cok sevındım canım sonunda ıyı doktora denk geldın galıba darısı basıma super yanı doktor hem ılgılenmıs hemde cok pozıtıf bırıymıs... hem moral vermıs sana ne güzel ılacta kullanmaycaksın bakalım yaz sonuna kadar hamıle haberını alacagız bence :))
Anladım tatlım.Benimde insülin direncimde prblem yok.Biricik olmasada faydalı olur diyor.Neyse doktor değiştirdim zaten bugün hastalandım ve şka bir hastaneden tam istediğim gibi ilgi alanları kalabalık uzman ve kaıdn bir doktor buldum.Cuma günü için randevu aldım adetimin 3.günü iyimi yapmışım.Adetliyken muayne edermi alttan.Yoksa klomen tedavisine devammı eder??FİKİR VERİN...
sağol canım ben de buna daha fazla inanmaya başladım gerçekten hissediyorum herşeyde bir hayır var gerçekten de...
rana nın dediği gibi her an her şey olabilir yani ne olacağı belli olmuyor hatta ben her durumda umutlu bakacağım artık....
beni adetimin 3. gününde işte bu gün muayene etti rahim ağzına baktı akıntı örneği smear örneği aldı... yani kanaman az ise muayene eder canım....
inşallah ultrasonun da iyi çıkar da yeniden klomen tedavisine başlarsın... bazen klomenden sonra 1 ay dinlendirip tekrar klomen yapıyor doktorlar belki de öyle yapar...doktoruna kalmış bişey bu....bazıları arka arkaya 3 ay yapar bazıları da 1 ay verir bir ay bekler...
kocama yemek hazırlayacağım güzel bi yemek yiyelim kaçtım ben şimdilik...
Anladım tatlım.Benimde insülin direncimde prblem yok.Biricik olmasada faydalı olur diyor.Neyse doktor değiştirdim zaten bugün hastalandım ve şka bir hastaneden tam istediğim gibi ilgi alanları kalabalık uzman ve kaıdn bir doktor buldum.Cuma günü için randevu aldım adetimin 3.günü iyimi yapmışım.Adetliyken muayne edermi alttan.Yoksa klomen tedavisine devammı eder??FİKİR VERİN...
valla bu doktorları anlayan bırı varsa bana da anlatsın canım bılemıyorum bıcımınde soyledıgı gıbı doktoruna kalmıs bırsey bu sefer ıyı bılgılı ılgılı bırı cıkar doktorun
Ayy ne güldüm..simir testiymişben yaptırdım zaten.çok güldüm kendi kendime [/QUOTE
:)))
Ayy ne güldüm..simir testiymişben yaptırdım zaten.çok güldüm kendi kendime [/QUOTE
:)))
Bu arada klomen ve çatlatma kullanan arkadaşlara çelişkiye düştüğüm hatta dktorumu arayıp sorduğum bir sorunu paylaşmak istiyorum..Bilen vardır bilmeyen vardır.Ben pkoyum adet düzensizliğim yok.Ben merak etmiştim iğneden sonra kendi günümdemi 14-16 günler arası dedikleri günlerdemi regl olucam diye.Bizzat yaşadım kendi günümde adet olmadım iğneden soraki 16.günde adet oldum aklına takılan yazımı görüp rahatlasın diye yazdım
afiyet olsun canım ne yediniz?:) annekaz sitesini biliyor musun orda guzel şeyler oluyo platesle ilgili bi yazı vardı da belki işine yarar diye düşündüm wwwkocama yemek hazırlayacağım güzel bi yemek yiyelim kaçtım ben şimdilik...
bicim sevindim iyi bir doktora denk gelmene..
nihalite canım bozma moralini, bunda da bir hayır vardır.. en azından doğal yollardan hamile kalabildiğini gördün.. bu bile bence güzel birşey.. bir çoğumuz bunu bile yaşayamıyoruz..
evitax 16. gün adet oldum demişsin.. benim zaten beklenen adet günümden bi gün öncesine denk geliyor, aynı zamanda progestanın bittiği güne de denk geliyor.. yani pazar günü.. bakalım ne olacak.. bende de heyecan arttı.. ama belim ortadan ikiye ayrılıyor sanki.. öyle böyle değil ağrı.. hatta acile bile gitmeyi düşündüm, hemde bahane ile gebelik testi mi yaptırsam dedim ama sonra bekle diye kendi kendimi sakinleştirdim..
bu arada ben iki gündür progestanı sabahları içmeyi unutuyorum. ikisini birden akşamları alıyorum.. sıkıntı olur mu dersiniz?
bu gün de bitti.. hiç anlamadım nasıl geçtiğini.. kuzenim ve 1 buçuk yaşındaki bebeği geldi.. çok eğlendik minik Eylül ile.. pek kimseye bahsetmicem bebek olayından diyorum ama tutamıyorum kendimi.. kocamın ailesi hariç nerdeyse herkese söyledim.. kocamin ailesinden kim bebek yapın derse de yok yok daha istemiyoruz deyip geçiştiriyorum.. hiçbirşey bilmelerini istemiyorum.. çünki biliyorum kayınvalidem laf eder
kimseler yok ortalıkta, herkes hürrem'i izleyip taktik mi kapıyor ne
canım o zaman ınsallah yakalarsınsağol canım daha sonuçlarımı almadım aldığımda yazarım cuma günü 2sini 10 gün sonra da smeari alacağım... bakalım belki onlar da düzelmiştir.. :)
ben de şaşırdım bakalım bu durumda bundan sonra neler olacak beni neler bekliyor?....
canım içme ilacı bence de madem doktora gideceksin usg den de bakar bırak o versin ilaç verecekse :)
sen için rahat olsun egzersizlere devam et bak bana çok yaradı :)) bir de boğazımızı tutmaya devam tamam mı?adetlerim 3 gün sürer biter benim bu gün damla geliyordu o da gelmiyor şimdi yani 2 gün çok çok gelir 3. güne bişey kalmaz bende öyle canım... yani ilişki olabilir şu durumda.... yani ben riske atamam ilişki olmalı ben elimden geleni yapayım gerisini Allah bilir... :))
kızlar 3 aydır haftada 1 adet oluyorum en sonunda doktora gitmeye karar verdim ultrasonla baktı temiz dedi horman testi istedi yaptırdım sonuçları az önce netten aldım buraya yazsam yorumlarmısınız acaba ben hiç bişey anlamadım
FT4 0,985
TSH 2,92
E2 59,3
LH 18,6
FSH 7,5
PROLAKTIN 21,5
B-HCG 1
acil yorumlarınızı bekliyorum
kayram şekerim naber ne var ne yok
canım bende sana yazmıstım tam da kalp kalbe karsı ısteama esım evde tatlım sımdı cıkmam gerek yarın gunduz grdıgımde bol bol konusalım kuzum allah rahatlık versın tatlı ruyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?