ya bırıcık bu ıkıncı doktorum ılkı 9 ay sonra gel tedavıye baslayalım demıstı bu da sımdı kızamıkcık asısı ol sonra 3 ay kendılıgınden olursa olsun dıyor ya bırde ozele gıttım hastanede ılgılenmedıler desem o da degıl... dedıgın gıbı o 3 aylık surede benı en azından ultrasonla takıp etse off ya bursada bıldıgınız ıyı bı doktor var mı ....
arkadaslaaaaar 1 saat once ıdrar testı yaptım üçüde pozitif ve anında cıktı gıttım acıle kan verdım yarım saat sonra alıcam sonucu ama yerımde duramıyorum ben pko hastasıyım eşimdede hızlı sperm sayısı az oldugu ıcın tedavı goruyordu ama sonucları ıyı degıldı onunda benımde pko hala devam edıyor sızce hamıle degılsem yınede pozitif cıkmıs olabılırmı
arkadaslaaaaar 1 saat once ıdrar testı yaptım üçüde pozitif ve anında cıktı gıttım acıle kan verdım yarım saat sonra alıcam sonucu ama yerımde duramıyorum ben pko hastasıyım eşimdede hızlı sperm sayısı az oldugu ıcın tedavı goruyordu ama sonucları ıyı degıldı onunda benımde pko hala devam edıyor sızce hamıle degılsem yınede pozitif cıkmıs olabılırmı
kızlar bugün tvde bir haber duydum sizlerlede paylaşmak istedimm
şeker ilacı mesane kanserine neden oluyormuş hatta fransada yasaklanmış sizinde bilmenizi istedim
Hoşgeldin tatlımmmmm
hoşbuldk tatlımmmmmm
tuncss erken yapmışsın canım ama evde yaptıysan sorun değil geçersiz zaten onlar.... kanda baktırmalısın dünya kadar hormon aldın...testi etkiler canım
evitax nabersin bakalım ne var ne yok görüşmeyeli neler yaptın evde ben valla bugün çok sıkılıyorum daralıyorum bunalıma mı giriyorum neee
Canım hastane araştırması yaptım biraz..Aşkımı kaldırdım sonraaaaaaaaaaa hoşbeş ettik birazzzzsonra yemek falan uğurladım onu az önce girip bakıyım dedim bizim kızlar gelmişmişmi...
geldim geldim dünür..
6 güncük kaldı sonucu öğrenmeme.. bak heyecan bastı gene yaaa..
nihalite tebrik ederim canım.. darısı tüm isteyenlerin başına olsun..
dünya kadar hormon aldım evet ama millet ''hatalı'' pozitif çıkar diyor ama bende o bile çıkmadı
hayırlısı olsun bakalım.. bekleyelim görelim sonucu.. zaten ne kaldı ki şunun şurasında.. 5-6 gün birşey kaldıbeklemek de benim kaderimmiş sanırım..
arkadaslar elim titriyor hamileyimmmmmmmmmmmm
Naber canım..Aynı benim gibi oldun..Benimde idrar testim negatif çıkmıştı..Zaten pozitif çıkmasıda gerekmiyordu..Bukadar belirtiye ramennnnnnnn..!Sonra kan testimde negatif çıktıııı..inşallah senin sonun bana benzemezde snein oğlan benim kızdan bir ay büyük olurKoca olcak oooo büyükolsun birazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?