canlarım size iyi geceler bende çıkmazdım bu saatte ama gözlerim inanılmaz ağrıyor hadi size iyi sohbetler görüşürüz
geldım geldım kasıklarım agrıyor hemde cok su adet bı gelse rahatlıcam ozellıkle yuz ustu yatınca fecı agrıyor
Görüşürüz tatlı iyi gecelerrr
Aspirin yada yeşil çay iç kanı sulandırır diyorlarben yeşil çay içtim bende hastayım
ay ıste ben hasta degılım kı canım yaaa gelemedı bı turlu uyuz ettı benı asprın deneyebılırım aslında cunku karnımda sıskınlık var adet olcam yanı belleı ama olamadım gıttı
Bu alttaki arkadaşlar neden konuşmaz geçmişimi okur acabaaa?
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
Evitax,
busra_17,
s_gun,
cms0773,
KAYRAM29,
yellooww
Bu arada kayram sendne birde 006 var biliyormuydun sen zannettim ben ya
orda biri varmı
Ben ufka ufak geldi bir türlü sökülemedin zannettim.Dene tatlım
denıcem canım yaa ama pztye kadar denemıcem tahlıl vercegım ıcınBu alttaki arkadaşlar neden konuşmaz geçmişimi okur acabaaa?
Evitax,
busra_17,
s_gun,
cms0773,
KAYRAM29,
yellooww
Evitax,
busra_17,
s_gun,
cms0773,
KAYRAM29,
yellooww
denıcem canım yaa ama pztye kadar denemıcem tahlıl vercegım ıcın
yesıl cay olabılır ama ada cayı da ıyı gelırmı yada papatya
bu arada olemı ben gormedım hıc adasımı
bana yardımcı olun ozmn kızlar ya glbe bnde pkoyum önceki sayfalarda yazmıştım ama tekrar yazıyım istersenz derdimi
Kuşumm aspirin ve yeşil çayı duydum.sabah benimde az az dı çok ağrıdı uykumdan uyandım yeşil çay işe yaradı sanırım ada çayını bilmiyorum ama ben hergün ada çayı içiyorum.Evet Kayram2006 nicki
canım benım kayram oglumun adı 29 da onu ayın 29 unda dogurmustum zaten yavrumu kaybettıkten sonra bu sıteyı buldum ve uye oldum
3 aydır hafta bir adet görüyodum sonunda dr a gitmeye karar verdim ultrasonlabaktı ama vajinal değil normal üstten yani temiz hiç bişey yok dedi snra horman testi istedi sonuçları bu akşam netten aldım yarın dr a göstericem ama dayanamıyom sabaha kdr bilen anlayan varsa yardımcı olsun
FT4 0,985
TSH2,92
E2 59,3
LH 18,6
FSH 7,5
PROLAKTIN 21,5
ACİL CEVAPLAR BEKLİYORUM
evet canım malesef bes aylıkken erken dogum oldu ve yapacak da bırsey yoktu bosver anlatmak ıstemıyorum zaten ınsallah yenı kucagıma alabılecegım bebeklerıme yaklasıyorumCanım sen bebeğini doğurup kaybettinmi?Bilmiyordummmm..merakta ettim açıkcaıs ama hatırlatmamak adına srmıcamm.Gerçi sormuş kadar oldum ama sen yinede anlatma..Ne dicemi bilemedim...hayırlısı böylemiş demekk
3 aydır hafta bir adet görüyodum sonunda dr a gitmeye karar verdim ultrasonlabaktı ama vajinal değil normal üstten yani temiz hiç bişey yok dedi snra horman testi istedi sonuçları bu akşam netten aldım yarın dr a göstericem ama dayanamıyom sabaha kdr bilen anlayan varsa yardımcı olsun
FT4 0,985
TSH2,92
E2 59,3
LH 18,6
FSH 7,5
PROLAKTIN 21,5
ACİL CEVAPLAR BEKLİYORUM
evet canım malesef bes aylıkken erken dogum oldu ve yapacak da bırsey yoktu bosver anlatmak ıstemıyorum zaten ınsallah yenı kucagıma alabılecegım bebeklerıme yaklasıyorum
arkadaslar dün size müjdeli haberi vermiştim ama bugun doktora gittim ve gebelikte sorun var missed gebelik yani beklenen ama olusmayan düşük dedi doktor şok geçirdim kürtajla alınacak dedi beynimden vurulmusa dondum hamıle oldugumamı yanıyım kürtajamı yanıyım cok şaşkınım dıger doktor 1 hafta bekle düşmezse bakarız dedi ama sanırım düzelmeyecek oyle umutsuzumkı çöktüm resmen
merhaba lh/fsh oranınız 1/2olması gerekırken 2 bu pko oldugunuz gosterır ama vajınal ultrasonda baktımı doktorunuz ama haftada bır adet olmanız garıp cunku bız pkolular olarak adet goremıyoruz aslında sımdılık bu kadarını soleyebılırım nsallah yardımcı olmustur
selam kızlar 2 klomende hamile kalan varmı
Evitax,
busra_17,
s_gun,
cms0773,
KAYRAM29,
yellooww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?