Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar az önce eşim gelmişti, bende kapattım ve yemeğe koyulduk :))
misler gibi doyduktan sonra ben üşenmedim ve irmik helvası yaptım.. şimdi dinleniyor az sonra dondurma ile servis edeceğim vee deli gibi yiyeceğim.. yaklaşık 3 bucuk aydır hiç denecek kadar az tatlı tükettim ama bugün dayanamıyorum. yiyeceğim valla
gece yine gelirim.. :97:

canım gündüz 3 saat buradaydım denk gelemiyoruz ki net hep açık sonradan da buradayım sanıyorsunuz kapamıyorum çünkü...

Bu topiğe hergün bakıyor olmadan önce yani birkaç gün önceye kadar aklıma takılan birşey oldugunda sayfaya girip sürekli seni görüyordum diyordum bu kız hiç çıkmıyormu netten.Şimdi hasret kaldık ben genelde akşamları giriyorum bu saatler ve bu saatlere yakın bu yüzden paslaşamıyoruz

ohh afiyet olsun bayılırım irmik helvasına :) benim için de yiseydin canım :84: yarından tez yapacağım valla canımı çektirdin kız :))

ben sabah bakıyorum evdeysem öğleden sonra da giriyorum nete akşamı daha çok eşime ayırıyorum ama onun da işleri varsa buraya geliyorum :))

bende günlerdir tutuyorum kendimi ama dayanamadım vallahi
sizin içinde yerim şekerler

canım çok istediğinde çok az yemende sakınca yok ama normal öğün gibi yemememiz gerek tatlıyı... yoksa bu denli tutma kendini...azar azar ye yani
o da stres yapar insanda ben alıştım artık yememeye yani az yemeye :))

Son düzenleme:
dün star haberde şeker haplarının mesane kanserine neden olabilecek içeriği olduğu söylendi...sağlık bakanlığı onaylarsa ilaç artık üretilmeyecek piyasadan da çekilecekmiş... acaba pkoluların da içtiği metforminden mi bahsediyorlar?
biricik? sen bilirsin canım?

ben sabah bakıyorum evdeysem öğleden sonra da giriyorum nete akşamı daha çok eşime ayırıyorum ama onun da işleri varsa buraya geliyorum :))

Bu hafta tek oldugğum için akşamları buradayım..neyse yarın doktora gidicem beli farklı bir taedavi uygular banaaa:

aaa şimdi düşündüm de; canım tatlı da çekiyor benim.. kesn adet geliyor.. ben krizlere girerim çünki bu dönemde.. :18:
gelmez inşallah hadi ben çıktım gece görüşürüz...

gebelik hesaplama diye bişey var.. az önce ona baktım, ben 3hafta 6 günlük hamileymişim adet olmazsam artık bende günlerimi sayar olucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…