Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

arkadaslar elim titriyor hamileyimmmmmmmmmmmm

canım gözün aydın çok mutlu oldum bak ALLAHTAN umut kesilmez işte inş darısı bizlere olur böyle güzel haberi bizde paylaşırız inş sağlıkla kucagınada almak nasip olur ne mutlu sana ......

nihalite heyecan yapacak birşey yok.. söyle ellerin titremesin.. ne güzel hamilesin işte
bayram et bayram

kızlarrr kasık ağrılarım artıyor bi sağ bi sol ağrıyor sizce yumoşlarmı çatlıyor su gibi akıntımda hala war....?????:97:

Benimde felaket ağrımıştı.Çatlatma iğnesi süresi geçtikten sonra bir anda bitmişti tek kasığımdaki ağrı...Doktora gittiğimde dinen ağrının olduğu ymurta çatlamıştııı.Ağrın dinerse çatlamış demektir....Umarım öyle olurrr..Diğer yumurtam iğne saatinden 6gün sonra falan çatladıı..Onun ağrısı dinmemişti.çatladıktan sonra dindi....

Değişiyoooo tatlım vardiyası....

hmm iyiymiş yaaa :))
benim kociş sabit memur gibi.. sabah 9 akşam 6 çalışıyor..
bu arada eğer yumurtanın ağrısı geçmezse bu çatlamadı mı demek.. benim sol kasığımdaki ağrı baya azaldı ama zaman zaman kasılıyor gibi oluyor.. ayy çatlamadı mı ki.. ben kontrole de gitmedim.. doktor adet olduğunda bakalım dedi, olmazsan zaten hamilesin gene bakalım dedi

anladım canım inş benimkide çatlar dr bana iğne wermedi gerek yok dedi inş bi sorun çıkmazda çatır çatır çatlarlar .....

ya sen nerelerdesin aylardır? bizim eski takım hamile kaldıkça bırakıyor burayı :-((((

canım bencede klomen kullanmadıysan (içinde hamilelik hormonu var ve yanıltabiliyor)

bencede neden pozitif çıksın ki eğer değilsen???
kesin HAMİLESİİİNNNN ...

yaşasssssıııııınnnnnnnnnn

bunu kesinlikle Glifora borçlusuuunnn!!!!!!

10319.12

beta degerı buymus kızlar kac haftalık ay soktayım ya ben pko hastasıyım doktor bana dedıkı sen hamıleysen lh yuksek cocuk duser suan hamıle kalma dedı kıstlerımde vardı en son gıttıgımde bu kıstler yok olmadan hamıle kalamazsın tedavıye baslayamayız dedı bende umudumu yıtırdım zaten esımın sperm testıde kotuydu doktor bu degerler cok dusuk sperm hızı sadece 9 du düşünebiliyormusunuz ve ben hıc bır tedavı goremedım zaten esımı bekledım degerlerının duzelmesını doktor demıstı sonuc cok ıyı degıl demıs asılamaya gecersınız olmazsa dırek demıs dusunebılıyormusunuz benı burda bılen arkadaslar bılır suan ınanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm şakamı yaaa

biricik sen bilirsin beni burda dert yandığımı suan hamıleyım ve ınanamıyorum hıc bır tedavı gormedım esımdede sorun vardı bendede 3 ay önce muzice glifora basladım burda senın sayende tek kullandıgım oydu zaten hamıle olmam dıye umudumda yoktu tedavıye baslayınca hamıle olurum dıye dusunuyordum ama şoooook hamıleyım Rabbim korusun bebegımı ne zaman büyüdümde anne olcam ben ya şaka gibi

Güle güle sağlıkla büyütün inşallaahhhh!!! bugün 2. hamile haberimmm....

Allah analı babalı büyüttürsün inşallahhhhhh

ay tüylerim diken diken oldu valla!!!! hadi kızı olursa adını Biricik koyarsın )) hehehheheeh şaka şşakkaaaa......

evet nerelerdesin diye hep yazdık buralarda.....

EVET METFORMİN BİZİM İÇİN MUCİZEEEE GİBİ........

ŞU ANDA HERŞEYİMİ ONA BORÇLUYUM BENDE

Evet dünür..Yumurta olgunlaştıkça ağrı yapıyor.Çatladıktan sonra ağrı kesiliyor.Çatlamazsa kist oluşuyorr.Adetle atılıyor veya dogum kontrol hapıyla eritiliyor.Benim doktorumda adeti bekle dedi test istemedi ama ben dayanamadım yaptırdım.Diğer yumurtların çatlayabilir dedi ilişkiyide kesme dedi adete kadar gün aşırı devamm seninkide öyleyse doktorun diğer yumurtların çatlayıp döllenme ihtimaline karşılık adeti beklme dmeiştir..

anladım canım inş benimkide çatlar dr bana iğne wermedi gerek yok dedi inş bi sorun çıkmazda çatır çatır çatlarlar .....

İnşallah canımmm.benımkı bana verdi..Ağzından zor laf alınıyor zatennn..Kerpetenleeeeee demekki ihtiyacım varış benim iğneyee

Metformini sadece insülin direnci olanlarmı kulanabiliyor?

İzmirdeysen bildiğim süper 2 doktor var ama diğer şehirleri bilemem...İstanbuldaysan bicim im tanıdık iyi var galiba...

doktorum benim metformini kesmemi söyledi son gittiğimde ki zaten kutu da bitmişti..
ben şimdilik çıkıyorum kızlar.. ne güzel yeni hamişimiz oldu.. tekrar tebrikler nihalite..
görüşürüz gece

Metformini sadece insülin direnci olanlarmı kulanabiliyor?

hayır yapılan araştırmalarda PKO hastalarına çok iyi geldiğini görmüşler...Yıllardır PKO da ilk tercih edilen ilaç Metformindir!

ben 10 aydır kullanıyorum, adet düzenledi, yumurtlamamı sağlıyor ve kilo vermeme yardımcı oldu...

ben Metformin kullanlar diye topic açmıştım, ordan tüm bilgileri alabilirsin

Şimdi ben pkoyum.Adetlerim düzensiz değil.tüylenme vs vs sorunlarım yok.Ultrasonda görüldü pko.Hormon testleri onayladı.Doktorum çok hafif bir düzensizlik var demişti hormonlarda..kİLO sorunumda yok.Bana metformin önermedi.kan kan şekerimede baktırdım.ondada sorun yok.Yinede kullanabiliyormuyum?Reçetesiz satılıyormu vs bana bunları açıklarsan çok sevinicem.Topiğinin linkini bana verirsen bakarım..Ama sorduğum bütün soruların cevaplarını orda birarada bulamam sanıyorum.10aydır kullanıyorsun beni bu konuda bilgilendirirsen sevinirimmmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…