Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

arkadslar ben kahramanmarslıyım burda mukemmel otesı bı doktorumuz var amerıkada egıtım gormus orda mukemmel ınsan odulu verılmıs ama o kahramanmarası secmıs kendısıne ulasmak bıraz zor ama ulastıktan sonrada anlıcaksınız mukemmel bı ınsan oldugunu.bende pko luyum malesef dr dedıgıne gore turk hanımları cok abartıyor bu pko meselesını evet tabı bıraz ugrastırıyor ama yuzde 95 kadını hamıle olabılıyo sızın bu olayıyı buyutmemenız dıyor.ben 4 aydır klomen vs ılaclarla yumurtluyorum ama su an bısey yok 6 ay bu ılacları kullanıp sonra ıgne olayına gecıcek ıcınızı ferah tutun ve allah tan ıseyın bebeıgınızı

lücian içimi ferahlattın biraz..sana bir şey sorabilir miyim 4 aydır klomenle düzenli regl oluyo musun ? yani yumurtlamak aynı zaman da regl olacağımız anlamına gelmiyo mu?

evet pko oldugumu bılmedıgım zamanlar adetlerım duzensızlesmısıtı 6 gun gectıgı oluyodu.onceden her zaman duzenlıydı.evet doktorun verdıgı ılaclardan asınrım adetlerım duzene gırdı ama benım sorunum sıvılce kıllanma ve asırı kılo.pkolu hanımlar en buyuk sorunu kılo ımıs ver doktor sakın kılo alma dedı ve zayıflatacak bı ılac verdı 4 gundur denıyorum bakalım ne olacak

Allah hayırlısını versin. sivilce ve tüğlenme bende de var fakat bende kilo yok.sanırım hamile kalmak için bu ilaçlar yanında moralimizi yüksek tutmamız ve dengeli beslenmemiz de çok önemli.fazla kafaya takmamak akışına baırakmak lazım ama elde diil işte bi yaştan sonra bünye çocuk çocuk diye bağırmaya başlıyor.

selam kızlar 4uncu yılıma gırdıgımde ogrendımkı bende pcos sendromu yasıyormusum malesef...

bayanlar bu pco hastalığında çocuk isteniyorsa yumurtlama ilacı istenmiyorsa da mutlaka doğum kontrol hapı kullanmak gerekiyor. yoksa ilerisi için kanser riskini arttırmış oluyrz. bana 5 yıl önce henüz bekarken pco teşhisi konulduğunda dr bu açıklamayı yaptı. 1 ay öncesine kadar sürekli doğum kontrol hapı kullandım ( 5 yıl boyunca).şimdi klomenle 1. ayımı tamamladım.bu ilaç tedavisi de 6 ay sürecekmiş sanırım. sonuç alınamazsa iğneye geçilecek.burda beniimle benzer durumda olan var mı diye merak ediyrm??buarada 29 yaşındayım.30 dan yeni gün aldım.

haklısın kanser rıskı her zaman var ama benım dkr dedıgıne gore eger bı hamıleık gecırırsenız vucudunuz tertemız yenıden yenılenecek..tabı daha sonra bu pko nun tekrar laması var eger cocuk dusunmezsenız dogum kontrol hapı kullanmak dogru gibi gelıyor

evet canım öyleymiş hamilelik öneriyorlar zaten. ben şahsen bi tane doğursam yeter zaten de o da ne kadar zaman ve sabır gerektiricek artık Allah bilir..çok karamsar bakmamak lazım

arkadaşlar ben pko tedavisi için 1 yıl diane 35 kulladım, fazla olan 22 kilomu verdim.1 aydır diane içmiyordum ve kendiliğinden regl oldum daha önce neredeyse 6 ay bile olmadığım olurdu. şimdi doktora gideceğim tekrardan bakalım pko yu tedavi edebilmişmiyiz

aynen benim de öyleydi tatlım.inşallah düzelir de ileride sana sorun çıkarmaz.a.s.

özçeliksena senin düzeldi mi peki pco .. benim düzelmemişti de bıraktığım gibi yine aylarca regl olmuyordum ..

özçeliksena senin düzeldi mi peki pco .. benim düzelmemişti de bıraktığım gibi yine aylarca regl olmuyordum ..

hayır tatlım maalesef hala aynı şimdi de bebek için uğraşıyoz 13 aydır işte illet birşey bu yaaaaaaaaaa.peki sen ne durumdasın canım?bebek var mı?

burada birilerini görmek çok güzel kızlar bende eski pkoculardanım ve 4aydır adet olmadım kafa yiycem yaa hiç bukadar uzamazdı menepoza girmiş olmayım

meraba ben de pco yum..doktor ileri düzeyde olmadığımı söyledi.her ay adet görüyorum ama 5-6 gün gecikiyordu.sağ yumurtalığımda küçük kistler varmış.5 aydır hamile kalamadım bunu da belirttiğimde bana duphaston verdi.3 ay kullanıcakmışm.ben yine de bitkisel tedavi amaçlı soğan kürüne başladım bugün,bu bitince bir de incir kürü varmış onu uygulıcam.deneyen herkes etkisini görmüş.hadi hayırlısı.

sorma ben de bayabi kafaya takmış durumdayım. 5 yıl diane 35 kullandım şimdi klomenle 1. ay bitti ama regl olmadım yarın hormon tahlili sonucunu alıcam. hamile diilim tabi de dr baskın bi hormon yüzünden dedi.bi fikrin var mı? yani klomenle illeki zamanında mı regl olmak lazım .. anlayacağın daha herşeyin başındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…