Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım normalde bu ayki yumurta çatladıktan 14-15 gün sonra adet gelir. önceki adet tarihini dikkate alma.
kanda gebelik tahlili deyince yaptırıyorlar,ücret de almıyorlar ama bence acele etme. stres cunku, ben artık saglık ocagına gitmeye utanıyorum her adet gecikmemde tahlil yaptırdım(3-4 kez) ve negatif cıktı, en son gidişimde hemşire beni görür görmez "gebelik tahlili mi" diye sorunca bir daha da gitmedim. acele etme dediğim gibi. tahlil yaptırıyosun ve ertesi gün adet geliyo ;şaka gibi.
adet gününde gebelik idrarda çıkarmış genelde, ya da 1 hafta sonra.

kızlar dün çarşıda dolaşıyordum lcwaikiki ye bakayım dedim, bir de ne goreyim babalar gunu icin cok şeker t shirtler vardı. hem cocuklara hem buyuklere. daha ne bebişim var ne de yumurtam..ama dayanamadım ve t shirtleri alıverdim valla. zaten ucuzdu. normalde hiç almamışımdır boyle bebek şeyleri ama bunlar beni yoldan çıkardı
Biri bu; ustundeki yazının anlamı " Bu t shirt ,dunyanın en iyi babasının"

diğeri de küçük, 3 yaş için ;

şimdilik dolabımın en arkasında saklıyorum ,bir gün hamile olursam bunları eşime hediye edicem inşallahhhhh
siz de alabilirsiniz, böyle şeyler hoşunuza gidiyorsa

güzelmiş canım iyi etmişsin bence hamile olunca eşine vermekle çok güzel bir sürpriz olur ona benim bu tarz tshirtler hoşuma gidiyor bende hamile kalırsam hamileleiğim süresinde hamile tshirtleri giymek çok istiyorum çok hevesim var onlara

dün ağrılarım wardı bugün ne ağrım nede akıntım war ama dün ilişki esnasında yine ağrım oldu ben hiç bişey anlaymadım ateşimde 35lerde hala yumoş çatlamadı .... :97:

herkese selam...2 gündür fazla giremiorum nete. kocişimi hastaneye götürüyorum midesi rahatsz, bugün endoskopi yapıldı. benim çatlak kocişim hastanede kendi derdini unuttu bana gelmişken sana gebelik testi yaptıralım diye tutturdu kayınvalidem de vardı yanımızda o da ne oluyor hayırdır hamilemisin dedi,daha ben cevap vermeden benimki 'büyük ihtimal hamile' demezmi. offf al başına belayı. sorup dururlar artk. üstümde gereksz bi baskı oluştu, çok gergin hissediyorum kendimi

tuncss ne var ne yok nasılsın? belirtilerinde değişiklik varmı? benim göğüs hassasiyetim giderek artıyor hayırlısı bakalım. ama başka bişey yok hala salıya kadar beklemem gerekiyor ama bayılıcam meraktan. sen ne zaman test yapıcaksın?

süper yaaa.. Allah söyletiyordur belki de.. inşallah inşallah.. ee yaptırdınız mı bari test? kaç günün kaldı senin adete?

tuncss ne var ne yok nasılsın? belirtilerinde değişiklik varmı? benim göğüs hassasiyetim giderek artıyor hayırlısı bakalım. ama başka bişey yok hala salıya kadar beklemem gerekiyor ama bayılıcam meraktan. sen ne zaman test yapıcaksın?

valla zaman geçirmeye çalışıyorum. belirti yok gibi.. bilemiyorum ki.. bu progestan da mahvetti beni.. başım dönüyor, midem kalkıyor bi tuhaf..
ama belirtiden sayılırsa çok ama çok üşüyorum.. özellikle ayaklarım hiç ısınmıyor :18: karşı evin balkonunda askılı tişörtle oturan kadınları görünce deli oluyorum, ben kapkalın sweatshirt, ayaklarımda çorap terlik ile donuyorum..!
göğüslerim dolgun dolgun ama adet öncesi hep böyle olurdu zaten.. birşey diyemiyorum o nedenle.. kendimi çok dinlemek de istemiyorum kafayı yicem yoksa
birde karnımda ve belimde ağrılarım var..
inşallah hepsi hamilelik belirtileridir.. inşallah içimizde birer can büyümeye başlamıştır...!

