Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Bu arada kilo sorunum yok.Kilo verirsem görünmez hale gelebilirim.kesinlikle kilo verdiyorsa kullanmam zaten zayıfımmm beni bir aydınlat güzelimmm...kafamı karıştırdın çünküüüü

benim 10 yıl DK hapından sonra birden adetim gelmemeye başladı...bu arada 7 kilo falan almıştım....
doktorda ultrasonda pko olduğu ortaya çıktı....birden göbek yapmıştım, o da ondan kaynaklanıyordu...Ama bende de tüylenme ya da akne yok...hormon testimde onaylandı ama ağır PKO değil!

hemen spora ve diyete başladım, aldığım kiloları geri verdim...İster zayıf ol ister şişman kesinlikle Karbonhidrattan uzak durman gerek!

topic den zaten okuyabilirsin

bu arada Gluchophane nin Prospektüsünde hem Diyabet hemde PKO hastaları için yazar!

Rabbim sizlerede nasip eder inşallah hala inanamıyorum bılıyormusunuz bızımkı gercekten mucize çünki eşimdede bendede sorun var glıfora ve sana borcluyum biricik Rabbim sanada nasip eder inşallah olmayan herkese nasip eder Rabbim inşallah. ben burda hamıle haberlerını okurken hıc kendımın bu haberı verecegım aklıma gelmezdı ALLAHtan ümidinizi kaybetmeyin ben hala inanamıyorum bu arada

kesinlikle haklısın boşyere zaman kaybedıyoruz ya bu da benım 2. doktorumdu artık onada gıtmeyı dusunmuyorum sana bugune kadar ne ılaclar verdıler nasıl bı tedavı uyguladılar yanı...

kesinlikle haklısın boşyere zaman kaybedıyoruz ya bu da benım 2. doktorumdu artık onada gıtmeyı dusunmuyorum sana bugune kadar ne ılaclar verdıler nasıl bı tedavı uyguladılar yanı...

1.Doktor rahim yumurtalıklar tertemiz dedi yolladı.
2.Doktor hernedense sinir testi yaptı yolladı.
3.doktor ultrasonda Pko gördü.HOrmon testleri yaptı.Hormonların pko oldugunu onayladığını söyledi.
Klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm.İlk ayım.Sonuc ''olumsuz''
Şimdi 4.doktor umarım iyi çıkar...Memnun değilim bilgisinin yeterli olduğunu düşünmüyorum.
Doktor dediğin her ihtimali değerlendirmeli vakit kaznmaya çalışmamalı.Benimki git gelden başka birşey bilmiyor.sen hangi ilaçları kullandın aynı şekilde anlatırmısın?

benım ilk doktorum sadece ultrasonla baktı pko dedı adet olmam ıcın ılac verdı 9 ay kendılıgınden hamıle kalmaya calıs olmazsa gel dedı bu arada hormon testı bıle yaptırmadı
ıkıncı doktorum hormon testı yatı pko var hormonların duzensız calısıyor dedı klomen verdı testlerı alıp tekrar gıttıgımde klomende bıtmıstı bu arada kızamıkcık asısı ol dedı sana catlatma ıgnesı yapmayacagım dedı bu ay hamıle kalmazsam ası olacakmısım o asıdan sonra 3 ay korun dedı sonrakı uc ayda hamıle kalamazsan gel dedı
bu arada kızamıkcık testını tekrar yaptır ası olmadan dedı.... yanı ben sımdı bu klomenı kullandım ya sonrasında catlatma ıgnesı olmazsam bosyere mı ılac ıcmıs oldum bırde neden bekle dıyor ben pkoluysam zaten ılacsız hamıle kalma sansım cok az degıl mı neden bekleyım.....

en iyisini yapıyorsun canım bekle bence de... :)
sağol canım senin doktorun kim? gerçi yarın gideceğim randövumu almıştım...memnun kalırım inşallah artık doktor değiştirmek istemiyorum her gittiğime baştan baştan kendimi anlatmak çok zor....

Tatlım bazı kişilerin yumurtları kendiliğinden çatlayabiliyormuş.Belki seninde öyledir.Kızamıkcık testini mestini ilk defa duyuyorum hiçbir fikrim yok.

slm arkadaşlar bende pko ıle savasıyorum pko ya baglı olaak yumurtlama tembellıği yaşıyorum ıkı kere klomen ve catlatma ıgnesı tedavısı gordum sonuc olmsuz dualaınızı beklıyorummm

Tatlım bazı kişilerin yumurtları kendiliğinden çatlayabiliyormuş.Belki seninde öyledir.Kızamıkcık testini mestini ilk defa duyuyorum hiçbir fikrim yok.

belki de haklısın benımkı de kendılıgınden catlayanlardandır ınsallah hıc umudum yok gercı de sen hangı sehırdesın

slm arkadaşlar bende pko ıle savasıyorum pko ya baglı olaak yumurtlama tembellıği yaşıyorum ıkı kere klomen ve catlatma ıgnesı tedavısı gordum sonuc olmsuz dualaınızı beklıyorummm

canım inşallah zamanı gelınce hepımız hamıleyız haberını verecegız.... klomenden sonra yanı tedavıyı bıraktıktan sonra da hamıle kalanlar var umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…