Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

selam kızlar 2 klomende hamile kalan varmı

slm superisi

bende 6 ay tedavi gördüm 4 ay klomen kullandım ve son 2 ay femara kullandım sonuç henüz hamile kalamadım nasip kısmet u işler benim bebeğimin daha zaman var demekki herşeyin hayırlısı inşallah hepimizin bebeklerimize kavuşuruz

Kuş bırak bırakk bırak o belirtilerin belki 10 katını yaşadım ben şaka gibiydi..Hep klomen ve çatlatma iğnesinden olmuş meğer..Kendimizi kandırıyoruz böyle ay oram ağrıyo ay buram kopuyo diyeee..Bırak canım belirti falan deme bana.Hiçç bekleme git yaptır testini zaten çıkıyor varsa bebek 14.gün boşu boşuna umutlanıp hastalandığın gün hüsrana uğrama.Tabi bir ihtimal daha var oda bebeğin geliyor olması umarım senin bebeğin bu ay geliyodur yaniii müstakbel damadımmm Bunları seni üzmek için yazmadım sonradan üzülmemen için yazdımm.İnşallah geliyordur bebeğin ama belirtilere falan sakın sakın kapılmaa git yap testini şuanda çıkar çünkü

Son düzenleme:
kızlar hepinize iyi geceler diliyorum.. kocam az önce espriyi patlattı kıyamıyorum ona..
çocuğumuz olduğunda adını ''kadınlar kulübü'' koyalım bari dedi
yarın sabah görüşürüz..

smear rahim ağzından alınan örnek patalojiye gider herhangi kötü bişey varsa çıkar...ben 6 ayda bir yaptırıyorum...ultrason iyi demek yani yumurtaların çatladıysa iyidir canım onu diyorum sonrasında da yenileri oluşmaya başlayacak...hafif pko varsa hormonal değerlerin de iyi çıkar canım....ben doktor değiştirdim ve sevdim bu doktorumu...geçmişimi uzun uzun anlattırdı önceki tahlilleri gördü ve kendi takip etmek istedi....senin önceki durumunu bilmesi doktoru yönlendirmek açısından gereklidir canım... bende 14 yaşımdan beridir var bu 16 yıldır yani hikayemin tamamını anlattım beni tanıması için... benim hakkımda notlar aldı ve şu andaki durumumu iyi buldu geçmişime göre....

kızlar ben yatıyorum iyi geceler....
yarın sabah yazarım öpüyorum :)

canım senin böyle pozitif olman emin ol bebeğinin en kısa zamanda gelmesine yardımcı olacak bu moralle tam gaz dewam inş güzel haberler alıcaz kızlar herkes tek tek yazıcak inşşşşşşşş......

kızlar hepinize iyi geceler diliyorum.. kocam az önce espriyi patlattı kıyamıyorum ona..
yarın sabah görüşürüz..

kocan iyi espiri patlatmış tuttum bu lafı

Canım biliyorummm zaten yaptırdım sen smear diyince tanıyamadımm.Tertemiz çıktım tertemiz çok şükürr.Evet tatlım hormonlarım pko oldugumu doğruluyor ama benim belirtilerim yok doktorum hafif bir düzensizlik var hormonlarda demişti..Ozamanlar bende Araştırdım evet öyleee..Pko tanısı tek bulgyla konulmuyor biliyorsun benim hormonlarımdaki o hafif düzensizlikte olmasaydııı pko teşhisi koyamıcaklardıııı belki düzelir zamanla bende pkodan kurtulmuş olurmmmm..bakalımm bende heycanlıyım inşallah yeni doktor banada iyi gelirr iyi geceler tatlımmmmm

sanada iyi geceler canım öptüm

İyi gecelerrrrrr nasılsınız kızlarrrrr
iyi geceler canım iyiyiz sen nasılsın ???
dr bulmuşsun çok sewindim inş gerçekten iyi çıkarda seni memnun eder....
yarın sabah görüşürüz..

ilahi canım çok güldüm inan

iyi geceler canım iyiyiz sen nasılsın ???
dr bulmuşsun çok sewindim inş gerçekten iyi çıkarda seni memnun eder..

İyiyim tatlım ben keyfim yerinde çok şükürr.Hürremi izledim geldim bakiyim ne var ne yok diye.Dün gebe olan arkadaş gebe değilmiymiş neymiş tam anlayamadım ama geçmiş olsun üzülmesin hayırlısı böyleymiş..İnşallah tatlım bakalım görücez cuma günü..Adetin 3.günü sence acelemi ettim gitmekle yada geçmi kaldımm sen değiştirdinmi daha önce doktor?

Son düzenleme:

aman aman ALLAH bozmasın canım hep keyfin yerinde olsun inşşş...
ewet canım arkadasınki boş gebelikmiş kürtaj olcakmış bizde çok üzüldük am ayapacak bişi yok işte herşey ALLAHTAN....
bence tam gününde gidiyorsun hem bidaha bi hormon testi alsın dr ii olur bence 3.günü gitmen bende çok dr değiştirdim ama şuankinden çok memnunum

Tatlım inşalahh bende senin gibi memnun kalırımDoktor değiştirmek zor.Derdini anlat sil baştan....oooo zor yani ama memnun değilsen yapıcak birşey yok.İnşallah bu iyi çıkarda birdaha doktor değiştirmek zorunda kalmam.Canım demeöyle benim hormon testlerim yapılalı 1 ay bile olmuyor yaptırmaısn hep masrafffffff yaptırırmııı yaaa sil baştan bütün testleriiiii

bence yaptır cnm birde bu dr a hemen herseyini anlatma bırak o çözsün seni mesela ben önceki drların söylediklerii hiç söylemedim adam direk çözdü beni bu dr un ne kadar bildiğini iyi oldugunu gösteriyor bence sanki ilk kez gidiyormuş gibi git derim ben eger farklı bişiler derse o zaman sen anlat böle böle de ama zaten iyi bi dr sa hemen bilir yani....

Tahlillerimi vericem 1 ay denediğim tedaviyide söylicem.sorularım aklıma takılanlar var onları srucam.
Biliyorsun diğer doktorum hiçbirşey söylemiyordu neredeyse..Bakalım bune dicek testlere falan bakınca belki farklı bir yol izler ben aslında buay tüplere baktırıcaktım okadarki iyibir yer bile buldum fiyatıda uygun c kollu makine dedikleri şeyi kullanıyormuş ama bir anda çıktıbu doktor eşim buldu nette buna gidelim diyee vardır bir hayır buaydan sonra eğer doktorum farklı birşey düşünüp ikna edici bir konuşma yapmazsa rahim filmi çektiricem sorun yoksa diğer ay direk aşılama denicmmm bakalımm canım hayırlsııı.sen suanda ne durumdasın anlatsana biraz?

ay geldım ben benımkı uyudu hıc uykum yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Ayyyyyy hoşgeldinn benimde uykum yok bugecee laklak yaparız gelgelll..

canlarım size iyi geceler bende çıkmazdım bu saatte ama gözlerim inanılmaz ağrıyor hadi size iyi sohbetler görüşürüz

geldım geldım kasıklarım agrıyor hemde cok su adet bı gelse rahatlıcam ozellıkle yuz ustu yatınca fecı agrıyor
canlarım size iyi geceler bende çıkmazdım bu saatte ama gözlerim inanılmaz ağrıyor hadi size iyi sohbetler görüşürüz
ben geldım sen gıdıyorsun tatlım neyse ıyı uykular canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…