Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

İstanbuldayım..avrupa...Umutsuzluk edersen sen savaşı baştan kaybetmiş say kendini...

kesinlikle katılıyorum ben yumurtam çatlamamasına rağmen umudumu yitirmiyorum aslında düşününce her ay belkide ayın biçok günü doktora gitmek ağır birşey ama değer arkadaşlar bence de umudumuzu hiç yitirmeyeceğiz :))

Son düzenleme:
İstanbuldayım..avrupa...Umutsuzluk edersen sen savaşı baştan kaybetmiş say kendini...
ben ılk doktor anlamıyor dedım bu ıkıncısı de bursada 3 kadından bırı gıdıyor cok ıyı dıye bahsedılen bı doktor o da bekle dıyınce moralımı bozdu umutsuz degılım de beklemek cok kotu ne zman olacak acaba dıye dusunmek cok yıpratıyor ınsanı yoksa Allah yazdıysa doktorsuz ılacsızda olacak...

canım inşallah zamanı gelınce hepımız hamıleyız haberını verecegız.... klomenden sonra yanı tedavıyı bıraktıktan sonra da hamıle kalanlar var umudunu kaybetme

inşallah canım hepimiz hayırlısıyla hamiş kalırız.aranızda bursada doktor tavsiye edecek olan varmı peki.

beklemek elbette zor hepimiz için ama belki bu ay olur belli olmaz ki bazen daha gergin oluyoruz sabredemiyoruz her şey zor geliyor haklısın canım...
akışına bırak Allah biliyor zamanını ve hepimizin bebekleri gelecek bak nihalite hiç ummadığı zamanda oldu :)) bizim neden olmasın???

Canım nasılsın?..Ben hala neyi umut ediyorum biliyormusun.Diyorumki diğer yumurtam çatladıya belkide o döllenmiştir.Öyleyse şuanda çıkmazUmudumuzu kaybedersek yaptığımız iştende hayır gelmezki tabiki kaybetmicez...

Çok tez canlıyımdır..beklemek zaten insanı bitiren,yıpratan...Elimizden birşey gelmiyor malesef..Tedavimizi olup dua etmekten başka..beklemek zorundayızzz.Canım sen hiç uğraşma değiştir doktorunu hepsi başka başka şeyler söylüyor.doğru söyleyeni bulmak zor.

nıhalıte suprız ya cok sevındım boyle haberler cok ıyı gelıyor

en azından adetlerın artık duzenlı gelıyor o da ıyı bırsey canım ben bursadayım canım ya sen bu ay başlayacak mısın artık ılaclara ve tedaviye

benim yumurtlamam olmuyor.....
çok şükür kistlerim adetle gidiyor ama yumurtlama yok bu sebeple yumurta takibi yaptıracağım hiç umut yoksa başlayacağım tabiki ben de yumurta geliştirici ilaçlara canım....yarın bakayım usg den ne durumdayım yazarım sizlere

Son düzenleme:

ay bak ben bunu neden düşünemedim tabi ya neden olmasın iki yumurtan varsa ve ikisi de birbirinden farklı zamanlarda çatladıysa doğru o zaman şu durumda sen adet görmezsen gebelik var denebilir bu da ihtimal yani....
ben de iyiyim yarın kontrole gideceğim 1 buçuk aydır gitmedim doktorlara kızacak nedenler bulduğumdan :)
bu defakiyle iyi geçinirim inşallah :))

Son düzenleme:
inşallah canım hepimiz hayırlısıyla hamiş kalırız.aranızda bursada doktor tavsiye edecek olan varmı peki.

bende bursadayım canım medıcabılde demet hanım var ona gıttım tedavıye gerek gormedı sımdılık 9 ay sonra gel dedı......
zübeyde hanım da suhendan hanım var cok ıyı bı doktor ama onu da gozum tutmadı o da 3 ay bekle olmazsa gel dedı
sen hangı doktorlara gıttın

bende dorukta melike hanıma gidiyorum memnunum ama ıkı sefer de olumsuz olunca acaba baska doktora gorunsemmı dedım baska doktora hıc gıtmedım.

evitax canım belkı de yumurtan catlamıstır hatta hamıle olabılrsın o yuzden bugunler de dıkkat et cok yorma kendını benımde catlayacak bu gece yada yarın oyle soylemıstı doktor

kızlar kocişim dün gecede pc başında geçirdin bu gece bari ayrıl şundan diye fırçaladı beni
ben şimdi yatıyorum kocişle, eğer onu uyutup kaçabilirsem gelirim.. yoksa yarın görüşmek üzere..

evitax canım belkı de yumurtan catlamıstır hatta hamıle olabılrsın o yuzden bugunler de dıkkat et cok yorma kendını benımde catlayacak bu gece yada yarın oyle soylemıstı doktor

çok iyi bak o zaman sen de çatlayacağını düşün canım ve olumsuzu getirme aklına tamam mı tutacak diye düşün....

bende dorukta melike hanıma gidiyorum memnunum ama ıkı sefer de olumsuz olunca acaba baska doktora gorunsemmı dedım baska doktora hıc gıtmedım.

evet melıke hanımı duydum aslında bende doruk tıpta dogum yapmak ıstıyorum ama melıke hanım ıcın bazıları cok ıyı bazıları ılgısız dıyor bende doktor arıyorm fıyatlar nasıl doruk tıpta canım

yat canım uykusuz kalma tamam mı?
iyi geceler

çok iyi bak o zaman sen de çatlayacağını düşün canım ve olumsuzu getirme aklına tamam mı tutacak diye düşün....

aslında olumlu dusunuyordum da benım akıllı kocam henuz eve gelmedı ona sınırlendım bıraz ondan boyle olumsuz takılıyorum yanı....

kızlar benim de artık uyumam gerek yarın erken randövü.... uykusuz gitmeyim zaten doktorlarla hiç başım hoş değil...
öpüyorum sizleri
görüşürüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…