Prolaktin hangi değerlerdeyse buna yüksek,alçak veya normal diyebiliriz?
o genelde hormon testinde yazıyor....tabiki hangi dönemdesin falan onlar önemli...
(ovatular vs vs)
faz aralarına bakman yeterli.....adetin 3. günü yaptırdıysan Lutealmıydı kızlar???? yanılmıyorsam?????
sonra da listedeki değerine göre faz aralarına bakıcaksın....
o yüzden bir rakam söyliyemiyorum
dün star haberde şeker haplarının mesane kanserine neden olabilecek içeriği olduğu söylendi...sağlık bakanlığı onaylarsa ilaç artık üretilmeyecek piyasadan da çekilecekmiş... acaba pkoluların da içtiği metforminden mi bahsediyorlar?
biricik? sen bilirsin canım?
iyidir canım sen nasılsın? Ben bıraz sızı takıp etmeye calısıyorum ama hızınıza yetısemıyorum sayfalar okadar cabuk ılerlıyokı.
canım o genelde prolaktini çok yüksek kadınlarda oluyor.....
benim bir tanıdığım doktora gitmişti, kadın doktor meme ucundan süt gelinceye kadar sıkmış...ve gerçekten süt gelmiş, o gün bugün kızda trauma oldu jinekoloğa gitmek.....
bende paylaştım burada bu haberi duyar duymaz ama kimseden ses soluk çıkmadı bende direk bizim kullandığımız şeker ilaçları aklıma geldi sizlerle paylaşayım dedim
Bu arada herkese günaydın
plates vakti:124:
günaydın erkencisindün konuşmuştuk hatırlarsan. sabah kan testi için gidicektim ama adet oldum :2: moralim çok bozuk. bu tedavi 3. denemeydi. yani klomen kullanımı. ilk ikisini gecen yıl başka dr da yaptırdım. sonra bu sene dr değiştirdim. 3. olmuş oldu yani. adetin 2. günü gel demişti yarın gidicem. rahim filmimi isticek şimdi ne yapıcak acaba çok tedirginim
günaydın erkencisindün konuşmuştuk hatırlarsan. sabah kan testi için gidicektim ama adet oldum :2: moralim çok bozuk. bu tedavi 3. denemeydi. yani klomen kullanımı. ilk ikisini gecen yıl başka dr da yaptırdım. sonra bu sene dr değiştirdim. 3. olmuş oldu yani. adetin 2. günü gel demişti yarın gidicem. rahim filmimi isticek şimdi ne yapıcak acaba çok tedirginim
merhaba, elbette her şeyde bir hayır vardır buna inanıyorum. ama söylediğin gibi hayal kırıklığı çok acı çok üzücü. biraz sabırlı olmak gerek sanırım.merhabalar freyja; sakın moralini bozma.. unutma ki her şerde bir hayır vardır.. sen şimdi bu sonucu köt üolarak yorumlarsın ama Rabbim'in kararladığı birşey vardır senin için.. sakın inancını yitirme, hep pozitif bak.. hepimiz aynı sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz.. burada birbirimize destek olmak için varız.. bizi bizden iyi kimse anlamaz.. öyle kötü ki, bilirim..! çok yaşadım.. bu sefer kesin oldu deyip testlerde negatifleri görmek, sonrasında inamayıp kan verip 0.00bilmem kaçlı değerlerle hamile değilsiniz diyen hemşirelerle uğraşmak çok zor.. insanın canı acıyor.. ama yinede güçlü olmak zorundayız.. bir gün olacak, buna inan sen sadece..
rahim filmi çektirdikten sonraki ayda hamile kalan öyle çok insan oluyor ki.. kimbilir belki de tüplerde hafifte olsa yapışıklıklar vardır.. belki de ondan dolayı olmuyordur.. şimdi filmle açılır ve bakarsın sonraki aya hamileyim haberi ile hepimizi mutlu edersin.. her hamile bizim için bir umut..
günaydın kızlar
ateşim tavan yaptı yine bugün..
37.1.. ne oluyor anlamıyorum..
dün 37, bugün 37.1.. öncesinde hep sabit 36.9..
amacı ne beni deli etmek mi istiyor acaba
neyse bakalım, bekliyoruz hepbirlikte göreceğiz sonucu..
hepinize hayırlı Cumalar diliyorum.. Rabbim isteklerimizi geri çevirmesin.. hayırlısı ile dilediğimiz herşey gerçekleşsin.. Amin
maşallah ateş iyi gidiyor zaten ilaç alıyorsun ilacı bıraktıktan sonra esas yine düşmezse kesin gebelik.... bu doktorda çok içirdi sana bu ilacı 10 gün içip bıraksaydın bari anlardık gebeliği uzadı da uzadı canım...
günaydın kızlar
ateşim tavan yaptı yine bugün..
37.1.. ne oluyor anlamıyorum..
dün 37, bugün 37.1.. öncesinde hep sabit 36.9..
amacı ne beni deli etmek mi istiyor acaba
neyse bakalım, bekliyoruz hepbirlikte göreceğiz sonucu..
hepinize hayırlı Cumalar diliyorum.. Rabbim isteklerimizi geri çevirmesin.. hayırlısı ile dilediğimiz herşey gerçekleşsin.. Amin
herkese günaydınlar mutlu sabahlar ve hayırlı cumalar
Benim ateşim hep yüksekti.Adete 3gün kala düştü senin adetin hafta sonuydu sanırım yarında düşmezse bekle ciddi ciddi derim bebeği.Hı 10gün kulandığın iaç ne anlamadım ama ben kullanmamıştım bicimin dediği gibi belki ateşi etkiliyor olabilir.Yalnış bilgi verip seni bosuna heveslendirmek istemem.ateş ölçme yöntemi çok doğru(sabah uyandığında yataktan kalkamadan hiçbirşey yapmadan ölçülen ateş)
[/COLOR]
ya ben progestan içiyorum çatlatma iğnesinin ertesi gününden beri. doktorum gebelik oluşursa bebeğin tutunmasına destek olur,oluşmazsa da rahatça adet olmana destek olur diye verdi.. benim pazar günü 16. günüm. ama esas adetim benim düzenime göre yarın.. bakalım artık bekliyorum dünürüm.. ateşi aslında dikkate almıyordum hiç ama baktım ki hiç düşmüyor aha dedim bi keramet vardır herhaldeheyecan tavan yapmış durumda.. sağlık ocağında kan testi yaptırıcaktım ama aynı gün vermiyorlarmış sonucu.. onun için vazgeçtim.. artık pazartesiye ak koyun kara koyun belli olur nasılsa.. zaten çarşamba da uçak var.. bir an önce ne olcaksa olsun da bari rahat rahat denize gireyim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?