3 aydır hafta bir adet görüyodum sonunda dr a gitmeye karar verdim ultrasonlabaktı ama vajinal değil normal üstten yani temiz hiç bişey yok dedi snra horman testi istedi sonuçları bu akşam netten aldım yarın dr a göstericem ama dayanamıyom sabaha kdr bilen anlayan varsa yardımcı olsun
FT4 0,985
TSH2,92
E2 59,3
LH 18,6
FSH 7,5
PROLAKTIN 21,5
ACİL CEVAPLAR BEKLİYORUM
bicim sevindim iyi bir doktora denk gelmene..
nihalite canım bozma moralini, bunda da bir hayır vardır.. en azından doğal yollardan hamile kalabildiğini gördün.. bu bile bence güzel birşey.. bir çoğumuz bunu bile yaşayamıyoruz..
evitax 16. gün adet oldum demişsin.. benim zaten beklenen adet günümden bi gün öncesine denk geliyor, aynı zamanda progestanın bittiği güne de denk geliyor.. yani pazar günü.. bakalım ne olacak.. bende de heyecan arttı.. ama belim ortadan ikiye ayrılıyor sanki.. öyle böyle değil ağrı.. hatta acile bile gitmeyi düşündüm, hemde bahane ile gebelik testi mi yaptırsam dedim ama sonra bekle diye kendi kendimi sakinleştirdim..
bu arada ben iki gündür progestanı sabahları içmeyi unutuyorum. ikisini birden akşamları alıyorum.. sıkıntı olur mu dersiniz?
bu gün de bitti.. hiç anlamadım nasıl geçtiğini.. kuzenim ve 1 buçuk yaşındaki bebeği geldi.. çok eğlendik minik Eylül ile.. pek kimseye bahsetmicem bebek olayından diyorum ama tutamıyorum kendimi.. kocamın ailesi hariç nerdeyse herkese söyledim.. kocamin ailesinden kim bebek yapın derse de yok yok daha istemiyoruz deyip geçiştiriyorum.. hiçbirşey bilmelerini istemiyorum.. çünki biliyorum kayınvalidem laf eder
kimseler yok ortalıkta, herkes hürrem'i izleyip taktik mi kapıyor ne
afiyet olsun canım ne yediniz?:) annekaz sitesini biliyor musun orda guzel şeyler oluyo platesle ilgili bi yazı vardı da belki işine yarar diye düşündüm www
annekaz.com/2011/06/pilates-bandi-ile-karin-egzersizi/
slm kızlar dr bana adetimi getirmek için myralon diye bi dogum konturol hapı verdi ikişer tane al günde bitince gelir dedi ama hala gelmedi bi haftayı geçti ilaç biteli
merhaba kızlar bende polikistik overliyim aranızda glifor kullanan var mı? doktorum 850 mg olanı önerdi günde 2 kez acaba doğrumu merak ediyorum çok fazla bozdu bağırsaklarımı birçok siteye baktım her kafadan bir ses kullanandan tavsiye daha iyi olur dedim :)
günaydın kızlar!
Nihallite canım çok üzüldüm ama tamda takip edemedim? bu LH 'ın yüksek olduğundanmı? yoksa başka bir sorunmu var?
Bicim hele senin adına çok sevindim, ama kafamı karıştıran bir şey daha var:
nasıl folikülün adetin bu döneminde 23 mm olur? gerçekten anlamış değilim canım....
sen yeni adet olmadınmı? beni aydınlatırsan sevinirim....
günaydın canım...
canım polikistik overde ayda iki adet görme de adet gecikmeleri gibi olağan birşeymiş...gelişen 2 yumurtadan biri geç olgunlaşıp geç atılıyor...
