sorunu bende anlayamıyorum hayatım bugün biraz umutsuz başladım güne galiba bu yüzden öle davranıyorum zaten pzt günü herşeye baksın doktor bi gerçi devlet hastanesi yumoş varmı yokmu ona bakarmı bilmiyorum ama en azından tüm hormon tehlilllerimi yenilicem ve kanda baktırıp artık söktürücü kullanmam gerek... daha sonra da üçüncü adet günüm özeldeki doktoruma gitmem gerek... canım yaa birşey dicem yani şöle bir hesaplayınca nerden baksan adetimin üçüncü günü temmuz ayına geliyor adetimin bitmesi de temmuz 5 gibi falan yan, bundan bir haftas öncesi de olabilir ne zaman adet olacağıma bağlı ama aşağı yukarı diyorum ayın 17sınde burdan ayrılıyoruz tukıyeye ızne gıdecegız ve esımın memeleketınde doktor bulup batırmam zor sence o zamana kadar catlayıp catlamadıgı bellı olurmu kı hersey yolunda gıderse
hangı ıldeydın canım sen konusmustuk gercı daha once ama unuttum kusura bakma nolur ıstanbulda yucel karaman dı sanırım onu cok duymustum ben
kızlar bır de takıp ıcın kac gunde bır cagırılıyor bılgnız vardır ve her gıttıgımızde ucret alıyormu doktor
ilaç alacağın için çabuk gelişecektir yumurta ve bence çatlatma iğnesi bile yapılmasına zaman olur... daha önce sen tedaviye yanıt vermişsin şimdi kiloda verdin yine yanıt verirsin bence....adetin 5. günü başlatsa 10 günde büyür tam gideceğiniz güne gelen bir zaman olacak ama yapar iğneyi canım 16 sında...ama tabi tamamen senin ilaca vereceğin tepkiyle ilgili bu...
ultrason da var devlet hastanesine gittim ben de vardı usg...devlet hastanesi para almaz ki....
istanbul canım bakırköydeydi ben 2009 da özel muaynesi olan bi doktora gittim takip için 150 aylık muayne veriyodum bir tüp parası geçti oraya para verdim sonunda hiç yumurtalamadımşitres yaptım bide iğne kullandığım halde
canım çatlayacaktır kaç mm di belli büyüklüğe gelince çatlıyor...
sen bunu düşünme bak benim de var öyle düşünmüyor çatlar çatlamaz artık doktora ve Allah a bıraktım kendimi...
düşün düşün nereye kadar de mi...???
canım kac gune bır cagırıyorlar takıp ıcın bıde her gıttıgınde degıl dımı bu ucret turkıyedekı doktorum da aylık alıyor ama burdakılere cok yabacıyım ben yaaa hee bıde ıstanbuldaysan sen bahcecı tup bebek merkezını duymustum hanı forum da da varya baya ıyıymıs
zaten var da ne bileyim evlenmeden önce falan da gittiğimde hiç ultrasonda bakma gereği duymazdı doktorlar bu yüzden güvenmiyorum devletteki doktorlara zaten takibimi özeldeki doktora yaptırıcam da çatlatma iğnesine bu ay geçmeyi düşünmüyorum önce kendiliğinden çaylıcak mı bi ona baksın da daha sonraki ay belki bu arada arkadaşlar klomen üc aydan fazla kullanılmaz demıstı ama 6ay kullanan arkadaslar var nasıl oluyor acaba o her doktor farklı ıste offffffffff bende ılacıma muhtemelen ucuncu gunu baslatacak canım
canım çok haklısın aslında hiç düşünmemek gerekiyor 3tane yumş wardı bende 2 tanesi baya büyüktü pazartesi günü gitmiştim o gün biri22mm diğeride 21mm di en son işte dr iğne wermedi bana kendi kesin çatlar dedi işte kaç gündürde agrım falan wardı akıntım wardı bugun yok aman hayırlısı olsun inş bebeğimiz gelirde bu emekler boşa gitmez....
canım yumurta geç oluştuğu için 10.günden sonra 2 günde bir gittim 17.günden sonra hergün çatladı çatlıycak diye 23.gün çatlatma vuruluyodu hgenelde 2 gün sonra gene gidiyodum çatlamamışsa bir doz daha iğne vuruluyodum aylık canım ücreti bahçeciyi aradı bugün 6750 falan tutuyomuş tüp :44::44:
ewet kayram bende 3.günü başlamıştım klomene bunu dr ayarlıyor bide bana günde 2 tane wermişti çok şükür çok etkili oldu ama sonuç önemli işte ....
