Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bende senın gıbı ılk tedavıye basladıgımda bole dusunuyordum ve hamıle kaldım tabıkı de olur bebegın nıye olmasın yanı daha cok bastasın ve bu tıpta en cok ılerlenmıs dallardan bırı yanı bebek konusunda ılerlemıs bır ulkedeyız sukur kı doktor bakar mutlaka zaten adetlerını duzenler sonra kendılıgınden bır sure denersın olmazsa tedavıye baslarsın rahat ol

Canım az önceki arkadaşa verdiğin cevabı aradım şimdi bahsettiğin 1'2 oranı ne anlamadım

Alıcasın tabiki...allahın izniylee.insanlar neler yaşıyor zor çok zor.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle evlat acısıyla imtihan etmeisn.Hakkımızda hayırlısını nasip etsinnnn
ole tabıkı ınsallah hepımız ıcın
olemı canım yaaa ben adet duzensızlıgı deyınce hep gecıkme olanını gordum ondan dolayı ole dedım ama olabılıyormus demekkı o zaman arkadasa pko dıyebılırız

anladım canım o zaman aklına ne takılıyorsa sor tabi inş istediğin gibi aydınlatır seni bunda da wardır bi hayır tabiki...
benim şuanki durumum iyi yani bu ay klomen kullandım bitti 3 tane yumoş oluşmuş çatlamak üzere demişti dr um hergün çalışma önerdi bi hafta boyunca 2 ihtimal werdi ya adet olcan tam gününde yada hamiş olcan dedi bakalım hangisi olcak ....

Alttan muayne eder pko oldugunu doğrularsa bizim gibi yumurta geliştirici ilaçlar ve çatlatma sorunun varsa çatlatma iğnesiyle beraber yumurta takibi yapar.Hı unutmadan insülin direnciyle ilgilide verilen ilaçlar var ama her doktor vermiyor mesela benim doktorum vermedi uygun görürsen onuda verir.Sabır gerektiren bir yol bekliyor kısacası seni

Evet ben de geçmişi okuyodum. Yarım gün okumasak 10 sayfa birden ilerlemiş oluyo. Sitenin en yoğun konularından biri bu

Evet konuyu açan arkadaş yok ortada ama bir şekilde ilerlemiş konu

slm kızlar dr bana adetimi getirmek için myralon diye bi dogum konturol hapı verdi ikişer tane al günde bitince gelir dedi ama hala gelmedi bi haftayı geçti ilaç biteli

Telaşlanma canım sanırım bu tip ilaçlar 10 güne kadar getiriyo adeti. Yine de doktorunu arayıp sor ister

Öyle düşünmekte haklısın çünkü genelde adet gecikmesi şeklinde oluyo. Ben yıllarca sık sık ve çok yoğun adet görme derdiyle uğraştım hatta doktorlarımı bile yanılttı bu durum yıllarca çikolota kisti tedavisi gördüm. Sonradan çikolota kisti değil de pko olduğu anlaşıldı. Ama tabi bu tedaviler sırasında vücuduma girmeyen kimyasal türü kalmadı....

İnşallah çatlamıştır canım.Banada öyle dedi ama ben günümden önce adet oldummm

yanı lh fsh ın yarısı kadar olmalı onda ıse tam tersı buda pko oldgunu gosterır yanı lh fsh dan buyuk olunca pko demek ya ondan dedım

benim 5.5 E 6.5 gibisinden birşey çok yakın ama yüksek sonucdaaa doktor bana hormonlarında hafif bir düzensizlik var demiştiii oyüzden sordum acaba ben pko değilmiyim diye bir ampul yandı kafamdaaa

ayy cnm inş çatlamıştır dün cok yoğun bi agrım wardı asırıda akıntım wardı ubuünise agrım daha az oldu akıntımda ilişki esnasında sancım yine oldu ama şuan ne durumda bilemiyorum yani ....

canım ya benım kuzenım var lıse ucte ve oda on ıkı gunde bır adet oluyor ama annesı hıc umursamıyor malesef kac kere soledım bak sımdı suphelendım

canım evet bırbırne esıt sayılır senınde hafıf derecelı pko sayılır tabıkı bıde kıst varmı yokmu ona bakmaları gerek bıde sen nıye dırekt ıgenye gectın hap tedavsını uyguladın mı

bu durumda pko oluyorum glb nasıl bişey bu nedir hiç bilmiyorum ya çatlama dediğiniz ne oluyo

Pko adet düzensizliği ve yumurtlama bozukluğuna sebep olan aşırı kilo alma, sivilcelenme ve tüylenme gibi belirtiler gösteren pis bir hastalık canım özetle. İnternette araştırıp daha detaylı bilgi alabilirsin..
Çatlama denilen olay da, her ay yumurtlayan kadın yaklaşık 14. - 16. günlerde yumurtası çatlar ve spermle buluşmaya yan idöllenmeye elverişli hale gelir. Tabi ki her çatlayan yumurta döllenecek diye bir durum yok ama yumurta çatlamadan da döllenme olmaz. Önemli yani bu çatlama...

Ağrın geçmediyse çatlamamıştır bence.Benimki çatladığında ağrım tamamen geçmişti...Biri kalmıştı çatlamayan oda ilişki sırasında ağrı yapıyordu oza daha sonra çatladı ağrısı kesildii

Canım ultrasonda pko göründü evet.Rahim mis ama yumurtlaıklarda birinde daha çok birinde daha az pko görüldü.İĞneye geçmedim canım ben sadece klomen+çatlatma iğnesi tedvaisi gördümmm.Birde regl dönemi ile ilgili birşey söylemek istiyorum kısa dönemse sürekli adet gören birini ben ilk defa duyuyorum genelde adet sorunu oluyor GECİKME oluyor diye biliyorum.Bende ikiside yok ama ilkgünnler çok gelir sonrasında damla damla çok az gelir 6 güne tamamlanır yani gecikme yok ama benimde uzun sürüyor

canım ya benım kuzenım var lıse ucte ve oda on ıkı gunde bır adet oluyor ama annesı hıc umursamıyor malesef kac kere soledım bak sımdı suphelendım

Valla canım benim de lisedeyken çıktı bu problemlerim orta sondan üniversitenin sonuna kadar böyle devam etti. Tabi ki o yıllarda internet yaygın deil, insanlar bu kadar bilgili değil benim annem de çok üstünde durmadı ama yine de doktora gitmiştik zaten sonra da bitmek tükenmek bilmeyen bir tedavi süreci başladı. Bence kuzenin daha fazla gecikmeden hemen kontrollerini yaptırsınlar sonuçta 20 günden daha az sürede gelen adet hiçbir şekilde normal olamaz...

Son düzenleme:
kızlar hepinize iyi geceler çok uykum geldi bu aralar böyleyim ne sbah kalakbiliyorum uyusuk uyusuk oluyorum gecede uykum geliyor zor tutuyorum bu kolmenden oldu sanırım nese canlar yarın görüşürüz aeo öptüm tek tek ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…