Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Selam günışığım, öncelikle tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun bebişin, ya da bebişlerin... Bebişlerin diyorum çünkü 1425 yüksek bi değer gibi geldi bana. Adetini kaç gün geçtikten sonra yapmıştın ki testi? İkiz gebelik olabilir Allah hayırlısını versin ve DARISI BURDAKİ HERKESİN BAŞINA...

günaydın herkeslere....

evitax sabırsızlıkla bekliyorum gündüz dışarıda olacağım ama akşam gelip bakacağım mutlaka yaz :)

s_gün günışığımmm sonucuna 36. gün bakmıştı yani normal de olabilir katlanarak gidiyor ya....

herkesler için umutlu, güzel bir gün olsun

günaydınlar, mutlu-umutlu güzel sabahlar herkeseeeee...
evitaxcığım çok merak ediyorum seni, güzel haberlerle dön inşallah cnm

selam millet. ancak fırsat buldum girip birşeyler yazmaya..
bugün kendimi dışarı atıyorum ben fellik fellik gezeceğim
kociş arabayı bana bıraktı git dolaş kafanı dağıt dedi
ohh ohhh akşama görüşürüz fıstıklarım
evitax iyi haber getir bak yoksa bebeğimi kertmem seninkiyle

selam canım hadi sana iyi gezmeler

selam canım hadi sana iyi gezmeler

saol canım.. alt komşumdan haber bekliyorum.. onu da götüreceğim tek başıma olmuyor.. burda kimim kimsem de yok.. tek başımayım.. bi alt komşum var işte az buçuk anlaşıyoruz arada sırada bi görüşüyoruz bana da değişiklik oluyor.. :82:

evet canım tek başına pek tadı çıkmaz gezmenin kafa dengi bir arkadaşla güzel olur benim yerimede gez canım ben çıkamıyorum

selam hanım nasılsınız cok guzel bır gun dılıyorum herkese
tuncscum ıyı gezmeler
evıtakscım hade bekletme bızı ver guzel haberı
yellowcum esperanza cım ısıgınız yanıyor nasılsınız

sen nasılsın yellowcum tatile gtmştn galiba en son yanlışmı hatrlıorum? ne durumdasın şuan?

yok canım tatile daha gitmedim temmuz gibi falan gitcez internet yoktu bizde bir süre ondan giremiyordum

bende iyiyim canım sen nasılsın bende ayın2sinde adet oldum şimdide büyük bir ihtimal yumurtlama dönemimdeyim çalışmalara devam işte bende tedaviyi bırakmıştım drum aşılamaya geçicez deyince aslında benim ilaçlarla güzel sonuç alıyoruz hçbir prolem çıkmadı fkat nasip işte olmayınca olmuyor bundan sonra sebepsiz infertilitesin sen dedi bakalım ilerleyen zamanlarda sonuç ne olur bilinmez hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımız olsa ne güzel olur valla ben çoçuğu çok seven birisiyim ne kadar olursa yaparım diyordum ama şimdi bir tanede olsa razıyım yeterki olsun diyorum böyle işte canım sende ne var ne yok?

slm canım iyiyiz sen nasılsın neler yapıyorsun bakalım bende işleri bıraktım sizleretakıldım aman akşama daha çok varrrr:))

slm canım iyiyiz sen nasılsın neler yapıyorsun bakalım bende işleri bıraktım sizleretakıldım aman akşama daha çok varrrr:))

ay ne yapayım canım ya platesımı yaptım mısır gvregımı yedım turdum pc basına bırazdan kalkıp supurge accam sen bu ay tedavı goruyormuydun

ay yazmıssın kuzu ozur dılerım sen pko degılmısın sebebsızmısın gercı hepsı bır sonucu evlat hasretı ınsallah dınlenme surecınde gelıverır bebısın bende bu ay tedavıye baslıcam canım

ay ne yapayım canım ya platesımı yaptım mısır gvregımı yedım turdum pc basına bırazdan kalkıp supurge accam sen bu ay tedavı goruyormuydun

yok canım benim tedavi bitti yanii drum aşılamaya geçiceğiz dedi eşim de bende istemediğimizden yapmadık ama herşeye güzel gözükğyor kistlerim yok drum sen şuan sebepsiz infertilitesin dedi bizde madem öyle biraz doğal deniyelim dedik ben 6 ay tedavi gördüm 4 ay klomen+çatlatma iğnesi ve pıhtı iğnesi bebe aspirini ve folik asit son 2 ayada klomen yerine femara diye daha güçlü bi ilaçla devam ettik onda ise 3er tane yumurta oluşuyordu ama inanılmaz bir bel ağrısı yaptı bana oturamıyordum yani o derece öyle canım sen tedvi olmuşmuydun

valla bende bilmiyorum ama bundan önceki doktorum pko dedi bu ise ilçalarla iyi güzel gitti sebepsizsin dedi ama adet düzensizliği var bende her ay olurum ama mutlkaa her ay 6 yada 7 gün gecikme yaşarım böyle yani eğer dikkat etmezsem kiloda alıyorum kıllanma falan yok doğru diyorsun beben hasreti çekiyoruz sonuçta hepimiz

canım ben daha once serophene tedavısıyle hamıle kalmıstm ama kaybettım bebegımı erken dogumda sımdı ustunden baya bı gectı kendılıgınden deneme suremız bıttı yanı tekrar tedavıye baslıcam

ah canım benım yaaa bebek hasretı yokmu ıcımde hıssedıyorum valla ınsallah bu bekleme suresınde gelıverır bebegın tahlılerınde normalmı cıkıyor 6 gun gecıkmelı de olsa adet olmak gusel bence ben hıc olamıyorum dogumdan sonra duzelmıstı hıstereskopıden sonra yıne bozuldu

canım bende hamile kaldım evlendikten 2 ay sonra ama 1 aylıktı düşük yaptım öğreneli 5 gün olmuşt zaten kanamam başladı ve sonuç düşük ama benim içimde bebeğimin yarısı kaldı ve kayananam kendisi düşüsün dedi kürtaj yaptırmadı drumda tmm dedi birşey yapmadı ama çok acı bir durum gerçekten allahım tekrar bebeişlerimize kavuştursun inşllah

şuan adet düzenim iyi geçen ay ilçaları bıraktım işte kendiliğimden adet oldum şimdi bakalım ne zaman gelicek zaten drum ilçaların etkisi bir süre devam eder diyordu ben sadece düşükten sonra tahlil yaptırdım o kadar ondan sonra hiç tahllil yaptırmadık bu fsh lh falan tahlildede yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…