canım çok haklısın aslında hiç düşünmemek gerekiyor 3tane yumş wardı bende 2 tanesi baya büyüktü pazartesi günü gitmiştim o gün biri22mm diğeride 21mm di en son işte dr iğne wermedi bana kendi kesin çatlar dedi işte kaç gündürde agrım falan wardı akıntım wardı bugun yok aman hayırlısı olsun inş bebeğimiz gelirde bu emekler boşa gitmez....
ay inşallah burdaki de o zaman aylık alır çünkü izne gidicez baya ağır gelebilir maddi açıdan
o klinikde devlet raporu falan geçerli değil mi canım bu raporsuz fiyatı mı bende bu civarda duymuştum
benim ilk takip yaptırdığım doktor 17.mmde çatlatma vuruyodu sonraki doktorum 23-24 mmde vurdu tüp bebek merkezinde aşılamada 19-22 idealmiş gayet güzel bence ama bence sen yarın git bi baktır çatlamışmı diye garantiye al büyümesinler çatlama yoksa ama senin tablon vardı dimi çatlamıştı tablona göre dimi canım
ewet canım dr da gayet iyi dedi 12.günde bu büyüklükteydi ikiside şuan 15.günümdeyim ama ateşime göre daha çatlamadılar benim tablom yokta kendim yazıyorum ateşimi liste halinde aslında bende bi gideyim diyorum bi yandan da 21.günü bekleyip test yaptırayım diyorum nasılsa çatlayıp çatlamadığı onda çıkar ....kararsız kaldım yani.....
ewet canım dr da gayet iyi dedi 12.günde bu büyüklükteydi ikiside şuan 15.günümdeyim ama ateşime göre daha çatlamadılar benim tablom yokta kendim yazıyorum ateşimi liste halinde aslında bende bi gideyim diyorum bi yandan da 21.günü bekleyip test yaptırayım diyorum nasılsa çatlayıp çatlamadığı onda çıkar ....kararsız kaldım yani.....
raporsuz canım rapor alamıyorum işlerden dolayı izin problem oluyor artık son bi çare bi bütçe ayırdım onunla burasımı olur medicalpark bahçelievler medicana latif küpeli bahçelievler medicana süha sönmez memorıal ,ınterntıonal,ıvı tüp bebek hepsiyle konuşucaz hayırlsı yaa
ewet canım henüz çatlamış gözükmüyor siklusum biraz uzun oldugu için acaba 16.günümü bekleyim mi diyorumRana canım tablona göre çatlamış gözükmüyor sanki sen çalışmaya devam et bide muayne ol :94::94:
cnm bn dr a 12.günü gittim o günde yumoşlar bu boyutlardaydı işte sonra gel demedi gidin bol bol çalışın dedi bi hafta boyunca hergün ilişki werdi ...canım sen doktora ne zamnalarda gittin ve kaçıncı gün yumurtan o kadar büyük çıkmıştı yaa inşallah izne gitmeden çatlar da rahat rahat giderim kafamda kalmaz
durumun tablon baya iyi görünüyor canım çok umutlu ol bence... düşünme hele olmaz mı diye hiç düşünme...:)
ewet canım henüz çatlamış gözükmüyor siklusum biraz uzun oldugu için acaba 16.günümü bekleyim mi diyorum
cnm bn dr a 12.günü gittim o günde yumoşlar bu boyutlardaydı işte sonra gel demedi gidin bol bol çalışın dedi bi hafta boyunca hergün ilişki werdi ...
ewet canım bu ay durumum gayet iyi dr da aynısını söyledi eşime dediki şuan dokunsan hamile kalır o durumda yanii dedi eger bu ay hamiş kalamazsam direk eşime bakılcak inş gerek kalmazda meleğim gelir annesine.....
canım dr gel demedi iğneyi wermedi bu hafta içinde kesin çatlar dedi şimdi gidiyim desem yok dicek biliyorum iğneyi wermedi boşuna hormon yüklemiş oluruz gerek yok dedi olmazsa ben direk dewlete gideyim ne olcakki sanki....canım tablona baktım şimdi :82::82: Bence sen 21.günü bekleme git doktoruna nasılsa takiptesin olmazsa çatlatma vursun tam kıvamındayken yumoşlar
kararsız kaldıysan bence 21. günü bekle test yaptır o sırada da ultrasona da girersin canım...evet belki umutluyum arkadaşın dediği gibi müdahale ederler hemn de gitsen olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?