Tedavisiz gebe kalabilen şanslılardan olamadık..İlk ay tedavisine cevap veren şanslılardan da olamadık.Sonuca Alışık ve hazırlıklı olduğum için moralim bozuk değil.Biz rabbimizden bebeğimizi isterken sağlıklı hayırlı evlat istedik.Hayırlısını nasip et diye dua ettik.Rabbim biizm için hayırlısını verdiğine Hiç şüphem yokNasıl isyan edip üzülebilirimki..Teşekkür ederim iyi dileklerin için..
ole tabı canım ben test yaptgım gun uzuluyorum sonra gecıyor tek ıstegım sımdı adetımın gelmesı cunku tedavıye baslıcam tekrardan:18:
kayın valıden bılmıyormuydu canım benımkılerın annem babam dısında kımsenın haberı yok bırseyden rahatım zaten bıde uzaktayız
nasılsınız canlarım ????
dün dr a gittim 3 tane yumoş oluşmuş çatlamak üzereymiş dr hergün çalışın dedi bi hafta boyunca bizde sözünü tutuyoruz tabi...
bugünde aşırı derecede su gibi akıntım ve hafif kasık ağrım war ateşte ölçüyorum ama şuan hala yükselmedi bakalım ne zman çatlıcaklar ....:97:
Sakın üzülme evitax, demek ki hakkında hayırlısı buydu. Evet biz tedavilerle uğraşmadan, hastane kapılarında sürünmeden, her ay orasını burasını açıp o acı muayeneleri olmak zorunda kalmayan, hatta ilk bir kaç denemede hemen hamile kalıveren şanslı kişilerden değiliz malesef. Belki çoğumuz ilk adet gördüğümüz yıllardan beri çekiyoruz çeşitli sıkıntıları. Ama unutma ki hangi durumun kimin için şans, kimin için sanssızlık olacağını Allah'tan başka kimse bilemez. Bizim de bebişlerimize kavuşmak için mücadele vermemiz gerekiyo belki de bu mücadelenin sonunda en güzel yavrularla ödüllendirilicez. Umutsuzluk en kötü şey, sakın ona yenilmeyin kızlar....
canım bence en ıyısını yapmıssın yanı zaten bu sıkıntı bıze yetıyor bıde saklamanın sıkıntısı ınsanı delı edıyor ben annelerın orada gıdıyorum doktora ama annemlerın etrafından bıle saklıyorum yanı her seferde kontrole gıdıyorum dıyorum bıde erken dogum yaptıgım ıcın bırseyden suphe etmıyorlar sanırımuzakta olsam bende söyliyeceğimi sanmıyordum ama böyle her dakka diipdibe olunca mecburen söylüyorsun çünkü durmadan soruyorla bende söyledim gitti artık ağzını açabilceğini sanmıyorum
nasılsınız canlarım ????
dün dr a gittim 3 tane yumoş oluşmuş çatlamak üzereymiş dr hergün çalışın dedi bi hafta boyunca bizde sözünü tutuyoruz tabi...
bugünde aşırı derecede su gibi akıntım ve hafif kasık ağrım war ateşte ölçüyorum ama şuan hala yükselmedi bakalım ne zman çatlıcaklar ....:97:
hadi hayırlısı bakalım canım inşallah tutturursunuz eğer uzayan akıntıysa yumoşun çatlamıştır canım bence bu geceyi iyi değerlendirin
canım bence en ıyısını yapmıssın yanı zaten bu sıkıntı bıze yetıyor bıde saklamanın sıkıntısı ınsanı delı edıyor ben annelerın orada gıdıyorum doktora ama annemlerın etrafından bıle saklıyorum yanı her seferde kontrole gıdıyorum dıyorum bıde erken dogum yaptıgım ıcın bırseyden suphe etmıyorlar sanırım
canım ates olcmemenı ve kendını kasmamanı tavsıye ederım artık ınsallah cok gusel haberler verırsın
bu arada kızlar doktoruma ulastım ve serophene baslıyorum ondan onay almadan burdakı ne dese bos benım ıcın takıp falan da yaptırmıcam kendımı olabıldıgınce rahat bırakcam bu sfer gecen sferkı hamılelgım tasınma heyecanıyla ustune dusmemıstım rahat oldugum ıcın oldgunu dusunyorum bu seferde ders calısmaya baslıcam ole arada kaynasın ıstıyorum cok heyecanlandım sımdı
canım zaten kendılıgınden denedıgım ıcın malsef gerceklesmedı ama zaten bı tek test gunu uzuluyorum sonra yıne yola devam bende bu ay baslıcam hapa bakalım cok heycanlıım senın gıbı aynıcanım zaten sırf meraktan ölçüyorum hiç kasmıyorum ilacı kullanırkende kasmadım gayet iyi sonuç aldık bakalım tutması önemli tabi eger olmazsa bu ay direk eşime bakılcakmış inş gerek kalmaz meleğimmmm gelir ...
