kayram tatlım üzülme tabiki sanada dua ediceğiz canım üzme stres yapma rabbim inşallah nasip edicek bizlere o kutsal mertebeyi bizlerde anne olucağız rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah
canım zaten dedım ya su an sıfırsan baslıyorum uc ay kullanayım bı sonra sorarım zaten bı dahakı ay turkıyeye gıdıcem o zaman doktoruma nasıl bır tedavı uygulıcak ıyıce sorarım bır kere kullandım dedım ama o tam bır sene onceydı canım sımdı onu da kullandıgımdan saymıcam dımı yanı hıc kullanmadım dıyebılırım
ben sana kesınlıkle tedaıvye devam etmenı tavsıye ederım ama asılama yapılacaksa oncesınde fılm cektır mutlaka rahım fılmı yanı tuplerının acık olup olmadıgına baksın kı bosuna ılac ıcmıs yada ıgne vurulmus olma degılmı ama bu arada yasın kactı yanı eger daha bebek ıcın erken oldugunu dusunuyorsan bekleyebılırsın de
canım bence dürekli drun kimse onu dinlemelisin çünkü sürekli dr değiştirince kafa karışıklığı oluyor ama şöyleede yapabilirsin tedaviye başladıysan bence devam et aha sonra baktınız olmadı o zamanda aşılamayı deneyebilirsiniz bizde öyle yapıyoruz şuan benim eşimin spermleri çok iyi çıktı ben rahim filmi de çekildim ama olmayınca omuyor işte ben senin yerinde olsam böyle yaparım buarada yaşın kaç eğer zamanınız varsa biraz bekleyin derim ben aşılaa için
Sonuçta bbek için tedavini jinrkolog yapacağına göre ben jinekologunu değiştir derim. Demek ki eşinin değerleri bariz bi şekilde düşük değil, şansınız var. Kayramın dediği gibi rahim filmi çektir eğer bi tıkanıklık varsa şansınızı daha da düşürücektir. Eğer bi tıkanıklık varsa rahim filmiyle açılıyo. Ben de çektirdim rahim filmi...
Kzlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.Şimdi biliyorsunuz ben pkoyum.Eşimin sperm testinden çıkan morFoloji ve sperm hızını dktorum beğenmedi geçen ay.Buay olmazsa 2.ay direk aşılamaya geçelim dedi.Bunun üzerine birkaç arkadaşın tavsiyesiyle tüp bebek alanında uzman bir ürologa eşimin ve benim durumumuzun kısa özetini ve elimdeki bütün testleri gönderip sordum..Dktorum böyle böyle dedi ya sizce? diye.Oda bana eşinizin morfolojisi ve sperm hızı aşılamayı gerektirmez normal yolla gebe kalabilirsiniz.Hatta jinekologunuza danışarak tedvaisiz gebe kalmayıda bekleyebilirsiniz 15 ay kısa bir süre falan dedi.Bizi rahatlattı.Ama şimdi düşünüyorumda...Sizce ben jinekologumu dinlemeliyim ürologumu?
Teşekkürler fikirleriniz için tek tek.Yaşım 23 ama beklemek istemiyoruz.Zaman kaybetmek istemiyoruz.Tedavisiz oluruna bırakmak yerine tedaviyle oluruna bırakmayı tercih ediyruz.Doktorumdan memnun değilim.Yeterince ilgili ve bilgili olduğunu düşünmüyorum.Bu yüzden zaten bu ay farklı bir doktora gidicem.Oayrı..Kızlar rahim filmi çektirdiğim ay tedavime devam edemiyorum dimi?DedBu arada birşey daha var danışmak istediğim ben doktorumu değiştiricem.Nezaman gitmeliyim sizce doktora hastalanmadan öncemi sonramı nasıl yapıyım fikir veririmisiniz bana..
canım ben ondan cok korkuyorum ben hamıle kaldım ıste daha once ve once kanama oldu ve suyumun gelmesı ıle bebegı kaybettım cıft rahımdn dolayı eger cogul olursa muhtemelen herhalde sonlandırmak sorunda kalınır cunku tasırmı rahmım bılemıyorum canım
Tamam o zaman sen hiç kullanmamış gibi sayılabilirsin. Benim de aynısı olmuştu 1 kez kullandım yumurtam 12 mm de falan kaldı hiç gelişmedi aradan bayaaaa bi zaman geçtikten sonra 3 kere üstüste serpophene kullandım. Sen de bi dene bakalım. İnşallah diğer tedavilere geçmek zorunda kalmadan hamile kalırsın. Çünkü iğne tedavisinin en büyük dezavantajı çoğul gebelik...
