bicimcim sence ne zaman evde test yapayım adetime 2 gün kala fln yapsam olurmu?? meraktan öleceğim çünkü
kızlar bugün yakın çevremden bir hamile haberi daha aldım...
arkadaşın regli geçeli 2 hafta olmuş ve bu sabah kan testi yaptırmış...
zaten belirtilerden anlamıştım diyor, göğüsleri şişmiş ve midesi bulanıyormuş...
NE ÇABUK YA? BENİM ÇOK GARİBİME GİTTİ! de......
acaba psikolojik mi dedim ama???......
10319.12
beta degerı buymus kızlar kac haftalık ay soktayım ya ben pko hastasıyım doktor bana dedıkı sen hamıleysen lh yuksek cocuk duser suan hamıle kalma dedı kıstlerımde vardı en son gıttıgımde bu kıstler yok olmadan hamıle kalamazsın tedavıye baslayamayız dedı bende umudumu yıtırdım zaten esımın sperm testıde kotuydu doktor bu degerler cok dusuk sperm hızı sadece 9 du düşünebiliyormusunuz ve ben hıc bır tedavı goremedım zaten esımı bekledım degerlerının duzelmesını doktor demıstı sonuc cok ıyı degıl demıs asılamaya gecersınız olmazsa dırek demıs dusunebılıyormusunuz benı burda bılen arkadaslar bılır suan ınanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm şakamı yaaa
slm arkadaşlar bende pko ıle savasıyorum pko ya baglı olaak yumurtlama tembellıği yaşıyorum ıkı kere klomen ve catlatma ıgnesı tedavısı gordum sonuc olmsuz dualaınızı beklıyorummm
merhaba cici bayanlar.yarın annecime gidiyorum yaşasın.15gün ordayım kankacım evleniyor koca bi valiz hazırladım haha sanki tatile antalyaya gidiyorum.pazar günü beklenen adetim gelmezse test mest yapmıcam direk progestan alıp içicem o tek çizgiden artık iyice nefret ettim.
sana iyi eğlenceler canım kafanı dağıtırsın biraz değişiklik olur
testte sürekli negatifi görünce test fobisi oluşuyor insanda :90:
aynen dayanmıyorum ha bu gün çıkar ha çıkar diye diye testlere verdiğim para yarı yarıya tüp bebek olurdu 2 senedebazen diyorum zahilmi olsaydık ne bu kadar kafaya takmazdım en azından eskiler ne güzel test yok bişe yok sen nasılsın canım
beni düşünen doktor öneren sonuçlarımı merak eden tüm arkadaşlarım sağolun
kızkar ben bu gün hem smear verdim
hem akıntı örneği hem kan çünkü adetin 3. günüydü hem de usg den bakıldı :)
usg sonucumu aldım doktor ayrıca muayene de etti. çok güleryüzlü orta yaşlı espirili iyi bir doktor çıktı yarabbim yüzüm gülüyor galiba:)
bana da çok güzel şeyler dedi :) kistlerim temizlenmiş ve 23mm bir yumurtam varmış doktor kendiliğinden çatlayacağını düşünüyorum dedi bu sebeple müdahale etmeyeceğim dedi....
geçmişe göre durumun gayet iyiye gitmiş dedi... böyle devam et dedi... yani egzersiz ve diyet... şimdilik hiçbir ilaca gerek yok dedi Allahım inanamıyorum...
mutluluktan ağladım ilk defa bu gün :))
ateş ölçme yöntemini aynen sizlerin anlattığı gibi ayrıntılı anlattı...çok rahat takip edebilirsin buradan dedi... ben de sana yardımcı olurum dedi...
yani kızlar olumlu bakacakmışım o yumurta çatlar dedi bana sen de öyle düşüneceksin dedi....
Reyhancım bak senin de demekki arada böyle yumurta çatlaması olmuş ara kanama bundan oluyormuş.... bu gün adetin 3. günü bu yumurta çatlar da döllenmezse ben 14 gün sonra yine adet göreceğim yani mantığı anladın mı canım sende de böyle olmuş demek ki... ama umarım döllenecek ve daha da uğraşmayacağım Allahım inşallah :))
valla pozitif doktor bana da nasıl umut verdi.... böyle işte kızlar... Karşıyaka devlet hastanesine gittiğim için de 5 para vermedim... diğer sonuçlar 10 gün sonra onları da alıp tekrar doktora gidip usg ile bakılacağım...
