pardon şimdi gördüm sayfa değiştiği için görmemişim daha acemiyim pek anlamıyorum kusuruma bakmayın peki şimdi ben yarın dr a gttiğimde vajinal ultrason istermi ne gb bi yol beklio beni 13 aylık evliyim ve bebek olurmu
merhaba lh/fsh oranınız 1/2olması gerekırken 2 bu pko oldugunuz gosterır ama vajınal ultrasonda baktımı doktorunuz ama haftada bır adet olmanız garıp cunku bız pkolular olarak adet goremıyoruz aslında sımdılık bu kadarını soleyebılırım nsallah yardımcı olmustur
ole tabıkı ınsallah hepımız ıcınAlıcasın tabiki...allahın izniylee.insanlar neler yaşıyor zor çok zor.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle evlat acısıyla imtihan etmeisn.Hakkımızda hayırlısını nasip etsinnnn
olemı canım yaaa ben adet duzensızlıgı deyınce hep gecıkme olanını gordum ondan dolayı ole dedım ama olabılıyormus demekkı o zaman arkadasa pko dıyebılırızNihalite dün sen bhcg değerini yazmıştın çok çok yüksek gelmişti bana ama tabi ki olumsuz birşey yazmak istememiştim hiç üzülme canım hayırlısı böyleymiş tabi ki bu mutluluğu yaşayıp kaybetmek de çok acı ama insan yıllarca tedavi görünce bi hamile kalabildiğimi gösem düşüğe bile razıyım diyebilecek psikolojilere giriyo. Benim öyle olmuştu. Sen en azından hamile kalabildiğini gördün. İnşallah bundan sonra sağlıklı bi şekilde kavuşacaksın bebeğine hiç üzülme...
ASlında arkadaşın durumu garip deil kayracım çünkü bende de ileri pko var ve ben 15 günde bir 10günden fazla ve inanılmaz yoğun geçen adetler görüyodum. Farklı şekillerde olabiliyo her kadında...
Benim bi arkadaşım ki kendisi yılda 1 ya da 2 kez adet görecek kadar ileri pkoluydu, ikinci klomeninde hamile kaldı. Allaha kalmış yani canım. Darısı başınaa...
Evet ben de geçmişi okuyodum. Yarım gün okumasak 10 sayfa birden ilerlemiş oluyo. Sitenin en yoğun konularından biri bu
Tahlillerimi vericem 1 ay denediğim tedaviyide söylicem.sorularım aklıma takılanlar var onları srucam.
Biliyorsun diğer doktorum hiçbirşey söylemiyordu neredeyse..Bakalım bune dicek testlere falan bakınca belki farklı bir yol izler ben aslında buay tüplere baktırıcaktım okadarki iyibir yer bile buldum fiyatıda uygun c kollu makine dedikleri şeyi kullanıyormuş ama bir anda çıktıbu doktor eşim buldu nette buna gidelim diyee vardır bir hayır buaydan sonra eğer doktorum farklı birşey düşünüp ikna edici bir konuşma yapmazsa rahim filmi çektiricem sorun yoksa diğer ay direk aşılama denicmmm bakalımm canım hayırlsııı.sen suanda ne durumdasın anlatsana biraz?
Ayyyyyy hoşgeldinnbenimde uykum yok bugecee laklak yaparız gelgelll..
Canım az önceki arkadaşa verdiğin cevabı aradım şimdi bahsettiğin 1'2 oranı ne anlamadım
pardon şimdi gördüm sayfa değiştiği için görmemişim daha acemiyim pek anlamıyorum kusuruma bakmayın peki şimdi ben yarın dr a gttiğimde vajinal ultrason istermi ne gb bi yol beklio beni 13 aylık evliyim ve bebek olurmu
Evet ben de geçmişi okuyodum. Yarım gün okumasak 10 sayfa birden ilerlemiş oluyo. Sitenin en yoğun konularından biri bu
slm kızlar dr bana adetimi getirmek için myralon diye bi dogum konturol hapı verdi ikişer tane al günde bitince gelir dedi ama hala gelmedi bi haftayı geçti ilaç biteli
ole tabıkı ınsallah hepımız ıcın
olemı canım yaaa ben adet duzensızlıgı deyınce hep gecıkme olanını gordum ondan dolayı ole dedım ama olabılıyormus demekkı o zaman arkadasa pko dıyebılırız
anladım canım o zaman aklına ne takılıyorsa sor tabi inş istediğin gibi aydınlatır seni bunda da wardır bi hayır tabiki...
