- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
idrardan bakacaksan adeti en az 3 gün geçmeli adet zamanı bile erken olur canım testlerin içinde yazıyor zaten bu şekilde....döllenmenin üstünden geçen zamanla alakalı olduğundan ben bekle derim...ama fazladan testin varsa tutamıyorsan kendini bak gecikirse bi daha bakarsın... :)
canım benimm,geldim.. sakın moralini bozma dünürüm.. aylar çuvala girmedi ya.. bu ay olmasa bi dahakine.. yeter ki içimizde bu istek olsun değil mi amaBicim kuşummmm nerdesinnnn..?Tuncsss dünürüm nerdesinnnnnnnn?BEN GELDİM siz yoksunuzz
hoşgördüm bicimim.. iyi ki varsın vallahi..tuncss yellooww esperanzaa hoş geldiniz ben gezmelerde değildim kızlar ev gezmesiydi ama inanın yoruldum hava da bir kapalı bir açık....yani yeni oturdum burada...ve yemek yapmak durumundayım işler beni bekler yine bir 10 dk soluklanayım da...
ayy yok hiçbişi.. sabah ateşim yine 36.9du.. ateşin düşmemesi iyi birşey olsa gerek diye düşünüyorum. gerçi o sistemin nasıl işlediğini de bilemiyorum ama..tuncss ne alemdesn cnm belirtilerde değişiklik varmı? bekleyiş sürüyor valla sabrım kalmadı
canım bende Ankarada'yım.. ailem Adapazarı'nda.. benim de eşimin ailesi var ama çok sık görüşüp yüz göz olmak istemedim hiç bir zaman :)) böyle uzak uzak seviyeli olmak daha iyi geliyor bana..ailem ankarada. burda kimsem yok sadece eşim ben ve eşimin ailesi var onlarla da çok sık görüşemiyoruz zaten. kısacası sıkılıorum çok.
idrardan bakacaksan adeti en az 3 gün geçmeli adet zamanı bile erken olur canım testlerin içinde yazıyor zaten bu şekilde....döllenmenin üstünden geçen zamanla alakalı olduğundan ben bekle derim...ama fazladan testin varsa tutamıyorsan kendini bak gecikirse bi daha bakarsın... :)
merhaba kızlar!
maşallah o kadar çok kaynatmışsınız ki, hızınıza yetişemeyip geçmişi es geçiyorum...
biz bu ay elimizden geleni yaptık, gerisi Allah'ın takdirine kalmış artık....
eğer bu ay tutturamadıysak, temmuzda yumurta takibi yapıcam tekrardan....
değişiklik varmı? tuncs hayırlı haberler le gel
merhaba kızlar!
maşallah o kadar çok kaynatmışsınız ki, hızınıza yetişemeyip geçmişi es geçiyorum...
biz bu ay elimizden geleni yaptık, gerisi Allah'ın takdirine kalmış artık....
eğer bu ay tutturamadıysak, temmuzda yumurta takibi yapıcam tekrardan....
değişiklik varmı? tuncs hayırlı haberler le gel
tşkler cnm. o zaman daha 1 haftam var nasıl beklycem bilemiorum ii veya kötü şu sonucu öğrenmek istiorum artık
biricik canım ben de yumurta takibi ilaçsız bir deneyeceğim olmadı diğer ay ilaca da başlarım diye düşünüyorum....hayırlısı artık ikimiz için de... belki de senin tutmuştur canım ne dersin? hisseder ya insan :)
canım eğer metforminden bahsediyorsan, seni tanıdım tanıyalı başlıycan, ve her ay erteliyorsun))))))))))))))))
kızma arkadaşım bunlar tabiki işin şakası, sen kendini ne zaman ve nasıl hazır hissediyorsan o zaman alırsın ilaç zaten....
belki doktor klomen bile verir, belli olmaz...(ki bence 3 ay doğal yoldan yumurta takibi yapılmadan verilmemeli)
valla ben şu an hiç bir şey hissetmiyorum, zaten daha adetime var zaman....
her zamanki gibi HAYIRLISSIIIIII derim....
beklemek zor ama güzel bişeyi bekliyorsa insan sabretmek kolay bence... canım az kaldı dayan....
