yaa benim kocamda aynısını yaptı geçenlerde..
ikiz bebek var göbişte dedi kayınvalidemin yanında.. sonra bir kaç gün sonra da amcasındayken yengesine dedi karıcığımın göbişinde bebek var ona herşeyden yedirin dedi.. ne diyeceğimi bilemedim.. sorup durdular yok öyle birşey diyorum sürekli..
hiç umursama onları.. olmasını istediği için öyle söyledi filan falan diyip geçiştir sende..
ama düşünmesi bile güzel yaaaa
bende pazar akşamını bekleyeceğim. pazar akşamı eğer gelmezse kırmızılar pazartesi sabah doktorda alacağım soluğu
hani eşin hemen istemiyordu ben mi yanlış hatırlıyorum.... bişey anlamadım ki.... senden hevesli çıktı canım.... artık hayırlısı.... olmazsa da gebelik yok de geç kimseye açıklama yapma her zaman dik dur ayakların yere çok sağlam bassın canım her zaman bu hayat senin kararlar senin tamam mı?....
kızlar nasılsınız ben iyiyim ya biraz okudum geçmişi de biz biraz fazla mı düşünüyoruz ne dersiniz çatlama döneminde ağrı ilişki sırasında ağrı adete yakın şu var bu var acaba belirti mi ya ne bileyim sanki bu kadar çok şey bilmezken hamile kalamamaktan bu kadar korkmuyordum ben şimdi spor yaptığım ve kilo verdiğim için ümitli olsam da bu kadar çok şeyi kafamda bulundurduğum için huzursuzum
Selam Kizlar,
ates ölcmeyle ilgili bilgisi olan varmi?? nasil oluyo bu
dimi ama yaaa yani ben ilk serophene denememde hiçbirşey bilmiyordum evimizde net yoktu hayet rahattım takip bile yaptırmamıştım yani doktorum dan uzak olduğum için ben ankaradaydım o konyada ve dediği gibi kullandım çatlamaydı şuydu buydu düşümedim gerçekten ve hamile kalıverdim Allaha şükür ama şimdi daha önce hamile kaldığımı bilmeme rağmen bır daha olmayabilir düşüncesini atamıyorum kafamdanokudukça insanın kafası karışıyor ve kendini dinlemeye başlıyor zaten.. ben son bir iki gündür pek umursamıyorum. sadece ateş ölçmeyi bırakamadım bi türlü.. onu da yapmak istemiyorum aslında.. ama dayanamıyorum.. düşmediğini yüksek olduğunu gördükçe de mutlu olmuyorum desem yalan olur
hakkımızda hayırlısı artık..
çok haklısın canım bazen bilmemek en iyisi...sen ne durumdasın şimdi ne zaman gidiyorsun doktora...
kızlar ya ben akşama dolma pişiricem yanına ne yapsam ki? bi fikir verseniz şu garibana da kafasından çıkartıp düşünmese
kızlar ya ben akşama dolma pişiricem yanına ne yapsam ki? bi fikir verseniz şu garibana da kafasından çıkartıp düşünmese
evet bunun açıklamasını da biricik arkadaşıma yaptım canım adetin 3. Günü 23mm yumurta sol tarafta çatladı inşallah :)) doktor çatlar dedi canım
ben ne durumdayım ??????? valla bildiği gibi tatlım kasıklarımdaki ağrı daha hafif ama benimde dün ilişkide ağrım oldu çok fena hemde yarın eşim randevu alıyor ve pzt gidiyorum doktora artık
ilaca başladığımda da takip konusunda çok emin olamıyorum çünkü kendimi biliyorum kafama takılacak sürekli ve düşünmekten alamıcam kendimi en azından bir ay böle denemek istiyorum sen ne dersin
yeşil biber ve kuru kırmızı biber dolduracağım. kıymalı
ayy ne güzel olmuş olgun yumoş inş.canım bu sefer turanyı gözünden vurursun bende gittim aşılama sonrası 11mmdi başka doktora gittim bana diyo olmaz öyle şeyy adetin 3.günü okadar yumurta olmaz bende dedim siz benim tedavi sürecimi bilmiyosunuz ve oluyo bazı doktorlar adetliyken ilişki öneriyolar hhehehehe çok ukala ukala konuştum ama bilgili olması lazım doktorların inşş bu ay gelir canım yaaa
doktor takibi ile bence içinin daha rahat olması gerekli en azından ben böyle düşünüyorum.... kendin takip edemezsin ki sorunu da tam anlayamadım canım ama bence bir baktır büyük yumurta vardır belki de belli olmaz... eğer yoksa da tedaviye başlarsın ama doktor kontrolünde .... diğer türlü de sürekli düşünüyoruz canım çok farkı yok bence sen bilirsin...
kesinlikle bence de pko da olmaz diye bişey yok zaten adı üstünde yumurtalık kistleri sebebiyle düzensiz yumurtlama ya da hiç yumurtlayamama demek pko...düzensiz yumurtlamada da bu tarz şeyler olacaktır adet günü yumurta gelişimi gibi yani çok normal bence benim doktorum da çok normal karşılıyor bunu...
aynen öyle kuzum bilmesek bide bilgili doktorlra gitmesek ne olucak bilmiyorum :95::95:
ŞİMDİ TÜP İÇİN DOKTOR ARIYORUM OFF ÇOK ZOR YAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?