canım normalde bu ayki yumurta çatladıktan 14-15 gün sonra adet gelir. önceki adet tarihini dikkate alma.merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. daha öncede bahsetmştm aslında ben de pko luyum. gecen ay tedaviye başladım yumurtlama olması için ilaç kullandım. iğne vurmadı. yumurtalarım da kendiliğnden çatladı. beklemedeyim yani. bugün adet günüm henüz tık yok. fakat belirtiler var tabiki. göğüsler şiş bel ağrısı vb işte. farklı olarak kasıklarım sancılandı dün biraz. dayanamadım dün idrar testi yaptım. sonuç negatif.
pko lu olduğum için adetlerim çok düzenli değildi. yine kendiliğinden bir gecikme olurmu acaba yoksa bu kullandığımız yumurtlamaya yardımcı hap sayesinde adet tam gününde mi gelir. çok saçma bi cümle kurdum ama inanın bunaldım bir an önce hamile olmak istiyorum.
bana bu konuda fikir verirsenz sevinirim
kanda gebelik tahlili deyince yaptırıyorlar,ücret de almıyorlar ama bence acele etme. stres cunku, ben artık saglık ocagına gitmeye utanıyorum her adet gecikmemde tahlil yaptırdım(3-4 kez) ve negatif cıktı, en son gidişimde hemşire beni görür görmez "gebelik tahlili mi" diye sorunca bir daha da gitmedim. acele etme dediğim gibi. tahlil yaptırıyosun ve ertesi gün adet geliyo ;şaka gibi.cevabın için teşekkürler. aslında kandan baktırmaya da korkuyorum. şimdi ya negatif çıkarsa diye oturur ağlarım orda :) kandan baktırmak için sağlık ocağında dr un mu istemesi gerekiyor tahlili yoksa test yaptırmak istiyorum deyince hemen yaparlar mı acaba
kızlar dün çarşıda dolaşıyordum lcwaikiki ye bakayım dedim, bir de ne goreyim babalar gunu icin cok şeker t shirtler vardı. hem cocuklara hem buyuklere. daha ne bebişim var ne de yumurtam..ama dayanamadım ve t shirtleri alıverdim valla. zaten ucuzdu. normalde hiç almamışımdır boyle bebek şeyleri ama bunlar beni yoldan çıkardı
Biri bu; ustundeki yazının anlamı " Bu t shirt ,dunyanın en iyi babasının"
diğeri de küçük, 3 yaş için ;
şimdilik dolabımın en arkasında saklıyorum ,bir gün hamile olursam bunları eşime hediye ediceminşallahhhhh
siz de alabilirsiniz, böyle şeyler hoşunuza gidiyorsa
herkese selam...2 gündür fazla giremiorum nete. kocişimi hastaneye götürüyorum midesi rahatsz, bugün endoskopi yapıldı. benim çatlak kocişim hastanede kendi derdini unuttu bana gelmişken sana gebelik testi yaptıralım diye tutturdukayınvalidem de vardı yanımızda o da ne oluyor hayırdır hamilemisin dedi,daha ben cevap vermeden benimki 'büyük ihtimal hamile' demezmi. offf al başına belayı. sorup dururlar artk. üstümde gereksz bi baskı oluştu, çok gergin hissediyorum kendimi
Biçim adet olmadınmı sen :44::44:adetten hemen sonra gelişmiş yumurtanmı çıktı
dün ağrılarım wardı bugün ne ağrım nede akıntım war ama dün ilişki esnasında yine ağrım oldu ben hiç bişey anlaymadım ateşimde 35lerde hala yumoş çatlamadı .... :97:
valla zaman geçirmeye çalışıyorum. belirti yok gibi.. bilemiyorum ki.. bu progestan da mahvetti beni.. başım dönüyor, midem kalkıyor bi tuhaf..
ama belirtiden sayılırsa çok ama çok üşüyorum.. özellikle ayaklarım hiç ısınmıyor :18: karşı evin balkonunda askılı tişörtle oturan kadınları görünce deli oluyorum, ben kapkalın sweatshirt, ayaklarımda çorap terlik ile donuyorum..!
göğüslerim dolgun dolgun ama adet öncesi hep böyle olurdu zaten.. birşey diyemiyorum o nedenle.. kendimi çok dinlemek de istemiyorum kafayı yicem yoksa
birde karnımda ve belimde ağrılarım var..
inşallah hepsi hamilelik belirtileridir.. inşallah içimizde birer can büyümeye başlamıştır...!
herkese selam...2 gündür fazla giremiorum nete. kocişimi hastaneye götürüyorum midesi rahatsz, bugün endoskopi yapıldı. benim çatlak kocişim hastanede kendi derdini unuttu bana gelmişken sana gebelik testi yaptıralım diye tutturdukayınvalidem de vardı yanımızda o da ne oluyor hayırdır hamilemisin dedi,daha ben cevap vermeden benimki 'büyük ihtimal hamile' demezmi. offf al başına belayı. sorup dururlar artk. üstümde gereksz bi baskı oluştu, çok gergin hissediyorum kendimi
kötü olmuş ama olsun yoksa da üstüne gelmezler canım bu konunun şakası olmaz...
üstüme gelirler bence, yani gelirler derken sürekli bi psikolojik baskı altında tuttarlar beni. sorarlar sürekli her ay her ay. şuanda onlar bizi bebek düşünmüyor sanıyorlardı:18:
bide eşim sürekli adını ne koysak die planlar içinde. ay deliricem vallahi. sanki bebek hazırda adı eksik kaldı
yaa benim kocamda aynısını yaptı geçenlerde..
ikiz bebek var göbişte dedi kayınvalidemin yanında.. sonra bir kaç gün sonra da amcasındayken yengesine dedi karıcığımın göbişinde bebek var ona herşeyden yedirin dedi.. ne diyeceğimi bilemedim.. sorup durdular yok öyle birşey diyorum sürekli..
hiç umursama onları.. olmasını istediği için öyle söyledi filan falan diyip geçiştir sende..
ama düşünmesi bile güzel yaaaa
bende pazar akşamını bekleyeceğim. pazar akşamı eğer gelmezse kırmızılar pazartesi sabah doktorda alacağım soluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?