- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
ayy ben sanki adet olmuşum gibi hissedip koşuyorum wcye ama tık yok.. bi değişik..
yaptınmı salatanı? benmde salata yapmam lazım ama pc başından kalkamıorum
Ayy sizin yemekler hazır ne güzel ben daha eve gidip yımak yapçemmmm
bende çalışıyor olmayı ve eve o telaşla gidip alel acele yemek yapmayı tercih ederdim..
çok özledim çalıştığım günleri.. Artık bir bebeğim olsun da bari onunla çalışayım
kızlar yaaa bişi dicem size ben incir kürü yapıyorum ya şimdi hala 21.gün boyunca içmem gerekiyor şuan yumoşlar büyüdü acaba bıraksam mı yoksa dewam etsem mi ne yapmalıyım sizce ???
bicimcim bu arada canım sen 14 gün sonra adet olmazsan artık test yaparsın ve bıze mujdeyı verırsın degılmı
tabi zaten 12 gün sonra 27 haziran gibi doktora gittiğimde canım herşey belli olur o zaman bile söylerim :))
ben yemek yaptım salata yaptım reçel ve tatlı yaptım bu kadar zamanda bunları başardım :))
canım zaten içinde hawuçta wardı hep öyle yaptım çatlatsın diye ....bırak bırak havuç kürü yap çatlasınnn
daha önce hiç yapmadığım ve bu konuda hiç araştırma da yapmadığım için yardım olamayacağım rana..
ayy ben sanki adet olmuşum gibi hissedip koşuyorum wcye ama tık yok.. bi değişik..
tabi zaten 12 gün sonra 27 haziran gibi doktora gittiğimde canım herşey belli olur o zaman bile söylerim :))
ben yemek yaptım salata yaptım reçel ve tatlı yaptım bu kadar zamanda bunları başardım :))
bende çalışıyor olmayı ve eve o telaşla gidip alel acele yemek yapmayı tercih ederdim..
çok özledim çalıştığım günleri.. artık bir bebeğim olsun da bari onunla çalışayım
oooww mikemmelsin bicim
bende yemeğimi pişirdim, reçel yaptım bende.. çilek.. hmm çok severim ama keşke birde alerji yapmasa
bana da çok oluyor o canım akıntıdandır o merak etme....yani ben senden umutluyum....
aynen canım :) ama evde olmak da keyifli de mi?
ben kayısıyı geçen gün yaptım daha doğrusu yapamadımben kayısı reçeli yaptım... çileği severim de başımda egzama yapıyor benim de... senin de ellerine sağlık canım...
ayy bicim öyle heyecanlanıyorum ki sen her böyle dediğinde.. acaba mı diyorum.. ellerimi karnıma götürüyorum, inşallah diyorum..
ama bu akıntı da neyin nesi demekten kendimi alamıyorum.. adet olacakmışım gibi sanki.. yarın bi kan mı versem yaa :))) yarın 29. günüm adetten sonraki.. ama ben anlamıyorum yaaa. ben 30 günde bir adet oluyorum o zaman cumartesi benim 30. günüm.. ee ilac ise pazar gecesi biticek.. doktor pazartesiyi geçir öyle test yaptır dedi.. offf bence cumartesiden sonra eğer hala kırmızılar yoksa bu iş tamam diye sevinicem
kendime sevinmek için bahaneler buluyorum sanırım sürekli
düşüne düşüne kafayı yiceksin canımya bu kadar kendini harab etme... bence 29.günde kanda çıkar zaten ...istersen baktır ama zaten adet görmezsen 2 günde belli eder kendini yüzdün kuyruğuna geldin 2 gün daha sabır...
evet evet keyifli tabii. hele de bir bebek olsa onun büyüdüğünü izlesem, kendi doğrularımla yetiştirsem.. off off.. kuzenimin bebeğine bakmıştım nasıl geçiyordu günler, sıkılmaya hiç vakit kalmıyordu
ben kayısıyı geçen gün yaptım daha doğrusu yapamadımburaya muhabbete dalmışım, fazla kaynamış.. acayip yoğun kıvamlı birşey oldu.. turta yaparım artık bol bol dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?