pardon şimdi gördüm sayfa değiştiği için görmemişim daha acemiyim pek anlamıyorum kusuruma bakmayın peki şimdi ben yarın dr a gttiğimde vajinal ultrason istermi ne gb bi yol beklio beni 13 aylık evliyim ve bebek olurmu
kesinlikle haklısın.. ben o adamın tipine sesine tahammül edemiyorum.. Derya kazanmalı.. ve ben o adam yüzünden hiç izleyemiyorum survivor'ı..
benimde iki yumurtam vardı.. her ikisi de 20 mm idi. doktor 18 ile 22 arası ideal yumurta büyüklüğü demişti.. daha büyüdüğünde çatlamazsa kist olup kalabiliyor demişti.. şanslısın ki ikisi de çatlamış.. ben de heyecanla bekliyorum sonucumu.. kaçıncı günde öğrenmiştin hamile olduğunu? adetini bekledin mi?
ben bu ay kendimden pek emin değilim...
valla ayda 2 kere yumurta üretirsen gerçekten çok değişik olur....
hadi bakalım, bekliycez seninde sonuçları......
ya kızlar kel alaka bişey sorucam:))
ben bazen iş yerimde kafamı rahatlatmak için yarım saat ara verip internette dolaşıyorum..
survivor'ın bir kaç videosunu izledim biraz önce..
benim gibi Nihat Doğandan nefret eden varmı ya? insan bu kadar mı bir erkek olarak dedi kodu üretebilir ve arsız olur????
hadi önceden onun söylediklerine milletce gülüyorduk, ciddeye almıyorduk ama artık çok fazla oldu...
Bence peygamber sabrı ile Derya kazansın??? değilmi???
hatta doktorumda şey dedi biraz büyümüşler geç kaldık gibi falan ama takdiri ilahi zaten çatlamak üzere iğnemi 4 gibi oldum eşim işte olduğu için gece 12 ilişki oldu eve gelir gelmezdoktor normalde iğneden sonra ilişki demişti ama koca yoktu gece oldu bide sabah ezanından sonra yapın demişti doktor 2.ilişkiyi bizde gece 12 olduğu için ertesi günde öğlen 12 de yaptık böle 12 saatte bir ilşkiyide yumrta çatlasın hemen diye söyledi sık ilişkide de yumurta çatlıyor demişti vakti saatiymiş RABBİM ol deyince oluyor ben forumda 26 mm hamile kalanları okudum yani öel 18 mm 22 mm arası iyi diyo doktorlar ama olcağı varsa oluyo yani
bizim bildiğimiz gibi değil mi canım?dijital dil altı termometresiyle sabahları ölçüm..
hatta doktorumda şey dedi biraz büyümüşler geç kaldık gibi falan ama takdiri ilahi zaten çatlamak üzere iğnemi 4 gibi oldum eşim işte olduğu için gece 12 ilişki oldu eve gelir gelmezdoktor normalde iğneden sonra ilişki demişti ama koca yoktu gece oldu bide sabah ezanından sonra yapın demişti doktor 2.ilişkiyi bizde gece 12 olduğu için ertesi günde öğlen 12 de yaptık böle 12 saatte bir ilşkiyide yumurta çatlasın diye söyledi çatlıyomuşta vakti saatiymiş RABBİM ol deyince oluyor ben forumda 26 mm hamile kalanları okudum yani öel 18 mm 22 mm arası iyi diyo doktorlar ama olcağı varsa oluyo yani
benimde iğnemi sabah 9 gibi vurdu, akşama ilişki olsun muhakkak ve bundan sonraki 2 gün akşamları dedi.. yani 24 saatte bir iliişki olmuş oldu.. sonrasında gün aşırı devam ettik. inşallah tutmuştur.. erken belirtilerin olmuşmuydu? bebekleri ne zaman öğrendin? adet gününü bekledin mi yoksa öncesindek an tahlili idrar filan yaptın mı?
canım inşallah senin de tutacak merak etme.... ateşin yüksek devam edecek ancak regl günü ki inşallah regl olmayacaksın ateş değişir... bence tuttu seninki ne bileyim öyle gibi geliyor....
benimde iki yumurtam vardı.. her ikisi de 20 mm idi. doktor 18 ile 22 arası ideal yumurta büyüklüğü demişti.. daha büyüdüğünde çatlamazsa kist olup kalabiliyor demişti.. şanslısın ki ikisi de çatlamış.. ben de heyecanla bekliyorum sonucumu.. kaçıncı günde öğrenmiştin hamile olduğunu? adetini bekledin mi?
