Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

benimde ağrıdan ilişki zor olmuştu demekki çatlamış cnm

:) yaşasın o zaman hadi inşallah .....

benimde git gide ağrılarım olmuştu, ilk gün az, sonraki gün baya şiddetli, sonrakinde oturup ağlamıştım
biz elimizden geleni yapıyoruz bundan sonrası Rabbim'in bileceği iş.. sağlıkla versin evlatlarımızı tez vakitte
kolay gelsin bicim..

amin sağol canım sizlere de kolay gelsin ve Allah tez zamanda sağlıkla versin bebeklerimizi :) :13::13::13::13:

merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. daha öncede bahsetmştm aslında ben de pko luyum. gecen ay tedaviye başladım yumurtlama olması için ilaç kullandım. iğne vurmadı. yumurtalarım da kendiliğnden çatladı. beklemedeyim yani. bugün adet günüm henüz tık yok. fakat belirtiler var tabiki. göğüsler şiş bel ağrısı vb işte. farklı olarak kasıklarım sancılandı dün biraz. dayanamadım dün idrar testi yaptım. sonuç negatif.
pko lu olduğum için adetlerim çok düzenli değildi. yine kendiliğinden bir gecikme olurmu acaba yoksa bu kullandığımız yumurtlamaya yardımcı hap sayesinde adet tam gününde mi gelir. çok saçma bi cümle kurdum ama inanın bunaldım bir an önce hamile olmak istiyorum.
bana bu konuda fikir verirsenz sevinirim

yumurtlamadan sonra 14 gün geçer adet gelir gebelik varsa adet gelmez... bence kandan baktır... idrar için erken test etmişsin...

yumurtlamadan sonra 14 gün geçer adet gelir gebelik varsa adet gelmez... bence kandan baktır... idrar için erken test etmişsin...

cevabın için teşekkürler. aslında kandan baktırmaya da korkuyorum. şimdi ya negatif çıkarsa diye oturur ağlarım orda :) kandan baktırmak için sağlık ocağında dr un mu istemesi gerekiyor tahlili yoksa test yaptırmak istiyorum deyince hemen yaparlar mı acaba

Aile hekiminden mi bahsediyorsun canım? ben onlara gitmedim bu konuda bilmiyorum...kendi doktorum hastanede yönlendirdi hep beni bu konuda...

Aile hekiminden mi bahsediyorsun canım? ben onlara gitmedim bu konuda bilmiyorum...kendi doktorum hastanede yönlendirdi hep beni bu konuda...
evet aile hekiminden bahsettim. dr m yaşadığım yerde değil. burdaki dr lara pek güvenmiyorum. o yüzden sağlık ocağnda kandan baktırayım die düşündüm. içim darlanıyo düşündükçe yani aksini düşündükçe. sen de yeni gebe kaldın sanırım forumda okuduklarımdan öle anladım ama?

Allah söyletti yok canım hayır gebe değilim ama umudum var :))
inşallah Allah nasip ederse canım.... gelişmiş yumurta var çatlarsa bir umut benim için bu sebeple yanlış anladın canım...
bence yakınsa git canım aile hekiminle görüş o seni yönlendirir böyle beklenmez insan sabredemez :))

Son düzenleme:
Allah söyletti yok canım hayır gebe değilim ama umudum var :))
inşallah Allah nasip ederse canım....
bence yakınsa git canım aile hekiminle görüş o seni yönlendirir böyle beklenmez insan sabredemez :))

ay inşallah Allah bir an önce doldursun kucağımızı hayırlısıyla tabiki. ben de şimdi eşimi aradım o da git de öğren bari yeme kendini dedi :26: neyse ben gidiyim bari sağlık ocağına. sana sonucu yazarım.

yellooww nasılsın canım her şey yolunda mı?
ben de temizliğe kaptırdım kendimi dedim bir soluklanayım...

yellooww nasılsın canım her şey yolunda mı?
ben de temizliğe kaptırdım kendimi dedim bir soluklanayım...

iyiyim canım sen nasılsın ?

kolay gelsin canım sana bende şimdi evi toparlıyacağım hiçbirşeye dokunmadım bugün uyuşukluğum üzerimde arada oluyor böyle

sende ne var ne yok

iyiyim canım sen nasılsın ?

kolay gelsin canım sana bende şimdi evi toparlıyacağım hiçbirşeye dokunmadım bugün uyuşukluğum üzerimde arada oluyor böyle

sende ne var ne yok

ben de uyuşuk gibiyim bu gün hem de spor yapmama rağmen :) açılmak için sürekli yüzümü yıkadım ama en iyisi soğuk duş galiba... her şey yolunda şimdilik canım...senin mantar enfeksiyonun geçti de mi?

Son düzenleme:
selam bacılarrrr ben gidiyorum annecime ayy akşama ordayım yaşasınnn.ordanda sizi takip edicem hepinizden güzel müjdeler alırım inşallah.hepinizi öpüyorum RABBİME EMANETSİNİZ.AY SİZİÇOK SEVİYORUMM ÇOKKKK

evet geçti canım şuan ne akıntı nede kaşıntı oluyor

heralde havadan böyle uyuşuk olmamız bende dün temzilik yapmıştım baya bir bugün dinleniyim biraz tabi ütüden kaçış yok biraz ütüm var onları yaparım sadece

Son düzenleme:

canım dikkat et kendine :)
görüşürüz... iyi dinlen...

sanada iyi yolculuklar canım inşallah sende oralardan güzel haberlerle dönersin bizlerde burdan güzel haber veririz sana kendine iyi bak allaha emanet ol öptüm bizde seni çok seviyoruz :80:

havadan da uyuşukluk olur dünkü temizliğin yorgunluğu da bu gün çıkıyordur canım..ütünü yap dinlen tamam mı?
şimdilik çıkıyorum görüşürüz... :)
bu arada avatarın çok güzel :)) umut veriyor insana canım...

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar nasılsınız

Ben bu ay adetle eğer kistimde gittiyse tüp bebeğe başlıyacağım aranızda tüp bebek yaptıran varmı ben istanbulda medicana selman beye-aysun hanıma gidiyorum ama tüpte orası olmayacak galiba güvenim gitti oraya karşı :95::95:

tamam canım sonra görüşürüz bende çıkıyorum şimdi

teşekkürler banada mut verdiği için koydum birgün bende böyle bir resim çektirip sizlere göndereceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…