Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yaptınmı salatanı? benmde salata yapmam lazım ama pc başından kalkamıorum

dolma pişiyor.. 6 gibi yaparım salatayı taze taze. kociş 6.20de geliyor hemen sofraya oturuyor.. tam denk gelir. gerçi ona süpriz olcak, çünki ben neredeyse hiç salata yapmam hep o yapar

Ayy sizin yemekler hazır ne güzel ben daha eve gidip yımak yapçemmmm

bende çalışıyor olmayı ve eve o telaşla gidip alel acele yemek yapmayı tercih ederdim..
çok özledim çalıştığım günleri.. artık bir bebeğim olsun da bari onunla çalışayım

bende çalışıyor olmayı ve eve o telaşla gidip alel acele yemek yapmayı tercih ederdim..
çok özledim çalıştığım günleri.. Artık bir bebeğim olsun da bari onunla çalışayım

hehehhe bende çalışmamak nasıl bi duygu onu merak ediyorum 17 yaşından beri firesiz çalışıyorum 28 oldum çocuk yapsemde evde otursamm

kızlar yaaa bişi dicem size ben incir kürü yapıyorum ya şimdi hala 21.gün boyunca içmem gerekiyor şuan yumoşlar büyüdü acaba bıraksam mı yoksa dewam etsem mi ne yapmalıyım sizce ???

daha önce hiç yapmadığım ve bu konuda hiç araştırma da yapmadığım için yardım olamayacağım rana..

bicimcim bu arada canım sen 14 gün sonra adet olmazsan artık test yaparsın ve bıze mujdeyı verırsın degılmı

tabi zaten 12 gün sonra 27 haziran gibi doktora gittiğimde canım herşey belli olur o zaman bile söylerim :))
ben yemek yaptım salata yaptım reçel ve tatlı yaptım bu kadar zamanda bunları başardım :))

tabi zaten 12 gün sonra 27 haziran gibi doktora gittiğimde canım herşey belli olur o zaman bile söylerim :))
ben yemek yaptım salata yaptım reçel ve tatlı yaptım bu kadar zamanda bunları başardım :))

oooww mikemmelsin bicim
bende yemeğimi pişirdim, reçel yaptım bende.. çilek.. hmm çok severim ama keşke birde alerji yapmasa

maşallah hamarat arkadaşım bnim ...

oooww mikemmelsin bicim
bende yemeğimi pişirdim, reçel yaptım bende.. çilek.. hmm çok severim ama keşke birde alerji yapmasa

ben kayısı reçeli yaptım... çileği severim de başımda egzama yapıyor benim de... senin de ellerine sağlık canım...

bana da çok oluyor o canım akıntıdandır o merak etme....yani ben senden umutluyum....

ayy bicim öyle heyecanlanıyorum ki sen her böyle dediğinde.. acaba mı diyorum.. ellerimi karnıma götürüyorum, inşallah diyorum..
ama bu akıntı da neyin nesi demekten kendimi alamıyorum.. adet olacakmışım gibi sanki.. yarın bi kan mı versem yaa :))) yarın 29. günüm adetten sonraki.. ama ben anlamıyorum yaaa. ben 30 günde bir adet oluyorum o zaman cumartesi benim 30. günüm.. ee ilac ise pazar gecesi biticek.. doktor pazartesiyi geçir öyle test yaptır dedi.. offf bence cumartesiden sonra eğer hala kırmızılar yoksa bu iş tamam diye sevinicem
kendime sevinmek için bahaneler buluyorum sanırım sürekli

aynen canım :) ama evde olmak da keyifli de mi?

evet evet keyifli tabii. hele de bir bebek olsa onun büyüdüğünü izlesem, kendi doğrularımla yetiştirsem.. off off.. kuzenimin bebeğine bakmıştım nasıl geçiyordu günler, sıkılmaya hiç vakit kalmıyordu

ben kayısı reçeli yaptım... çileği severim de başımda egzama yapıyor benim de... senin de ellerine sağlık canım...
ben kayısıyı geçen gün yaptım daha doğrusu yapamadım buraya muhabbete dalmışım, fazla kaynamış.. acayip yoğun kıvamlı birşey oldu.. turta yaparım artık bol bol dedim

düşüne düşüne kafayı yiceksin canım ya bu kadar kendini harab etme... bence 29.günde kanda çıkar zaten ...istersen baktır ama zaten adet görmezsen 2 günde belli eder kendini yüzdün kuyruğuna geldin 2 gün daha sabır...

sabır sabır ya sabır.. tamam bekliyorum arkadaşım.. bu desteğini minik bebeğime anlatacağım.. zaten bir günlük tutmaya çalışıyorum.. daha gelmeden, gelmesi için gösterdiğimiz çabaları vs herşeyi yazmaya çalışıyorum..
kafayı yiyeceksin değil, ben kafayı çoktan yedim

öyle valla insan çocukla çocuk olmayı bilirse eğer gençleşiyor da biliyor musun... ben 4 yaşındaki yeğenimle oyun oynarken onun yaşına inip kendimi mutlu çocuk gibi huzurlu hissediyorum...tüm çocuklar pırlanta bence...hepsi sevilmeyi ilgiyi hakediyorlar... bazı anneler ne de kötü davranıyor görüyorum aklım almıyor... keşke diyorum öyleleri doğurmasa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…