selam hanım nasılsınız cok guzel bır gun dılıyorum herkese
tuncscum ıyı gezmeler
evıtakscım hade bekletme bızı ver guzel haberı
yellowcum esperanza cım ısıgınız yanıyor nasılsınız
Selamün Aleyküm...
nasılsınız? Kayram tatlım malesef veremiyorum güzel haberi..Test sonucum negatif..Hayırlısı böyleymiş.Bir dahaki aya saklcaz artık umudumuzu..
canım hosgeldın sen de pkomusun ne gıbı tedavıler gordunmrb kızlar aranıza dün katıldım bende bebek mağduruyum
canım bende hamile kaldım evlendikten 2 ay sonra ama 1 aylıktı düşük yaptım öğreneli 5 gün olmuşt zaten kanamam başladı ve sonuç düşük ama benim içimde bebeğimin yarısı kaldı ve kayananam kendisi düşüsün dedi kürtaj yaptırmadı drumda tmm dedi birşey yapmadı ama çok acı bir durum gerçekten allahım tekrar bebeişlerimize kavuştursun inşllah
ıcerde parca falan kalmadı degılmı canım bence fsh lh bı baktırsan ondan daha ıyı anlasılıyor pko olup olmadıgı ama herne ıse allahım ınsallah en kısa zamanda verır yavrunu ne ılacı kullandın det duzenleyıcı olarakşuan adet düzenim iyi geçen ay ilçaları bıraktım işte kendiliğimden adet oldum şimdi bakalım ne zaman gelicek zaten drum ilçaların etkisi bir süre devam eder diyordu ben sadece düşükten sonra tahlil yaptırdım o kadar ondan sonra hiç tahllil yaptırmadık bu fsh lh falan tahlildede yoktu
ya gercektenmı cok uzuldum ben ama kendını fazla uzme dıcem ama bır ıkı gun nsan uzuluyor ınsallah bır dahakı ay gelıverır bebegınSelamün Aleyküm...
nasılsınız? Kayram tatlım malesef veremiyorum güzel haberi..Test sonucum negatif..Hayırlısı böyleymiş.Bir dahaki aya saklcaz artık umudumuzu..
canı benim yaa inşallah üzülmüyorsundur rabbim hayırlı zamandabebeğini sana kavuşturcak inşallah canım sakın moralini bozma
ya gercektenmı cok uzuldum ben ama kendını fazla uzme dıcem ama bır ıkı gun nsan uzuluyor ınsallah bır dahakı ay gelıverır bebegın
canı benim yaa inşallah üzülmüyorsundur rabbim hayırlı zamandabebeğini sana kavuşturcak inşallah canım sakın moralini bozma
ya gercektenmı cok uzuldum ben ama kendını fazla uzme dıcem ama bır ıkı gun nsan uzuluyor ınsallah bır dahakı ay gelıverır bebegın
bende adet düzenliyici kullanmadım canım tedavide ullandığım ilçaların etkisi hala devam ettiği için adet düzenli şuanda
Tedavisiz gebe kalabilen şanslılardan olamadık..İlk ay tedavisine cevap veren şanslılardan da olamadık.Sonuca Alışık ve hazırlıklı olduğum için moralim bozuk değil.Biz rabbimizden bebeğimizi isterken sağlıklı hayırlı evlat istedik.Hayırlısını nasip et diye dua ettik.Rabbim biizm için hayırlısını verdiğine Hiç şüphem yokNasıl isyan edip üzülebilirimki..Teşekkür ederim iyi dileklerin için..
Tedavisiz gebe kalabilen şanslılardan olamadık..İlk ay tedavisine cevap veren şanslılardan da olamadık.Sonuca Alışık ve hazırlıklı olduğum için moralim bozuk değil.Biz rabbimizden bebeğimizi isterken sağlıklı hayırlı evlat istedik.Hayırlısını nasip et diye dua ettik.Rabbim biizm için hayırlısını verdiğine Hiç şüphem yokNasıl isyan edip üzülebilirimki..Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
:94:
Bicim kuşummmm nerdesinnnn..?Tuncsss dünürüm nerdesinnnnnnnn?BEN GELDİM siz yoksunuzz
doğr söylüyorsun hemen hamile kalanlarsan olaamadık ama herşeyin rabbimin bize bir sınavı yada mükafatı bunu bilemeyiz niye bizlerinde bu bekleme sürecinde olduğumuzu sadece tek temennimiz ve isteğimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlar bunun bilincinde olduğuna sevindim
en ıyısı canım bak ben ılk ayımda hamıle kaldım ama daha cısıyla ımtıhan ettı rabbım bızı bu yuzden hayırlısı
benim dünürle senin dünür gezmelere gittiler
hımm demek sen degılsın canım ınsallah bole fotorgraflar cektırmeyı allahım nasıp eder bızlere de bu arada ne bıcım yazıyorum yaaa kelımelerım karısıyor onumde pc ama galıba rahat degılım ondan kendı yazdıklarımı okuyup okuyup guluyorumavatarımdaki kızı kendime çok benzettim ama tek fark ben kapalıyım surat yapısı olarak ve bir gün kızım olursaki aynen böyle bir resim çektirecedğim (kız çoçuklarını çok severim ama ayırt etmem kız olsun erkek olsun diye) ondan koymuştum
Tabiki öyleyim.Ben inancı sağlam biriyim..Rabbimin rızası benimle olsun isterim.Her zaman her konuda bizim için en hayırlısını versin diye dua eder elimden gelen birşey varsa yapar ve beklerim.Sonucuna razı olmamak baş kaldırmak üzülmek..Olmaz..!İnancımı hiçbirşey için zedelemicem.Umutsuzluğa yüreğimdeki umudun kaybolmasına asla izin vermicem.Dua etmekten hiçbirzaman vazgeçmicem..Rabbim herşeyi görüyor..
Çok çok doğru söylüyosun.Aynı şekilde düşünüyoruz..Rabbim sonunu hayır etmicekse varsın kalmıyım bu ay gebe.Varsın bir ay geç olsun..ne olur..Yeterki sonu güzel olsun..
ıste bend ole dıyorum gercı dun ne gatıf gorunce bende cok uzuldum ama olsun rabbımden umıt kesılmez
Ohhh..gezsinler bakalım..Ben gezemiyorum hava kötü eşimde yatıyor.Canım sende pkolumusun?Dün heyecandan konuşamadık hiç?
ole tabı canım ben test yaptgım gun uzuluyorum sonra gecıyor tek ıstegım sımdı adetımın gelmesı cunku tedavıye baslıcam tekrardan:18:Sendemi dün öğrendin sonucunu..Üzülmüyorum tatlım ben çok değil hiç üzülmüyorum.Hazırlıklıydım çünkü diğer sebepleride açıkladımsende üzülmee..Kendimizi üzmekle elimize hiçbirşey geçmez
evet canım bende pkoluyum yumurtalıklarımda kist vardı ama hamd olsun şuan yok hepsi gitti temzilendi drum şun sen sebepsiz infertilitesini dedi tedaviyi bitirdim çünkü dr aşılamaya geçicekti bir düşüğüm oldu ama ondan sonra bir daha hamile kalamadım zaten daha 1.5 buçuk senelik evliyim çok stres yaptığındanda kalamayabilirsin demişti drum biraz kafaya takıyorum aslında ama hep kaynanamın yüzündendi artık oda bitti çünkü söyledim ve kurtuldum daha ağzını açmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?