Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Canım benim reglin 18.gününde 36.9 dan 36.8 e düşmüş.ertesi gün yeniden 36.9a çıkmış.Ki bundan önce 1 hafta boyunca 36.7de sabit kalmış sornasındaki 4 gün bu bahsettiğim şekilde yükselmiş.Sonrasında yani adetimin 20.gününde düşmüş birden 36.5 e ertesi gün de aynı.Hastalandığım sabah 36.4 e düştü.Şimdi 2.günümde 36.7 ye yeniden çıktı.Hastalıkta yüksek ateş.Sonrasında normal ateş.sonrasında 2 gün düşüş.sonrasında istikrarlı bir normal ateş.sonrasında 4gün yükselme bunun sonrasındada düşüş ve şimdi yeniden yükseliyor durumu 1 aylık böyle özetleyebilirim..uzun oldu ama açıklayıcı yazmak istedim.umarım yarar işine.

haklısın canım bende bazen karıstırıyorum ben klomen kullandım doktora gıtmıstım pazartesı 17 mm olmus yumurtam ama catlatma ıgnesı vermemıstı acaba yumurta catlarken kanama yaparmı ?

Yok canım bende yapmadı.Zannetmiyorum yumurta çatlarken kanama yapıcağını hiç duymadımda kimseden ama olabilir belki araştırmak lazım.Doktorunu aradınmı?

canım sağol anlattıgın ıcın ya acıkcası cok para dokmek ıstemıyorum doktorlara sımdıye kadar hep ozele gıttım bırseyde olmadı aslında bu sefer oyle olsun ıstemıyorum
sıgorta doktorlarından ıyı bırını bulup gıtmeyı dusunuyorum...

Yok canım bende yapmadı.Zannetmiyorum yumurta çatlarken kanama yapıcağını hiç duymadımda kimseden ama olabilir belki araştırmak lazım.Doktorunu aradınmı?
aramadım canım doktoru ama kanama yapabılırmıs onu araştıryorum sımdı teşekkur ederım ılgılendıgın ıcın...senın doktorla randevun yarın demı.?

gecmısı okuyorum canım ben dun mısafırlerım varmı benden sonra maşşallah bos durmamıs kımse oku oku bıtmıyor ya:)

Bende bir göz gezdirdim öylee..2gündür kimse durmuyorki topikte sanırım kendime yeni bir topik bulmama gerekiyor.Bu arada bende medikal parka başlıcam yarınn özel ve uygun bir hastanede tabi şube şube değişiyor .Sigortaya hiç uğrama derim ben ilk sigortaya gittim pkolu oldugum halde doktor bana rahmin yumurtalıkların tertemiz dedi yollaıd bende 2 ay sorna pko oldugumu öğrendim

ben 18 yaşından beri ssk doktoruna gidiyorum ve evlendikten sonra özele gitmeye başladım ssk doktorlarından ilgilenen birini bilmiyom düşün yani ve bursa da gitmediğim doktor kalmadı desem yeri sen bilirsin yinede

evet haklsın aslında ama cok kararsızım medical park bursadada var aslında... ben araştırayım ozmn iyice

ben 18 yaşından beri ssk doktoruna gidiyorum ve evlendikten sonra özele gitmeye başladım ssk doktorlarından ilgilenen birini bilmiyom düşün yani ve bursa da gitmediğim doktor kalmadı desem yeri sen bilirsin yinede

aslında haklısın yanı kardeş ben gıtmedıgım ıcın daha once bı gıtte sende gor dıyorsun:)

şöyle söyleyeyim cnm ben jiimeri tüp bebek merkezi diye seçtim gitçeğin yeri öle seç derim normal hastaneler özelde olsa sadece jinekolojik muane apıyor ileri aşaması yok yani

haklısın aslında hıc bu yonden dusunmedım ben sımdı kocam gelınce onun telefonundan arayım jımerı fıyatları ogreneyım

kızlar ben cıkıyorum sımdılık tabı.. sonra gelırım yıne kocam gelıyormus yemek hazırlamam gerekıyor kendınıze ıyı bakın

canım gündüz 3 saat buradaydım denk gelemiyoruz ki net hep açık sonradan da buradayım sanıyorsunuz kapamıyorum çünkü...

beklenen adet gününde idrar testi yapılırsa negatif çıkabiliyormuş azönce okudum. ay daha ne kadar beklememiz gerekicek acep

evet haklsın aslında ama cok kararsızım medical park bursadada var aslında... ben araştırayım ozmn iyice

Araştır canım.bende netten araştırdım daha doğruusu eşim araştırdı şansa bulduk bu bayanı.Uzman doktor medikal sanırım iyi doktorları var.Bir arkadas ismini hatırlayamıyorum şuanda ama bana medikal fatih şubesindede iyi bir bayan doktor önermişti..

beklenen adet gününde idrar testi yapılırsa negatif çıkabiliyormuş azönce okudum. ay daha ne kadar beklememiz gerekicek acep

Çatlamadan 12gün sonra kan testi yaptır.Daha öncesindede farklı sebeplerle hastanelik olup gebelik şüphesi yüzünden test yaptıran ve çıkan arkadaşlar gördüm.idrarı beklemeye gerek yokki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…