Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Değişti değiştir değiştirrr..Bak bu benim 3. doktorum artık onada gitmicem.Doktor arıyorum birkaç hastane ve doktor buldum yarın arayıp bilgi alıcam.Adetim geldiğindede gidip 2.ay tedavime başlıcam.Doktorrr çooook önemli.Doğru düzgün bir doktor bulanada kadar aramaya devam edicem.Bundanda yeterli bilgi ve ilgi sezmezsem..5.ye giderm.İYİ Doktor bulmak şans işi..İşinin piri bir doktorla tesadüfen doktor olmuş bunun farkında bile olmayan kişilerin arasında daplar var.Bizim FAZLADAN kaybedicek zamanımızda yok.Kaybedicez paramızda umudumuzda...

kızlar bugün tvde bir haber duydum sizlerlede paylaşmak istedimm

şeker ilacı mesane kanserine neden oluyormuş hatta fransada yasaklanmış sizinde bilmenizi istedim

Çatlatma iğnesi kullandıysan 10günden öncesi tavsiye edilmiyor.Çünkü iğnenin etkisi 10günden sonra vücuttan atılıyor..Buda gebelik testlerinin pozitif çıkmasını sağlıyor..Biliyorsundur zaten..Bunun dışında idrar testlerinin hiç duymadım ben yalnış çıktığını..Hayırlı olsun..Bu arada sorunlarımız aynı.Bende pkoyum benım eşimdede sperm hızı ve morfoloji sorunu var.Daha doğrusu ürolog olmadıgını jinelog oldugunu söylüyor.

cnım çok sevindim ama hamilelik olmassa pozitif çıkmazki hayırlı olsun canım tahlil sonucunu alır almaz yaz bize ve ne kadar gecikti adetin ve tedavi oluyormuydun

Tebrikler canim Allahin izniyle anne oluyorsun!!!! Ayy okurken o kadar mutlu oldum ki. Cok ihtiyacim vari böyle güzel haberi almayi. Tekrardam tebrikler. Ne kadar süredir tedavi oluyordun ve neyle klomifenle mi????

arkadaslar daha doktora gıtmedık bıle tedavının t sıne baslamadım bu ay adet olduktan sonra baslıcaktık tedavıye zaten kendım adet olamıyorum sokturucuyle oluyordum esımın spermlerınde sorun var tembeldı spermlerı tedavi oluyordu ama 3 ayın sonunda düzelmemişti yine ben bu süre ıcerısınde sadece glıfor kullandım ama ciddi pko hastasıyım hıc tedavı gormedık ne catlatma ıgnesı ne bırsey yerımde duramıyorum su an eger hamıleysem bu bır mucıze ucude anında net cıft cızgı cıktı sızcede hamıle olmasam nıye pozitif cıksın demii cok şaşkınım afalladım ne dıyecegımı bılemıyorum az kaldı yarım saat sonra cıkacak sonuc Allahım hakkımda hayırlısı ınsallah

tuncss erken yapmışsın canım ama evde yaptıysan sorun değil geçersiz zaten onlar.... kanda baktırmalısın dünya kadar hormon aldın...testi etkiler canım

dünya kadar hormon aldım evet ama millet ''hatalı'' pozitif çıkar diyor ama bende o bile çıkmadı
hayırlısı olsun bakalım.. bekleyelim görelim sonucu.. zaten ne kaldı ki şunun şurasında.. 5-6 gün birşey kaldı beklemek de benim kaderimmiş sanırım..

evitax nabersin bakalım ne var ne yok görüşmeyeli neler yaptın evde ben valla bugün çok sıkılıyorum daralıyorum bunalıma mı giriyorum neee

evitax nabersin bakalım ne var ne yok görüşmeyeli neler yaptın evde ben valla bugün çok sıkılıyorum daralıyorum bunalıma mı giriyorum neee

Canım hastane araştırması yaptım biraz..Aşkımı kaldırdım sonraaaaaaaaaaa hoşbeş ettik birazzzzsonra yemek falan uğurladım onu az önce girip bakıyım dedim bizim kızlar gelmişmişmi...

geldim geldim dünür..
6 güncük kaldı sonucu öğrenmeme.. bak heyecan bastı gene yaaa..
nihalite tebrik ederim canım.. darısı tüm isteyenlerin başına olsun..

geldim geldim dünür..
6 güncük kaldı sonucu öğrenmeme.. bak heyecan bastı gene yaaa..
nihalite tebrik ederim canım.. darısı tüm isteyenlerin başına olsun..

Naber canım..Aynı benim gibi oldun..Benimde idrar testim negatif çıkmıştı..Zaten pozitif çıkmasıda gerekmiyordu..Bukadar belirtiye ramennnnnnnn..!Sonra kan testimde negatif çıktıııı..inşallah senin sonun bana benzemezde snein oğlan benim kızdan bir ay büyük olurKoca olcak oooo büyükolsun birazzz

kızlarrr kasık ağrılarım artıyor bi sağ bi sol ağrıyor sizce yumoşlarmı çatlıyor su gibi akıntımda hala war....?????:97:

tuncssssss bende senin gibi bir kere adetime 5-6 gün kala test yaptım pozitif çıksın diye ama negatif çıktı

tabi tabi erkek azıcık büyük olmalı :))
senin kociş gece mi çalışıyoo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…