Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bencede canım henüz çatlamadı galiba dediğin gibi çatlasa ağrım kesilirdi bakalım yarın 16.günüm inş yarın çatlar .....

Telaşlanma canım sanırım bu tip ilaçlar 10 güne kadar getiriyo adeti. Yine de doktorunu arayıp sor ister

ya hamile miyim acaba diye düşünmeye başladım miydem bulanıyo bazen

Hamile olacağını pek sanmıyorum canım doğum kontrol kullanmışsın çünkü...

ben 13 aylık evliyim ve hiç korunmadık hiçte gebelik olmadı ondan mı olmuyodu acaba

Evet pko dan dolayı hamile kalamamışsındır doktora gittin mi hiç?

İyi uykular rana :))

Son düzenleme:

bencede canım henüz çatlamadı galiba dediğin gibi çatlasa ağrım kesilirdi bakalım yarın 16.günüm inş yarın çatlar .....

İnşallah tatlım...İyi gecelerrrr görüşürz

canım o zaman senın gayet normal ama yumurtlama takıbını yaptırdınmı ılac kullnamadan yanı nıye hemen ılaca basladı bıde belkı kendısı catlıcak yumurtan neden hemen ıgneye gectı
ıste gelde anlat gulum annesıne kac defa dedım ama dınlemıyor kı
ıyı geceler canım allaha emanet ol

canım o zaman senın gayet normal ama yumurtlama takıbını yaptırdınmı ılac kullnamadan yanı nıye hemen ılaca basladı bıde belkı kendısı catlıcak yumurtan neden hemen ıgneye gectı

Canım bilmiyorumm..Direk klomen ve iğneye başlattı.çatlayıp çatlamıcağını hangi hormon gösteriyor buluyormusun bir ara onuda kafaya takmıştım araştırdım kayda değer birşeyler bulamadım daha sonra kaldı öyle?

Benim bildiğim kadarıyla çatlayıp çatlamama meselesi tamamen şansa kalmış bişey onu belirleyen bir hormon yok. Çünkü o kadar çatlatma iğnesine rağmen çatlamayabiliyo yumurta..

merhaba kızlar bende polikistik overliyim aranızda glifor kullanan var mı? doktorum 850 mg olanı önerdi günde 2 kez acaba doğrumu merak ediyorum çok fazla bozdu bağırsaklarımı birçok siteye baktım her kafadan bir ses kullanandan tavsiye daha iyi olur dedim :)

canım ole bır hormon yok sans meselesı bıraz ama sonucta bunu takıp ederek anlamalıydı hemen ılaca gecmemelıydı

Benim bildiğim kadarıyla çatlayıp çatlamama meselesi tamamen şansa kalmış bişey onu belirleyen bir hormon yok. Çünkü o kadar çatlatma iğnesine rağmen çatlamayabiliyo yumurta..

Hım.bazılarına iğne vermiyrlarmış.Benimki kendiliğinden çatlıyor diyorlar ya dedim acaba bir hormonmu var belirleyenn demekki yokmuşşşşşş.Onlar nerden biliyorsa çatladığını kendiliğindennn aman prof olucaz artık bu pko sayesinde

ASlında bakıyo ki yumurta istenen büyüklüğe ulaşıyosa belki kendiliğinden çatlayabilir diye düşünüyo sanırım doktorlar yani bi öyle deniyolar. Çatlamazsa bi dahaki tedavide çatlatma iğnesi veriyolar. Onların işi de biraz deneme yanılmayla yani, sonuçta insan bünyesi makine değil her kadında çok farklı sonuçlar çıkıyo ortaya...

canım ole bır hormon yok sans meselesı bıraz ama sonucta bunu takıp ederek anlamalıydı hemen ılaca gecmemelıydı

Haklısın canım.Doktorum benim zaman kaybetmek istemediğimi bildiğin sanırım işi şansa bırakmak istememiş.İyide etmiş belki çatlamazdı..bakalım bu doktor neler yapıcak heycanla cuma gününü bekliyorum

kızlar yine saat 1i geçirmişiz kocişe yakalanırsam bu saatte kurtulamam dilinden Yatiyim en iyisi artık. Kendinize iyi bakın kızlar hepinize iyi gecelerrrrr

Son düzenleme:

canım kist değil onlar yumurta benim de kasıklarım ağrıyordu hatırlıyorsun bak gelişmiş yumurta senin de gelişmiştir bence bu kadar egzersize de mi...:)) bi doktora git de belli olsun canım...

Son düzenleme:

Merhaba Canım günaydın;
Benim doktorumda doğrudan serephene ve çatlatma iğnesine geçmişti.Yumurta takibi yapmaı hiç, bakalım kendi kendime yumurtluyom mu çatlıyomu bunlar diye hiç bakmadı, 3 ay sonuç alamadık serephene ve çatlatma iğnesinden sonra rahim filmi, 1 ayda ilaçsız denedik bu ay, reglim oldu ama 2 gün sürdü geçti. Doktoruma diyorum ki normal mi bu endişelendim ben kist falan olmasın, senin durumundakiler için normal diye, geliyim muayene edin diyorum belki çatlamayan yumurtam vardır, kist oluşur falan, gelmene gerek yok 2 ay daha bekle reglini diyo, sinir etti beni yaaa.... bi de özeline gidiyorum ben bu doktorun, hayret bişi, bak sabah sabah aklıma geldi yine sinirlerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…