şiddetle tawsiye ediyorum canım eminim sende memnun kalcaksın bnm bu doktorum resmen kagıda çize çize anlatıyor düşün yani ultrasyonda gördüğü herşeyi bana anlatıyor ayrıntılı bi şekilde sonrasında cıkıp bide o kadar yorum yapıp anlatıyor moral wererek hemde bence direk erkek dr bul ....
canım canını sıkma tamam mı bak dün gece de dediğin gibi yılmak yok aynen devam... biliyorsunki her ay düzenli yumurtlayan kadınlar bile hemen gebe kalamıyor yani bu bir süreç belki yolumuz uzun belki de kısa bilemeyiz..bir dahaki seferde olacak aynı moralle düşün tamam mı? yine aynı hayalleri kuralım canım.....nasıl hevesle bekledim burada haberini tabiki insan hemen olsun istiyor ben de üzüldüm çok zor biliyorum...
ultrasonda doktor baktığında rahmi de görüyor şekil değişikliği varsa söyler mutlaka...
bana da doktor rahim filmi demişti tüplere bakalım ama ben daha 6 aydır korunmuyorum önceki aylarda korunmuştum bu sebeple rahim filmini hemen çektirmek istemedim....
evitax canım sen istanbul anadolu yakasında mısın avrupa mı?
anadolu yakasında iyibir doktor biliyorum... oradaki akrabam için kısır denmişti kendisi şu anda 40 yaşında ve 5 ay önce sağlıklı oğlunu dünyaya getirdi...doktorundan çok memnun olduğunu söyledi bana istanbulda yaşasam ona giderdim kesin...ondan sordum.... önerebilirim istersen diye....
ben geldim gelir gelmez önce geçmişi okudum..
canım benimm,geldim.. sakın moralini bozma dünürüm.. aylar çuvala girmedi ya.. bu ay olmasa bi dahakine.. yeter ki içimizde bu istek olsun değil mi ama
merhaba kıslarrr benim geçmişi tam net okuyamadıım hamilelik beklentileri var Rabbimmm inşallah kim bekliyorsa bu ay nasip etsin.benimde kasıklarımda batmalar olmaya başladı bakalım adetcime 6 gün var beklenen tarih.
evitax cım sen istanbuldamısın bende ist.avrupa yakasındayım bayan doktor istiyorsan ben şiddetle faith medical park ayşegül sofuoğlunu öneririm çok şeker bi doktor ve anlatıyorda rahatlatıyorda.
aranızda kızamıkcık asısı olan varmı bu asıdan sonra hemen hamıle kalmak bebege zararlıymıs ama kesın olarak ne kadar beklemek gerek herkes başka birşey soyluyor 3 ay dıyen var 1 ay dıyen var yardımcı olun lutfen ......
merhaba kızlar
dun doktora gıttım yumurtam 17 mm olmus carsamba catlar buyuk ıhtımalle dedı catlatma ıgnesı vermedı... eger hamıle kalmazsan kızamıkcık asısı ol ası dan sonra 3 ay hamılelık yok dedı.... sonrasında da 3 ay ilaçsız hamile kalmaya calıs.... off ya o kadar doktora para doktum ben bunu duymak ıcın mı gıttım 3 ay bekle sonra gel dıyor.....
en azından o 3 ayda ultrasondan takip yapıp ilşki günlerinizi belirleyebilir ve şansınızı arttırmış olurdu bence....
PKO da aslında bir kaç ay kendiliğinden dene gel demek çok yalnış...en azından kontrol altında olmalı, bazen erken bazen geç bazen hiç yumurtlanmıyor çünkü. PKO nun en büyük özelliği de : ANOVULASYON yani yumurtlıyamamak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?