benim şuanki durumum iyi yani bu ay klomen kullandım bitti 3 tane yumoş oluşmuş çatlamak üzere demişti dr um hergün çalışma önerdi bi hafta boyunca 2 ihtimal werdi ya adet olcan tam gününde yada hamiş olcan dedi bakalım hangisi olcak ....
yanı lh fsh ın yarısı kadar olmalı onda ıse tam tersı buda pko oldgunu gosterır yanı lh fsh dan buyuk olunca pko demek ya ondan dedım
bi cevap yokmu kızlar korkuyorum çokk
bi cevap yokmu kızlar korkuyorum çokk
İnşallah çatlamıştır canım.Banada öyle dedi ama ben günümden önce adet oldummm
benim 5.5 E 6.5 gibisinden birşey çok yakın ama yüksek sonucdaaa doktor bana hormonlarında hafif bir düzensizlik var demiştiii oyüzden sordum acaba ben pko değilmiyim diye bir ampul yandı kafamdaaa
canım ya benım kuzenım var lıse ucte ve oda on ıkı gunde bır adet oluyor ama annesı hıc umursamıyor malesef kac kere soledım bak sımdı suphelendımTelaşlanma canım sanırım bu tip ilaçlar 10 güne kadar getiriyo adeti. Yine de doktorunu arayıp sor ister
Öyle düşünmekte haklısın çünkü genelde adet gecikmesi şeklinde oluyo. Ben yıllarca sık sık ve çok yoğun adet görme derdiyle uğraştım hatta doktorlarımı bile yanılttı bu durum yıllarca çikolota kisti tedavisi gördüm. Sonradan çikolota kisti değil de pko olduğu anlaşıldı. Ama tabi bu tedaviler sırasında vücuduma girmeyen kimyasal türü kalmadı....
İnşallah çatlamıştır canım.Banada öyle dedi ama ben günümden önce adet oldummm
benim 5.5 E 6.5 gibisinden birşey çok yakın ama yüksek sonucdaaa doktor bana hormonlarında hafif bir düzensizlik var demiştiii oyüzden sordum acaba ben pko değilmiyim diye bir ampul yandı kafamdaaa
bu durumda pko oluyorum glb nasıl bişey bu nedir hiç bilmiyorum ya çatlama dediğiniz ne oluyo
Telaşlanma canım sanırım bu tip ilaçlar 10 güne kadar getiriyo adeti. Yine de doktorunu arayıp sor ister
ya hamile miyim acaba diye düşünmeye başladım miydem bulanıyo bazen
ayy cnm inş çatlamıştır dün cok yoğun bi agrım wardı asırıda akıntım wardı ubuünise agrım daha az oldu akıntımda ilişki esnasında sancım yine oldu ama şuan ne durumda bilemiyorum yani ....
canım ya benım kuzenım var lıse ucte ve oda on ıkı gunde bır adet oluyor ama annesı hıc umursamıyor malesef kac kere soledım bak sımdı suphelendım
canım evet bırbırne esıt sayılır senınde hafıf derecelı pko sayılır tabıkı bıde kıst varmı yokmu ona bakmaları gerek bıde sen nıye dırekt ıgenye gectın hap tedavsını uyguladın mı
canım ya benım kuzenım var lıse ucte ve oda on ıkı gunde bır adet oluyor ama annesı hıc umursamıyor malesef kac kere soledım bak sımdı suphelendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?