ayyy o zaman adamlar zaten yaparken stres olurlar ki
canım bende uzun bi arayıştan sonra buldum ve şuan çok memnunum gayet ilgili ve pozitif biri saolsun çok destek oluyor....
ben de pkoyum canım, rahim filminden sonra varsa yapışıklık uafak tefek onlar açılıyomuş ve rahim temizleniyomuş, yumurta daha rahat rahime yerleşebiliyomuş o zaman, walla ben doktorumun yalancısıyım, nette ufak bi araştırma yapmıştım orda da öle diyoTabi rahim filminin sonucunun olumlu olması gerekiyo, yani büyük bir problem varsa, 2 tüpünde tıkalı olması ya da doğuştan tek tüplü olmak gibi, elbetteki doktor başka tedavi yöntemleri izlicektir. Benim sölediğim rahim filmi sonucu temiz çıkarsa kendiliğinden hamile kalma oranı artıyomuş. Pko lu olmama rağmen rahim filminden sonra ilaçsız regli olabildim gerçi 36 gün sonra oldum ama olsun, bu da başarı değil mi ama
Nerden buldun?valla bende bulamıyorum.erkek doktorlar için daha iyi diyorlar ama ben erkek doktor istemiyorum
Canım benim adet düzensizliğim yok.Pkoluyum ama sivilce,tüylenme,kilo vs vs hiçbir belirtim yok.Hormon testim dışında..Ben tüplere baktırmak istiyorum.Bir sorun varsa boşuna uğraşmış olmayalım diye.Arada kaldım bilmiyorum ne yapıcam herşeyden önce iyi bir doktor bulmam lazım onuda nasıl bulucağım tam bir muamma...
canım bende uzun bi arayıştan sonra buldum ve şuan çok memnunum gayet ilgili ve pozitif biri saolsun çok destek oluyor....
aynen bnde senin gibiydim cnm illaki kadın olsun diyordum ama erkekler daha iyi bnden sana bi tawsiye hem daha pozitif hemde daha bilgli oluyorlar bnm o kadar arastırma ve deneyimden sonraki tecrübem bu ....
hrs hastanesi war oraya gidiyorum çok memnunum wallahi....
Herkez öyle diyor sanırım benim sonumda senin gibi kadın kadın diyip erkek olucak
Selamün Aleyküm...
nasılsınız? Kayram tatlım malesef veremiyorum güzel haberi..Test sonucum negatif..Hayırlısı böyleymiş.Bir dahaki aya saklcaz artık umudumuzu..
bu arada kızlar doktoruma ulastım ve serophene baslıyorum ondan onay almadan burdakı ne dese bos benım ıcın takıp falan da yaptırmıcam kendımı olabıldıgınce rahat bırakcam bu sfer gecen sferkı hamılelgım tasınma heyecanıyla ustune dusmemıstım rahat oldugum ıcın oldgunu dusunyorum bu seferde ders calısmaya baslıcam ole arada kaynasın ıstıyorum cok heyecanlandım sımdı
Bu çift rahim nasıl anlaşılıyr.Okuduğum olmuşt rahmi arkaya doğruymuş falan böyle konular.Ultrasonda anlaşılıyormu.Bizlerdede olmasın?Canım bende tüplerden şüpheleniyorum.Acabamı diye?Aslında bu ay olmazsa tüplere baktırıcaktık ama tedavi olunmuyormuş tüplere bakılan ay.Bu yüzden erteledik birdahki aya..Pkoya saplanıp kalmak istemiyorum ne var ne yok iyice bir incelensin istiyorum
bicim canım nasılsın bugün hiç konuşamadık seninle. gerçekten bu konularda okadar bilgin varki şaşıyorum sana cnm yaa. iiki varsın diorum bu topikteaslında topikteki izmirlilerle toplansak bigün canlı canlı sohbet ederiz
canım herhangi bir işte çalışmadığımdan evde internetten sürekli araştırmalar yapıyorum doktor yazılarını buluyorum... kitap çok okurum yani kendimi oyalıyorum hem de bilgilenmiş oluyorum ...
bende bu ara doğuma hazrlık topiklerini okuyorum baya bilgi sahibi oldum yani doğuma hazırımbende evdeyim çalışmıorum ve izmirde çevrem olmadığı için bütüngün evdeyim ve netteyim
benim de birkaç arkadaşım var onlarla görüşüyorum ailem bana yakın oturuyor...sen izmir e uzağa mı gelin gittin yani ailen başka yerde mi?..
bu arada annelik tamamen içgüdüsel bişey anne olduğumuzda anlayacağız salgılanan hormonlar ve annelik duygusu bir anda içine yerleşecek zaten yani okumana gerek bile yok bununla ilgili bişeyler...
ailem ankarada. burda kimsem yok sadece eşim ben ve eşimin ailesi var onlarla da çok sık görüşemiyoruz zaten. kısacası sıkılıorum çok.
anladım canım işin zormuş gerçekten deben de evlenmeden önce çalışıyordum ama mesaili evlenince devam edemedim zor oldu ben de byük bir boşluğa düştüm ama sonra kendimi oyalamanın yollarını buldum başlarda sıkılıyordum şimdi hiç sıkılmıyorum bir bakıyorum akşam olmuş... sizlere yazmak da en büyük keyfim oldu...iyiki varsınız arkadaşlarım...
bicimcim sence ne zaman evde test yapayım adetime 2 gün kala fln yapsam olurmu?? meraktan öleceğim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?