şöyle söyleyeyim 12 şubatta çatlatma iğnesini oldum o gece ilişki ertesi gün ilişki başkada olmadı 28 şubatta adet olmam gerekiyordu olmadım 2 martta kanda baktırdım
inşallah inşallah
ateş regl günü mü düşermiş yani? ben de bi iki gün öncesinden düşer diye bekliyorum.. off bi geleydi şu pazar günü.. hayırlısı ile pazartesi sabahına kırmızısız uyanaydım.. hemen doktora koşacağım o vakit işte
benimde iğnemi sabah 9 gibi vurdu, akşama ilişki olsun muhakkak ve bundan sonraki 2 gün akşamları dedi.. yani 24 saatte bir iliişki olmuş oldu.. sonrasında gün aşırı devam ettik. inşallah tutmuştur.. erken belirtilerin olmuşmuydu? bebekleri ne zaman öğrendin? adet gününü bekledin mi yoksa öncesindek an tahlili idrar filan yaptın mı?
:) canım bence öyle olacak.... progesteron senin ateşini yüksek tutuyor onu bıraktığında etkisi geçecek ateş de düşecek regl de gelecek... ateş düşmezse gebelik var demektir... ateş takip ettin mi sen?
sık ilişki yumurtayı çatlatıcı etkisi mi var yani:)) ay ben bunu dikkate alayım canım sağol :))
hmm.. iğneden sonraki 16. gün adet gününüz yani.. ayy çok sordum biliyorum ama azıcık idare ediver beni, heyecanla beklemek kadar zor bir şey yok.. benimde 16. gün pazara denk geliyo zaten beklenen adet tarihim de pazartesi. ama benim hesaplarıma göre.. neyse bakalım bekleyip göreceğiz.. çok teşekkür ederim cevaplar için..
evet cnm doktor öle demişti çatlamak üzere 12 saatte bir ilşiki dedi ve şöyle söyleyeyim benim doktorum bana 36 saatten sonra ilişki hiç demedi yani herkesin yumurtasına göre değişir ama sonuçta bakıpta söyleniyor su satte ilişki diye öle sperm sayısı azalır falan 2 günde bir ilişki diyolar ama bazende açıklanamıya biliyyor benim durumum öle kese için gittiğimizde soldaki yumurta çatlamamıştı ama 2 kese gözüktü sağdaki çatlamıştı benim ilk kanda baktırdığımdada öle demişti nasıl çift yumurta oluyor açıklanamadı karışık biraz RABBİM böle uygun görmüş.......
evet evet iğneden beri ölçüyorum ateşimi.. iğnenin ikinci günü bi arttı 37.3 leri filan gördüm sonra 36.9da sabitlendi.. bi gün 36.7ye düştü iğneden sonraki 7 ya da 8. günde sanırım.. sonra yine yükseldi ertesi gün.. 36.9da devam ediyor sürekli. bu sabah 37.0 çıktı mesela :) ama ben grafik yapmadım, hoş yapsam da değişmeyen bir eğri olurdu :)) ateş hep sabit çnki..
ay farklı gelişmiş soldaki demek ki ama sonunda o da annesine geliyor :) aman ne güzel canım... sağol bilgiler için çok faydalı oldu gerçekten... bizim de dün ilişki oldu yumurtam 23mm idi doktor çatlar deyince ilişki oldu ve ağrım da oldu bu esnada... artık Allah bilir ne olduğunu :)) ben çok umutlanmak istemiyorum ama hiçbir zaman da karamsar bakmıyorum olacağı varsa zaten Allah verecektir diyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?