım bicim çalışmalara son sürat devam süper fikir canım bu hamilelik fikrine biraz daha motive oldum ve sanki yakın bir zamanda olacak gibi geliyor hayırlısı ve sağlıkla bebişmiz gelsnde artık her hareketini her dudağından çıkan sözü paylaşırız tuncssunda dediği gibi
ay harika ben de bayılırım film izlemeye güzel film oldu mu eşimle beraber izleriz ama ben ayırt etmem korku filmi bile olsa izlerim severim yani...
var canım bi sorun çok takan biriyim tüp bebekte şansı yüzde doksan olur dedi transferden itibaren olmayack diye ağladım
Beni tanıyor olsaydın dünyada herşeyi kafaya takan insanlar arasında ilk 10a girebiliceğimi görürdün.Umutsuz olmıcaksın.Elbette zaman zaman sebepli veya sebepsiz kırılıyor umudumuz.Normallll ama önemli olan en kısa sürede toparlanmak...Bak sana birşey anlatıcam biliyorsundur belki çok kısa özetleyerek..
Hz.isa suyun üzerinde yüdüğünü göre havarilerinden biri bunu kendisininde yapabilmesini istemiş..Ve denizin üzerinde yürümeye başlamış..Bir anda esen rüzgarın verdiği paniğe kapılarak batmaya başlamış.Hz isa petrusu batmaktan kurtarmış.Batmasının sebebi rüzgardan korkması ''ŞÜPHEYE DÜŞMESİYMİŞ'' rabbimize dua edip onun rızasını ve şifasını isticez.Bunun gerçekleşiceğinden bir an bile tereddüd t etmemeliyiz.!
hani bebekler byürken denir yaa; gel babası geel geel geeel.. biz de gel bebesi geel geel geeel diyelim.. ben sanki içimde bebiş varmış gibi karnımı sevip hadi bebeğim mutlu et beni diyorum sürekli.. çok mutlu ediyor o bileeşim kafayı yedin diyor ama olsun..
vay be kızlar ne coştunuz böyle allah eksik etmesin canlarım hadi bakalım bebişleriniz gelirse bu sevinç kaça katlanır bilmem valla süpersiniz bu akşam beni de güldürdünüz devam hadi bakem canlarımmmmmmm
bicciiimmmm bizde senle kerpelm bebişleri
inşallah..yakında bir gün bu smileyi kullanarak bende dicem
bende herşeyi izlerim.. mesela son türk filmlerinden 'incir reçeli' çok güzeldi.. çok beğenerek ağlayarak izlemiştim.. tavsiye ederim.. ayrıca korku filmi manyaklığım var, testere serisini defalarca izledim ve hala da canım sıkıldıkça açar açar izlerim.. takıntılı filmlerim var anlıyacağın tekrar tekrar izlemekten keyif aldığım..
film demişken bizde kocişimle beraber en son bu pazar gecesi saat 4 e kadar belkide 4üde geçiyordur film izledik valla böyle bir keyif yok bence çok zevkli oluyor herkese tavsiye ediyorum
bicim dediğin filmi izleyeceğim en kısa zamanda..
yellow'cuum izle izle bol bol izle, ilerde bebekten fırsat bulup izleyemeyeceksin
hepinize mutlu rüyalar kızlar, ben artık çıkayım..
evitax yarın mutlu haberi bize de bildir sakın unutma tamam mı bizleri
sabah görüşmek üzere
bicim dediğin filmi izleyeceğim en kısa zamanda..
yellow'cuum izle izle bol bol izle, ilerde bebekten fırsat bulup izleyemeyeceksin
hepinize mutlu rüyalar kızlar, ben artık çıkayım..
evitax yarın mutlu haberi bize de bildir sakın unutma tamam mı bizleri
sabah görüşmek üzere
evet canım rahatlık bakımından ararız heralde bu günleri istediğin zaman gezmeye çıkamayız arttık bebişimz gelirse ama napalım bebeiş gelsinde herşeye değer valla hadi canım görüşürüz sanada mutlu rüyalaer rüyandan bizleri gör canım
en son izlediğim ayin filminden sonra ben de tek başıma dolaşamadım bir süre vallahi....
canım ya bebek bakmak da çok zevkli minik bir yeğenim var onu severken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum :))
tabi canım biliyorum öyle çok zevkli benimde eltimin çoçukları var biri 20 aylık diğeri 8,5 buçuk aylık çok tatlılar maşallah onları severken hiç bıkmıyorum olursa zaten hiç bıkacağımı zannetmiyorum alırım ben bebişimi bir o yana gezeriz bir bu yana babası götürür bizi heryere
iyi geceler hepinize ben de yatacağım dinleneyim sabah platese devam :))
tuncss evitax müjdeleri bekliyorum moral bozmak yok sonucu alır almaz yazın lütfen sevinçleri de üzüntüleri de paylaşmak için varız burada.... ama sevinelim bu defa hep beraber...
yellooww görüşürüz..
arka arkaya doğurmuş maşallah :))
ay canım benim ya olacak elbette merak etme...hepimizin olacak.... sağlıkla güzelliklerle büyüteceğiz...
İnşallah canımmmmmmm.inşallah seviniriz.İnşallah geliyordur bebeğim...Bende çıkıyorummm iyi gecelerrr.yellow'cum tatlım sanada iyi geceler görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?