Selamün Aleyküm kızlar nasılsınız?
Bicim'im senin adına sevindim ama o ara kanama olayını anlamadım.Şimdi çıkıcam yemek yemek için.Döndüğümde burada olursan benide bir aydınlat.Ayrıca biricik metformin içeren ilaçlarla ilgili sağolsun beni bilgilendirdi.Kilolu olmayalarında kullanmabiliceğini söyledi.Onada sordum sanada soruyorum bu ilaç reçetesiz satılıyormu canım?Ne düşünüyorsun bu konuyla ilgili..?Çıkıyorum şimdi yemekten sonra burdayımm.Öpüyorummm
bicimcim şimdi benim o ara kanamam olan yumurtayı yok etti demi?tam anlamadım ben
tabi zamansız gelişen ve atılan yumurtadan yaklaşık 14 gün sonra kanama olur canım yani bilseydin o dönemlerde ilişki olabilirdi ama biz pkolularda yumurtanın gelişeceği zaman işte bendeki gibi belli olmuyorki...
vay be yumurtacım olmuş oda boşa gitmişnasipdiyelim bak bunu dediğin çok süper oldu benim bu belirsizlik halimde şu andan itibaren sona erdi.:)ya ben ilaç milaç kullanmıcam şimdi karar aldım yumurta takibi ile kalabilirsem 3 ay takip ettiricem demekki oluyormuş yumoşum anemm(ne deliyimne belliyse artık kendimi kandırim)senin inşallah gelmez bebeğim ve daha ben evime dönmeden memleketimden alırım güzel haberini
beni düşünen doktor öneren sonuçlarımı merak eden tüm arkadaşlarım sağolun
kızkar ben bu gün hem smear verdim
hem akıntı örneği hem kan çünkü adetin 3. günüydü hem de usg den bakıldı :)
usg sonucumu aldım doktor ayrıca muayene de etti. çok güleryüzlü orta yaşlı espirili iyi bir doktor çıktı yarabbim yüzüm gülüyor galiba:)
bana da çok güzel şeyler dedi :) kistlerim temizlenmiş ve 23mm bir yumurtam varmış doktor kendiliğinden çatlayacağını düşünüyorum dedi bu sebeple müdahale etmeyeceğim dedi....
geçmişe göre durumun gayet iyiye gitmiş dedi... böyle devam et dedi... yani egzersiz ve diyet... şimdilik hiçbir ilaca gerek yok dedi Allahım inanamıyorum...
mutluluktan ağladım ilk defa bu gün :))
ateş ölçme yöntemini aynen sizlerin anlattığı gibi ayrıntılı anlattı...çok rahat takip edebilirsin buradan dedi... ben de sana yardımcı olurum dedi...
yani kızlar olumlu bakacakmışım o yumurta çatlar dedi bana sen de öyle düşüneceksin dedi....
Reyhancım bak senin de demekki arada böyle yumurta çatlaması olmuş ara kanama bundan oluyormuş.... bu gün adetin 3. günü bu yumurta çatlar da döllenmezse ben 14 gün sonra yine adet göreceğim yani mantığı anladın mı canım sende de böyle olmuş demek ki... ama umarım döllenecek ve daha da uğraşmayacağım Allahım inşallah :))
valla pozitif doktor bana da nasıl umut verdi.... böyle işte kızlar... Karşıyaka devlet hastanesine gittiğim için de 5 para vermedim... diğer sonuçlar 10 gün sonra onları da alıp tekrar doktora gidip usg ile bakılacağım...
içine sinen bir dr bulamana çok sevndm cnm, inşallah bu ay veya önümüzdeki aylarda ilaçsız şekilde hamiş kalmayı başarırız
canım benim senin adına çok sewindim demekki her an herşey olabiliyor inş bu ay döllenirde bebegin gelir ....beni düşünen doktor öneren sonuçlarımı merak eden tüm arkadaşlarım sağolun
usg sonucumu aldım doktor ayrıca muayene de etti. çok güleryüzlü orta yaşlı espirili iyi bir doktor çıktı yarabbim yüzüm gülüyor galiba:)
bana da çok güzel şeyler dedi :) kistlerim temizlenmiş ve 23mm bir yumurtam varmış doktor kendiliğinden çatlayacağını düşünüyorum dedi bu sebeple müdahale etmeyeceğim dedi....
geçmişe göre durumun gayet iyiye gitmiş dedi... böyle devam et dedi... yani egzersiz ve diyet... şimdilik hiçbir ilaca gerek yok dedi Allahım inanamıyorum...
ateş ölçme yöntemini aynen sizlerin anlattığı gibi ayrıntılı anlattı...çok rahat takip edebilirsin buradan dedi... ben de sana yardımcı olurum dedi...
yani kızlar olumlu bakacakmışım o yumurta çatlar dedi bana sen de öyle düşüneceksin dedi....
