aslında olumlu dusunuyordum da benım akıllı kocam henuz eve gelmedı ona sınırlendım bıraz ondan boyle olumsuz takılıyorum yanı....
kızlar benim de artık uyumam gerek yarın erken randövü.... uykusuz gitmeyim zaten doktorlarla hiç başım hoş değil...
öpüyorum sizleri
görüşürüz....
anladım ama bak canım nasıl olsa gelecek değil mi güzel güzel konuşursun onunla... ama sinirli değil bence hiçbişey yokmuş gibi davran da şaşırsın ... bazen rol yapmak gerek böyle ama her şey iyi olacaksa yapılmalı da....sen bozma moralini ve bu birkaç gününü de değerlendirmeye bak.... ama telaş etmeden tamam mı...söz ver
ay bak ben bunu neden düşünemedim tabi ya neden olmasın iki yumurtan varsa ve ikisi de birbirinden farklı zamanlarda çatladıysa doğru o zaman şu durumda sen adet görmezsen gebelik var denebilir bu da ihtimal yani....
ben de iyiyim yarın kontrole gideceğim 1 buçuk aydır gitmedim doktorlara kızacak nedenler bulduğumdan :)
bu defakiyle iyi geçinirim inşallah :))
evitax canım belkı de yumurtan catlamıstır hatta hamıle olabılrsın o yuzden bugunler de dıkkat et cok yorma kendını benımde catlayacak bu gece yada yarın oyle soylemıstı doktor
kızlar benim de artık uyumam gerek yarın erken randövü.... uykusuz gitmeyim zaten doktorlarla hiç başım hoş değil...
öpüyorum sizleri
görüşürüz....
CANIM BEN ADET OLDUM :)
bu sebeple gerek de kalmadı yarın kontrole gideceğim.... sıramı size bıraktım ben....
Görüşürüz canımm..Ben buralardayım bir süre daha.sonra kapatıp tvye gecicem.Kocişim yok zaman geçmiyor sıkıcı.....iyi geceler çok öpüyorum yarın güzel haberlerle gel.Hadi bu defa ben senin güzel haberlerini bekliyorum.Bak kızımı tunccun oğluna vericem ama senin kızını da oğluma alabilirim...Dünür2
ınsallah canım ınsallah cok saolanlıyorum canım benim ama hiç kafana takma benimde rahmim tersmiş ama gebeliğe engel değilmiş bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor inş bu kez bebeğin gelir bidahada seni hiç bırakmaz hep umutlu ve inançlı ol kuzum bak gör olacak olacak))))
canım bildiğim kadarıyla çift rahim ters rahim ultrasyonda belli olyor benim dr um değişik bi aletle alttan bakıp eliylede karnımdan kasıklarıma doğru bi hareketle ters rahim oldugunu söylemişti ama gebeliğe hiç bi engeli yada riski yokmuş ama çift rahimde gebeliğin ileri dönemleri önemli işte kayramın durumu gibi sen hiç buna takılma ...
saol canım cevapladıgın ıcın evet benımkınınde sayı baya ıyıydı doktorda gayet ıyı bu konuda sorunumuz yok dedı masallahMorfoloji sipermin yapısı canım, yani kafa şekli, kuyruk ve boyun yapısı gibi... bizimkilerin %3 sipermi normal morfolojiye sahip, fena değil, aslında %5 -%14 arası olması gerekiyor ama sayısı fazla olduğu için %3 morfolojiyle de doğal yollarla hamile kalınabiliyormuş. Bizde üroloğa göstermedik, benim doktorum da normal dedi. Başka bir doktora göstermenize gerek yoktur sizinde sanırım.
