Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

sağol canım ara kanama şöyle oluyor bak ben bu gün adet 3. günümdeyim 23 mm yumurtam var çatlarsa 14 gün sonra bir daha adet görürüm işte bu ara kanama olur döllenirse adet görmem :) inşallah bebek olur... yani bir kadında adetten sonra da gelişmiş yumurta olabiliyormuş ender örnek aslında...ama pko da sık rastlanan da bişeymiş bu....
metformine gelince ben içmedim ama evde olduğumdan disiplinli yiyip içiyorum ve plates yapıyorum yani insülin direncimi kendi kendime kırıyorum zaten bu sebeple bana çok gerekli değil... ama buna vakti olmayanların içmesi bence de gerekli yumurta uyarıcı ve kalitesini artırıcı... reçetesiz eczaneden alınabileceğini düşünüyorum ben biricik bilir bunu ona sorabilirsin canım ilaçlar konusunda bilgili o... bu ilacı içen arkadaşlarda gebe kalanlar var biricik de onlardan biri olacak inşallah....

Son düzenleme:
bicimcim şimdi benim o ara kanamam olan yumurtayı yok etti demi?tam anlamadım ben

tabi zamansız gelişen ve atılan yumurtadan yaklaşık 14 gün sonra kanama olur canım yani bilseydin o dönemlerde ilişki olabilirdi ama biz pkolularda yumurtanın gelişeceği zaman işte bendeki gibi belli olmuyorki...

kayramcım bence sen de doktora görün bak ben gitmesen gelişmiş yumurtadan haberim olmayacaktı....
belki sende de vardır....baktırmakta fayda var...eğer öyleyse ilaç almazsın çatlamasını beklersin çatlamazsa ki çatlar dedi bana o zaman ilaç alırsın...

Son düzenleme:

vay be yumurtacım olmuş oda boşa gitmişnasipdiyelim bak bunu dediğin çok süper oldu benim bu belirsizlik halimde şu andan itibaren sona erdi.:)ya ben ilaç milaç kullanmıcam şimdi karar aldım yumurta takibi ile kalabilirsem 3 ay takip ettiricem demekki oluyormuş yumoşum anemm(ne deliyimne belliyse artık kendimi kandırim)senin inşallah gelmez bebeğim ve daha ben evime dönmeden memleketimden alırım güzel haberini

canım ya tamam inşallah güzel haberler vereceğim 12 gün sonra doktoradan geldikten sonra :)) bence de ultrason ile önce bir takip ettir... gelişen yumurtaile beraber kist dahi oluşsa onlar gebelikte ya da doğumla atılırmış hiç korkma... yani önemli olan yumurtanın gelişimi belli ebata gelmesi ve senin çatlayacağına inanman canım benim.... izmiri yine seller aldı nasıl yağıyor....

Son düzenleme:

içine sinen bir dr bulamana çok sevndm cnm, inşallah bu ay veya önümüzdeki aylarda ilaçsız şekilde hamiş kalmayı başarırız

içine sinen bir dr bulamana çok sevndm cnm, inşallah bu ay veya önümüzdeki aylarda ilaçsız şekilde hamiş kalmayı başarırız

ilaçsız da hamile kalan pkolular çok bizim neden olmasın ki bence olur... ben olumlu bakıyorum.... bizim minikler de gelecek :)
kızlar ütü yapmam gerek çıkıyorum ben görüşürüz... gece gelirim herhal....

canım benim senin adına çok sewindim demekki her an herşey olabiliyor inş bu ay döllenirde bebegin gelir ....

çok kötüyüm gercekten bosuna sevınmısım Allah herkese hayırlısıyla saglıklı bebekler versin inş. en onemlısı bu mühim olan hamile kalmak değilmiş. inşallah hersey düzelir ama hiç umit yok gibi arkadaslar ıkıncı gıttıgım doktor alınacak hemen kürtajla dedı sankı cocuk oyuncagı benım duygularımı onemsemıyor bıle ılk gıttıgım doktoru aradım boyle dıyorlar dedım bende bılıyorum ama 1 hafta daha bekleyıp oyle karar verelım dedi onun ıcın moralın bozulmasın dıye soylemedım dedı ne yapacagımı bılmıyorum

canım 1 hafta bekleyelim demiş dr ne olursa olsun Allahtan ümit kesilmez. sen moralini yüksek tutmaya çalış. sonuçta hamile kalabildin, demekki yine olabilir. en hayırlı vakitte gelsn sana miniğin, lütfen gönlünü ferah tut. biliyorum zor ama Allahtan umudunu kesme canım dualarım seninle

canım bencede 1 hafta bekle bakalım ALLAHTAN umut kesilmez werende alanda o ama bi umut bekle yinede hem bu arada fazla üzme kendini biraz daha iyi olmaya çalış ki bebeğinin sana tutunmasını kolaylaştır ...
benim anlamadığım daha bugün gittin hemen alınacağına nasıl karar werildi kesen mi boşmuş canım ben anlayamadım wallahi...

