Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım bende uzun bi arayıştan sonra buldum ve şuan çok memnunum gayet ilgili ve pozitif biri saolsun çok destek oluyor....

Nerden buldun?valla bende bulamıyorum.erkek doktorlar için daha iyi diyorlar ama ben erkek doktor istemiyorum

Canım benim adet düzensizliğim yok.Pkoluyum ama sivilce,tüylenme,kilo vs vs hiçbir belirtim yok.Hormon testim dışında..Ben tüplere baktırmak istiyorum.Bir sorun varsa boşuna uğraşmış olmayalım diye.Arada kaldım bilmiyorum ne yapıcam herşeyden önce iyi bir doktor bulmam lazım onuda nasıl bulucağım tam bir muamma...

aynen bnde senin gibiydim cnm illaki kadın olsun diyordum ama erkekler daha iyi bnden sana bi tawsiye hem daha pozitif hemde daha bilgli oluyorlar bnm o kadar arastırma ve deneyimden sonraki tecrübem bu ....
hrs hastanesi war oraya gidiyorum çok memnunum wallahi....

canım bende uzun bi arayıştan sonra buldum ve şuan çok memnunum gayet ilgili ve pozitif biri saolsun çok destek oluyor....

Herkez öyle diyor sanırım benim sonumda senin gibi kadın kadın diyip erkek olucak

Herkez öyle diyor sanırım benim sonumda senin gibi kadın kadın diyip erkek olucak

şiddetle tawsiye ediyorum canım eminim sende memnun kalcaksın bnm bu doktorum resmen kagıda çize çize anlatıyor düşün yani ultrasyonda gördüğü herşeyi bana anlatıyor ayrıntılı bi şekilde sonrasında cıkıp bide o kadar yorum yapıp anlatıyor moral wererek hemde bence direk erkek dr bul ....

Selamün Aleyküm...
nasılsınız? Kayram tatlım malesef veremiyorum güzel haberi..Test sonucum negatif..Hayırlısı böyleymiş.Bir dahaki aya saklcaz artık umudumuzu..

canım canını sıkma tamam mı bak dün gece de dediğin gibi yılmak yok aynen devam... biliyorsunki her ay düzenli yumurtlayan kadınlar bile hemen gebe kalamıyor yani bu bir süreç belki yolumuz uzun belki de kısa bilemeyiz..bir dahaki seferde olacak aynı moralle düşün tamam mı? yine aynı hayalleri kuralım canım.....nasıl hevesle bekledim burada haberini tabiki insan hemen olsun istiyor ben de üzüldüm çok zor biliyorum...

canım çok sevindim ancak çatlama zamanında takip ettir çatlasın sonrasını düşünmezsin tamam mı sonuçta hormon alacaksın çatlamazsa boş yere içmiş olma... seni düşünüyorum ben...bu sebeple doktora sorar kontrol gününde sadece o gün gidersin tamam mı? hayırlısı canım benim... rahim şekliden dolayı zaten taşınma zamanında yorgunluktan kaybetmiş olabilirsin bebeğini senin gebelik oluştuğu andan itibaren ayakta durmaman gerekli....

ultrasonda doktor baktığında rahmi de görüyor şekil değişikliği varsa söyler mutlaka...
bana da doktor rahim filmi demişti tüplere bakalım ama ben daha 6 aydır korunmuyorum önceki aylarda korunmuştum bu sebeple rahim filmini hemen çektirmek istemedim....

evitax canım sen istanbul anadolu yakasında mısın avrupa mı?
anadolu yakasında iyibir doktor biliyorum... oradaki akrabam için kısır denmişti kendisi şu anda 40 yaşında ve 5 ay önce sağlıklı oğlunu dünyaya getirdi...doktorundan çok memnun olduğunu söyledi bana istanbulda yaşasam ona giderdim kesin...ondan sordum.... önerebilirim istersen diye....

bicim canım nasılsın bugün hiç konuşamadık seninle. gerçekten bu konularda okadar bilgin varki şaşıyorum sana cnm yaa. iiki varsın diorum bu topikte aslında topikteki izmirlilerle toplansak bigün canlı canlı sohbet ederiz

tuncss yellooww esperanzaa hoş geldiniz ben gezmelerde değildim kızlar ev gezmesiydi ama inanın yoruldum hava da bir kapalı bir açık....yani yeni oturdum burada...ve yemek yapmak durumundayım işler beni bekler yine bir 10 dk soluklanayım da...

canım herhangi bir işte çalışmadığımdan evde internetten sürekli araştırmalar yapıyorum doktor yazılarını buluyorum... kitap çok okurum yani kendimi oyalıyorum hem de bilgilenmiş oluyorum ...

canım herhangi bir işte çalışmadığımdan evde internetten sürekli araştırmalar yapıyorum doktor yazılarını buluyorum... kitap çok okurum yani kendimi oyalıyorum hem de bilgilenmiş oluyorum ...

bende bu ara doğuma hazrlık topiklerini okuyorum baya bilgi sahibi oldum yani doğuma hazırım bende evdeyim çalışmıorum ve izmirde çevrem olmadığı için bütüngün evdeyim ve netteyim

bende bu ara doğuma hazrlık topiklerini okuyorum baya bilgi sahibi oldum yani doğuma hazırım bende evdeyim çalışmıorum ve izmirde çevrem olmadığı için bütüngün evdeyim ve netteyim

benim de birkaç arkadaşım var onlarla görüşüyorum ailem bana yakın oturuyor...sen izmir e uzağa mı gelin gittin yani ailen başka yerde mi?..
bu arada annelik tamamen içgüdüsel bişey anne olduğumuzda anlayacağız salgılanan hormonlar ve annelik duygusu bir anda içine yerleşecek zaten yani okumana gerek bile yok bununla ilgili bişeyler...

ailem ankarada. burda kimsem yok sadece eşim ben ve eşimin ailesi var onlarla da çok sık görüşemiyoruz zaten. kısacası sıkılıorum çok.

ailem ankarada. burda kimsem yok sadece eşim ben ve eşimin ailesi var onlarla da çok sık görüşemiyoruz zaten. kısacası sıkılıorum çok.

anladım canım işin zormuş gerçekten de ben de evlenmeden önce çalışıyordum ama mesaili evlenince devam edemedim zor oldu ben de byük bir boşluğa düştüm ama sonra kendimi oyalamanın yollarını buldum başlarda sıkılıyordum şimdi hiç sıkılmıyorum bir bakıyorum akşam olmuş... sizlere yazmak da en büyük keyfim oldu...iyiki varsınız arkadaşlarım...

bende iiki sizleri bulmuşum, çok iyi oldu bence hem bilgileniyoruz hem paylaşıyoruz..

bicimcim sence ne zaman evde test yapayım adetime 2 gün kala fln yapsam olurmu?? meraktan öleceğim çünkü

bicimcim sence ne zaman evde test yapayım adetime 2 gün kala fln yapsam olurmu?? meraktan öleceğim çünkü

idrardan bakacaksan adeti en az 3 gün geçmeli adet zamanı bile erken olur canım testlerin içinde yazıyor zaten bu şekilde....döllenmenin üstünden geçen zamanla alakalı olduğundan ben bekle derim...ama fazladan testin varsa tutamıyorsan kendini bak gecikirse bi daha bakarsın... :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…