Şimdi ben pkoyum.Adetlerim düzensiz değil.tüylenme vs vs sorunlarım yok.Ultrasonda görüldü pko.Hormon testleri onayladı.Doktorum çok hafif bir düzensizlik var demişti hormonlarda..kİLO sorunumda yok.Bana metformin önermedi.kan kan şekerimede baktırdım.ondada sorun yok.Yinede kullanabiliyormuyum?Reçetesiz satılıyormu vs bana bunları açıklarsan çok sevinicem.Topiğinin linkini bana verirsen bakarım..Ama sorduğum bütün soruların cevaplarını orda birarada bulamam sanıyorum.10aydır kullanıyorsun beni bu konuda bilgilendirirsen sevinirimmmmmmmm
Değişti değiştir değiştirrr..Bak bu benim 3. doktorum artık onada gitmicem.Doktor arıyorum birkaç hastane ve doktor buldum yarın arayıp bilgi alıcam.Adetim geldiğindede gidip 2.ay tedavime başlıcam.Doktorrr çooook önemli.Doğru düzgün bir doktor bulanada kadar aramaya devam edicem.Bundanda yeterli bilgi ve ilgi sezmezsem..5.ye giderm.İYİ Doktor bulmak şans işi..İşinin piri bir doktorla tesadüfen doktor olmuş bunun farkında bile olmayan kişilerin arasında daplar var.Bizim FAZLADAN kaybedicek zamanımızda yok.Kaybedicez paramızda umudumuzda...
arkadaslar elim titriyor hamileyimmmmmmmmmmmm
kesinlikle haklısın boşyere zaman kaybedıyoruz ya bu da benım 2. doktorumdu artık onada gıtmeyı dusunmuyorum sana bugune kadar ne ılaclar verdıler nasıl bı tedavı uyguladılar yanı...
İzmirdeysen bildiğim süper 2 doktor var ama diğer şehirleri bilemem...İstanbuldaysan bicim im tanıdık iyi var galiba...
1.Doktor rahim yumurtalıklar tertemiz dedi yolladı.
2.Doktor hernedense sinir testi yaptı yolladı.
3.doktor ultrasonda Pko gördü.HOrmon testleri yaptı.Hormonların pko oldugunu onayladığını söyledi.
Klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm.İlk ayım.Sonuc ''olumsuz''
Şimdi 4.doktor umarım iyi çıkar...Memnun değilim bilgisinin yeterli olduğunu düşünmüyorum.
Doktor dediğin her ihtimali değerlendirmeli vakit kaznmaya çalışmamalı.Benimki git gelden başka birşey bilmiyor.sen hangi ilaçları kullandın aynı şekilde anlatırmısın?
güzelmi olur artık ne olur bilmiorum. şuan için kaydadeğer hiçbir belirtim yok. beklycem artık napym, sabırsız davranıp tek çizgi görmek istemiorum, vakti gelene kadar beklycem ve aklımdan çıkarmaya çalışıcam
gideceğin drdan memnun kalmazsan sana kendi drumu öneririrm canım, gerçekten süper. o olmasaydı şuan bukadar umutlu olamazdım
benım ilk doktorum sadece ultrasonla baktı pko dedı adet olmam ıcın ılac verdı 9 ay kendılıgınden hamıle kalmaya calıs olmazsa gel dedı bu arada hormon testı bıle yaptırmadı
ıkıncı doktorum hormon testı yatı pko var hormonların duzensız calısıyor dedı klomen verdı testlerı alıp tekrar gıttıgımde klomende bıtmıstı bu arada kızamıkcık asısı ol dedı sana catlatma ıgnesı yapmayacagım dedı bu ay hamıle kalmazsam ası olacakmısım o asıdan sonra 3 ay korun dedı sonrakı uc ayda hamıle kalamazsan gel dedı
bu arada kızamıkcık testını tekrar yaptır ası olmadan dedı.... yanı ben sımdı bu klomenı kullandım ya sonrasında catlatma ıgnesı olmazsam bosyere mı ılac ıcmıs oldum bırde neden bekle dıyor ben pkoluysam zaten ılacsız hamıle kalma sansım cok az degıl mı neden bekleyım.....
arkadaslar elim titriyor hamileyimmmmmmmmmmmm
Tatlım bazı kişilerin yumurtları kendiliğinden çatlayabiliyormuş.Belki seninde öyledir.Kızamıkcık testini mestini ilk defa duyuyorum hiçbir fikrim yok.
bıcımcım sen test yaptın mı bugun sonuc ne?
slm arkadaşlar bende pko ıle savasıyorum pko ya baglı olaak yumurtlama tembellıği yaşıyorum ıkı kere klomen ve catlatma ıgnesı tedavısı gordum sonuc olmsuz dualaınızı beklıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?