bıcımcımmm canım gusel haberlerle gelmene cok ama cok sevındım gercekten hem kendın gıbı pozıtıf bır doktor bulduguna ve verdıgın haberın cok gusel olmasına sevındım ve cok sasırdım demekkı adet donemınde bıle gelısmıs yumurta olabılıyor cok ılgınc canım yaaa bu arada lh fsh yaptırdınmı nasıl cıktılar ay bana yıne umut oldun ama kendım ıcın yıne de o kadar sanslı olamayacagımı dusunuyorum canımzaten bende ucuncu gunu mutlaka ve mutlaka kontrole gıdecegım zaten ama ben progestan baslmadım su an pzt ye kadar bekleyecegım bılıyorum sen bana basla demıstın ama pzt bende senın gıbı herseyıme baktırcam yanı kanda e2 prolaktın fsh lh tıroıd testesteron falan uzun zamandır yaptırmadım yaa bı daha yaptırayım dıyorum bu yuzden herhangı bır ılac kullanmak ıstemedın her hangı bır sekılde etkılemesın sonucları dıye sonra baslayacagım ve adetımın ucuncu gunu bende doktora gıdecegım bakalım neler dıcek bana da bu arada senın adetın kac gun suruyor yanı yumurtan baya buyumus ve catlaması an meselesı yanı adetın devam ederken ılıskıye gırebılıyormuymussun doktor bunun ıcın bırsey soledımı cok merak ettım ınsallah bır dahakı ay mujdelı haberlerle gelırsın canım

nıhalıtecım degerın cok yuksek ve baya zaman olmus demekkı bır hafta daha kalması senın ıcın zararlı olabılır canım senı cok ama cok ıyı anlıyorum ınan bana cok uzuldum ama bak kendılıgınden hamıle kalabılıyorsun en azından ve bır daha da kalırsın ama kendıne dıkat et yanı zaman gectıkce kurtaj olayı zorlasabılıyor allahım senın saglıgını bozmadan kurtarsın canım ınsallah kaybettıgınden daha hayrlı evlatlarla mukafatlandırılırsın

bicimcim yumurtanı kendi kendine geliştirebilmişsin ne guzel maşallah nazar değmesin aferin benim forumdaşıma inşallah gerisi de gelir
nihalite canım senin için çok üzüldüm ben de bir boş gebelik yaşadım 1,5 sene geçti hala unutamıyorum sen çabucak unutursun inşallah.. maalesef böyle şeyler yaşanıyor ..demek ki sorunlu bir gebelik olacaktı,böyle düşün.. kendini harap etme herşey biz insanlar için,herkesin imtihanı farklı farklı..

slm kızlar.... Umarım herkez ıyıdır dıycem ama nihaliteye cok uzuldum hakkında hayırlısı olsun.
Bicim canım senınde yumosun varmıs guzel guzel catlasın allahım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar versın.ben yazlıktayım esımde ızınde ama sansımıza hava cok kotu ıns. Duzelır hepınızı cok optum...

kızlar bende bursadayım jimerde türkan hn gittim menmun kaldım yardımcı olurum 2.ayımda hamile kaldım direk tedaviye geçti sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz.......

aslında jımerı duydum ama turkan hanımı duymadım muayene fıyatları nasıl ssk ıle anlasması vardı sanırım jımerın?

kızamıkçık aşısı neymiş öle yaaa bence hiç ilgilenmemiş senle en azından benim tedavi şeklim böle değildi.....

evet kızamıkcık denılen sey hamılelıkte olursa bebek ve anne ıcın tehlıkelı olabılırmıs ama tabı gecırecegımı kımse garantı edemez bılemıyorum yanı cok kararsız kaldım.....
bana da hıc ılgılenmedı gıbı gelıyor cunku pazartesı baktı ultrason ıle 17 mm dedı tekrar cagırıp baksa yada 3 ay dene olmazsa gel demeseydı keske.... sana nasıl bı tedavı uygulamıslardı canım ya anlatırmısın bıraz?

cok sevındım canım sonunda ıyı doktora denk geldın galıba darısı basıma super yanı doktor hem ılgılenmıs hemde cok pozıtıf bırıymıs... hem moral vermıs sana ne güzel ılacta kullanmaycaksın bakalım yaz sonuna kadar hamıle haberını alacagız bence :))

canım ya cok uzucu bır durum ama sen umudunu kaybetme dua et 1 haftada neler degısır neler...bak tedavısız hamıle kalmıstın ınsallah bebegını de sag salım kucagına alacaksın...

sağol canım daha sonuçlarımı almadım aldığımda yazarım cuma günü 2sini 10 gün sonra da smeari alacağım... bakalım belki onlar da düzelmiştir.. :)
ben de şaşırdım bakalım bu durumda bundan sonra neler olacak beni neler bekliyor?....
canım içme ilacı bence de madem doktora gideceksin usg den de bakar bırak o versin ilaç verecekse :)
sen için rahat olsun egzersizlere devam et bak bana çok yaradı :)) bir de boğazımızı tutmaya devam tamam mı? adetlerim 3 gün sürer biter benim bu gün damla geliyordu o da gelmiyor şimdi yani 2 gün çok çok gelir 3. güne bişey kalmaz bende öyle canım... yani ilişki olabilir şu durumda.... yani ben riske atamam ilişki olmalı ben elimden geleni yapayım gerisini Allah bilir... :))

Anladım tatlım.Benimde insülin direncimde prblem yok.Biricik olmasada faydalı olur diyor.Neyse doktor değiştirdim zaten bugün hastalandım ve şka bir hastaneden tam istediğim gibi ilgi alanları kalabalık uzman ve kaıdn bir doktor buldum.Cuma günü için randevu aldım adetimin 3.günü iyimi yapmışım.Adetliyken muayne edermi alttan.Yoksa klomen tedavisine devammı eder??FİKİR VERİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…