Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Lh FsH dengesi hatalı doktor da diyecektir...kaçıncı günü bu testler adet dengen de bozulmuş gerçi bunu doktor düzenleyecek ilaçla sonra tekrar 3. günü bakılır hormonlara... prolaktin normal e2 den emin değilim TsH ta çok normal canım....
sende sık yumurtlama olabilir bence bu kadar sık adet olduğuna göre evli misin bebek düşünüyor musun? yazmışsın gördüm evliyim 13 aydır korunmadık olmadı diye
eğerki eşinde sorun yoksa senin yumurtan atılıyor ancak döllenmiyordur belki yeterli büyümeden atılıyordur... doktorun önce adetlerini düzenler sonra da yumurta geliştirici ilaçlarla yumurta takibi yapar iğne var yumurtayı çatlatan onu uygular ve gebe kalabilmen için eşinde de sorun yoksa her şey yoluna girmiş olur canım....

Son düzenleme:

canım ya bence sen kandan bir baktır sonucuna ben de meraktan çatlayacağım progestan bitti mi yani 20. günü içtikten sonra devam mı ediyorsun bence adet gelmeliydi kız gebelik mi var yoksam? :))

afiyet olsun canım ne yediniz?:) annekaz sitesini biliyor musun orda guzel şeyler oluyo platesle ilgili bi yazı vardı da belki işine yarar diye düşündüm www
annekaz.com/2011/06/pilates-bandi-ile-karin-egzersizi/

çok sağol canım benim inceliyorum siteyi şimdi zaten plates zamanıdır

slm kızlar dr bana adetimi getirmek için myralon diye bi dogum konturol hapı verdi ikişer tane al günde bitince gelir dedi ama hala gelmedi bi haftayı geçti ilaç biteli

sana yazmıştık canım ya öyle ilaç olur mu anlamadık dk hapları 2 kere günde alınmaz diye????? nasıl ilaçmış anlamadık diye doktorunu ara sor bence...

glifor metformin içerikli canım ve pek çok pko lu kullanıyor yumurtlama için ancak uzun vadede etki ediyor...başlardaki yan etkiler sonradan geçiyor...

günaydın kızlar!

Nihallite canım çok üzüldüm ama tamda takip edemedim? bu LH 'ın yüksek olduğundanmı? yoksa başka bir sorunmu var?

Bicim hele senin adına çok sevindim, ama kafamı karıştıran bir şey daha var:

nasıl folikülün adetin bu döneminde 23 mm olur? gerçekten anlamış değilim canım....

sen yeni adet olmadınmı? beni aydınlatırsan sevinirim....

günaydın canım...
canım polikistik overde ayda iki adet görme de adet gecikmeleri gibi olağan birşeymiş...gelişen 2 yumurtadan biri geç olgunlaşıp geç atılıyor...
bende bu soldaki 23mm lik folükülden başka hiç folükül yok yani diğerleri adetle gitmiş ama vardır Allah ın bir bildiği bu gelişmiş ve gitmemiş zaten atılsa bu saatten sonra ki doktor atılır yani çatlar bu dedi bişey yapmayacağım dedi gebelik olabilecek güzel bir yumurta :).... yani adetten sonra da bu tarz durumlar olabiliyormuş bana garip geldi ama düzensiz zamanlarda yumurta gelişimi var ya pko da bundan sebep çok doğalmış.... belki sağda da vardı geçen ay gitmedim çünkü o atıldı bu gelişti :) öyle tahmin ediyorum yani....doktorda çok normal dedi... regl bitiminde hamile böyle kalınıyor işte arkadaşlar bunun pek çok örneğini görmüş doktor... yani takvim yöntemine göre korunan kadınların da gebe kalma olasılığı yüksek şu durumda....

tamam canım anladım...

hatırlarsan ben aylar önce adet bitiminden 3-4 gün sonra doktor görememişti bir şey ve o zamanlar 4-5 gün sonra gel yine bakalım demişti....(göremememiz normal daha yeni bitmiş adetin de demişti)
2 ay öncede adet bitiminden 1 hafta sonra gittiğimde 14 mm benim yumurta...

yani bu sık regli olmaları ben hesaba katmadım, ondan anlamadım zaten....benim adet düzenli olduğu için aklıma gelmedi yani böyle bir ihtimal..

Teşekkürler bilgi için, senin adına çok sevindim....sonuçları 10 gün sonra alıcaksın peki sonra ne yapılıcak? takip mi? takip olursa süper olur bence.....

bu gün de geç başlayım spora önemli değil yazayım cevap bi yandan da evi topluyorum :))
canım 10 gün sonra smear sonucumu alacağım ve yarın da kan ve akıntı tahlili sonucumu da alacağım... bunlarla 12 gün sonra 27 hariran gibi tekrar doktora gideceğim... doktor karar verecek ne yapacağına... duruma göre tabi... yumurta dediği gibi hemen çatlarsa çok süper diğer ihtimali düşünme dedi bana sen hep çatlayacak diyeceksin dedi... :)) bu çatlayıp diğer tarafta tekrar yumurta gelişimi başlamış olursa tabiki yumurta takibine alacak :) ilaçsız takibe alacak çünkü yumurta gelişimi var... 15 günde bir yumurta geliştirebilirsem böyle süper olur valla :)) o zaman ayda 2 kere gebelik şansını değerlendirme fırsatı olur... bakalım daha neler göreceğiz :)) acaip şeyler öğreniyorum bende :)
mesela senin de 10 gün gibi bir zamana geldi herlde bu 14 mm yumurta gelişimi çok iyimiş çünkü hızla büyüyor ya bu sebeple zamanında çatlıyor demektir...

