Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tamam canım cok saol ınsallah hersey yolunda gıder herkes ıcın bu ısler gercekten ama gercekten cok zormus hem maddı hem manevı acıdan tez zamanda yavrulamıza kavusalım ınsallah

ewet canım inşşşşşşş hepimizin hakkında hayırlısı olsun ....

kızlar ben cıkıyorum sımdı ınsallah hepımız guzel ve mujdelı haberler verırız
ranacım ınsallah yumosun catlamıs ve dollenmıstır
umutlum sende ınsallah ıcıne sınen bır tup bebek merkezı bulursun rabbım maddı manevı yıpratmadan emelkerının karsılıgını versın sana canım
bıcımcım sende cıkmıssın tatlım
tuncsscum sana afıyet olsun canım allaha emanet olun kızlar kactım ben

canım sanırsam ilaçsız bu kadar artık başa gelen çekilecek araştırmalarım sürüyor:82::82:

ya kuzum sen bilirsin benim doktorum öyle bana kendi haline bırak çatlar çatlar dedi sonra 40mm kistim oldu kist problemin yoksa bekle sen bilirsin ben artık tek doktorla yetinemiyom ucuzcana bi yer buldum bide oraya gidip yumoş varmı çatlamışmı baktırıyorum

güle güle şekercim :79::79::79:inş.inş hakkımızda hayırlısı

ewet canım çok haklısın benimde yumurtalık kistlerim war catlamayan yumoşlar onlar bilmiyorum ki aslında koruyorumda kist olarak kalmasından 16.günüm geçsinde gideyim bi dr a ewet işimi sağlama alayım ....

ewet canım çok haklısın benimde yumurtalık kistlerim war catlamayan yumoşlar onlar bilmiyorum ki aslında koruyorumda kist olarak kalmasından 16.günüm geçsinde gideyim bi dr a ewet işimi sağlama alayım ....

demek istediğim buydu canım sen tedbirini al doktorlardan daha iyi tanıyoruz vucudumuzu

adetime 5 gün var. ama kahverengi lekelenme fln olmadı bende, hamiş deilim galiba:44:

herkesde lekelenme olacak diye bir kanun yok.. moral bozukluğuna yer yok.. içimizde bebek var bebek.. olmayacağını düşünme..

ayy evet evet o benim şarkım olsun bundan sonra

benimde olsun

bu arada çok acayip akıntı başladı bende bugün yaa.. adet olacağım sanırım karnımın ağrısı da artmaya başladı.. sık sık sancı giriyor..
hakkımızda hayırlısı artık..

adetime 5 gün var. Ama kahverengi lekelenme fln olmadı bende, hamiş deilim galiba:44:

illakem leke olmaz canım benim ablam 1.5 aylıkken öğrendi hamiş olduğunu bide başka şehirdeler heheheh eşi yolluk yapıp göndermiş mğersem gittiğinden bir hafta sonra hamiş olduğu ortaya çıktı Yeterki ol desin allahım

benm de hiç akıntım yok

ay canım inşallah. ama lekelenme çok sık görülen bir bulguymuş diyorlarda onun için moralim bozuldu bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…