hımm anladım canım şuan ben 15.günümdeyim ateşimde 35.9 henüz bi yükselme olmadı genelde böyle sabitlenmiş bi durumda yani bakalım inş en kısa zamanda yükselir .....seninki 36.1e düşüp ertesi gün 36.7de çatlamış oluyor o zaman dimi yanlış anlamdım ....
haklısın canım bende bazen karıstırıyorum ben klomen kullandım doktora gıtmıstım pazartesı 17 mm olmus yumurtam ama catlatma ıgnesı vermemıstı acaba yumurta catlarken kanama yaparmı ?
cnm ben jimerde tedavi oldum fiyatlardan ötürü bıraktım medikal park a geçtim tabi hamileliğimin 15.haftasında ssk anlaşması var ama yok gibi anla işte eğer maddi durumun iyiyse fsm de bulvarda art diye bir yer var proflar var sadece uludağ ünüversitesinin yardımcı ürüme teknikleri diye geçiyo normal kişiler gitmiyo zaten adındanda anlayacağın gibi benim yumurta takibi yapıldı yumurtlama olmayınca hemen klomene başladım 2 günde birde gittim hastaneye yakın takip yani çatlatma iğnesinden sonrada kontrol amaçlı gittim çatlamış mı diye daha uzun yazarım işyerimdeyim eve gidincede uyuyorum sadece
aramadım canım doktoru ama kanama yapabılırmıs onu araştıryorum sımdı teşekkur ederım ılgılendıgın ıcın...senın doktorla randevun yarın demı.?Yok canım bende yapmadı.Zannetmiyorum yumurta çatlarken kanama yapıcağını hiç duymadımda kimseden ama olabilir belki araştırmak lazım.Doktorunu aradınmı?
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
Evitax,
yasmin16,
moontorrent,
rana20
yaw neredesiniz
merhaba kızlar
bugun kanamam var oyle kan gıbı degıl de lekenme dedıklerı sey galıba bu yumurta catlarken olabılır mı acaba bılgısı olan varmı?
gecmısı okuyorum canım ben dun mısafırlerım varmı benden sonra maşşallah bos durmamıs kımse oku oku bıtmıyor ya:)
canım sağol anlattıgın ıcın ya acıkcası cok para dokmek ıstemıyorum doktorlara sımdıye kadar hep ozele gıttım bırseyde olmadı aslında bu sefer oyle olsun ıstemıyorum
sıgorta doktorlarından ıyı bırını bulup gıtmeyı dusunuyorum...
Bende bir göz gezdirdim öylee..2gündür kimse durmuyorki topikte sanırım kendime yeni bir topik bulmama gerekiyor.Bu arada bende medikal parka başlıcam yarınn özel ve uygun bir hastanede tabi şube şube değişiyor .Sigortaya hiç uğrama derim ben ilk sigortaya gittim pkolu oldugum halde doktor bana rahmin yumurtalıkların tertemiz dedi yollaıd bende 2 ay sorna pko oldugumu öğrendim
evet haklsın aslında ama cok kararsızım medical park bursadada var aslında... ben araştırayım ozmn iyice
ben 18 yaşından beri ssk doktoruna gidiyorum ve evlendikten sonra özele gitmeye başladım ssk doktorlarından ilgilenen birini bilmiyom düşün yani ve bursa da gitmediğim doktor kalmadı desem yeri sen bilirsin yinede
bebiş gelir gelmez İSTİFAYI basıyorummmmmmmmmm!!!!!!!!!!!
şöyle söyleyeyim cnm ben jiimeri tüp bebek merkezi diye seçtim gitçeğin yeri öle seç derim normal hastaneler özelde olsa sadece jinekolojik muane apıyor ileri aşaması yok yani
arkandayım canım
artık dinlenme zamanıdır.....hatta doğmadan istifa et de 9 ay kendinle ilgilen...
Bende bir göz gezdirdim öylee..2gündür kimse durmuyorki topikte sanırım kendime yeni bir topik bulmama gerekiyor.Bu arada bende medikal parka başlıcam yarınn özel ve uygun bir hastanede tabi şube şube değişiyor .Sigortaya hiç uğrama derim ben ilk sigortaya gittim pkolu oldugum halde doktor bana rahmin yumurtalıkların tertemiz dedi yollaıd bende 2 ay sorna pko oldugumu öğrendim
evet haklsın aslında ama cok kararsızım medical park bursadada var aslında... ben araştırayım ozmn iyice
beklenen adet gününde idrar testi yapılırsa negatif çıkabiliyormuş azönce okudum. ay daha ne kadar beklememiz gerekicek acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?