Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tşkler cnm. o zaman daha 1 haftam var nasıl beklycem bilemiorum ii veya kötü şu sonucu öğrenmek istiorum artık

merhaba kızlar!

maşallah o kadar çok kaynatmışsınız ki, hızınıza yetişemeyip geçmişi es geçiyorum...

biz bu ay elimizden geleni yaptık, gerisi Allah'ın takdirine kalmış artık....

eğer bu ay tutturamadıysak, temmuzda yumurta takibi yapıcam tekrardan....

değişiklik varmı? tuncs hayırlı haberler le gel

ben geldim gelir gelmez önce geçmişi okudum..

Bicim kuşummmm nerdesinnnn..?Tuncsss dünürüm nerdesinnnnnnnn?BEN GELDİM siz yoksunuzz
canım benimm,geldim.. sakın moralini bozma dünürüm.. aylar çuvala girmedi ya.. bu ay olmasa bi dahakine.. yeter ki içimizde bu istek olsun değil mi ama

hoşgördüm bicimim.. iyi ki varsın vallahi..

tuncss ne alemdesn cnm belirtilerde değişiklik varmı? bekleyiş sürüyor valla sabrım kalmadı
ayy yok hiçbişi.. sabah ateşim yine 36.9du.. ateşin düşmemesi iyi birşey olsa gerek diye düşünüyorum. gerçi o sistemin nasıl işlediğini de bilemiyorum ama..

bir de az önce annemle konuştum, hamile kaldığında hiçbirşey oluyormuydu diye.. sadece günüm geçiyordu hemen anlıyordum dedi :)) dedim ulen neden sana benzememişim ki.. günüm gecikmeyince anormal hissediyorum kendimi, günümün gecikmesi benim için çok sıradan birşey bu yetmez dedim :)) mide bulantısı filan hiç yaşamamış.. sadece bana hamileyken çok zayıflamış :)) 7-8 kilo kadar vermiş ilk 5 ayında.. 5i aydan sonra da şişmiş şişmiş resmen

ailem ankarada. burda kimsem yok sadece eşim ben ve eşimin ailesi var onlarla da çok sık görüşemiyoruz zaten. kısacası sıkılıorum çok.
canım bende Ankarada'yım.. ailem Adapazarı'nda.. benim de eşimin ailesi var ama çok sık görüşüp yüz göz olmak istemedim hiç bir zaman :)) böyle uzak uzak seviyeli olmak daha iyi geliyor bana..

bugün gezdim tozdum.. evde yemek yok.. kocişim aradı az önce yemek yok dedim eee ne yapalım dedi.. direk anneciğine gidelim tabii ki de dedim.. uzak durmak istiyorum ama işim düşünce de hemen onlara koşuyorum iyi oluyor böyle :82:
bugün de bitti, yarın da kuzenim gelicek onunla gezer tozarız.. yarın da öyle geçer.. ooohhh bitsin günler..

ben test aldım ya hani :)) dayanamadım yaptım bi tane bugün sabah :)) hiçbişi çıkmadı.. tek çizgi koskocaman :)) şimdi diyorum erken hemde daha 1 hafta var nerdeyse.. ama dayanamadım işte.. artık haftaya kanda baktırıp kesin sonucu öğrenirim.. ya da direk adeti beklerim bilmiyorum. çok kararsızım.. ama hamile kaldığım anda defalarca evdeki testlerden yapıp o tek çizgi gördüklerimin acısını çıkartıcam :)))

canım benim insan elinden geleni yaptığında zaten rahat oluyor.. bende öyle bol bol çalıştım, inşallah tutmuştur diyorum. tutmadı ise de Allah elbet zamanını kararlamıştır diyorum.. ateşimi ölçüyorum geçen gün biraz düşer gibi oldu ama yine 36.9a çıktı sonraki gün ve hala öyle devam ediyor..
beklemedeyiz bakalım..