Reyhancım bak senin de demekki arada böyle yumurta çatlaması olmuş ara kanama bundan oluyormuş.... bu gün adetin 3. günü bu yumurta çatlar da döllenmezse ben 14 gün sonra yine adet göreceğim yani mantığı anladın mı canım sende de böyle olmuş demek ki... ama umarım döllenecek ve daha da uğraşmayacağım Allahım inşallah :))
valla pozitif doktor bana da nasıl umut verdi.... böyle işte kızlar... Karşıyaka devlet hastanesine gittiğim için de 5 para vermedim... diğer sonuçlar 10 gün sonra onları da alıp tekrar doktora gidip usg ile bakılacağım...
çok kötüyüm gercekten bosuna sevınmısım Allah herkese hayırlısıyla saglıklı bebekler versin inş. en onemlısı bu mühim olan hamile kalmak değilmiş. inşallah hersey düzelir ama hiç umit yok gibi arkadaslar ıkıncı gıttıgım doktor alınacak hemen kürtajla dedı sankı cocuk oyuncagı benım duygularımı onemsemıyor bıle ılk gıttıgım doktoru aradım boyle dıyorlar dedım bende bılıyorum ama 1 hafta daha bekleyıp oyle karar verelım dedi onun ıcın moralın bozulmasın dıye soylemedım dedı ne yapacagımı bılmıyorum
çok kötüyüm gercekten bosuna sevınmısım Allah herkese hayırlısıyla saglıklı bebekler versin inş. en onemlısı bu mühim olan hamile kalmak değilmiş. inşallah hersey düzelir ama hiç umit yok gibi arkadaslar ıkıncı gıttıgım doktor alınacak hemen kürtajla dedı sankı cocuk oyuncagı benım duygularımı onemsemıyor bıle ılk gıttıgım doktoru aradım boyle dıyorlar dedım bende bılıyorum ama 1 hafta daha bekleyıp oyle karar verelım dedi onun ıcın moralın bozulmasın dıye soylemedım dedı ne yapacagımı bılmıyorum
kızlar bende bursadayım jimerde türkan hn gittim menmun kaldım yardımcı olurum 2.ayımda hamile kaldım direk tedaviye geçti sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz.......
kızamıkçık aşısı neymiş öle yaaa bence hiç ilgilenmemiş senle en azından benim tedavi şeklim böle değildi.....
beni düşünen doktor öneren sonuçlarımı merak eden tüm arkadaşlarım sağolun
bıcımcımmm canım gusel haberlerle gelmene cok ama cok sevındım gercekten hem kendın gıbı pozıtıf bır doktor bulduguna ve verdıgın haberın cok gusel olmasına sevındım ve cok sasırdım demekkı adet donemınde bıle gelısmıs yumurta olabılıyor cok ılgınc canım yaaa bu arada lh fsh yaptırdınmı nasıl cıktılar ay bana yıne umut oldun ama kendım ıcın yıne de o kadar sanslı olamayacagımı dusunuyorum canımzaten bende ucuncu gunu mutlaka ve mutlaka kontrole gıdecegım zaten ama ben progestan baslmadım su an pzt ye kadar bekleyecegım bılıyorum sen bana basla demıstın ama pzt bende senın gıbı herseyıme baktırcam yanı kanda e2 prolaktın fsh lh tıroıd testesteron falan uzun zamandır yaptırmadım yaa bı daha yaptırayım dıyorum bu yuzden herhangı bır ılac kullanmak ıstemedın her hangı bır sekılde etkılemesın sonucları dıye sonra baslayacagım ve adetımın ucuncu gunu bende doktora gıdecegım bakalım neler dıcek bana dabu arada senın adetın kac gun suruyor yanı yumurtan baya buyumus ve catlaması an meselesı yanı adetın devam ederken ılıskıye gırebılıyormuymussun doktor bunun ıcın bırsey soledımı cok merak ettım ınsallah bır dahakı ay mujdelı haberlerle gelırsın canım
sağol canım ara kanama şöyle oluyor bak ben bu gün adet 3. günümdeyim 23 mm yumurtam var çatlarsa 14 gün sonra bir daha adet görürüm işte bu ara kanama olur döllenirse adet görmem :) inşallah bebek olur... yani bir kadında adetten sonra da gelişmiş yumurta olabiliyormuş ender örnek aslında...ama pko da sık rastlanan da bişeymiş bu....
metformine gelince ben içmedim ama evde olduğumdan disiplinli yiyip içiyorum ve plates yapıyorum yani insülin direncimi kendi kendime kırıyorum zaten bu sebeple bana çok gerekli değil... ama buna vakti olmayanların içmesi bence de gerekli yumurta uyarıcı ve kalitesini artırıcı... reçetesiz eczaneden alınabileceğini düşünüyorum ben biricik bilir bunu ona sorabilirsin canım ilaçlar konusunda bilgili o... bu ilacı içen arkadaşlarda gebe kalanlar var biricik de onlardan biri olacak inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?