Teşekkürler fikirleriniz için tek tek.Yaşım 23 ama beklemek istemiyoruz.Zaman kaybetmek istemiyoruz.Tedavisiz oluruna bırakmak yerine tedaviyle oluruna bırakmayı tercih ediyruz.Doktorumdan memnun değilim.Yeterince ilgili ve bilgili olduğunu düşünmüyorum.Bu yüzden zaten bu ay farklı bir doktora gidicem.Oayrı..Kızlar rahim filmi çektirdiğim ay tedavime devam edemiyorum dimi?DedBu arada birşey daha var danışmak istediğim ben doktorumu değiştiricem.Nezaman gitmeliyim sizce doktora hastalanmadan öncemi sonramı nasıl yapıyım fikir veririmisiniz bana..
Evitax tedavine devam et canım, eşine de keçi boynuzu yedirebilirsin, ya da keçiboynuzu pekmezi, işe yarıyor diyorlar :) :) eğer yaşın 30 civarıysa aşılamayı düşünebilirsin hemen vakit kaybetmeden. ama öncelikle rahim filmi çektir kesinlikle. Ben 27 yaşındayım bu ay 5. ayım, pkoluyum ve mayıs ayında rahim filmi çektirdim, eşimin morfolojisi %3 çıktı hareketlilikte sorun yok, doktor 3 ay bekleyelim aşılamaya geçelim dedi, bu ay elim boş çıktımkaldı 2 ayım, olmazsa aşılamaya geçeceğiz vakit kaybetmek istemiyoruz.
Evitax tedavine devam et canım, eşine de keçi boynuzu yedirebilirsin, ya da keçiboynuzu pekmezi, işe yarıyor diyorlar :) :) eğer yaşın 30 civarıysa aşılamayı düşünebilirsin hemen vakit kaybetmeden. ama öncelikle rahim filmi çektir kesinlikle. Ben 27 yaşındayım bu ay 5. ayım, pkoluyum ve mayıs ayında rahim filmi çektirdim, eşimin morfolojisi %3 çıktı hareketlilikte sorun yok, doktor 3 ay bekleyelim aşılamaya geçelim dedi, bu ay elim boş çıktımkaldı 2 ayım, olmazsa aşılamaya geçeceğiz vakit kaybetmek istemiyoruz.
tabikide kimse beklemek istemez benimde yaşım 22 aynen bende hemen olsun istiyorum ama hemen aşılama ne kadar doğru oda tartışılır herkese göre bunu tercih etmek farklıdır herkesin kendi düşüncesi tabi
buarada rahim filmi çektirdiğinde tedaviye devam edebiliyorsun
dra adetin 3günü gidiyorsun ve dr seni duruma muhtemelen 5.günü ilaca başlatıcak ve adetin bittikten sonra tekrar kontrole çağırıcak yumurtalarına bakma için
Teşekkürler fikirleriniz için tek tek.Yaşım 23 ama beklemek istemiyoruz.Zaman kaybetmek istemiyoruz.Tedavisiz oluruna bırakmak yerine tedaviyle oluruna bırakmayı tercih ediyruz.Doktorumdan memnun değilim.Yeterince ilgili ve bilgili olduğunu düşünmüyorum.Bu yüzden zaten bu ay farklı bir doktora gidicem.Oayrı..Kızlar rahim filmi çektirdiğim ay tedavime devam edemiyorum dimi?Bu arada birşey daha var danışmak istediğim ben doktorumu değiştiricem.Nezaman gitmeliyim sizce doktora hastalanmadan öncemi sonramı nasıl yapıyım fikir veririmisiniz bana..
23 tatlım yaşım..Tedavin olumlu olur aşılamaya gerek kalmaz umarım..
Kızlar rahim filmi denilen şey.Rahmin durumunu tüplerin durumunu vs vs öğrenebiliceğim birşey dimi?Doğru anlıyorum.?Kayram tedaviye devam edemezsin demiş yollow devam edebilirsin demiş tüpfilminden sonra anlamadım.Rahim filmi çektirirsem bu ay tedaviye devam edebiliyormuyum edemiyrmuyum?
