öyle valla insan çocukla çocuk olmayı bilirse eğer gençleşiyor da biliyor musun... ben 4 yaşındaki yeğenimle oyun oynarken onun yaşına inip kendimi mutlu çocuk gibi huzurlu hissediyorum...tüm çocuklar pırlanta bence...hepsi sevilmeyi ilgiyi hakediyorlar... bazı anneler ne de kötü davranıyor görüyorum aklım almıyor... keşke diyorum öyleleri doğurmasa...
sabır sabır ya sabır.. tamam bekliyorum arkadaşım.. bu desteğini minik bebeğime anlatacağım.. zaten bir günlük tutmaya çalışıyorum.. daha gelmeden, gelmesi için gösterdiğimiz çabaları vs herşeyi yazmaya çalışıyorum..
kafayı yiyeceksin değil, ben kafayı çoktan yedim
ne güzel.. benim buralarda yakınımda pek kimse yok.. dışarıda çocuğunu azarlayıp, kafasına patlatan kadınları gördüğümde deli oluyorum.. ve hep diyorum ki böyle tahammülsüz kötü bir anne olacaksam bana verme bir evlat diyorum..
ayy bicim öyle heyecanlanıyorum ki sen her böyle dediğinde.. acaba mı diyorum.. ellerimi karnıma götürüyorum, inşallah diyorum..
ama bu akıntı da neyin nesi demekten kendimi alamıyorum.. adet olacakmışım gibi sanki.. yarın bi kan mı versem yaa :))) yarın 29. günüm adetten sonraki.. ama ben anlamıyorum yaaa. ben 30 günde bir adet oluyorum o zaman cumartesi benim 30. günüm.. ee ilac ise pazar gecesi biticek.. doktor pazartesiyi geçir öyle test yaptır dedi.. offf bence cumartesiden sonra eğer hala kırmızılar yoksa bu iş tamam diye sevinicem
kendime sevinmek için bahaneler buluyorum sanırım sürekli
canım akıntıyı takma kafana çünkü hamileliktede çok akıntı oluyor bence bu iyiye işaret fazla ümitlenme kötü sonuc olursa fazla yıpranmamak için ama ateşin falan gayet iyi gidiyor inş olacak bu ay .....
kızlar çok alakasız ewet ama bişi dicem şu yorumların altındaki tabloyu nasıl yaptınız ????
canım tuncss arkadaşım yardımcı oldu bana daisypath yazıyor ya üstünde o siteden yapıldığını biliyorum sadece...google dan o siteye gir bir dene istersen...tuncss un eşi geldi herhalde çıktı netten...burada olsa yardım ederdi sana olmazsa senin için takvim yapar daha sonra söylersin ona benimkini de o yaptı çünkü...
ben kayısı reçeli yaptım... çileği severim de başımda egzama yapıyor benim de... senin de ellerine sağlık canım...
Merhaba Canım günaydın;
Benim doktorumda doğrudan serephene ve çatlatma iğnesine geçmişti.Yumurta takibi yapmaı hiç, bakalım kendi kendime yumurtluyom mu çatlıyomu bunlar diye hiç bakmadı, 3 ay sonuç alamadık serephene ve çatlatma iğnesinden sonra rahim filmi, 1 ayda ilaçsız denedik bu ay, reglim oldu ama 2 gün sürdü geçti. Doktoruma diyorum ki normal mi bu endişelendim ben kist falan olmasın, senin durumundakiler için normal diye, geliyim muayene edin diyorum belki çatlamayan yumurtam vardır, kist oluşur falan, gelmene gerek yok 2 ay daha bekle reglini diyo, sinir etti beni yaaa.... bi de özeline gidiyorum ben bu doktorun, hayret bişi, bak sabah sabah aklıma geldi yine sinirlerim bozuldu
aylık ateş ölçüp bunun grafiğini de yapmamı da istedi her ay yap sen anlayamazsan ben değerlendireyim dedi nasıl bakacağımı öğretti....
Bicim rana slammm nasılsınız
Bicim rana slammm nasılsınız
Değiştir tatlım doktorunu benimkide böyleydi değiştirdim.Beni strese sokucak bilgisiz doktorla anlamsız zaman kaybına uğramak istemiyorum
Ben ateşimi hep ölçtüm bu ay ve kesinlikle doğru sonuc veriyor.Yumurtlamadan çatlamaya kadar herşeyi anlıyorsun adetime 4gün kala düşmeye başladı ateşim şimdi buay yine not ediyorum şiddetle tavsiye ediyorum bende yaşamış görmüş biri olarak ateş ölçme yöntemini..
Kuşlar neredesiniz..?
a.s canım iyiyiz işte ne olsun kaynatıyoruduk kızlarla ....
sen nasılsın ???
canım ateş ölçerken kac derecede çatladı yumoşun ve genelde sabitlenip sonra mı cıktı birden anlatsana bi bende ölçüyorumda bu ay genelde 35lerde bugun 35.9çıktı böle sabitlendi .....
merhaba kızlar
bugun kanamam var oyle kan gıbı degıl de lekenme dedıklerı sey galıba bu yumurta catlarken olabılır mı acaba bılgısı olan varmı?
İyiyim canım bende teşekkürler.36.1 derecede.Aman herkezin aynı olmaz sanıyorum..Normal ateşimden 6birim aşağıda 36.7 önce 36.4 e ertesi gün 36.1e düştü.ağrıların geçtimi?Canım benimde sabitlenmişti yükseliyordu sürekli birim birim sonunda birkaç gün sabitlendi herkez süper muhteşem falan diyordadetime 3gün varken düşmeye başladı.Sen adetine 3gün varken ölçtüğünde düşüyorsa veya yükseliyorsa önemse gerisini önemseme yanıltıcı oluyor
Canım ilaç kullandınmı hatırlamıyorum yumurtalıklar için kusura bakma okadar çok kişiyle konuşuyoruz unutabiliyor insan.Eğer kullanıdıysan ilaçtandır.Benimde çok oluyor 2 gündür adet knamasını geçti ciddi ciddi kan kaybediyorum pekmezlerle geçiyor günümmm telaşlanma sanırım buda yan etkilerinden biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?