Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Selamün Aleyküm...
nasılsınız? Kayram tatlım malesef veremiyorum güzel haberi..Test sonucum negatif..Hayırlısı böyleymiş.Bir dahaki aya saklcaz artık umudumuzu..

Selamün Aleyküm...
nasılsınız? Kayram tatlım malesef veremiyorum güzel haberi..Test sonucum negatif..Hayırlısı böyleymiş.Bir dahaki aya saklcaz artık umudumuzu..

aleyküm selam canım benim yaa inşallah üzülmüyorsundur rabbim hayırlı zamandabebeğini sana kavuşturcak inşallah canım sakın moralini bozma

Son düzenleme:
mrb kızlar aranıza dün katıldım bende bebek mağduruyum
canım hosgeldın sen de pkomusun ne gıbı tedavıler gordun

ıcerde parca falan kalmadı degılmı canım bence fsh lh bı baktırsan ondan daha ıyı anlasılıyor pko olup olmadıgı ama herne ıse allahım ınsallah en kısa zamanda verır yavrunu ne ılacı kullandın det duzenleyıcı olarak
Selamün Aleyküm...
ya gercektenmı cok uzuldum ben ama kendını fazla uzme dıcem ama bır ıkı gun nsan uzuluyor ınsallah bır dahakı ay gelıverır bebegın

canı benim yaa inşallah üzülmüyorsundur rabbim hayırlı zamandabebeğini sana kavuşturcak inşallah canım sakın moralini bozma

ya gercektenmı cok uzuldum ben ama kendını fazla uzme dıcem ama bır ıkı gun nsan uzuluyor ınsallah bır dahakı ay gelıverır bebegın

Tedavisiz gebe kalabilen şanslılardan olamadık..İlk ay tedavisine cevap veren şanslılardan da olamadık.Sonuca Alışık ve hazırlıklı olduğum için moralim bozuk değil.Biz rabbimizden bebeğimizi isterken sağlıklı hayırlı evlat istedik.Hayırlısını nasip et diye dua ettik.Rabbim biizm için hayırlısını verdiğine Hiç şüphem yokNasıl isyan edip üzülebilirimki..Teşekkür ederim iyi dileklerin için..

Son düzenleme:
bende adet düzenliyici kullanmadım canım tedavide ullandığım ilçaların etkisi hala devam ettiği için adet düzenli şuanda

canı benim yaa inşallah üzülmüyorsundur rabbim hayırlı zamandabebeğini sana kavuşturcak inşallah canım sakın moralini bozma

Tedavisiz gebe kalabilen şanslılardan olamadık..İlk ay tedavisine cevap veren şanslılardan da olamadık.Sonuca Alışık ve hazırlıklı olduğum için moralim bozuk değil.Biz rabbimizden bebeğimizi isterken sağlıklı hayırlı evlat istedik.Hayırlısını nasip et diye dua ettik.Rabbim biizm için hayırlısını verdiğine Hiç şüphem yokNasıl isyan edip üzülebilirimki..Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..

:94:

Son düzenleme:
bende adet düzenliyici kullanmadım canım tedavide ullandığım ilçaların etkisi hala devam ettiği için adet düzenli şuanda

anladım tatlım bende avtarını grunce b tane evladın var sanmıstım ama ınsallah tez zamanda rabbı tekrar saglıklı sıhhatlı evlatlar verır

moralini hiiiiiiiiiiiiiiç bozma benim de iki embriyom kaliteliydi ama hastanenin saklama koşullarından dolayı öldü hayırlısı belki olsa idi hayırsız olcaktı

doğr söylüyorsun hemen hamile kalanlarsan olaamadık ama herşeyin rabbimin bize bir sınavı yada mükafatı bunu bilemeyiz niye bizlerinde bu bekleme sürecinde olduğumuzu sadece tek temennimiz ve isteğimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlar bunun bilincinde olduğuna sevindim

en ıyısı canım bak ben ılk ayımda hamıle kaldım ama daha cısıyla ımtıhan ettı rabbım bızı bu yuzden hayırlısı

avatarımdaki kızı kendime çok benzettim ama tek fark ben kapalıyım surat yapısı olarak ve bir gün kızım olursaki aynen böyle bir resim çektirecedğim (kız çoçuklarını çok severim ama ayırt etmem kız olsun erkek olsun diye) ondan koymuştum

Tabiki öyleyim.Ben inancı sağlam biriyim..Rabbimin rızası benimle olsun isterim.Her zaman her konuda bizim için en hayırlısını versin diye dua eder elimden gelen birşey varsa yapar ve beklerim.Sonucuna razı olmamak baş kaldırmak üzülmek..Olmaz..!İnancımı hiçbirşey için zedelemicem.Umutsuzluğa yüreğimdeki umudun kaybolmasına asla izin vermicem.Dua etmekten hiçbirzaman vazgeçmicem..Rabbim herşeyi görüyor..

en ıyısı canım bak ben ılk ayımda hamıle kaldım ama daha cısıyla ımtıhan ettı rabbım bızı bu yuzden hayırlısı

Çok çok doğru söylüyosun.Aynı şekilde düşünüyoruz..Rabbim sonunu hayır etmicekse varsın kalmıyım bu ay gebe.Varsın bir ay geç olsun..ne olur..Yeterki sonu güzel olsun..

hımm demek sen degılsın canım ınsallah bole fotorgraflar cektırmeyı allahım nasıp eder bızlere de bu arada ne bıcım yazıyorum yaaa kelımelerım karısıyor onumde pc ama galıba rahat degılım ondan kendı yazdıklarımı okuyup okuyup guluyorum

ıste bend ole dıyorum gercı dun ne gatıf gorunce bende cok uzuldum ama olsun rabbımden umıt kesılmez

ıste bend ole dıyorum gercı dun ne gatıf gorunce bende cok uzuldum ama olsun rabbımden umıt kesılmez

Sendemi dün öğrendin sonucunu..Üzülmüyorum tatlım ben çok değil hiç üzülmüyorum.Hazırlıklıydım çünkü diğer sebepleride açıkladımsende üzülmee..Kendimizi üzmekle elimize hiçbirşey geçmez

Ohhh..gezsinler bakalım..Ben gezemiyorum hava kötü eşimde yatıyor.Canım sende pkolumusun?Dün heyecandan konuşamadık hiç?

evet canım bende pkoluyum yumurtalıklarımda kist vardı ama hamd olsun şuan yok hepsi gitti temzilendi drum şun sen sebepsiz infertilitesini dedi tedaviyi bitirdim çünkü dr aşılamaya geçicekti bir düşüğüm oldu ama ondan sonra bir daha hamile kalamadım zaten daha 1.5 buçuk senelik evliyim çok stres yaptığındanda kalamayabilirsin demişti drum biraz kafaya takıyorum aslında ama hep kaynanamın yüzündendi artık oda bitti çünkü söyledim ve kurtuldum daha ağzını açmıyor

ole tabı canım ben test yaptgım gun uzuluyorum sonra gecıyor tek ıstegım sımdı adetımın gelmesı cunku tedavıye baslıcam tekrardan:18:

kayın valıden bılmıyormuydu canım benımkılerın annem babam dısında kımsenın haberı yok bırseyden rahatım zaten bıde uzaktayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…