canım ben sımdı balıcam daha yenı bsamaktayız henuz serophen yanı klomen turu bu da bıde adetımın 19. gunu farlutal ıcıcem hanı kıst falan olusmasın dıye bole sımdılık takıp falan dusunmuyorum daha cok kasılıyorum cunku gercı benım ısım hamıle kaldıktan sonra baslıyor dahaÇok geçmiş olsun canım.Nasıl bir tedavi uyguladı doktorun ve nekdar sürdü pkodan kurtulman?
Bende adetimi bekliyorum hafta sonuna kadar beklicem sanırım yeniden tedaviye başlamak için..Klomen çatlatma iğnesi tedavisimi görüyorsun sende?
Çok teşekkür ederim s_gün..Durumla ilgili bütün düşüncelerimi NET olark topladığım yazımı alıntı yapman ayrıca beni çok iyi anladığını ifade ediyor benim açımdan..Bunun içinde teşekkürler..Asla..İnancımı ve umudumu hiçbirşeyin kırmasına İZİN vermem.
evet canım stres yok valla ama bı guraslar bulmama gerek turkıyede olsam neler yapardım da burda ıste kısıtlı herseyım artık denız mevsımı acıldı bol bol atacam kendımı denıze sende stres yapma ve artık kayganan da agzını acmasın bı zahmetbencede en iyisini yaparsın canım çünkü ne kadar düşünürsek o kadar yumurtaları bastırıyormuşuz drum öyle demişti bende boşu boşuna stres yaptım tedav,i sürecinde belkide olabilirdi ama herşey nasip kısmet işte bundan sonra herşey herkes umrumdışı
zaten hep çoçuk baskısı yüzünden stres yaptım
Hadi bakalım önümüzdeki aya İnşallah, ben de bu ay hiç takip falan yapmıcam, düzenli ilişki, Allahım önümüzdeki aya nasip ettiyse gelir bebeğimiz... Herşeyin hayırlısı
Hallet işini gel tatlımmm.Bende arada gidip geliyorum ama sayfamı açık bırakıyorum işim kısa süreceği içinnkızlar netim açık bikaç işim var onları hallediyim geliyorum arada yazarım ben size
canım ben sımdı balıcam daha yenı bsamaktayız henuz serophen yanı klomen turu bu da bıde adetımın 19. gunu farlutal ıcıcem hanı kıst falan olusmasın dıye bole sımdılık takıp falan dusunmuyorum daha cok kasılıyorum cunku gercı benım ısım hamıle kaldıktan sonra baslıyor daha
inş bu ay gelir bebeğin canım kendini dinleme sakın oluruna bırak bende hatırlıyorsun dimi nasıl heycan yapmıştım ilaca başlamadan ilacı kullandım geçti o heycanım inan dün dr a giderken bile hiç heycanım yoktu eşim ne kadar rahatsın dedi napıyım rahat olmasan ne olcak daha kötü bnm için o yüzden şuan bile rahatım ....
Anladım tatlım hayırlısı..
dedım ya gulum herkesın ayrı ayr derdı var ıste ranaya da anlattım gercı ama ben mesela ılk denememde hamıle kalmıstım ama bende kan pıhtılasmasına yatkınlık var ve cıft rahım yanı sureklı denemem gerek ılaclar ve surklı yatarak allahın ıznı ıle kucagıma alabılecegımı soluyor doktor ama defalarca dusukle sonuclanan da var bu yuzden nolur benım ıcın ayrıca dua edın kı kkolaycacık hamıle kalabıleyım
canım vete cok ıyı hatırlıyorum benı m su an heyecanım tekrar tedavıye basladıgım ıcın ben ılk denememde hamıle kaldım ama gel onu bıde bana sor benım cıft rahmım var yanı normal bır ınsan belkı bır kac denemede hamıle kalıyor ama sonuna kadar gıdıyor ben se doktor denıcez dıyor bu yuzden benım kolay hamıle kalmamonemlı cunku deneme yanılma yontemı ıle rabbım bıtanesını kucagıma almayı nasıp edecek elbet
canım fılmde anlasıldı benım erken dogumla sonlanınca doktor fılm ıstedı ve onda cıktı sonrasın hıstereskopı ve laparoskopı amelıaytalrı ıle kesınlestı cıft rahım oldugu sende ole bırsey oldugunu sanmıyorum ama gebelık dusune herkesın rahım fılmı cektırmesı gerktıgını dusunyorumBu çift rahim nasıl anlaşılıyr.Okuduğum olmuşt rahmi arkaya doğruymuş falan böyle konular.Ultrasonda anlaşılıyormu.Bizlerdede olmasın?Canım bende tüplerden şüpheleniyorum.Acabamı diye?Aslında bu ay olmazsa tüplere baktırıcaktık ama tedavi olunmuyormuş tüplere bakılan ay.Bu yüzden erteledik birdahki aya..Pkoya saplanıp kalmak istemiyorum ne var ne yok iyice bir incelensin istiyorum
Canım bak benim bi arkadaşımda hem PKO hem MİYOM vardı hem de RAHMİ TERSTİ. Senin hamile kalman çok zor demişti doktor ama ilk denemesinde hamile kaldı. Allah'ın yanında hiçbirşey zor değil böyle hikayeler umut oluyor insana...
