Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

İstanbulu hiç bilmem ama canım doktor yönünden sıkıntı çekmezsin bu konuyla ilgili forumlara bakabilirsin mutlaka bulursun. Allah kolaylık versin canım...

Sağol tatlım..Araştırıyorum bakalım umarım bulabilirim..Kayram s_gün kolay gelsin kuşlar görüşürüz

bende çalışmalardaydım geçen hafta şuan beklemedeyim. şimdilik göğüs hassasiyetim dışında bi değişiklik hissetmiyoorum o da regl öncesi belrti olablr. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. bende eşimde çocukları çok seviyoruz, umarım bizimde olur bigün kendimizinkini severiz

anlıyorum canım benim ama hiç kafana takma benimde rahmim tersmiş ama gebeliğe engel değilmiş bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor inş bu kez bebeğin gelir bidahada seni hiç bırakmaz hep umutlu ve inançlı ol kuzum bak gör olacak olacak ))))

canım bildiğim kadarıyla çift rahim ters rahim ultrasyonda belli olyor benim dr um değişik bi aletle alttan bakıp eliylede karnımdan kasıklarıma doğru bi hareketle ters rahim oldugunu söylemişti ama gebeliğe hiç bi engeli yada riski yokmuş ama çift rahimde gebeliğin ileri dönemleri önemli işte kayramın durumu gibi sen hiç buna takılma ...

Tamam ttlım teşekkürler.Sanada sorıyım farklı şeyler söyledi arkadaşlar anlayamadım.Rahim filmini çektirdiğimde tedavime devam edebiliyormuyum yoksa o ay tedvisizmi geçmek zorunda?

Morfoloji sipermin yapısı canım, yani kafa şekli, kuyruk ve boyun yapısı gibi... bizimkilerin %3 sipermi normal morfolojiye sahip, fena değil, aslında %5 -%14 arası olması gerekiyor ama sayısı fazla olduğu için %3 morfolojiyle de doğal yollarla hamile kalınabiliyormuş. Bizde üroloğa göstermedik, benim doktorum da normal dedi. Başka bir doktora göstermenize gerek yoktur sizinde sanırım.

bizimde bu ay gebelik oluşmazsa önümüzdeki ay eşime spermiyogram yaptırmamız gerekiyormuş onuda yaptıracak uygun bir yer bulmak lazım, eşim de çok tedirgin oluyor inşallah gerek kalmaz

Canım rahim filminden sonra elbetteki tedavine devam edebilirsin ama doktorlar genellikle rahim filmi çekildiğin ay herhangi bir ilaç vermiyor, çünkü kendiliğinden hamile kalma olasılığı yükseliyormuş. Ayrıca o ay korunmanada gerek yok. Doktorum bana rahim filmi çekildiğim ay düzenli ilişki önermişti ve hiç bir ilaç kullanmadan regli olabildim o ay.

Tamam ttlım teşekkürler.Sanada sorıyım farklı şeyler söyledi arkadaşlar anlayamadım.Rahim filmini çektirdiğimde tedavime devam edebiliyormuyum yoksa o ay tedvisizmi geçmek zorunda?

işte onu hiç bilmiyorum canım bende henüz o aşamaya gelmedim ama bildiğim kadarıyla adetini oluyorsun sonrasında rahim filmi çekiliyor ama tedawiyi bi ay önce bırakıyosun gibi bişi duymadım ki zaten adetin gelince o ay tedawin sonlanmış oluyor adetten sonrada ilaçsız falan direk filmi çekiyorlar bildiğim bu ....

bizimde bu ay gebelik oluşmazsa önümüzdeki ay eşime spermiyogram yaptırmamız gerekiyormuş onuda yaptıracak uygun bir yer bulmak lazım, eşim de çok tedirgin oluyor inşallah gerek kalmaz

Canım hiç tedirgin olmasın stres spermleri öldürüyo gerçekten, çok rahat girsin örnek vermeye, benim bi arkadaşım vardı çok zor şartlarda örnek vermiş (odanın kapısı falan kilitlenmiyomuş, ha bii girdi girecek derdiyle adam perişan olmuş) sonuç çok kütü çıkmış. sonra başka bir yere yaptırmışlar değerleri daha yüksek çıkmış, doktorda sormuş ilk testi nerde yaptırdınız stres altındamıydınız diye.
Yani stres çok önemli. Aman eşini rahatlat canım bu konuda

Canım ben pkoyum.Rahim filminden sonra ilaçsız hamile kalma şansım nasıl artıyor anlamadım

evet cnm düzgün bi yer bulmak bunun için çok önemli. eşimde çok pimpiriklidir bakalım, şuan hamiş deilsem önümüzdeki ay bu işle meşgul olucaz

ya kızlar bişi sorcam bu sprem testini erkekler kendileri mi yapıyor ???biraz mustehçen oldu ama çok merak ediyorum sormak istedim ....:78:

kızlar yaa kasıklarımdaki ağrı giderek artıyor sanırım çatladı çatlıcak yumoşlar birde ikiside çatlar döllenirse ikizim olurmuş ayy ne güzel inş öle olur ...

Canım ben pkoyum.Rahim filminden sonra ilaçsız hamile kalma şansım nasıl artıyor anlamadım

ben de pkoyum canım, rahim filminden sonra varsa yapışıklık uafak tefek onlar açılıyomuş ve rahim temizleniyomuş, yumurta daha rahat rahime yerleşebiliyomuş o zaman, walla ben doktorumun yalancısıyım, nette ufak bi araştırma yapmıştım orda da öle diyo Tabi rahim filminin sonucunun olumlu olması gerekiyo, yani büyük bir problem varsa, 2 tüpünde tıkalı olması ya da doğuştan tek tüplü olmak gibi, elbetteki doktor başka tedavi yöntemleri izlicektir. Benim sölediğim rahim filmi sonucu temiz çıkarsa kendiliğinden hamile kalma oranı artıyomuş. Pko lu olmama rağmen rahim filminden sonra ilaçsız regli olabildim gerçi 36 gün sonra oldum ama olsun, bu da başarı değil mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…