Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ne güzel.. benim buralarda yakınımda pek kimse yok.. dışarıda çocuğunu azarlayıp, kafasına patlatan kadınları gördüğümde deli oluyorum.. ve hep diyorum ki böyle tahammülsüz kötü bir anne olacaksam bana verme bir evlat diyorum..

anlat tabi beni ona deki deli bir arkadaşım vardı test yapmayım diye beni ikna etmeye çalışıyordu de :))
ay canım gelsin miniğin de hayırlısıyla... her şey olur... bak maşallah tuanatay ın nasıl geldi...ben her şeyin olacağına inanırım yeterki biz isteyelim Allah nasip etsin...

ilk 3 yaş çok önemli 3 yaşına kadar yeterli ilgiyle,sevgiyle ve sabırla büyütülen her çocuk kurtarır kendini bir şekilde.... hep örneklerini gördüm...annenin bakması çok önemli özellikle ilk 3 yıl...

Son düzenleme:

canım akıntıyı takma kafana çünkü hamileliktede çok akıntı oluyor bence bu iyiye işaret fazla ümitlenme kötü sonuc olursa fazla yıpranmamak için ama ateşin falan gayet iyi gidiyor inş olacak bu ay .....

ben de aynı düşünüyorum rana ile ve ekliyorum ki adet göreceksin gibi belirtiler de olsa hamilelikte de olurmuş bu sebeple karıştırman doğal...bi de çok yıpratma kendini bak ben çok heveslendim regl oldum şimdi nur topu yumurtam var ama bu defa heves etmiyorum sadece sevindim çünki yine regl olabilirim her şeyin hayırlısı canım sıkma kendini rahat bırak :))

Son düzenleme:
tuncss canım içtiğin ilaç da seni etkiliyor insanı gerer hormon hapları içmeyi bıraktığında rahatlayacaksın bu kadar düşünmeyeceksin emin ol...

kızlar çok alakasız ewet ama bişi dicem şu yorumların altındaki tabloyu nasıl yaptınız ????

kızlar çok alakasız ewet ama bişi dicem şu yorumların altındaki tabloyu nasıl yaptınız ????

canım tuncss arkadaşım yardımcı oldu bana daisypath yazıyor ya üstünde o siteden yapıldığını biliyorum sadece...google dan o siteye gir bir dene istersen...tuncss un eşi geldi herhalde çıktı netten...burada olsa yardım ederdi sana olmazsa senin için takvim yapar daha sonra söylersin ona benimkini de o yaptı çünkü...
http://daisypath.com/ buradan yapılıyor...

Son düzenleme:

hımm anladım cnm bnm çok saol dur bi uğraşayım bende belki acemi şansı yaprım

bu arada yine akıntım geldi kasıklarım ağrıyor şuan sanırım çatlamaya çalışıyor benim yumoşlar....

Son düzenleme:
ben kayısı reçeli yaptım... çileği severim de başımda egzama yapıyor benim de... senin de ellerine sağlık canım...

oohhh valla ne güzel! ben işten eve koşuyorum, en basit ne yemek varsa yapıyorum ve evimde yeterince zaman geçireceğim günleri heyecanla bekliyorum......

ben hayatımda hiç reçel yapmadım, belki denerim ilerde....

Biliyormusunuz, dünya mutfağına çok meraklıyım ve yemek kitaplarım dolup taşıyor ama hiçbir zaman vakit bulamıyorum

sabahları 9 a kadar uyumak, bugün ne yemek ve tatlı yapsam diye düşünmek ne kadar güzel olmalı! değerini bilin kızlar!

Değiştir tatlım doktorunu benimkide böyleydi değiştirdim.Beni strese sokucak bilgisiz doktorla anlamsız zaman kaybına uğramak istemiyorum

aylık ateş ölçüp bunun grafiğini de yapmamı da istedi her ay yap sen anlayamazsan ben değerlendireyim dedi nasıl bakacağımı öğretti....

Ben ateşimi hep ölçtüm bu ay ve kesinlikle doğru sonuc veriyor.Yumurtlamadan çatlamaya kadar herşeyi anlıyorsun adetime 4gün kala düşmeye başladı ateşim şimdi buay yine not ediyorum şiddetle tavsiye ediyorum bende yaşamış görmüş biri olarak ateş ölçme yöntemini..

Bicim rana slammm nasılsınız

Kuşlar neredesiniz..?

canım ateş ölçerken kac derecede çatladı yumoşun ve genelde sabitlenip sonra mı cıktı birden anlatsana bi bende ölçüyorumda bu ay genelde 35lerde bugun 35.9çıktı böle sabitlendi .....

merhaba kızlar
bugun kanamam var oyle kan gıbı degıl de lekenme dedıklerı sey galıba bu yumurta catlarken olabılır mı acaba bılgısı olan varmı?

a.s canım iyiyiz işte ne olsun kaynatıyoruduk kızlarla ....
sen nasılsın ???

canım ateş ölçerken kac derecede çatladı yumoşun ve genelde sabitlenip sonra mı cıktı birden anlatsana bi bende ölçüyorumda bu ay genelde 35lerde bugun 35.9çıktı böle sabitlendi .....

İyiyim canım bende teşekkürler.36.1 derecede.Aman herkezin aynı olmaz sanıyorum..Normal ateşimden 6birim aşağıda 36.7 önce 36.4 e ertesi gün 36.1e düştü.ağrıların geçtimi?Canım benimde sabitlenmişti yükseliyordu sürekli birim birim sonunda birkaç gün sabitlendi herkez süper muhteşem falan diyord adetime 3gün varken düşmeye başladı.Sen adetine 3gün varken ölçtüğünde düşüyorsa veya yükseliyorsa önemse gerisini önemseme yanıltıcı oluyor

merhaba kızlar
bugun kanamam var oyle kan gıbı degıl de lekenme dedıklerı sey galıba bu yumurta catlarken olabılır mı acaba bılgısı olan varmı?

Canım ilaç kullandınmı hatırlamıyorum yumurtalıklar için kusura bakma okadar çok kişiyle konuşuyoruz unutabiliyor insan.Eğer kullanıdıysan ilaçtandır.Benimde çok oluyor 2 gündür adet knamasını geçti ciddi ciddi kan kaybediyorum pekmezlerle geçiyor günümmm telaşlanma sanırım buda yan etkilerinden biri

hımm anladım canım şuan ben 15.günümdeyim ateşimde 35.9 henüz bi yükselme olmadı genelde böyle sabitlenmiş bi durumda yani bakalım inş en kısa zamanda yükselir .....seninki 36.1e düşüp ertesi gün 36.7de çatlamış oluyor o zaman dimi yanlış anlamdım ....

haklısın canım bende bazen karıstırıyorum ben klomen kullandım doktora gıtmıstım pazartesı 17 mm olmus yumurtam ama catlatma ıgnesı vermemıstı acaba yumurta catlarken kanama yaparmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…