Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canlarım size iyi geceler bende çıkmazdım bu saatte ama gözlerim inanılmaz ağrıyor hadi size iyi sohbetler görüşürüz

Görüşürüz tatlı iyi gecelerrr

geldım geldım kasıklarım agrıyor hemde cok su adet bı gelse rahatlıcam ozellıkle yuz ustu yatınca fecı agrıyor

Aspirin yada yeşil çay iç kanı sulandırır diyorlar ben yeşil çay içtim bende hastayım

Görüşürüz tatlı iyi gecelerrr

Aspirin yada yeşil çay iç kanı sulandırır diyorlar ben yeşil çay içtim bende hastayım

ay ıste ben hasta degılım kı canım yaaa gelemedı bı turlu uyuz ettı benı asprın deneyebılırım aslında cunku karnımda sıskınlık var adet olcam yanı belleı ama olamadım gıttı

Bu alttaki arkadaşlar neden konuşmaz geçmişimi okur acabaaa?
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
Evitax,
busra_17,
s_gun,
cms0773,
KAYRAM29,
yellooww

Bu arada kayram sendne birde 006 var biliyormuydun sen zannettim ben ya

Ben ufka ufak geldi bir türlü sökülemedin zannettim.Dene tatlım

denıcem canım yaa ama pztye kadar denemıcem tahlıl vercegım ıcın
yesıl cay olabılır ama ada cayı da ıyı gelırmı yada papatya
bu arada olemı ben gormedım hıc adasımı

denıcem canım yaa ama pztye kadar denemıcem tahlıl vercegım ıcın
yesıl cay olabılır ama ada cayı da ıyı gelırmı yada papatya
bu arada olemı ben gormedım hıc adasımı

Kuşumm aspirin ve yeşil çayı duydum.sabah benimde az az dı çok ağrıdı uykumdan uyandım yeşil çay işe yaradı sanırım ada çayını bilmiyorum ama ben hergün ada çayı içiyorum.Evet Kayram2006 nicki

3 aydır hafta bir adet görüyodum sonunda dr a gitmeye karar verdim ultrasonlabaktı ama vajinal değil normal üstten yani temiz hiç bişey yok dedi snra horman testi istedi sonuçları bu akşam netten aldım yarın dr a göstericem ama dayanamıyom sabaha kdr bilen anlayan varsa yardımcı olsun
FT4 0,985
TSH2,92
E2 59,3
LH 18,6
FSH 7,5
PROLAKTIN 21,5
ACİL CEVAPLAR BEKLİYORUM

canım benım kayram oglumun adı 29 da onu ayın 29 unda dogurmustum zaten yavrumu kaybettıkten sonra bu sıteyı buldum ve uye oldum

canım benım kayram oglumun adı 29 da onu ayın 29 unda dogurmustum zaten yavrumu kaybettıkten sonra bu sıteyı buldum ve uye oldum

Canım sen bebeğini doğurup kaybettinmi?Bilmiyordummmm..merakta ettim açıkcaıs ama hatırlatmamak adına srmıcamm.Gerçi sormuş kadar oldum ama sen yinede anlatma..Ne dicemi bilemedim...hayırlısı böylemiş demekk

aslında bu sorunuz ben cevaplamıstım gecmıse bakarsanız mutlaka bulursunuz

evet canım malesef bes aylıkken erken dogum oldu ve yapacak da bırsey yoktu bosver anlatmak ıstemıyorum zaten ınsallah yenı kucagıma alabılecegım bebeklerıme yaklasıyorum

Lh fshden yüksek olunca Polikistik over oluyor..Diğer hormonlar hakkında sana bilgi verebilicek derece net bilgilerim yok malesef.L fshden yüksek sende polikistiksin muhtemelen.Tek bir bulguyla pko teşhisi koyulmuyor ultrasnda pko göremediğine göre sende diğer belirtileri arar sanırım..Hafta da bir adet görmen hakkındada hiçbir bilgim yok canım.geçmiş olsun

pardon şimdi gördüm sayfa değiştiği için görmemişim daha acemiyim pek anlamıyorum kusuruma bakmayın peki şimdi ben yarın dr a gttiğimde vajinal ultrason istermi ne gb bi yol beklio beni 13 aylık evliyim ve bebek olurmu

evet canım malesef bes aylıkken erken dogum oldu ve yapacak da bırsey yoktu bosver anlatmak ıstemıyorum zaten ınsallah yenı kucagıma alabılecegım bebeklerıme yaklasıyorum

Alıcasın tabiki...allahın izniylee.insanlar neler yaşıyor zor çok zor.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle evlat acısıyla imtihan etmeisn.Hakkımızda hayırlısını nasip etsinnnn

Nihalite dün sen bhcg değerini yazmıştın çok çok yüksek gelmişti bana ama tabi ki olumsuz birşey yazmak istememiştim hiç üzülme canım hayırlısı böyleymiş tabi ki bu mutluluğu yaşayıp kaybetmek de çok acı ama insan yıllarca tedavi görünce bi hamile kalabildiğimi gösem düşüğe bile razıyım diyebilecek psikolojilere giriyo. Benim öyle olmuştu. Sen en azından hamile kalabildiğini gördün. İnşallah bundan sonra sağlıklı bi şekilde kavuşacaksın bebeğine hiç üzülme...

ASlında arkadaşın durumu garip deil kayracım çünkü bende de ileri pko var ve ben 15 günde bir 10günden fazla ve inanılmaz yoğun geçen adetler görüyodum. Farklı şekillerde olabiliyo her kadında...

selam kızlar 2 klomende hamile kalan varmı

Benim bi arkadaşım ki kendisi yılda 1 ya da 2 kez adet görecek kadar ileri pkoluydu, ikinci klomeninde hamile kaldı. Allaha kalmış yani canım. Darısı başınaa...

Bu alttaki arkadaşlar neden konuşmaz geçmişimi okur acabaaa?
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
Evitax,
busra_17,
s_gun,
cms0773,
KAYRAM29,
yellooww

Evet ben de geçmişi okuyodum. Yarım gün okumasak 10 sayfa birden ilerlemiş oluyo. Sitenin en yoğun konularından biri bu

slm kızlar dr bana adetimi getirmek için myralon diye bi dogum konturol hapı verdi ikişer tane al günde bitince gelir dedi ama hala gelmedi bi haftayı geçti ilaç biteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…