Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Pko ne demek hiç duymamıştım biliyormusunuz...25 yaşımdayım evlenene kadar düzensizdi çünki evlenince doğum kontrol hapı kullandım 3 aydır kullanmıyorum şimdi tam 24 günde bir geliyor...pko olunca hiç mi düzelmez,aklıma takıldı

mrh arkadslar nasılsınız bakım..ben bugun dr gıttım gecen ay klomen vermıstı kendısı ve o onun etkısı bu ayda olmus ve yumurtacımm 22 mm olmus cok buyumus deılmı yoksa normalmı ayrıca pko lu bırı olarak yumurta kendılıgınden de catlarmı cunku doktorum bu ay bızı yanlız bıraktı DD yogun gunler bızı beklıyo:)))

canlarım,bu işte umutsuzluğa yer yok.ben hiç yumurta takibi yapılmadan,sadece ilaç tedvisiyle 2. kez hamile kaldım.(birincisini kaybetmiştim maalesef) pko teşhisim konulana kadar geçen 2 yılda elde edemediğim hamileliği 6 ay dolmadan 2. kez yaşıyorum.varsın sizinki yumurta takibiyle olsun,aşılamayla olsun,tüp bebek tedavisiyle olsun... ama olacak,buna lütfen inanın.ben bu hastalıktan çok çektim;tüylenme,kilo,hamile kalamama,... sanki belirtileri yeterince taşımıyormuşum gibi 2 yıl boyunca hastalığım teşhis de edilemedi.sizi çok iyi anlıyorum,moralinizi hep yüksek tutun...

tüm pko dostlarına merhabalar

ben 4 ay oldu pko olduğumu öğreneli.1 haftadır glukophage kullanıyorum.burda okuduğum mutlu sonlar biraz moral veriyor ama ya çocuğum olmazsa endişesini kafamdan bir saniye silemiyorum.lütfen pko olan arkadaşlar bu hastalığı taşıyanların tedavisiz hamile kalma şansı kaçtır.lütfen tecrübesi olanlar mesaj yazın bir güzel kelime bile içimi rahatlatacak.

bunu tedavisi ne ki?ben de pco luyum ama hiçbir doktor tedavisinden bahsetmedi.sadece şeker hapı veriyolar ya da adet olman için doğum kontrol hapı veriyolar.....tedavisini bilen varsa yazsın biz de öğrenelim arkadaşlar.

saracoğlunun sitesinde hastarın yazdıklarına dün baktım ve soğan küründen fayda gören insanlar çok bitkisel tedavi en azından kimyasal birşeyler kullanmaktan iyidir.

saracoğlunun sitesinde hastarın yazdıklarına dün baktım ve soğan küründen fayda gören insanlar çok bitkisel tedavi en azından kimyasal birşeyler kullanmaktan iyidir.

evet ben onu uyguluyorum şu anda ama iğrenç tadı var yaaaaaaa...böğüre böğüre içiyorum vallahi........herşey bebişlerimiz için ne yapalım...bir doğsun dayak yiyecek benden...klava:

tedavisiz hamile kalanlar hatta hastalığını doğumdan sonra öğrenenler de var elbette,ama neden işinizi şansa bırakasınız ki?daha önce de yazdım,ben 2 yıl boyunca hastalığım teşhis edilemeden uğraştım ama olmadı,olmadı...sonra sadece 1 ay ilaçlarımı içerek hamile kaldım.
eğer ilaç tedavisi görmek istemiyorsanız doğal yöntemler de var.soğan kürünü bilmiyorum ama hayıt tohumunu doktoruma sormuştum,kendisinin de hastalarına kullandırdığını söylemişti.
evet belki benimki bir şans ama yine de tedaviye güvenmek ve asla moralimizi bozmamak zorundayız.stres,zaten bozuk olan hormon dengemizi daha da bozuyor.
herşey gönlünüzce olsun...

keops merhaba sanırın izmirdesin bende izmirdeyim nerde tedavi görüyosun ...

keops merhaba sanırın izmirdesin bende izmirdeyim nerde tedavi görüyosun ...

doktorum dokuz eylül üniversitesinden prof.dr.namık demir.özel kent'te çalışıyor aynı zamanda,ben şimdilik oraya gidiyorum ama ücret yüksek.19 ocakta yine kent'te randevum var,ondan sonra dokuz eylül'den devam etmek istiyorum.inşallah üniversite çok yoğun değildir.