Doktorundan onay almadan serophene başlıcaksın di mi kayram yanlış anlamadım ben? Peki sen daha önce kaç kez kullandın serophen ya da klomen? Bu ilaçları 3 ten fazla kullanmak çok iyi deil çünkü, prospektüsünde de yazıyo. İnşallah hayırlısıyla olur bu ay ders falan derken insanın aklı başka yerlerdeyken oluyo zaten...
canım fılmde anlasıldı benım erken dogumla sonlanınca doktor fılm ıstedı ve onda cıktı sonrasın hıstereskopı ve laparoskopı amelıaytalrı ıle kesınlestı cıft rahım oldugu sende ole bırsey oldugunu sanmıyorum ama gebelık dusune herkesın rahım fılmı cektırmesı gerktıgını dusunyorum
Kzlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.Şimdi biliyorsunuz ben pkoyum.Eşimin sperm testinden çıkan morFoloji ve sperm hızını dktorum beğenmedi geçen ay.Buay olmazsa 2.ay direk aşılamaya geçelim dedi.Bunun üzerine birkaç arkadaşın tavsiyesiyle tüp bebek alanında uzman bir ürologa eşimin ve benim durumumuzun kısa özetini ve elimdeki bütün testleri gönderip sordum..Dktorum böyle böyle dedi ya sizce? diye.Oda bana eşinizin morfolojisi ve sperm hızı aşılamayı gerektirmez normal yolla gebe kalabilirsiniz.Hatta jinekologunuza danışarak tedvaisiz gebe kalmayıda bekleyebilirsiniz 15 ay kısa bir süre falan dedi.Bizi rahatlattı.Ama şimdi düşünüyorumda...Sizce ben jinekologumu dinlemeliyim ürologumu?
Doktorundan onay almadan serophene başlıcaksun di mi kayram yanlış anlamadım ben? Peki sen daha önce kaç kez kullandın serophen ya da klomen? Bu ilaçları 3 ten fazla kullanmak çok iyi deil çünkü, prospektüsünde de yazıyo. İnşallah hayırlısıyla olur bu ay ders falan derken insanın aklı başka yerlerdeyken oluyo zaten...
canım aslında onayı aldım ben doktoruma cok ınanıyorum rısklı gebelık uzmanı kendısı bır yandan da ve benım hamılelgımde rısklı bır hamılelıge gıırıyor esım asker oldugu ııcn sureklı yer degıstırıyoruz ama ben yıne kendı doktoruma gelıp gıdıyorum ucakla da olsa ama sımdı aradım basla dedı onay aldım yanı daha once bır kere kullandım aynı dedıgı sekılde uzak oldugum ıcın bır de daha ılk adımı oldugu ıcın takıp yapma geregı duymyor galıba zaten takıp yaptır deseydı burdakı doktora yaptırmak zorunda kalıcam ama ole bırsey demedı bır kere kullanmıstım zaten daha once canım ve kıst falan olmasın dıye de 19uncu gunu farlutal baslıyorum
neden uzten fazla kullanmak ıyı degılmıs kendım ıcın degıl ama dozunu sureklı artırarak kullanan arkadaslar var
Kzlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.Şimdi biliyorsunuz ben pkoyum.Eşimin sperm testinden çıkan morFoloji ve sperm hızını dktorum beğenmedi geçen ay.Buay olmazsa 2.ay direk aşılamaya geçelim dedi.Bunun üzerine birkaç arkadaşın tavsiyesiyle tüp bebek alanında uzman bir ürologa eşimin ve benim durumumuzun kısa özetini ve elimdeki bütün testleri gönderip sordum..Dktorum böyle böyle dedi ya sizce? diye.Oda bana eşinizin morfolojisi ve sperm hızı aşılamayı gerektirmez normal yolla gebe kalabilirsiniz.Hatta jinekologunuza danışarak tedvaisiz gebe kalmayıda bekleyebilirsiniz 15 ay kısa bir süre falan dedi.Bizi rahatlattı.Ama şimdi düşünüyorumda...Sizce ben jinekologumu dinlemeliyim ürologumu?
Valla canım neden iyi değil bilmiyorum ama elinde serophene varsa prospektüsünü okuyabilirsin ben böyle konularda çok titizimdir her ilacın mutlaka okurum reçetesini. 3 kere kullanımda gebelik oluşmamışsa devam edilmesi önerilmez başka tedavilere geçilmelidir gibi bişeyler yazıyodu. Zaten bana da 3 kere kullandırdı 3.sünde de olmayınca tamam artık iğneye geçmek zorundayız dedi. Ki benim her serophene tedavisinde çok güzel gelişiyodu yumurtam doktor bile şok oluyodu. Ama buna rağmen hadi bi kere daha deneyelim demedi direk iğneye geçmek istedi. Tabi ben hemen geçmedim iğneye, doktorumu değiştirdim, başımdan geçenleri ona da anlattım ve direk iğne tedavisi dedi. İstersen bi araştır derim...
Valla canım neden iyi değil bilmiyorum ama elinde serophene varsa prospektüsünü okuyabilirsin ben böyle konularda çok titizimdir her ilacın mutlaka okurum reçetesini. 3 kere kullanımda gebelik oluşmamışsa devam edilmesi önerilmez başka tedavilere geçilmelidir gibi bişeyler yazıyodu. Zaten bana da 3 kere kullandırdı 3.sünde de olmayınca tamam artık iğneye geçmek zorundayız dedi. Ki benim her serophene tedavisinde çok güzel gelişiyodu yumurtam doktor bile şok oluyodu. Ama buna rağmen hadi bi kere daha deneyelim demedi direk iğneye geçmek istedi. Tabi ben hemen geçmedim iğneye, doktorumu değiştirdim, başımdan geçenleri ona da anlattım ve direk iğne tedavisi dedi. İstersen bi araştır derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?