belki de haklısın benımkı de kendılıgınden catlayanlardandır ınsallah hıc umudum yok gercı de sen hangı sehırdesın
İstanbuldayım..avrupa...Umutsuzluk edersen sen savaşı baştan kaybetmiş say kendini...
ben ılk doktor anlamıyor dedım bu ıkıncısı de bursada 3 kadından bırı gıdıyor cok ıyı dıye bahsedılen bı doktor o da bekle dıyınce moralımı bozdu umutsuz degılım de beklemek cok kotu ne zman olacak acaba dıye dusunmek cok yıpratıyor ınsanı yoksa Allah yazdıysa doktorsuz ılacsızda olacak...İstanbuldayım..avrupa...Umutsuzluk edersen sen savaşı baştan kaybetmiş say kendini...
canım inşallah zamanı gelınce hepımız hamıleyız haberını verecegız.... klomenden sonra yanı tedavıyı bıraktıktan sonra da hamıle kalanlar var umudunu kaybetme
ben ılk doktor anlamıyor dedım bu ıkıncısı de bursada 3 kadından bırı gıdıyor cok ıyı dıye bahsedılen bı doktor o da bekle dıyınce moralımı bozdu umutsuz degılım de beklemek cok kotu ne zman olacak acaba dıye dusunmek cok yıpratıyor ınsanı yoksa Allah yazdıysa doktorsuz ılacsızda olacak...
yasmin sen izmirde hangi doktorları tavsiye edersin canım?
kesinlikle katılıyorum ben yumurtam çatlamamasına rağmen umudumu yitirmiyorum aslında düşününce her ay belkide ayın biçok günü doktora gitmek ağır birşey ama değer arkadaşlar bence de umudumuzu hiç yitirmeyeceğiz :))
ben ılk doktor anlamıyor dedım bu ıkıncısı de bursada 3 kadından bırı gıdıyor cok ıyı dıye bahsedılen bı doktor o da bekle dıyınce moralımı bozdu umutsuz degılım de beklemek cok kotu ne zman olacak acaba dıye dusunmek cok yıpratıyor ınsanı yoksa Allah yazdıysa doktorsuz ılacsızda olacak...
beklemek elbette zor hepimiz için ama belki bu ay olur belli olmaz ki bazen daha gergin oluyoruz sabredemiyoruz her şey zor geliyor haklısın canım...
akışına bırak Allah biliyor zamanını ve hepimizin bebekleri gelecek bak nihalite hiç ummadığı zamanda oldu :)) bizim neden olmasın???
en azından adetlerın artık duzenlı gelıyor o da ıyı bırsey canım ben bursadayım canım ya sen bu ay başlayacak mısın artık ılaclara ve tedaviye
Canım nasılsın?..Ben hala neyi umut ediyorum biliyormusun.Diyorumki diğer yumurtam çatladıya belkide o döllenmiştir.Öyleyse şuanda çıkmazUmudumuzu kaybedersek yaptığımız iştende hayır gelmezki tabiki kaybetmicez...
inşallah canım hepimiz hayırlısıyla hamiş kalırız.aranızda bursada doktor tavsiye edecek olan varmı peki.
evitax canım belkı de yumurtan catlamıstır hatta hamıle olabılrsın o yuzden bugunler de dıkkat et cok yorma kendını benımde catlayacak bu gece yada yarın oyle soylemıstı doktor
bende dorukta melike hanıma gidiyorum memnunum ama ıkı sefer de olumsuz olunca acaba baska doktora gorunsemmı dedım baska doktora hıc gıtmedım.
kızlar kocişim dün gecede pc başında geçirdin bu gece bari ayrıl şundan diye fırçaladı beni
ben şimdi yatıyorum kocişle, eğer onu uyutup kaçabilirsem gelirim.. yoksa yarın görüşmek üzere..
çok iyi bak o zaman sen de çatlayacağını düşün canım ve olumsuzu getirme aklına tamam mı tutacak diye düşün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?