23 tatlım yaşım..Tedavin olumlu olur aşılamaya gerek kalmaz umarım..
Kızlar rahim filmi denilen şey.Rahmin durumunu tüplerin durumunu vs vs öğrenebiliceğim birşey dimi?Doğru anlıyorum.?Kayram tedaviye devam edemezsin demiş yollow devam edebilirsin demiş tüpfilminden sonra anlamadım.Rahim filmi çektirirsem bu ay tedaviye devam edebiliyormuyum edemiyrmuyum?
ben daha 6 ay once cektırdım canım genelde fılmden sonra kendııgnden hamıle kalma olsılıgı yuksek oldugu ıcın tedavı yapılmıyor evet rahımle ılgılı herseyı ogrenebılırsın fılmle adetının ılk gunu randevu alıyorsun adetın hemen bıtınce cekıyorlar
Canım evet dediğin doğru rahim filminden sonra hamilelik şansı artıyo ama bizler PKOlu kadınlarız bu yüzden doktorlar şansa bırakmak istemiyorlar. Tedaviye devam ediliyor. Sadece tedavi sırasındaki kafadaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak için yapılıyor rahim filmi...
Aslında yaşın daha çok genç bekle diyebilirdim ama hem sende hem eşinde problem olduğuna göre bence de tedaviye devam et. Rahim filmi zaten -yanlış hatırlamıyosam- adet bittikten sonra yapılıyodu(o kadar çok şey yaşadım ki karıştırıyo da olabilirim) rahim filminden sonraki ay hemen tedaviye devam etmiştik biz temiz çıkmıştı çünkü. Doktora adetinin 3 günü git. Adetin 3. günü ultrasonda herşeyin çok rahat gözlemlenebildiği gündür...
ben daha 6 ay once cektırdım canım genelde fılmden sonra kendııgnden hamıle kalma olsılıgı yuksek oldugu ıcın tedavı yapılmıyor evet rahımle ılgılı herseyı ogrenebılırsın fılmle adetının ılk gunu randevu alıyorsun adetın hemen bıtınce cekıyorlar
Evet rahim filminde tüplerde tıkanıklık, rahim içinde yapışıklık kalmış mı bunlar anlaşılıyo. Ben yıllar önce çikolota kisti tedavisi gördüğüm için doktor yapışıklıktan süphelenip istemişti. Ayrıca böyle sorunlar varsa rahim filmi srasında o ilaç sayesinde temizleniyo rahim. Rahim filminden sonraki ay tedaviye devam ediliyo. Hatta rahim filminden sonraki 6 ay içinde hamile kalma şansı çok çok yükseliyo. Ben 6.ayımda hamile kaldım (gerçi kendiliğinden değil tedaviyle ama yine de ilgisi olabileceğini düşünüyorum)
Teşekkürler.Kafam karıştı....Birn önce hastalanmak istiyorum.Günümede daha var.püfpüpfüfpüf
Aslında yaşın daha çok genç bekle diyebilirdim ama hem sende hem eşinde problem olduğuna göre bence de tedaviye devam et. Rahim filmi zaten -yanlış hatırlamıyosam- adet bittikten sonra yapılıyodu(o kadar çok şey yaşadım ki karıştırıyo da olabilirim) rahim filminden sonraki ay hemen tedaviye devam etmiştik biz temiz çıkmıştı çünkü. Doktora adetinin 3 günü git. Adetin 3. günü ultrasonda herşeyin çok rahat gözlemlenebildiği gündür...
Kafanın karışması normal. Senin şimdi yapacağın şey adetini bekleyip adetin 1.2. yada 3. gün gidip alanında iyi bir doktora muayene ol. Rahim filmine de o kadar versin. Sonraki aylar nasıl devam edileceğine de o karar verir. Sen akışına bırak. sadece senin yapacağın iş gerçekten güvenilir ve iyi bir doktor bulmak. Sonra kendini onun ellerine teslim etmek ve içini rahat tutmaya çalışmak. Gerisi kendiliğinden gelecek Allahın izniyle...
Doğru söylüyorsun canım.İstanbuldayım ben varmı tavsiyeniz.?Arıyorum şuanda ama bulamadım.Uzman doktor istiyorum.İişinin piri olsun istiyorum.Nasıl bulucaz hiç bilmiyorum.Tavsiyesi olanların tavsiyeleirni bekliyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?