kızlar şimdi çıkıyorum ben, kocişi alacağım pazara gidip ordan sevgili kaynanacığıma gidip karnımızı doyuracağız
gece görüşürüz

merhaba kıslarrr benim geçmişi tam net okuyamadıım hamilelik beklentileri var Rabbimmm inşallah kim bekliyorsa bu ay nasip etsin.benimde kasıklarımda batmalar olmaya başladı bakalım adetcime 6 gün var beklenen tarih.
evitax cım sen istanbuldamısın bende ist.avrupa yakasındayım bayan doktor istiyorsan ben şiddetle faith medical park ayşegül sofuoğlunu öneririm çok şeker bi doktor ve anlatıyorda rahatlatıyorda.

biricik canım ben de yumurta takibi ilaçsız bir deneyeceğim olmadı diğer ay ilaca da başlarım diye düşünüyorum....hayırlısı artık ikimiz için de... belki de senin tutmuştur canım ne dersin? hisseder ya insan :)

Son düzenleme:
tuncss erken yapmışsın canım ama evde yaptıysan sorun değil geçersiz zaten onlar.... kanda baktırmalısın dünya kadar hormon aldın...testi etkiler canım

Son düzenleme:

canım eğer metforminden bahsediyorsan, seni tanıdım tanıyalı başlıycan, ve her ay erteliyorsun ))))))))))))))))

kızma arkadaşım bunlar tabiki işin şakası, sen kendini ne zaman ve nasıl hazır hissediyorsan o zaman alırsın ilaç zaten....
belki doktor klomen bile verir, belli olmaz...(ki bence 3 ay doğal yoldan yumurta takibi yapılmadan verilmemeli)
valla ben şu an hiç bir şey hissetmiyorum, zaten daha adetime var zaman....

her zamanki gibi HAYIRLISSIIIIII derim....

anladım canım o zaman bekleyip göreceğiz...
ben haklısın ilaca başlayamadım ama yine doktor değiştiriyorum bu defa son olur inşallah zaten böyle giderse doktor bulamadığım için bebek olsa da doğamayacak....
yarın sabah gideceğim sizlere de yazarım yumurta takibi isteyeceğim adetin de 3. günü yarın belki metformini verir... arkadaşım önerdi bu doktoru gidip göreceğim artık yarabbim umarım memnun kalırım....
klomen konusunda da dediğine katılıyorum doktorlar hemen ilaca dayanıyorlar halbuki biçok yöntem olmalı yani.... yarın görüşürüz canım hoşçakal...
ben de yemeğime bakayım kızlar görüşürüz gece :)

Son düzenleme:
beklemek zor ama güzel bişeyi bekliyorsa insan sabretmek kolay bence... canım az kaldı dayan....

güzelmi olur artık ne olur bilmiorum. şuan için kaydadeğer hiçbir belirtim yok. beklycem artık napym, sabırsız davranıp tek çizgi görmek istemiorum, vakti gelene kadar beklycem ve aklımdan çıkarmaya çalışıcam
gideceğin drdan memnun kalmazsan sana kendi drumu öneririrm canım, gerçekten süper. o olmasaydı şuan bukadar umutlu olamazdım

Son düzenleme:

İnşallah tatlm..Bakalım hayırlısı neyse o olsun.Ben bayan istiyorum eşimde öyle istiyor.Eminim tektükte olsa vardır işinin piri bir jinekolog bende ona rastlarım...

Çoook sağolll bicimim..Beklemek zor geliyor..Ben üzülmüyorum hayırlısı böyleymiş..Şimdi doktor arıyorum bakalımm bulmam lazım en kısa sürede iyi bir jinekolog..İşini iyi yapan kişiler hem daha az zaman kaybettirir hemde daha az para..Tabiki hayaller devam edicekk..Ve gerçekleşicekk..Yılmak yok...aslaa inanaçsızlık yok.