bende bu soldaki 23mm lik folükülden başka hiç folükül yok yani diğerleri adetle gitmiş ama vardır Allah ın bir bildiği bu gelişmiş ve gitmemiş zaten atılsa bu saatten sonra ki doktor atılır yani çatlar bu dedi bişey yapmayacağım dedi gebelik olabilecek güzel bir yumurta :).... yani adetten sonra da bu tarz durumlar olabiliyormuş bana garip geldi ama düzensiz zamanlarda yumurta gelişimi var ya pko da bundan sebep çok doğalmış.... belki sağda da vardı geçen ay gitmedim çünkü o atıldı bu gelişti :) öyle tahmin ediyorum yani....doktorda çok normal dedi... regl bitiminde hamile böyle kalınıyor işte arkadaşlar bunun pek çok örneğini görmüş doktor... yani takvim yöntemine göre korunan kadınların da gebe kalma olasılığı yüksek şu durumda....
tamam canım anladım...
hatırlarsan ben aylar önce adet bitiminden 3-4 gün sonra doktor görememişti bir şey ve o zamanlar 4-5 gün sonra gel yine bakalım demişti....(göremememiz normal daha yeni bitmiş adetin de demişti)
2 ay öncede adet bitiminden 1 hafta sonra gittiğimde 14 mm benim yumurta...
yani bu sık regli olmaları ben hesaba katmadım, ondan anlamadım zaten....benim adet düzenli olduğu için aklıma gelmedi yani böyle bir ihtimal..
Teşekkürler bilgi için, senin adına çok sevindim....sonuçları 10 gün sonra alıcaksın peki sonra ne yapılıcak? takip mi? takip olursa süper olur bence.....
evet kızamıkcık denılen sey hamılelıkte olursa bebek ve anne ıcın tehlıkelı olabılırmıs ama tabı gecırecegımı kımse garantı edemez bılemıyorum yanı cok kararsız kaldım.....
bana da hıc ılgılenmedı gıbı gelıyor cunku pazartesı baktı ultrason ıle 17 mm dedı tekrar cagırıp baksa yada 3 ay dene olmazsa gel demeseydı keske.... sana nasıl bı tedavı uygulamıslardı canım ya anlatırmısın bıraz?
canım sımdı senın anlattıklarından cıkardıgım kadarıyla doktorun cok ılgılı pozıtıf bırı kendı doktorumla kıyaslıyorum da daglar var.... doktor ne kadar onemlı ya...
yumurtan 23 mm ne zman catlar kı acaba yanı kac mm de catlıyor benım kı sag olsun soylemedı de
karar verdım bu doktoru da degıstırecegım ve bende bu yıl bıtmeden hamıle kalacagım ınsallah ....
canım ya bence sen kandan bir baktır sonucuna ben de meraktan çatlayacağım progestan bitti mi yani 20. günü içtikten sonra devam mı ediyorsun bence adet gelmeliydi kız gebelik mi var yoksam? :))
ya kızlar kel alaka bişey sorucam:))
ben bazen iş yerimde kafamı rahatlatmak için yarım saat ara verip internette dolaşıyorum..
survivor'ın bir kaç videosunu izledim biraz önce..
benim gibi Nihat Doğandan nefret eden varmı ya? insan bu kadar mı bir erkek olarak dedi kodu üretebilir ve arsız olur????
hadi önceden onun söylediklerine milletce gülüyorduk, ciddeye almıyorduk ama artık çok fazla oldu...
Bence peygamber sabrı ile Derya kazansın??? değilmi???
selam kızlar 2 klomende hamile kalan varmı
cnm benim 2 tane yumurtam vardı 23 mm tuttu çok şükür muane ettiğinde çatlamak üzere 12 saatte bir ilişki dedi ikiside tuttu 23mm 24 mm gibi çatlıyor yumurta değiştir bencede
cnm benim 2 tane yumurtam vardı 23 mm tuttu çok şükür muane ettiğinde çatlamak üzere 12 saatte bir ilişki dedi ikiside tuttu 23mm 24 mm gibi çatlıyor yumurta değiştir bencede
aylık ateş ölçüp bunun grafiğini de yapmamı da istedi her ay yap sen anlayamazsan ben değerlendireyim dedi nasıl bakacağımı öğretti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?