canımmm test sonucum..POZİTİF..
1425 çıktı.ama doktorun yüzü birden değişti gibi geldi sonucu görünce.yada bana öyle geldi1 hafta sonraya gün verdi,ultrasonla bakacak.bakalım kese görünücekmi,boş gebelikmi dış gebelkimi daha bunlar belli değil.ama şuan kesin olarak hamilesin dedi.
darısı en yakın zamanda sizlere inşallah..
selam millet. ancak fırsat buldum girip birşeyler yazmaya..
bugün kendimi dışarı atıyorum ben fellik fellik gezeceğim
kociş arabayı bana bıraktı git dolaş kafanı dağıt dedi
ohh ohhh akşama görüşürüz fıstıklarım
evitax iyi haber getir bak yoksa bebeğimi kertmem seninkiyle
selam canım hadi sana iyi gezmeler
saol canım.. alt komşumdan haber bekliyorum.. onu da götüreceğimtek başıma olmuyor.. burda kimim kimsem de yok.. tek başımayım.. bi alt komşum var işte az buçuk anlaşıyoruz arada sırada bi görüşüyoruz bana da değişiklik oluyor.. :82:
evet canım tek başına pek tadı çıkmaz gezmenin kafa dengi bir arkadaşla güzel olur benim yerimede gez canım ben çıkamıyorum
sen nasılsın yellowcum tatile gtmştn galiba en son yanlışmı hatrlıorum? ne durumdasın şuan?
selam hanım nasılsınız cok guzel bır gun dılıyorum herkese
tuncscum ıyı gezmeler
evıtakscım hade bekletme bızı ver guzel haberı
yellowcum esperanza cım ısıgınız yanıyor nasılsınız
slm canım iyiyiz sen nasılsın neler yapıyorsun bakalım bende işleri bıraktım sizleretakıldım aman akşama daha çok varrrr:))
ay ne yapayım canım ya platesımı yaptım mısır gvregımı yedım turdum pc basına bırazdan kalkıp supurge accam sen bu ay tedavı goruyormuydun
yok canım benim tedavi bitti yanii drum aşılamaya geçiceğiz dedi eşim de bende istemediğimizden yapmadık ama herşeye güzel gözükğyor kistlerim yok drum sen şuan sebepsiz infertilitesin dedi bizde madem öyle biraz doğal deniyelim dedik ben 6 ay tedavi gördüm 4 ay klomen+çatlatma iğnesi ve pıhtı iğnesi bebe aspirini ve folik asit son 2 ayada klomen yerine femara diye daha güçlü bi ilaçla devam ettik onda ise 3er tane yumurta oluşuyordu ama inanılmaz bir bel ağrısı yaptı bana oturamıyordum yani o derece öyle canım sen tedvi olmuşmuydun
valla bende bilmiyorum ama bundan önceki doktorum pko dedi bu ise ilçalarla iyi güzel gitti sebepsizsin dedi ama adet düzensizliği var bende her ay olurum ama mutlkaa her ay 6 yada 7 gün gecikme yaşarım böyle yani eğer dikkat etmezsem kiloda alıyorum kıllanma falan yok doğru diyorsun beben hasreti çekiyoruz sonuçta hepimiz
canım ben daha once serophene tedavısıyle hamıle kalmıstm ama kaybettım bebegımı erken dogumda sımdı ustunden baya bı gectı kendılıgınden deneme suremız bıttı yanı tekrar tedavıye baslıcam
ah canım benım yaaa bebek hasretı yokmu ıcımde hıssedıyorum valla ınsallah bu bekleme suresınde gelıverır bebegın tahlılerınde normalmı cıkıyor 6 gun gecıkmelı de olsa adet olmak gusel bence ben hıc olamıyorum dogumdan sonra duzelmıstı hıstereskopıden sonra yıne bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?