Eşimle konştum şimdi gidiceğimiz doktor aksine ikna etmezse bizi..Buayda klomenle devam edicez.Olmazsa diğer ay tüp filmi..Diğer ay tüplerde büyük bir sorun çıkmazsada belki bir daha klomen veya direk aşılama denemeyi düşünüyoruz.Yani ailecek bu konuda aldığımız kararşu anda budur

Canım malesef ben avrupadayım..anadolu yakasında çok iyi doğum hastaneleri var ama haftada en az 2 defa oralara gitmem çokçok zor olur.Yinede teşekkür ederim ilgin için..

ben geldim gelir gelmez önce geçmişi okudum..

canım benimm,geldim.. sakın moralini bozma dünürüm.. aylar çuvala girmedi ya.. bu ay olmasa bi dahakine.. yeter ki içimizde bu istek olsun değil mi ama

Tabiki..bozmuyorum tatlımsamimiyetle söylüyorum bozmuyorum.Millet yıllarca uğraşıyor daha il aydan pes etmek olurmu??? Olmaz...Sadece heyecanla hastalanmayı bekliyorum yeni tedavi ayıma başlamak için en az buay ki kadar heycanlıyım

İstanbul/avrupadayım tatlım..Teşekkür ederim ilgin için.Medikal parkta söylediğin doktoru hemen araştırıcam bahçelievler medikal parkta var tamamen unutmusum oranında doktor listesine bir göz atıcam anlıcağın kafamda şimşekler çaktırdın..sayende birkaç hastane birden geldi aklıma şimdi onları araştırıcam.Bakalım inşallah çıkar eli yüzü düzgün bir doktor

merhaba kızlar
dun doktora gıttım yumurtam 17 mm olmus carsamba catlar buyuk ıhtımalle dedı catlatma ıgnesı vermedı... eger hamıle kalmazsan kızamıkcık asısı ol ası dan sonra 3 ay hamılelık yok dedı.... sonrasında da 3 ay ilaçsız hamile kalmaya calıs.... off ya o kadar doktora para doktum ben bunu duymak ıcın mı gıttım 3 ay bekle sonra gel dıyor.....

aranızda kızamıkcık asısı olan varmı bu asıdan sonra hemen hamıle kalmak bebege zararlıymıs ama kesın olarak ne kadar beklemek gerek herkes başka birşey soyluyor 3 ay dıyen var 1 ay dıyen var yardımcı olun lutfen ......

yok canım. ben ilk defa duydum...ben en son 4-5 yıl önce yani yetişkin halimle hepatit aşısı olmuştum. (o da sırf uzak doğuya gidicem diye)
bundan sonra da aşı olmayı yani boşu boşuna vücuduma gerekmeden belirli VİRÜS leri sokmayı düşünmüyorum....

kızlar bugün yakın çevremden bir hamile haberi daha aldım...

arkadaşın regli geçeli 2 hafta olmuş ve bu sabah kan testi yaptırmış...

zaten belirtilerden anlamıştım diyor, göğüsleri şişmiş ve midesi bulanıyormuş...

NE ÇABUK YA? BENİM ÇOK GARİBİME GİTTİ! de......

acaba psikolojik mi dedim ama???......

en azından o 3 ayda ultrasondan takip yapıp ilşki günlerinizi belirleyebilir ve şansınızı arttırmış olurdu bence....

PKO da aslında bir kaç ay kendiliğinden dene gel demek çok yalnış...en azından kontrol altında olmalı, bazen erken bazen geç bazen hiç yumurtlanmıyor çünkü. PKO nun en büyük özelliği de : ANOVULASYON yani yumurtlıyamamak....

ya bırıcık bu ıkıncı doktorum ılkı 9 ay sonra gel tedavıye baslayalım demıstı bu da sımdı kızamıkcık asısı ol sonra 3 ay kendılıgınden olursa olsun dıyor ya bırde ozele gıttım hastanede ılgılenmedıler desem o da degıl... dedıgın gıbı o 3 aylık surede benı en azından ultrasonla takıp etse off ya bursada bıldıgınız ıyı bı doktor var mı ....

arkadaslaaaaar 1 saat once ıdrar testı yaptım üçüde pozitif ve anında cıktı gıttım acıle kan verdım yarım saat sonra alıcam sonucu ama yerımde duramıyorum ben pko hastasıyım eşimdede hızlı sperm sayısı az oldugu ıcın tedavı goruyordu ama sonucları ıyı degıldı onunda benımde pko hala devam edıyor sızce hamıle degılsem yınede pozitif cıkmıs olabılırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…