usg sonucumu aldım doktor ayrıca muayene de etti. çok güleryüzlü orta yaşlı espirili iyi bir doktor çıktı yarabbim yüzüm gülüyor galiba:)
bana da çok güzel şeyler dedi :) kistlerim temizlenmiş ve 23mm bir yumurtam varmış doktor kendiliğinden çatlayacağını düşünüyorum dedi bu sebeple müdahale etmeyeceğim dedi....
geçmişe göre durumun gayet iyiye gitmiş dedi... böyle devam et dedi... yani egzersiz ve diyet... şimdilik hiçbir ilaca gerek yok dedi Allahım inanamıyorum...
ateş ölçme yöntemini aynen sizlerin anlattığı gibi ayrıntılı anlattı...çok rahat takip edebilirsin buradan dedi... ben de sana yardımcı olurum dedi...
yani kızlar olumlu bakacakmışım o yumurta çatlar dedi bana sen de öyle düşüneceksin dedi....
Reyhancım bak senin de demekki arada böyle umurta çatlaması olmuş ara kanama bundan oluyormuş.... bu gün adetin 3. günü bu yumurta çatlar da döllenmezse ben 14 gün sonra yine adet göreceğim yani mantığı anladın mı canım sende de böyle olmuş demek ki... ama umarım döllenecek ve daha da uğraşmayacağım Allahım inşallah :))
valla pozitif doktor bana da nasıl umut verdi.... böyle işte kızlar... Karşıyaka devlet hastanesine gittiğim için de 5 para vermedim... diğer sonuçlar 10 gün sonra onları da alıp tekrar doktora gidip usg ile bakılacağım...
Reyhancım bak senin de demekki arada böyle yumurta çatlaması olmuş ara kanama bundan oluyormuş.... bu gün adetin 3. günü bu yumurta çatlar da döllenmezse ben 14 gün sonra yine adet göreceğim yani mantığı anladın mı canım sende de böyle olmuş demek ki... ama umarım döllenecek ve daha da uğraşmayacağım Allahım inşallah :))
canım benim sonuçların olumlu ve yüzünün gülmesine çok çok sevindim sen zaten bunu hakediyorsun ve zaten olumlu pozitif bir insansın bak böyle düşüne düşüne bu pkodanda kısmen kurtulmuşsun yumoşunda çok iyi büyümüş maşşallah diyelimde nazarımız değmesin
inşallah bu ayki hamilelerimiziden biri sen olursun ttabi hepmizin hamile olmasını isterim ama nasip kısmet bu işler ayyy inananmazsın çok sevindim rabbim hayırlısıyla gönlünden geçeni sana nasip eder
önce kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bir maşallahhhh diyorummm sana canım yaa 23 mm yumurta çok iyi ALLAHIM PEYGAMBERİMİZİN HÜRMETİNE SANA BU AY EVLAT NASİP ETSİNne kadar güzel haberler almışsın aradığın doktoruda sonunda bulmuşsun inşallah aynı doktor 9 ay sonram doğumcunu yapar ay çok sevindim sizlerin yüzü gülünce ben ne kadar öutlu oluyorum diyorum ya hep kendi kardeşim evlat sahibi olsa bu kadar sevinmem.Allahım elinizi boşta(bende dahil)bırakmasın.çok sevindimm gerçekten bugün çok moralsizdim ama bana resmen doping oldu.hayırlı çatlamalar olsun bakalımm ayy bir hamişimiz daha olacak
arkadaslar dün size müjdeli haberi vermiştim ama bugun doktora gittim ve gebelikte sorun var missed gebelik yani beklenen ama olusmayan düşük dedi doktor şok geçirdim kürtajla alınacak dedi beynimden vurulmusa dondum hamıle oldugumamı yanıyım kürtajamı yanıyım cok şaşkınım dıger doktor 1 hafta bekle düşmezse bakarız dedi ama sanırım düzelmeyecek oyle umutsuzumkı çöktüm resmen
arkadaslar dün size müjdeli haberi vermiştim ama bugun doktora gittim ve gebelikte sorun var missed gebelik yani beklenen ama olusmayan düşük dedi doktor şok geçirdim kürtajla alınacak dedi beynimden vurulmusa dondum hamıle oldugumamı yanıyım kürtajamı yanıyım cok şaşkınım dıger doktor 1 hafta bekle düşmezse bakarız dedi ama sanırım düzelmeyecek oyle umutsuzumkı çöktüm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?