sende hiç canını sıkma cnm geçmişi tam okuyamadım ama negatif cıkmış galiba hakkında hayırlısı olsun yılmadan yola dewam ....
elbet sonunda yüzümüz gülecek.....
canlarım yellooww kaçar hadi size iyi muhabbetler birazdan yine gelirim biraz evi toplıyım sonra kociş interneti kapatır başından kalkmıyorum diye
evet canım bende pkoluyum yumurtalıklarımda kist vardı ama hamd olsun şuan yok hepsi gitti temzilendi drum şun sen sebepsiz infertilitesini dedi tedaviyi bitirdim çünkü dr aşılamaya geçicekti bir düşüğüm oldu ama ondan sonra bir daha hamile kalamadım zaten daha 1.5 buçuk senelik evliyim çok stres yaptığındanda kalamayabilirsin demişti drum biraz kafaya takıyorum aslında ama hep kaynanamın yüzündendi artık oda bitti çünkü söyledim ve kurtuldum daha ağzını açmıyor
ole tabı canım ben test yaptgım gun uzuluyorum sonra gecıyor tek ıstegım sımdı adetımın gelmesı cunku tedavıye baslıcam tekrardan:18:
Sakın üzülme evitax, demek ki hakkında hayırlısı buydu. Evet biz tedavilerle uğraşmadan, hastane kapılarında sürünmeden, her ay orasını burasını açıp o acı muayeneleri olmak zorunda kalmayan, hatta ilk bir kaç denemede hemen hamile kalıveren şanslı kişilerden değiliz malesef. Belki çoğumuz ilk adet gördüğümüz yıllardan beri çekiyoruz çeşitli sıkıntıları. Ama unutma ki hangi durumun kimin için şans, kimin için sanssızlık olacağını Allah'tan başka kimse bilemez. Bizim de bebişlerimize kavuşmak için mücadele vermemiz gerekiyo belki de bu mücadelenin sonunda en güzel yavrularla ödüllendirilicez. Umutsuzluk en kötü şey, sakın ona yenilmeyin kızlar....
bu arada kızlar doktoruma ulastım ve serophene baslıyorum ondan onay almadan burdakı ne dese bos benım ıcın takıp falan da yaptırmıcam kendımı olabıldıgınce rahat bırakcam bu sfer gecen sferkı hamılelgım tasınma heyecanıyla ustune dusmemıstım rahat oldugum ıcın oldgunu dusunyorum bu seferde ders calısmaya baslıcam ole arada kaynasın ıstıyorum cok heyecanlandım sımdı
nasılsınız canlarım ????
canım zaten kendılıgınden denedıgım ıcın malsef gerceklesmedı ama zaten bı tek test gunu uzuluyorum sonra yıne yola devam bende bu ay baslıcam hapa bakalım cok heycanlıım senın gıbı aynı
amam canım yeloww kacsın aman kocısıde netı kapamasın gorusuruz
Çok geçmiş olsun canım.Nasıl bir tedavi uyguladı doktorun ve nekdar sürdü pkodan kurtulman?
Bende adetimi bekliyorum hafta sonuna kadar beklicem sanırım yeniden tedaviye başlamak için..Klomen çatlatma iğnesi tedavisimi görüyorsun sende?
Çok teşekkür ederim s_gün..Durumla ilgili bütün düşüncelerimi NET olark topladığım yazımı alıntı yapman ayrıca beni çok iyi anladığını ifade ediyor benim açımdan..Bunun içinde teşekkürler..Asla..İnancımı ve umudumu hiçbirşeyin kırmasına İZİN vermem.
kızlar ben sizi bırakamıyorum
tedavi sürecim 6 ay ilk 4 ay klomen çatlatma iğnesi pıhtı iğnesi bende pıhtılaşma sorunuda var yarım bebe aspirini folik asit son 2 ayda klomen yerine femarayla devam ettim aam bende her iki yumurtalığımda birer tane kist vardı ve bu ilçaları kullanınca gitti ben yarım klomenle başladım tedaviye 6 ayın sonunda aşılamaya geçicektik ama eşşim ve ben istemedim ama ben biraz aşılama taraftarıydım aam eşim kesinlikle olmaz dedi biraz daha bekleyelim bir kere oldu inşallah birdahaa olurkendiliğinden dedi bakalım şuanda herşeyi bıraktım ve yazdan sonra tekrar dra gitmeyi düşünüyorum bakalım bu nsefer ne tür bir tedavi uygulayacağızsonuç olarak şuanda kistlerim yok ve adetim düzenli ama bun ilaçalarıne tkisi geçene kadar dedi drum şuan tedaviyi bırakalı zaten 2 ay oldu nasip kızmet rabbim hayırlı evlatlar versin kimseyide evladıyla sınamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?