Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kayram tatlım üzülme tabiki sanada dua ediceğiz canım üzme stres yapma rabbim inşallah nasip edicek bizlere o kutsal mertebeyi bizlerde anne olucağız rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah

canım zaten anneyız unutma cennette meleklerımız var yanı ben anne dgılım demeye dılım varmıyor sonucta ıcımızde bır can fılızlendı ve cennete gıttı ama rabbım saglıklı sıhhatlısınden hayırlı evlatlar nasıp eder ınsallah hepımızıe hepmıze hepımıze

Tamam o zaman sen hiç kullanmamış gibi sayılabilirsin. Benim de aynısı olmuştu 1 kez kullandım yumurtam 12 mm de falan kaldı hiç gelişmedi aradan bayaaaa bi zaman geçtikten sonra 3 kere üstüste serpophene kullandım. Sen de bi dene bakalım. İnşallah diğer tedavilere geçmek zorunda kalmadan hamile kalırsın. Çünkü iğne tedavisinin en büyük dezavantajı çoğul gebelik...

Teşekkürler fikirleriniz için tek tek.Yaşım 23 ama beklemek istemiyoruz.Zaman kaybetmek istemiyoruz.Tedavisiz oluruna bırakmak yerine tedaviyle oluruna bırakmayı tercih ediyruz.Doktorumdan memnun değilim.Yeterince ilgili ve bilgili olduğunu düşünmüyorum.Bu yüzden zaten bu ay farklı bir doktora gidicem.Oayrı..Kızlar rahim filmi çektirdiğim ay tedavime devam edemiyorum dimi?Bu arada birşey daha var danışmak istediğim ben doktorumu değiştiricem.Nezaman gitmeliyim sizce doktora hastalanmadan öncemi sonramı nasıl yapıyım fikir veririmisiniz bana..

Son düzenleme:

Evitax tedavine devam et canım, eşine de keçi boynuzu yedirebilirsin, ya da keçiboynuzu pekmezi, işe yarıyor diyorlar :) :) eğer yaşın 30 civarıysa aşılamayı düşünebilirsin hemen vakit kaybetmeden. ama öncelikle rahim filmi çektir kesinlikle. Ben 27 yaşındayım bu ay 5. ayım, pkoluyum ve mayıs ayında rahim filmi çektirdim, eşimin morfolojisi %3 çıktı hareketlilikte sorun yok, doktor 3 ay bekleyelim aşılamaya geçelim dedi, bu ay elim boş çıktım kaldı 2 ayım, olmazsa aşılamaya geçeceğiz vakit kaybetmek istemiyoruz.

tabikide kimse beklemek istemez benimde yaşım 22 aynen bende hemen olsun istiyorum ama hemen aşılama ne kadar doğru oda tartışılır herkese göre bunu tercih etmek farklıdır herkesin kendi düşüncesi tabi

buarada rahim filmi çektirdiğinde tedaviye devam edebiliyorsun

dra adetin 3günü gidiyorsun ve dr seni duruma muhtemelen 5.günü ilaca başlatıcak ve adetin bittikten sonra tekrar kontrole çağırıcak yumurtalarına bakma için

canım ben ondan cok korkuyorum ben hamıle kaldım ıste daha once ve once kanama oldu ve suyumun gelmesı ıle bebegı kaybettım cıft rahımdn dolayı eger cogul olursa muhtemelen herhalde sonlandırmak sorunda kalınır cunku tasırmı rahmım bılemıyorum canım

cnım oncelıkle bende aynı yaslarda baslmıztım bence tedavıne devam etmelısın ama fılmı unutmalutfen gebelıge ne oldugunu bılerek hazırlanmak daha ıyı bence cunku yanı hap falan kullanıyoruz belkı bosuna kullanıyoruz yanı tuplr kapalı ıse 30 tane buyumus yumurtan olsada nafıle evet tedavı gormuyorsun cektırecegın ay bence bu adetının sonuna hemen gunal cektırıver bu ay da tedavı gormessın

canım bırseysorucam sana benım esımın de morfolojı yuzde 3 yazıyor ve karsısına da normal yazıyor yanı doktor da genelıne bakarık gayet ıyı demıstı mmorfolojı ne demek baska bır doktora da gostermelımıyız sence

23 tatlım yaşım..Tedavin olumlu olur aşılamaya gerek kalmaz umarım..

Kızlar rahim filmi denilen şey.Rahmin durumunu tüplerin durumunu vs vs öğrenebiliceğim birşey dimi?Doğru anlıyorum.?Kayram tedaviye devam edemezsin demiş yollow devam edebilirsin demiş tüpfilminden sonra anlamadım.Rahim filmi çektirirsem bu ay tedaviye devam edebiliyormuyum edemiyrmuyum?

