tamam canım cok saol ınsallah hersey yolunda gıder herkes ıcın bu ısler gercekten ama gercekten cok zormus hem maddı hem manevı acıdan tez zamanda yavrulamıza kavusalım ınsallah
anladım canım ama raporsuz halı ıle bıle gayet ıyı bır fıyat canım ılaclar dahılse tabı cunku bak benım doktorum tıp fakultesınde hemde ozelı var ama tup bebegı hanı toplama dondurma falan fakultede yapıyor raporlu halıyle 6000 cıvarında tuttu demıstı canım ben hastanede yatarken bırısı
canım dr gel demedi iğneyi wermedi bu hafta içinde kesin çatlar dedi şimdi gidiyim desem yok dicek biliyorum iğneyi wermedi boşuna hormon yüklemiş oluruz gerek yok dedi olmazsa ben direk dewlete gideyim ne olcakki sanki....
aslında stres yapmadan bekleyip 21.günü test en idealime geliyorda ama bi yandanda meraklanıyorum ...
kızlar ben cıkıyorum sımdı ınsallah hepımız guzel ve mujdelı haberler verırız
ranacım ınsallah yumosun catlamıs ve dollenmıstır
umutlum sende ınsallah ıcıne sınen bır tup bebek merkezı bulursun rabbım maddı manevı yıpratmadan emelkerının karsılıgını versın sana canım
bıcımcım sende cıkmıssın tatlım
tuncsscum sana afıyet olsun canım allaha emanet olun kızlar kactım ben
canım sanırsam ilaçsız bu kadarartık başa gelen çekilecek araştırmalarım sürüyor:82::82:
ya kuzum sen bilirsin benim doktorum öyle bana kendi haline bırak çatlar çatlar dedi sonra 40mm kistim oldu kist problemin yoksa bekle sen bilirsin ben artık tek doktorla yetinemiyom ucuzcana bi yer buldum bide oraya gidip yumoş varmı çatlamışmı baktırıyorum
geçmiyor günlerrrr.....
ewet canım çok haklısın benimde yumurtalık kistlerim war catlamayan yumoşlar onlar bilmiyorum ki aslında koruyorumda kist olarak kalmasından 16.günüm geçsinde gideyim bi dr a ewet işimi sağlama alayım ....
geçmiyor günlerrrr.....
geçicek sen göz açıp kapanaya kadar stres yapma canımmm
ahahaha.. özcan deniz mi söylüyordu öyle bir şarkı vardı yaaa..
geçmiyor günler yar yar geçmiyor
demek istediğim buydu canım sen tedbirini al doktorlardan daha iyi tanıyoruz vucudumuzu
ayy evet evet o benim şarkım olsun bundan sonra
adetime 5 gün var. ama kahverengi lekelenme fln olmadı bende, hamiş deilim galiba:44:
ayy evet evet o benim şarkım olsun bundan sonra
adetime 5 gün var. Ama kahverengi lekelenme fln olmadı bende, hamiş deilim galiba:44:
herkesde lekelenme olacak diye bir kanun yok.. moral bozukluğuna yer yok.. içimizde bebek var bebek.. olmayacağını düşünme..
benimde olsun
bu arada çok acayip akıntı başladı bende bugün yaa.. adet olacağım sanırım karnımın ağrısı da artmaya başladı.. sık sık sancı giriyor..
hakkımızda hayırlısı artık..
benm de hiç akıntım yok
illakem leke olmaz canım benim ablam 1.5 aylıkken öğrendi hamiş olduğunu bide başka şehirdeler heheheh eşi yolluk yapıp göndermiş mğersem gittiğinden bir hafta sonra hamiş olduğu ortaya çıktıYeterki ol desin allahım
ay canım inşallah. Ama lekelenme çok sık görülen bir bulguymuş diyorlarda onun için moralim bozuldu bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?