Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

aslında olumlu dusunuyordum da benım akıllı kocam henuz eve gelmedı ona sınırlendım bıraz ondan boyle olumsuz takılıyorum yanı....

anladım ama bak canım nasıl olsa gelecek değil mi güzel güzel konuşursun onunla... ama sinirli değil bence hiçbişey yokmuş gibi davran da şaşırsın ... bazen rol yapmak gerek böyle ama her şey iyi olacaksa yapılmalı da....sen bozma moralini ve bu birkaç gününü de değerlendirmeye bak.... ama telaş etmeden tamam mı...söz ver

tamam soz bu konuyu kapatacagım su bı kac gun gecsın sonra acar burnundan getırırım nasıl olsa ıyı kı varsın canım ya moral verıyorsun

Canım benim gibisin.Ben 1.sni yanındaki kızın gudubet bakışları hadsiz sözleri yüzünden bıraktım.2.insanın yüzüne bakmıyrdu robot gibi.buvarmı bu varmı buvarmı.Onuda bıraktım.Şimdi bu doktor iyi güzel hoşta çok yarım yamalak bilgiler veriyor anlamıyor sanırım hiçbirşeye doğru düzgün cevaplar veremiyor.Buda beni gereksiz strese sokuyr oyüzden bunuda terkediyorum.Canım öyle bir ihtimal var evet.Ben umdumu yitirmicem.Hastalanana kadar böyle düşünücem hastalandıktan sonra doktora gidicem.Ozaman zaman daha çabuk geçer..bende hafta sonu bekliyorum canım adeti kendi gününde olursa 14.gün olmadı çünkü

evitax canım belkı de yumurtan catlamıstır hatta hamıle olabılrsın o yuzden bugunler de dıkkat et cok yorma kendını benımde catlayacak bu gece yada yarın oyle soylemıstı doktor

Canım iğnenin saatinde çatlayan yumurtam döllenmemş yada tutunamamış gubün yaptırdım test aldım sonucumu Kocaman bir negatif.Ama diğer yumurtam çatladı-eğer döllenmişse gebelik olasada şimdi çıkmaz.Bllimi olur allahın işi...Ben 2.ay tedavim için alternatif doktorlar buldum ve eşim yarın değerlendiricek ''Onun düşünceleri benim için çoook önemlidir.ona güvenirim'' Ben insanların bakışlarından bile negatif enerjiyi aldıgımdan seçim konusunu eşime bırakıyorum.''..Ama yooo diğer yumurta döllenmişse ki sanırım bu geç döllenmeye giriyor itirazımmmmm olmaz OLmazzzz

kızlar benim de artık uyumam gerek yarın erken randövü.... uykusuz gitmeyim zaten doktorlarla hiç başım hoş değil...
öpüyorum sizleri
görüşürüz....

Görüşürüz canımm..Ben buralardayım bir süre daha.sonra kapatıp tvye gecicem.Kocişim yok zaman geçmiyor sıkıcı.....iyi geceler çok öpüyorum yarın güzel haberlerle gel.Hadi bu defa ben senin güzel haberlerini bekliyorum.Bak kızımı tunccun oğluna vericem ama senin kızını da oğluma alabilirim...Dünür2

ayyy yeni bir mucize daha NİHALİTE maşallah sana ne güzel haber verdin bize hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bebişini işte seninki tam mucize ilaçsız hemde ikinizdede problemler varken Rabbim ol dedi ve OLDU HAMDOLSUN YARADANA VAR EDENE CANLANDIRANA YA HALIK-YA BARİ-YA MUSAVVİR...

CANIM BEN ADET OLDUM :)
bu sebeple gerek de kalmadı yarın kontrole gideceğim.... sıramı size bıraktım ben....

canım yarın doktordan gelince bize gelişmeleri yazarsın öptüm canım inşallah iyi haberlerle dönersin

hopp dedik tatlım benim gelinime sulanma benim dünürüm oo

noliy yaa bi dünür muabbeyti gidiorr:))) benimde kızcazım olursa var dünürüm hehe adını benim koyduğum hergün tekmelerini duyduğum şebeğimiz AHMET EFE ya daha doğmadan ben çok bağlandım nolcak bilmem doğunca hiç evime inmem herhal.neler aldım ona nelerr.eltimde diyorki sana anne dedirticem benden çok alıyosun:)))dayanamıyorumki küçüçük adamıma cici annesi ona neler alacak daha.ya ne güzel bi duygu varya elime hafiften bastırıyorum eltimin karnına tepki veriyor bacaksız.bugünde kalbi çok hızlı atıyodu dışardan bile belliydi yani.bana çok büyük zevk oluyor onu dinlemek hareketlerini gözlemlemek hemen onu soruyorum oynadımı bıdığım diye.ayy doğsa içime sokarım ben onu yaa

ınsallah canım ınsallah cok saol
saol canım cevapladıgın ıcın evet benımkınınde sayı baya ıyıydı doktorda gayet ıyı bu konuda sorunumuz yok dedı masallah
canım tasınma sırasında bız gebelık ıcın ugrasıyorduk o hengamede olmus bu sureden bes ay sonra ben bebegımı kaybettım sebeb o degıl yanı bakalım bende ole dusunuyorum bır kere kontrole gıtmeyı yanı hakkımızda hayırlısı artık
canım yenı doktorun hayırlı guurlu olsun senın ıcın en kısa zamanda bebegının gelmesıne vesıle olsun ınallah yarın haberlerını beklıyorum
canım bebek dogacakmıs nerdeyse baya bı gecmıs su anda keseyı rahat rahat gorursunuz beta degerın gayet yuksek allah kucagına almayı da nasıp etsın ıste allah ol deyınce oluyor gerısı bos masalllah sana

çok saol canım ....Aminnn.....

birazcık bile katkım olsuysa ne MUTLU bana......

bicim aşk olsun burda doktor sormuşsun, benim 2 doktorum var biliyorsun, hem çok biligili, ilgili ve çookk şekerler....

biliyorsun bende çok araştırırım ve içime sinmeyen birine gitmem...

neyse, hayırlı haberlerle gel inşallah....memnun kalırsın umarım

kızlar bende bursadayım jimerde türkan hn gittim menmun kaldım yardımcı olurum 2.ayımda hamile kaldım direk tedaviye geçti sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz.......

kızamıkçık aşısı neymiş öle yaaa bence hiç ilgilenmemiş senle en azından benim tedavi şeklim böle değildi.....

herkese günaydınlaaaaarrrr

nihalite cnm tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin. çok mutlu oluyorum hamiş haberleri alınca. yaz uğurlu geldi galiba bize

bicimcim drumu sormuşsun. bornova manavkuyuda hüseyin ceyberi (ekadom klinik). gerçekten herkesin tanıması gereken biri, çok ilgili,bilgili,anlayışlı... yeni gittiğin drdan memnun kalmazsan hüseyin beyi şiddetle tavsiye ederim

Son düzenleme:
günaydın herkese..
bicim hadi hemen gel de haberleri ver bize de..
bugün misafirim var kızlar, şimdi kalkıp evi toparlayıp birşeyler hazırlamalıyım..
akşama görüşürüz artık
bu arada karnım ve belim çok ağrıyor her an adet olabilirim gibi :18: neyse artık en azından şu belirsizlikten kurtulmuş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…