Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

sağol canım ben de buna daha fazla inanmaya başladım gerçekten hissediyorum herşeyde bir hayır var gerçekten de...
rana nın dediği gibi her an her şey olabilir yani ne olacağı belli olmuyor hatta ben her durumda umutlu bakacağım artık....

Son düzenleme:

beni adetimin 3. gününde işte bu gün muayene etti rahim ağzına baktı akıntı örneği smear örneği aldı... yani kanaman az ise muayene eder canım....
inşallah ultrasonun da iyi çıkar da yeniden klomen tedavisine başlarsın... bazen klomenden sonra 1 ay dinlendirip tekrar klomen yapıyor doktorlar belki de öyle yapar...doktoruna kalmış bişey bu....bazıları arka arkaya 3 ay yapar bazıları da 1 ay verir bir ay bekler...
kocama yemek hazırlayacağım güzel bi yemek yiyelim kaçtım ben şimdilik...

Son düzenleme:

canım sımdı senın anlattıklarından cıkardıgım kadarıyla doktorun cok ılgılı pozıtıf bırı kendı doktorumla kıyaslıyorum da daglar var.... doktor ne kadar onemlı ya...
yumurtan 23 mm ne zman catlar kı acaba yanı kac mm de catlıyor benım kı sag olsun soylemedı de
karar verdım bu doktoru da degıstırecegım ve bende bu yıl bıtmeden hamıle kalacagım ınsallah ....

Yaw zaten bosu bosuna 1 seneden fazla zaman kaybetmişim ne beklemesi beklememki.Öyle birşey yapmaya kalkarsa yine dktor değiştiririm.Tatlım SMEAR NE? Kanamam çok oluyor etmez ozaman ama sen yinede beni bir aydınlat.Ultrasonum iyi kötü çıkar nasıl yani.Hafif derece pkoyum ben.Farklı çıkmaz herhalde sen doktr değiştirdin dimi.Direk tahlillerini verip oldugun tedaviyi söylüyorsun budur dimi.Yapılmış tahlilleri yeniden istiyolarmı?

valla bu doktorları anlayan bırı varsa bana da anlatsın canım bılemıyorum bıcımınde soyledıgı gıbı doktoruna kalmıs bırsey bu sefer ıyı bılgılı ılgılı bırı cıkar doktorun

Bu defaki uzman canım muhtemelen öyledir.İnşallah istediğim gibi doğru dürüst bir doktordur.SMEAR mı n e bu ne demek biliyormusun?Bicime sordum ama çıkmış altta görünmüyor=

kocama yemek hazırlayacağım güzel bi yemek yiyelim kaçtım ben şimdilik...
afiyet olsun canım ne yediniz?:) annekaz sitesini biliyor musun orda guzel şeyler oluyo platesle ilgili bi yazı vardı da belki işine yarar diye düşündüm www
annekaz.com/2011/06/pilates-bandi-ile-karin-egzersizi/

bicim sevindim iyi bir doktora denk gelmene..
nihalite canım bozma moralini, bunda da bir hayır vardır.. en azından doğal yollardan hamile kalabildiğini gördün.. bu bile bence güzel birşey.. bir çoğumuz bunu bile yaşayamıyoruz..
evitax 16. gün adet oldum demişsin.. benim zaten beklenen adet günümden bi gün öncesine denk geliyor, aynı zamanda progestanın bittiği güne de denk geliyor.. yani pazar günü.. bakalım ne olacak.. bende de heyecan arttı.. ama belim ortadan ikiye ayrılıyor sanki.. öyle böyle değil ağrı.. hatta acile bile gitmeyi düşündüm, hemde bahane ile gebelik testi mi yaptırsam dedim ama sonra bekle diye kendi kendimi sakinleştirdim..

bu arada ben iki gündür progestanı sabahları içmeyi unutuyorum. ikisini birden akşamları alıyorum.. sıkıntı olur mu dersiniz?

bu gün de bitti.. hiç anlamadım nasıl geçtiğini.. kuzenim ve 1 buçuk yaşındaki bebeği geldi.. çok eğlendik minik Eylül ile.. pek kimseye bahsetmicem bebek olayından diyorum ama tutamıyorum kendimi.. kocamın ailesi hariç nerdeyse herkese söyledim.. kocamin ailesinden kim bebek yapın derse de yok yok daha istemiyoruz deyip geçiştiriyorum.. hiçbirşey bilmelerini istemiyorum.. çünki biliyorum kayınvalidem laf eder

kimseler yok ortalıkta, herkes hürrem'i izleyip taktik mi kapıyor ne

kızlar 3 aydır haftada 1 adet oluyorum en sonunda doktora gitmeye karar verdim ultrasonla baktı temiz dedi horman testi istedi yaptırdım sonuçları az önce netten aldım buraya yazsam yorumlarmısınız acaba ben hiç bişey anlamadım
FT4 0,985
TSH 2,92
E2 59,3
LH 18,6
FSH 7,5
PROLAKTIN 21,5
B-HCG 1
acil yorumlarınızı bekliyorum

tuncssum bende özellikle kayınvalideme söylememe taraftarıydım sürekli çoçuk yapın diyip duruyordu bende söyledim artık baskı yapmıyor şimdi kayınları kaynanam görümcelerim biliyor ohhh vallaa çok rahatladım diyebilirim

canım o zaman ınsallah yakalarsın benım 8 gun surer de adetım oldum olası ole yanı hanı kenmı koydum da yerıne yapamazdım herhalde ben mesela ucuncu gunu doktora gıttıgımde bıle vajınal ultrasonda bakarsa her yer berbat oluyor o kadar yogun oluyorum yanı o zaman bu ay bebısımız gelıyor yanı yasasınya benım kasıklarım saglı sollu valla bır agrıyor kı anlatamam aslında korkuyorum da kıst falanmı oldu acaba

merhaba lh/fsh oranınız 1/2olması gerekırken 2 bu pko oldugunuz gosterır ama vajınal ultrasonda baktımı doktorunuz ama haftada bır adet olmanız garıp cunku bız pkolular olarak adet goremıyoruz aslında sımdılık bu kadarını soleyebılırım nsallah yardımcı olmustur

yellowcum merhaba ve ıyı geceler bıtanem hemencık bı bakıyım demıstım ama cıkıyorum yarın grusuruz canım optum

canım bende sana yazmıstım tam da kalp kalbe karsı ıste ama esım evde tatlım sımdı cıkmam gerek yarın gunduz grdıgımde bol bol konusalım kuzum allah rahatlık versın tatlı ruyalar

tamam tatlım yarın görüşürüz çok öptüm iyi geceler

yarın bekliyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…