ben 13 aylık evliyim ve hiç korunmadık hiçte gebelik olmadı ondan mı olmuyodu acaba
Ağrın geçmediyse çatlamamıştır bence.Benimki çatladığında ağrım tamamen geçmişti...Biri kalmıştı çatlamayan oda ilişki sırasında ağrı yapıyordu oza daha sonra çatladı ağrısı kesildii
Canım ultrasonda pko göründü evet.Rahim mis ama yumurtlaıklarda birinde daha çok birinde daha az pko görüldü.İĞneye geçmedim canım ben sadece klomen+çatlatma iğnesi tedvaisi gördümmm.Birde regl dönemi ile ilgili birşey söylemek istiyorum kısa dönemse sürekli adet gören birini ben ilk defa duyuyorum genelde adet sorunu oluyor GECİKME oluyor diye biliyorum.Bende ikiside yok ama ilkgünnler çok gelir sonrasında damla damla çok az gelir 6 güne tamamlanır yani gecikme yok ama benimde uzun sürüyor
Telaşlanma canım sanırım bu tip ilaçlar 10 güne kadar getiriyo adeti. Yine de doktorunu arayıp sor ister
ya hamile miyim acaba diye düşünmeye başladım miydem bulanıyo bazen
ben 13 aylık evliyim ve hiç korunmadık hiçte gebelik olmadı ondan mı olmuyodu acaba
kızlar hepinize iyi geceler çok uykum geldi bu aralar böyleyim ne sbah kalakbiliyorum uyusuk uyusuk oluyorum gecede uykum geliyor zor tutuyorum bu kolmenden oldu sanırım nese canlar yarın görüşürüz aeo öptüm tek tek ....
kızlar hepinize iyi geceler çok uykum geldi bu aralar böyleyim ne sbah kalakbiliyorum uyusuk uyusuk oluyorum gecede uykum geliyor zor tutuyorum bu kolmenden oldu sanırım nese canlar yarın görüşürüz aeo öptüm tek tek ....
bencede canım henüz çatlamadı galiba dediğin gibi çatlasa ağrım kesilirdi bakalım yarın 16.günüm inş yarın çatlar .....
canım o zaman senın gayet normal ama yumurtlama takıbını yaptırdınmı ılac kullnamadan yanı nıye hemen ılaca basladı bıde belkı kendısı catlıcak yumurtan neden hemen ıgneye gectıAğrın geçmediyse çatlamamıştır bence.Benimki çatladığında ağrım tamamen geçmişti...Biri kalmıştı çatlamayan oda ilişki sırasında ağrı yapıyordu oza daha sonra çatladı ağrısı kesildii
Canım ultrasonda pko göründü evet.Rahim mis ama yumurtlaıklarda birinde daha çok birinde daha az pko görüldü.İĞneye geçmedim canım ben sadece klomen+çatlatma iğnesi tedvaisi gördümmm.Birde regl dönemi ile ilgili birşey söylemek istiyorum kısa dönemse sürekli adet gören birini ben ilk defa duyuyorum genelde adet sorunu oluyor GECİKME oluyor diye biliyorum.Bende ikiside yok ama ilkgünnler çok gelir sonrasında damla damla çok az gelir 6 güne tamamlanır yani gecikme yok ama benimde uzun sürüyor
ıste gelde anlat gulum annesıne kac defa dedım ama dınlemıyor kıValla canım benim de lisedeyken çıktı bu problemlerim orta sondan üniversitenin sonuna kadar böyle devam etti. Tabi ki o yıllarda internet yaygın deil, insanlar bu kadar bilgili değil benim annem de çok üstünde durmadı ama yine de doktora gitmiştik zaten sonra da bitmek tükenmek bilmeyen bir tedavi süreci başladı. Bence kuzenin daha fazla gecikmeden hemen kontrollerini yaptırsınlar sonuçta 20 günden daha az sürede gelen adet hiçbir şekilde normal olamaz...
ıyı geceler canım allaha emanet olkızlar hepinize iyi geceler çok uykum geldi bu aralar böyleyim ne sbah kalakbiliyorum uyusuk uyusuk oluyorum gecede uykum geliyor zor tutuyorum bu kolmenden oldu sanırım nese canlar yarın görüşürüz aeo öptüm tek tek ....
canım o zaman senın gayet normal ama yumurtlama takıbını yaptırdınmı ılac kullnamadan yanı nıye hemen ılaca basladı bıde belkı kendısı catlıcak yumurtan neden hemen ıgneye gectı
Canım bilmiyorumm..Direk klomen ve iğneye başlattı.çatlayıp çatlamıcağını hangi hormon gösteriyor buluyormusun bir ara onuda kafaya takmıştım araştırdım kayda değer birşeyler bulamadım daha sonra kaldı öyle?
Canım bilmiyorumm..Direk klomen ve iğneye başlattı.çatlayıp çatlamıcağını hangi hormon gösteriyor buluyormusun bir ara onuda kafaya takmıştım araştırdım kayda değer birşeyler bulamadım daha sonra kaldı öyle?
Benim bildiğim kadarıyla çatlayıp çatlamama meselesi tamamen şansa kalmış bişey onu belirleyen bir hormon yok. Çünkü o kadar çatlatma iğnesine rağmen çatlamayabiliyo yumurta..
Hım.bazılarına iğne vermiyrlarmış.Benimki kendiliğinden çatlıyor diyorlar ya dedim acaba bir hormonmu var belirleyenn demekki yokmuşşşşşş.Onlar nerden biliyorsa çatladığını kendiliğindennn aman prof olucaz artık bu pko sayesinde
canım ole bır hormon yok sans meselesı bıraz ama sonucta bunu takıp ederek anlamalıydı hemen ılaca gecmemelıydı
Hım.bazılarına iğne vermiyrlarmış.Benimki kendiliğinden çatlıyor diyorlar ya dedim acaba bir hormonmu var belirleyenn demekki yokmuşşşşşş.Onlar nerden biliyorsa çatladığını kendiliğindennn aman prof olucaz artık bu pko sayesinde
ASlında bakıyo ki yumurta istenen büyüklüğe ulaşıyosa belki kendiliğinden çatlayabilir diye düşünüyo sanırım doktorlar yani bi öyle deniyolar. Çatlamazsa bi dahaki tedavide çatlatma iğnesi veriyolar. Onların işi de biraz deneme yanılmayla yani, sonuçta insan bünyesi makine değil her kadında çok farklı sonuçlar çıkıyo ortaya...
kızlar yine saat 1i geçirmişiz kocişe yakalanırsam bu saatte kurtulamam dilindenYatiyim en iyisi artık. Kendinize iyi bakın kızlar hepinize iyi gecelerrrrr
canım o zaman ınsallah yakalarsınbenım 8 gun surer de adetım oldum olası ole yanı hanı kenmı koydum da yerıne yapamazdım herhalde ben mesela ucuncu gunu doktora gıttıgımde bıle vajınal ultrasonda bakarsa her yer berbat oluyor o kadar yogun oluyorum yanı o zaman bu ay bebısımız gelıyor yanı yasasın ya benım kasıklarım saglı sollu valla bır agrıyor kı anlatamam aslında korkuyorum da kıst falanmı oldu acaba
selam kızlar 2 klomende hamile kalan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?