canım gündüz 3 saat buradaydım denk gelemiyoruz ki net hep açık sonradan da buradayım sanıyorsunuz kapamıyorum çünkü...
beklenen adet gününde idrar testi yapılırsa negatif çıkabiliyormuş azönce okudum. ay daha ne kadar beklememiz gerekicek acep
kızlar az önce eşim gelmişti, bende kapattım ve yemeğe koyulduk :))
misler gibi doyduktan sonra ben üşenmedim ve irmik helvası yaptım.. şimdi dinleniyor az sonra dondurma ile servis edeceğim vee deli gibi yiyeceğim.. yaklaşık 3 bucuk aydır hiç denecek kadar az tatlı tükettim ama bugün dayanamıyorum. yiyeceğim valla
gece yine gelirim.. :97:
mrb kızlar ben geldim spordan öldüm ya
Bu topiğe hergün bakıyor olmadan önce yani birkaç gün önceye kadar aklıma takılan birşey oldugunda sayfaya girip sürekli seni görüyordum diyordum bu kız hiç çıkmıyormu netten.Şimdi hasret kaldıkben genelde akşamları giriyorum bu saatler ve bu saatlere yakın bu yüzden paslaşamıyoruz
ohh afiyet olsun bayılırım irmik helvasına :) benim için de yiseydin canım :84:yarından tez yapacağım valla canımı çektirdin kız :))
bende günlerdir tutuyorum kendimi ama dayanamadım vallahi
sizin içinde yerim şekerler
kızlar tatlıyı az yiyin sonra benim gibi sporda sürünürsünüz
ben sabah bakıyorum evdeysem öğleden sonra da giriyorum nete akşamı daha çok eşime ayırıyorum ama onun da işleri varsa buraya geliyorum :))
platesin faydasını gördünmü cnm
Bu hafta tek oldugğum için akşamları buradayım..neyse yarın doktora gidicem beli farklı bir taedavi uygular banaaa :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?