dün ağrılarım wardı bugün ne ağrım nede akıntım war ama dün ilişki esnasında yine ağrım oldu ben hiç bişey anlaymadım ateşimde 35lerde hala yumoş çatlamadı .... :97:

canım çatlayacaktır kaç mm di belli büyüklüğe gelince çatlıyor...
sen bunu düşünme bak benim de var öyle düşünmüyor çatlar çatlamaz artık doktora ve Allah a bıraktım kendimi...
düşün düşün nereye kadar de mi...???

inşallah canım... ben de bilemiorum kaydadeğer bişey yok ama zaten ilk haftalarda pek bi belirti olmayablrmş. şimdi benim kayınvalidemlerde duydu hamilelik şüphem olduğunu ayyyy başımın etini yerler artık sorup dururlar nerden söyledi bu kocişimde yaaa.. salı günü adet olmam lazım benim. salı test yapmayı düşünüyorum akşam fln, kırmızılar gelmesse tabi

kötü olmuş ama olsun yoksa da üstüne gelmezler canım bu konunun şakası olmaz...
mesela arkadaşımın bebeğinin kalbi durdu aldılar ve kimse bundan bahsetmiyor 3 ay sonra yeniden deneyecek kendisini toparlaması için süre verildi... yani kolay şeyler değil bunlar kimsenin üstüne gitmeye kimsenin hakkı yok... anladın mı böyle önemsiz şeyleri sorun etme....

Son düzenleme:
kötü olmuş ama olsun yoksa da üstüne gelmezler canım bu konunun şakası olmaz...

üstüme gelirler bence, yani gelirler derken sürekli bi psikolojik baskı altında tuttarlar beni. sorarlar sürekli her ay her ay. şuanda onlar bizi bebek düşünmüyor sanıyorlardı:18:
bide eşim sürekli adını ne koysak die planlar içinde. ay deliricem vallahi. sanki bebek hazırda adı eksik kaldı

Son düzenleme:
yaa benim kocamda aynısını yaptı geçenlerde..
ikiz bebek var göbişte dedi kayınvalidemin yanında.. sonra bir kaç gün sonra da amcasındayken yengesine dedi karıcığımın göbişinde bebek var ona herşeyden yedirin dedi.. ne diyeceğimi bilemedim.. sorup durdular yok öyle birşey diyorum sürekli..
hiç umursama onları.. olmasını istediği için öyle söyledi filan falan diyip geçiştir sende..
ama düşünmesi bile güzel yaaaa
bende pazar akşamını bekleyeceğim. pazar akşamı eğer gelmezse kırmızılar pazartesi sabah doktorda alacağım soluğu

hani eşin hemen istemiyordu ben mi yanlış hatırlıyorum.... bişey anlamadım ki.... senden hevesli çıktı canım.... artık hayırlısı.... olmazsa da gebelik yok de geç kimseye açıklama yapma her zaman dik dur ayakların yere çok sağlam bassın canım her zaman bu hayat senin kararlar senin tamam mı?....

hadi bakalım az kalmış seninkine en azından pazar günü bi fikrin olur. benim daha salı gecesine kadar ohooooo.... ölürüm ben sabredemem. ama iradeli olmalıyım. kendime telkinde bulunuorum eşim bebişimizin ismine bile karar verdi. benden daha sabırsız:)

kızlar nasılsınız ben iyiyim ya biraz okudum geçmişi de biz biraz fazla mı düşünüyoruz ne dersiniz çatlama döneminde ağrı ilişki sırasında ağrı adete yakın şu var bu var acaba belirti mi ya ne bileyim sanki bu kadar çok şey bilmezken hamile kalamamaktan bu kadar korkmuyordum ben şimdi spor yaptığım ve kilo verdiğim için ümitli olsam da bu kadar çok şeyi kafamda bulundurduğum için huzursuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…