Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Allah tan benim eşim yapmıyor böyle şeyler ben kızarım tersimde fenadır bildiği için yapamıyor :) çünkü hayali bişey başkalarına gerçekmiş gibi söylemek hata işte böyle... karıkoca aralarında her türlü hayali kurabilirler uçarı da olsa olur ama anne baba ya da akrabaya yansırsa ben deli olurdum... eşim beni bilir bu nedenle susar... senin için sorun yok demek ki ne güzel... canım inşallah bebeğin yoldadır...

tamam tatlım.. eşim erkenmi fln diyordu ama şuan bi görsen acayip hevesli.. bugün hastanede neler etti bana test yaptr die. şimdi çıkmaz diorum anlamıyor

okudukça insanın kafası karışıyor ve kendini dinlemeye başlıyor zaten.. ben son bir iki gündür pek umursamıyorum. sadece ateş ölçmeyi bırakamadım bi türlü.. onu da yapmak istemiyorum aslında.. ama dayanamıyorum.. düşmediğini yüksek olduğunu gördükçe de mutlu olmuyorum desem yalan olur
hakkımızda hayırlısı artık..

çok haklısın canım bazen bilmemek en iyisi...sen ne durumdasın şimdi ne zaman gidiyorsun doktora...

Selam Kizlar,

ates ölcmeyle ilgili bilgisi olan varmi?? nasil oluyo bu

her sabah yataktan çıkmadan önce dijital derece ile dil altından ölçüp not edeceksin gün gün...bir hiza giderse yumurtlama yok ama tek seferlik dik çıkış ve iniş varsa çizgide o çıkış anı yumurtlamayı gösterir canım... hatta gebelik oluşursa ateş yüksek devam edecek çizgi çıktığı noktalarda kalacak ve öyle devam edecek...

Son düzenleme:
kızlar ya ben akşama dolma pişiricem yanına ne yapsam ki? bi fikir verseniz şu garibana da kafasından çıkartıp düşünmese

dimi ama yaaa yani ben ilk serophene denememde hiçbirşey bilmiyordum evimizde net yoktu hayet rahattım takip bile yaptırmamıştım yani doktorum dan uzak olduğum için ben ankaradaydım o konyada ve dediği gibi kullandım çatlamaydı şuydu buydu düşümedim gerçekten ve hamile kalıverdim Allaha şükür ama şimdi daha önce hamile kaldığımı bilmeme rağmen bır daha olmayabilir düşüncesini atamıyorum kafamdan
çok haklısın canım bazen bilmemek en iyisi...sen ne durumdasın şimdi ne zaman gidiyorsun doktora...

ben ne durumdayım ??????? valla bildiği gibi tatlım kasıklarımdaki ağrı daha hafif ama benimde dün ilişkide ağrım oldu çok fena hemde yarın eşim randevu alıyor ve pzt gidiyorum doktora artık
ilaca başladığımda da takip konusunda çok emin olamıyorum çünkü kendimi biliyorum kafama takılacak sürekli ve düşünmekten alamıcam kendimi en azından bir ay böle denemek istiyorum sen ne dersin

evet bunun açıklamasını da biricik arkadaşıma yaptım canım adetin 3. Günü 23mm yumurta sol tarafta çatladı inşallah :)) doktor çatlar dedi canım

ayy ne güzel olmuş olgun yumoş inş.canım bu sefer turanyı gözünden vurursun bende gittim aşılama sonrası 11mmdi başka doktora gittim bana diyo olmaz öyle şeyy adetin 3.günü okadar yumurta olmaz bende dedim siz benim tedavi sürecimi bilmiyosunuz ve oluyo bazı doktorlar adetliyken ilişki öneriyolar hhehehehe çok ukala ukala konuştum ama bilgili olması lazım doktorların inşş bu ay gelir canım yaaa

doktor takibi ile bence içinin daha rahat olması gerekli en azından ben böyle düşünüyorum.... kendin takip edemezsin ki sorunu da tam anlayamadım canım ama bence bir baktır büyük yumurta vardır belki de belli olmaz... eğer yoksa da tedaviye başlarsın ama doktor kontrolünde .... diğer türlü de sürekli düşünüyoruz canım çok farkı yok bence sen bilirsin...

gerci etli dolmaymış o zaman tavuk olmazvalla ben çorbayı yaz kış severim yanına olur yani yada sebze yemeği belki yazın kızartma iyi gidiyor ama çok ağır oluyor

yeşil biber ve kuru kırmızı biber dolduracağım. kıymalı

kıymalı biber dolması zaten doyurucu bir yemek yanına bişey istemezki yeşillikli salata ya da cacık olabilir... illa bişey yapacaksan patates kızarması iyi fikir canım çünkü başka yemek yaparsan dolmalar bitmez...

kesinlikle bence de pko da olmaz diye bişey yok zaten adı üstünde yumurtalık kistleri sebebiyle düzensiz yumurtlama ya da hiç yumurtlayamama demek pko...düzensiz yumurtlamada da bu tarz şeyler olacaktır adet günü yumurta gelişimi gibi yani çok normal bence benim doktorum da çok normal karşılıyor bunu...

Son düzenleme:

sorunu bende anlayamıyorum hayatım bugün biraz umutsuz başladım güne galiba bu yüzden öle davranıyorum zaten pzt günü herşeye baksın doktor bi gerçi devlet hastanesi yumoş varmı yokmu ona bakarmı bilmiyorum ama en azından tüm hormon tehlilllerimi yenilicem ve kanda baktırıp artık söktürücü kullanmam gerek... daha sonra da üçüncü adet günüm özeldeki doktoruma gitmem gerek... canım yaa birşey dicem yani şöle bir hesaplayınca nerden baksan adetimin üçüncü günü temmuz ayına geliyor adetimin bitmesi de temmuz 5 gibi falan yan, bundan bir haftas öncesi de olabilir ne zaman adet olacağıma bağlı ama aşağı yukarı diyorum ayın 17sınde burdan ayrılıyoruz tukıyeye ızne gıdecegız ve esımın memeleketınde doktor bulup batırmam zor sence o zamana kadar catlayıp catlamadıgı bellı olurmu kı hersey yolunda gıderse

aynen öyle kuzum bilmesek bide bilgili doktorlra gitmesek ne olucak bilmiyorum :95::95:

ŞİMDİ TÜP İÇİN DOKTOR ARIYORUM OFF ÇOK ZOR YAAAA

Son düzenleme:
teşekkür ederim fıstıklar.. güzel bir salata ve yoğurt yetecek sanırım..
şimdilik hoşçakalın.. gece görüşürüz

aynen öyle kuzum bilmesek bide bilgili doktorlra gitmesek ne olucak bilmiyorum :95::95:

ŞİMDİ TÜP İÇİN DOKTOR ARIYORUM OFF ÇOK ZOR YAAAA

hangı ıldeydın canım sen konusmustuk gercı daha once ama unuttum kusura bakma nolur ıstanbulda yucel karaman dı sanırım onu cok duymustum ben

kızlar bır de takıp ıcın kac gunde bır cagırılıyor bılgnız vardır ve her gıttıgımızde ucret alıyormu doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…