Aslında yaşın daha çok genç bekle diyebilirdim ama hem sende hem eşinde problem olduğuna göre bence de tedaviye devam et. Rahim filmi zaten -yanlış hatırlamıyosam- adet bittikten sonra yapılıyodu(o kadar çok şey yaşadım ki karıştırıyo da olabilirim) rahim filminden sonraki ay hemen tedaviye devam etmiştik biz temiz çıkmıştı çünkü. Doktora adetinin 3 günü git. Adetin 3. günü ultrasonda herşeyin çok rahat gözlemlenebildiği gündür...

ben daha 6 ay once cektırdım canım genelde fılmden sonra kendııgnden hamıle kalma olsılıgı yuksek oldugu ıcın tedavı yapılmıyor evet rahımle ılgılı herseyı ogrenebılırsın fılmle adetının ılk gunu randevu alıyorsun adetın hemen bıtınce cekıyorlar

Evet rahim filminde tüplerde tıkanıklık, rahim içinde yapışıklık kalmış mı bunlar anlaşılıyo. Ben yıllar önce çikolota kisti tedavisi gördüğüm için doktor yapışıklıktan süphelenip istemişti. Ayrıca böyle sorunlar varsa rahim filmi srasında o ilaç sayesinde temizleniyo rahim. Rahim filminden sonraki ay tedaviye devam ediliyo. Hatta rahim filminden sonraki 6 ay içinde hamile kalma şansı çok çok yükseliyo. Ben 6.ayımda hamile kaldım (gerçi kendiliğinden değil tedaviyle ama yine de ilgisi olabileceğini düşünüyorum)

Canım evet dediğin doğru rahim filminden sonra hamilelik şansı artıyo ama bizler PKOlu kadınlarız bu yüzden doktorlar şansa bırakmak istemiyorlar. Tedaviye devam ediliyor. Sadece tedavi sırasındaki kafadaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak için yapılıyor rahim filmi...

aslında olabılır canım ben fılmden sonra hıtereskopıyı bekledıgım ıcın korunmak zorunda kalmıstım gercı yanı doktorlar ne der bılmıyorum bu konuda duyduklarımı soluyorum bıde bazı doktorlarda korunun o ay dıyorlar hanı radyasyon falan verıyorlar yaaa ama doktordan doktora degısıyor ama galıba veıtaks arkadasımız zaten yumurtalayabılıyor belkı onda tedavıye ara verebılır

Teşekkürler.Kafam karıştı....Birn önce hastalanmak istiyorum.Günümede daha var.püfpüpfüfpüf

Teşekkürler.Kafam karıştı....Birn önce hastalanmak istiyorum.Günümede daha var.püfpüpfüfpüf

Kafanın karışması normal. Senin şimdi yapacağın şey adetini bekleyip adetin 1.2. yada 3. gün gidip alanında iyi bir doktora muayene ol. Rahim filmine de o kadar versin. Sonraki aylar nasıl devam edileceğine de o karar verir. Sen akışına bırak. sadece senin yapacağın iş gerçekten güvenilir ve iyi bir doktor bulmak. Sonra kendini onun ellerine teslim etmek ve içini rahat tutmaya çalışmak. Gerisi kendiliğinden gelecek Allahın izniyle...

ben cıkıyorum hanımlar
suprge tutayım bır eve her heryerde daha sonra da yemek yapayım anca bıtıtrırım ıslerı sıze doyum olmuyor gorusurz kendını ze ıyı bakın morfolojı ıle ılgılı bılen bırı bırseyler solerse memnu olurum esımın mırfolojı yuzde uctu cunku hade optum sızlerı gorusurz

Doğru söylüyorsun canım.İstanbuldayım ben varmı tavsiyeniz.?Arıyorum şuanda ama bulamadım.Uzman doktor istiyorum.İişinin piri olsun istiyorum.Nasıl bulucaz hiç bilmiyorum.Tavsiyesi olanların tavsiyeleirni bekliyorummmmm

Eşimin sonuçlarına baktım şimdi morfoloji diye bişey yoktu galiba farklı bir testten bahsediyoruz o nedir hiç bi fikrim yok :44:

Benim de çıkmam lazım ütüyü bitirdim sizle konuşurken Şİmdi başka işler var. Kendinize iyi bakın kızlar hoşçakalın....

Son düzenleme:

İstanbulu hiç bilmem ama canım doktor yönünden sıkıntı çekmezsin bu konuyla ilgili forumlara bakabilirsin mutlaka bulursun. Allah kolaylık versin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…