canım tasınma sırasında bız gebelık ıcın ugrasıyorduk o hengamede olmus bu sureden bes ay sonra ben bebegımı kaybettım sebeb o degıl yanı bakalım bende ole dusunuyorum bır kere kontrole gıtmeyı yanı hakkımızda hayırlısı artıkcanım çok sevindim ancak çatlama zamanında takip ettir çatlasın sonrasını düşünmezsin tamam mı sonuçta hormon alacaksın çatlamazsa boş yere içmiş olma... seni düşünüyorum ben...bu sebeple doktora sorar kontrol gününde sadece o gün gidersin tamam mı? hayırlısı canım benim... rahim şekliden dolayı zaten taşınma zamanında yorgunluktan kaybetmiş olabilirsin bebeğini senin gebelik oluştuğu andan itibaren ayakta durmaman gerekli....
canım yenı doktorun hayırlı guurlu olsun senın ıcın en kısa zamanda bebegının gelmesıne vesıle olsun ınallah yarın haberlerını beklıyorumanladım canım o zaman bekleyip göreceğiz...
ben haklısın ilaca başlayamadım ama yine doktor değiştiriyorum bu defa son olur inşallah zaten böyle giderse doktor bulamadığım için bebek olsa da doğamayacak....
yarın sabah gideceğim sizlere de yazarım yumurta takibi isteyeceğim adetin de 3. günü yarın belki metformini verir... arkadaşım önerdi bu doktoru gidip göreceğim artık yarabbim umarım memnun kalırım....
klomen konusunda da dediğine katılıyorum doktorlar hemen ilaca dayanıyorlar halbuki biçok yöntem olmalı yani.... yarın görüşürüz canım hoşçakal...
ben de yemeğime bakayım kızlar görüşürüz gece :)
canım bebek dogacakmıs nerdeyse baya bı gecmıs su anda keseyı rahat rahat gorursunuz beta degerın gayet yuksek allah kucagına almayı da nasıp etsın ıste allah ol deyınce oluyor gerısı bos masalllah sana10319.12
beta degerı buymus kızlar kac haftalık ay soktayım ya ben pko hastasıyım doktor bana dedıkı sen hamıleysen lh yuksek cocuk duser suan hamıle kalma dedı kıstlerımde vardı en son gıttıgımde bu kıstler yok olmadan hamıle kalamazsın tedavıye baslayamayız dedı bende umudumu yıtırdım zaten esımın sperm testıde kotuydu doktor bu degerler cok dusuk sperm hızı sadece 9 du düşünebiliyormusunuz ve ben hıc bır tedavı goremedım zaten esımı bekledım degerlerının duzelmesını doktor demıstı sonuc cok ıyı degıl demıs asılamaya gecersınız olmazsa dırek demıs dusunebılıyormusunuz benı burda bılen arkadaslar bılır suan ınanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm şakamı yaaa
arkadaşlar ilk defa adetimin 16.günü pembe lekelenmeler yaşıyorum bu pkodan olabilir mi
Rabbim sizlerede nasip eder inşallah hala inanamıyorum bılıyormusunuz bızımkı gercekten mucize çünki eşimdede bendede sorun var glıfora ve sana borcluyum biricik Rabbim sanada nasip eder inşallah olmayan herkese nasip eder Rabbim inşallah. ben burda hamıle haberlerını okurken hıc kendımın bu haberı verecegım aklıma gelmezdıALLAHtan ümidinizi kaybetmeyin ben hala inanamıyorum bu arada
bende bursadayım canım medıcabılde demet hanım var ona gıttım tedavıye gerek gormedı sımdılık 9 ay sonra gel dedı......
zübeyde hanım da suhendan hanım var cok ıyı bı doktor ama onu da gozum tutmadı o da 3 ay bekle olmazsa gel dedı
sen hangı doktorlara gıttın
ya bırıcık bu ıkıncı doktorum ılkı 9 ay sonra gel tedavıye baslayalım demıstı bu da sımdı kızamıkcık asısı ol sonra 3 ay kendılıgınden olursa olsun dıyor ya bırde ozele gıttım hastanede ılgılenmedıler desem o da degıl... dedıgın gıbı o 3 aylık surede benı en azından ultrasonla takıp etse off ya bursada bıldıgınız ıyı bı doktor var mı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?