Son düzenleme:
aylık ateş ölçüp bunun grafiğini de yapmamı da istedi her ay yap sen anlayamazsan ben değerlendireyim dedi nasıl bakacağımı öğretti....

ben bu ay kendimden pek emin değilim...

valla ayda 2 kere yumurta üretirsen gerçekten çok değişik olur....

hadi bakalım, bekliycez seninde sonuçları......

cnm ben jimerde tedavi oldum fiyatlardan ötürü bıraktım medikal park a geçtim tabi hamileliğimin 15.haftasında ssk anlaşması var ama yok gibi anla işte eğer maddi durumun iyiyse fsm de bulvarda art diye bir yer var proflar var sadece uludağ ünüversitesinin yardımcı ürüme teknikleri diye geçiyo normal kişiler gitmiyo zaten adındanda anlayacağın gibi benim yumurta takibi yapıldı yumurtlama olmayınca hemen klomene başladım 2 günde birde gittim hastaneye yakın takip yani çatlatma iğnesinden sonrada kontrol amaçlı gittim çatlamış mı diye daha uzun yazarım işyerimdeyim eve gidincede uyuyorum sadece

ya kızlar kel alaka bişey sorucam: ))

ben bazen iş yerimde kafamı rahatlatmak için yarım saat ara verip internette dolaşıyorum..

survivor'ın bir kaç videosunu izledim biraz önce..

benim gibi Nihat Doğandan nefret eden varmı ya? insan bu kadar mı bir erkek olarak dedi kodu üretebilir ve arsız olur????
hadi önceden onun söylediklerine milletce gülüyorduk, ciddeye almıyorduk ama artık çok fazla oldu...
Bence peygamber sabrı ile Derya kazansın??? değilmi???

cnm benim 2 tane yumurtam vardı 23 mm tuttu çok şükür muane ettiğinde çatlamak üzere 12 saatte bir ilişki dedi ikiside tuttu 23mm 24 mm gibi çatlıyor yumurta değiştir bencede

canım ya bence sen kandan bir baktır sonucuna ben de meraktan çatlayacağım progestan bitti mi yani 20. günü içtikten sonra devam mı ediyorsun bence adet gelmeliydi kız gebelik mi var yoksam? :))

kutuda 30 ilaç var.. ben adetimin 16. günü çatlatma iğnemi oldum ve 17. günü progestana başladım. sabah akşam 1 tane..
bugün adetimin 28.günü.. benim sikluslar 30 günde bir. bugün 25 ve 26. tabletleri alacağım.. geriye son 4 tabletim kalacak yani 2 gün kalıyor.. ya adet olacağım ilaç bitiminde ya da bebek var.. doktorun dediğine göre ilaç bittiğinde adet olmazsam bir iki gün daha bekle. pko olduğun için bir kaç gün sürebilir adetin gelmesi dedi. ama forumlarda bakıyorum genelde progestan kullananlar daha ilacı içerken adet oluyor, bu durumda benim hamile olma ihtimalim git gide artıyor..
eee bir de ateş ölçüyorum bu sabah 37.0 çıktı hiç düşmesin ateşim hiiiç, düşmemesi bebeğin olduğuna işaret sanırım öyle anladım.. adetten kaç gün önce düşüyor ki ateş?

hepinize günaydınlar.. mutlu bir gün bizimle olsun

kesinlikle haklısın.. ben o adamın tipine sesine tahammül edemiyorum.. Derya kazanmalı.. ve ben o adam yüzünden hiç izleyemiyorum survivor'ı..

cnm benim 2 tane yumurtam vardı 23 mm tuttu çok şükür muane ettiğinde çatlamak üzere 12 saatte bir ilişki dedi ikiside tuttu 23mm 24 mm gibi çatlıyor yumurta değiştir bencede

benimde iki yumurtam vardı.. her ikisi de 20 mm idi. doktor 18 ile 22 arası ideal yumurta büyüklüğü demişti.. daha büyüdüğünde çatlamazsa kist olup kalabiliyor demişti.. şanslısın ki ikisi de çatlamış.. ben de heyecanla bekliyorum sonucumu.. kaçıncı günde öğrenmiştin hamile olduğunu? adetini bekledin mi?

12 saatte bir ilişki ilk defa duyuyorum ,:) bana iğneden 36 saat sonra ve sonra 2 gün peşpeşe, sonra gün aşırı demişti. sana iğne vurmadı mı nasıl oldu anlatırmısın canım? onumuzdeki ay son yumurtlama ilacımı kullanacağım bu sefer en garantisini deneyeyim gerçi herşey nasip:87:

aylık ateş ölçüp bunun grafiğini de yapmamı da istedi her ay yap sen anlayamazsan ben değerlendireyim dedi nasıl bakacağımı öğretti....

bizim bildiğimiz gibi değil mi canım?dijital dil altı termometresiyle sabahları ölçüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…