Arkadaşlar sanırım adetim gelecek.Geçen ay 28 inde adetim gelmişti.Bu ay progestan kullandım.İlaç bitti bugün 7. gün ve sadece kahverengi çok az lekelenmem oldu.Bu ne şimdi adetim gelecekse gelirdi.Artık kendime yok kesin üstüne görmüşümdür diye moral vermek istemiyorum.Bu gidişle 2. aşılamada yapılacak.Ama bunun içinde biran önce adetimin gelmesi gerekiyor.Ay kafayı yememek elde değil.

slm kızlar ben pkosluyum 6aylık bir bekleyişten sonra hamile kaldım hiçbir zaman bu duyguyu tadamayacagımı sanıyordum helede burda yazılan yazılardan sonra tamamen karamsarlıga bürünmüştüm pkolular hamile kalamaz yok diğer adı kısırlıkmış derken epey bir üzüntü yaşadım ensonunda zeynep kamil hastanesine gitti(epey bir özel hastane dolaştıktan sonra) doktorum bende prolaktin yüksekliği oldugunu ve gebe kalmayı engellediğini söyledi bunu düşürmek için bana ilaç verdi 2ay sonra hamile oldugumu ögrendim tamamen umudumu yitirmişken dünyalar benim oldu sizde sakın kafanızda pko yu büyütmeyin bunun tedavisi cok kolay bende sizin gibi umutsuzdum fakat şimdi cok mutluyum beni kendinize örnek alın ve umudunuzu yitirmeyin hepinize allah bu duyguyu tattırsın inşallah....

ayrıca kızlar size sogan kürünü ve incir kürünüde tavsiye ediyorum ben bunlarıda denedim ibrahim saracoglunun sitesinden bakabilirsiniz..

ne güzel yaaaa..çok sevindim tatlım.hayırlı olsun...

canım ya daha 6 aylık evlisin bir bekle rahim filmi için çünkü çoğu drda hemen istiyo 1 sene geçse tamamda 6 ay normal yani bence hemen bu acıyı çekmeni gerektircek bi durumun yok tatlım tabi yinede sen bilirsinde ben yinede seni uyarımkaydirigubbakcemile5

slm kızlar...
bende de pko var.
dr bebek için önümüzdeki ay tedaviye çağırdı.
kist vardı onun için gitmiştim.
1 kızım var.bu aya kadar hep korunduk.
acaba hemen tedaviye başlasam mı?
yoksa belli bi zaman korunmayıp sonra mı tedaviye gitsem kararsızım.
ha derseniz zaten pko var neden korundun diye bilmiyorum.2.bebeği daha düşünmüyodum..
şimdi kararsız kaldım.

merhba arkadaşlar bende pkos hastasıyım 4 yıllık evliyim bir yıl korunduk bir yıl da pkos oldugumu bilmeden geçti son 2 yıldırda ugraşıyoruz ama olmuyor iki igne tedavisi gördüm ama sonuç hüsran igne benim yumurtalıklarımı geliştirmiyor sadece bir yumurtam oluyo aşılama içinde yetersiz dedi dr başka bi igneye gecicez ve aşıla yaptılacak hepimizin hakkında hayırlısı olsun zor bi hastalık sabır istiyo inşallah isteyen herkez bir gün kavuşur bebeklerine :Saruboceq:
pkos olup bebek sahibi olanları gördükce çok umutlanıyorum bizi aydınlata arkdaşlara çok teşekkür ediyorum

♥Günlerini doyasıya gülerek yasadıgımız güzel mutlu saglıklı bir yıl diliyorum.2009 gel hadi bekliyoruz.yerimseniben
Yeni yılda hersey gönlünüzce olsun inş isteyen herkes bebek sahibi olur
AMİN:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…