fatmagül çok heyecanlı..
ben doktorun şansına da inanırım canım bu yeni doktorun sana bebeğini getirsin :))
gebelik hesaplama diye bişey var.. az önce ona baktım, ben 3hafta 6 günlük hamileymişimadet olmazsam artık bende günlerimi sayar olucam inşallah
İnşllah tatlım..bakalım yarın görücez iyimi kötümü.Yağmurdan kaçalım dekren doluya tuutlmayalımda
Kız sen hala testini yaptırmadınmı?Şuanda varsa belli olur.Boşuna kendini ümtlendiriyorsun eğer yoksa sabrınıda tebrik ediyorum.Zaten belli olan birşeyi bukadar erteleyebilme sabrına..
ben doktorun şansına da inanırım canım bu yeni doktorun sana bebeğini getirsin :))
yoo test yaptırmadım.. arkası yarın dizileri gibi kendime eziyet çektiriyorum biliyorum ama kan sonucunda negatifi duymaktansa kırmızıları görmeyi tercih ettim.. bu daha az üzer beni sanırım.. :18:
yoo test yaptırmadım.. arkası yarın dizileri gibi kendime eziyet çektiriyorum biliyorum ama kan sonucunda negatifi duymaktansa kırmızıları görmeyi tercih ettim.. bu daha az üzer beni sanırım.. :18:
doktorunda inşallah iyi olur.. soracağın soruları filan bi liste yap bence.. çok rahat oluyor öyle..
Ben yoksa eğer gereksiz kendimi ve eşimi umutlandırmamak için baktırdım.Umutlanmışken günlerce kırmızıları görmek beni çok üzerdi..seçim senin seçimin tabiki.
yok yok işte. ben daha önce çook kan testi yaptırdım değer 0.01 filan çıkardı.. ölürdüm böyle.. sonra üç beş güne gelirdi kırmızılar çok üzülürdüm.. şimdi bekliyorum günümü sonuçta ilaçlardan dolayı gelecekse akşam sabah gelmeli son 2 günüm.. bu kadar bekledim iki gün daha beklerim artık ne yapayım.. zaten baksana bir gün daha geçti..
yarın ağdaydı, manikürdü, kaş,bıyıktı derken akşam olur.. bak bi gün daha geçer böylece ve son günüm kalır :)) pazartesi sabah zaten hala kırmızılar yoksa soluğu doktorda alacağım.. hem de tatile gitmeden doktora da gitmiş olurum dedim..
Ayyyyy bana tatil deme...1ay daha var bizim tatil içinnn..Çok istiyorum biran önce gitmek ama olmuyor işte..Senin kaç gün oluyor bugün çatlatma iğnesini yaptırdığın günden sonra?
sizifatmagülcüler benimkilerde onu seyrediyor bende öle bakıyorum izlemediğimiçin önceden.kızlar annem halime şaşırdııı gögüslerine ne olduuuuuuuuuuu dedi görür görmez dedim anne bana inanmıyodun bak dedim damarlandıda açtım hafiftenuçlarıda çok kararmış kız dedi.ya gelde şimdi tekrar ümitlenmeeeee.ama tepkiyi görecektiniz hiiiiiiiiiii noldu gögüslerineeee
bugün 13.günmüş onu da bitti say
ben tatile tek gidiyorum, kocişim yok.. onunla temmuzda bi daha gideceğiz belki bir de eylül başında bodruma gideceğiz ama bu kısım daha belli değil
bu sene leylek havada yakaladım sanırım dicem ama hiç leylek görmedim ben
Hiçbir belirtiye takılmayın derim.Psikolojik belirtiler zaten psikolojikİlaçla yumurtlayanlar hiç kapılmasın bende bu ay çok ümitlendim neler yaşadm neler ne belirtiler..Üstelik hepsi gözle görülür ve fiziki..!'Malesef kullandığım klomen ve çatlatma iğnesinin etkileriymiş.Pozitifi görmeden artık belirti aramıcammm
bende işte bi umut diyorum ama ben hiçbi ilaç kullanmıyorum canımcım.neden böyle oldu anlamadım.artık kırmızıları görsem bile çok sevinecem.Allah hayırla sonuçlandırsın emeklerimizi.sakın yılma.Rabbim elbet bir gün verecek.
sizifatmagülcüler benimkilerde onu seyrediyor bende öle bakıyorum izlemediğimiçin önceden.kızlar annem halime şaşırdııı gögüslerine ne olduuuuuuuuuuu dedi görür görmez dedim anne bana inanmıyodun bak dedim damarlandıda açtım hafiftenuçlarıda çok kararmış kız dedi.ya gelde şimdi tekrar ümitlenmeeeee.ama tepkiyi görecektiniz hiiiiiiiiiii noldu gögüslerineeee
tuncss iyi geceler canım kızlar hepinizi öpüyorum dizi de çok kötü bağladı sezon finalini hiç beğenmedim ezel gibi bozuldu bu da...
bir öyle bir geçer zamanki kaldı izleyebileceğim favori dizim...
iyi geceler uykum geldi yine erken kalkacağım spor spor spor :))
tuanatay iyisin de mi canım tam çıkacaktım gördüm seni....
canım ya güldürdün beni:))
ay çok yaşa benim son gittiğim doktor göğüs ten sıvı geliyor mu diye sordu? süt gibi sıktığında geliyor mu dedi? hayır dedim... pko da yaşanabilen bişeymiş bi de tüylenme falan var mı dedi yok dedim kilomu da normal buldu zaten... bilgi olsun diye yazdım arkadaşlar...
canım o genelde prolaktini çok yüksek kadınlarda oluyor.....
benim bir tanıdığım doktora gitmişti, kadın doktor meme ucundan süt gelinceye kadar sıkmış...ve gerçekten süt gelmiş, o gün bugün kızda trauma oldu jinekoloğa gitmek.....
@reyyan:
sen metformini neden bıraktınki? hiçbir ilaç kullanmıyorum yazmışsın. hem doktor bayan devam et dememişmiydi sana???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?