Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet aynen bende takip edemiyorum. burada tanımadığım bir sürü arkadaş oldu...o yüzden yorumda yapamıyorum....

msn leşin bari )))))

Prolaktin hangi değerlerdeyse buna yüksek,alçak veya normal diyebiliriz?

o genelde hormon testinde yazıyor....tabiki hangi dönemdesin falan onlar önemli...

(ovatular vs vs)

faz aralarına bakman yeterli.....adetin 3. günü yaptırdıysan Lutealmıydı kızlar???? yanılmıyorsam?????

sonra da listedeki değerine göre faz aralarına bakıcaksın....

o yüzden bir rakam söyliyemiyorum

3.günü yaptırdım adetin...doktor bununla ilgili birşey söylemedi.Muhtemelen sorun yoktur ama ben yinede merak ettim.Fazlar yazmyor kadın erkek cocuk diye gruplar ve onlara gör normal değerler var.

Son düzenleme:

bende paylaştım burada bu haberi duyar duymaz ama kimseden ses soluk çıkmadı bende direk bizim kullandığımız şeker ilaçları aklıma geldi sizlerle paylaşayım dedim

iyidir canım sen nasılsın? Ben bıraz sızı takıp etmeye calısıyorum ama hızınıza yetısemıyorum sayfalar okadar cabuk ılerlıyokı.

iyi olmana sevindim canım...ben de iyiyim... kontrolüne az kaldı de mi?... inşallah çok güzel haberlerle dön

Son düzenleme:

ayy ne kötü psikoloji kız için ya nasıl bir doktormuş o... prolaktinden demek anladım....
bu gün 2 sonucumu almaya gideceğim...diğeri 10 gün sonra yazarım sizlere kızlar...

bende paylaştım burada bu haberi duyar duymaz ama kimseden ses soluk çıkmadı bende direk bizim kullandığımız şeker ilaçları aklıma geldi sizlerle paylaşayım dedim

hatırladım evet canım sen de paylaştın...biçok ülkede yasaklanmış...bakalım Türkiye de ne olacak... neden böyle bir üretim olur ki çünkü yerine kullanabilecek ilaç varmış haberlerde öyle dedi kadın o zaman neden içirirler bu ilaçları insanlara hem benim annem günde 4 şeker hapı alıyor... şeker hastası... ya onun ilaçlarının sorumluluğunu kim alacak bu durumda ??? hiç işte

günaydın kızlar
ateşim tavan yaptı yine bugün..
37.1.. ne oluyor anlamıyorum..
dün 37, bugün 37.1.. öncesinde hep sabit 36.9..
amacı ne beni deli etmek mi istiyor acaba

neyse bakalım, bekliyoruz hepbirlikte göreceğiz sonucu..

hepinize hayırlı Cumalar diliyorum.. Rabbim isteklerimizi geri çevirmesin.. hayırlısı ile dilediğimiz herşey gerçekleşsin.. Amin

Bu arada herkese günaydın
plates vakti :124:

günaydın erkencisin dün konuşmuştuk hatırlarsan. sabah kan testi için gidicektim ama adet oldum :2: moralim çok bozuk. bu tedavi 3. denemeydi. yani klomen kullanımı. ilk ikisini gecen yıl başka dr da yaptırdım. sonra bu sene dr değiştirdim. 3. olmuş oldu yani. adetin 2. günü gel demişti yarın gidicem. rahim filmimi isticek şimdi ne yapıcak acaba çok tedirginim

merhabalar freyja; sakın moralini bozma.. unutma ki her şerde bir hayır vardır.. sen şimdi bu sonucu köt üolarak yorumlarsın ama Rabbim'in kararladığı birşey vardır senin için.. sakın inancını yitirme, hep pozitif bak.. hepimiz aynı sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz.. burada birbirimize destek olmak için varız.. bizi bizden iyi kimse anlamaz.. öyle kötü ki, bilirim..! çok yaşadım.. bu sefer kesin oldu deyip testlerde negatifleri görmek, sonrasında inamayıp kan verip 0.00bilmem kaçlı değerlerle hamile değilsiniz diyen hemşirelerle uğraşmak çok zor.. insanın canı acıyor.. ama yinede güçlü olmak zorundayız.. bir gün olacak, buna inan sen sadece..
rahim filmi çektirdikten sonraki ayda hamile kalan öyle çok insan oluyor ki.. kimbilir belki de tüplerde hafifte olsa yapışıklıklar vardır.. belki de ondan dolayı olmuyordur.. şimdi filmle açılır ve bakarsın sonraki aya hamileyim haberi ile hepimizi mutlu edersin.. her hamile bizim için bir umut..

evet spor yapıyorum ama yatacağım biraz bu günkü yordu...
anladım üzme kendini tamam mı....rahim filmini de anestezili yaptırmalısın diğer türlü ızdıraplı oluyormuş... tüplere bakarlar... ondan sonra da belki kendiliğinden gebelik olur sıkma canını...

merhaba, elbette her şeyde bir hayır vardır buna inanıyorum. ama söylediğin gibi hayal kırıklığı çok acı çok üzücü. biraz sabırlı olmak gerek sanırım. yarın için randevu aldım gidicem dr a. bakalım yeni maceramız ne
gene de her şeyin hayırlısı olsun diyorum hepimiz için...

maşallah ateş iyi gidiyor zaten ilaç alıyorsun ilacı bıraktıktan sonra esas yine düşmezse kesin gebelik.... bu doktorda çok içirdi sana bu ilacı 10 gün içip bıraksaydın bari anlardık gebeliği uzadı da uzadı canım..ben dinlenmek üzere çıktım kızlar görüşürüz...

Son düzenleme:

ayyy ben zaten son 3-4 gündür gündüzleri almıyorum.. çok feci başım dönüyor.. sabahki dozu da akşamki ile birlikte içiyorum.. kutu bitecek diye defalarca kez tembihledi beni sevgili doktorcuğum dinliyoruz bakalım kendisini ne olacak sonunda.. ona kalsa ben ayın 15ini beklemeliymişim.. pko olduğu için geç adet olabilirmiş, öyle dedi.. boşa heveslenip kendini strese sokma demişti ama bu mümkün mü
çok karnım ağrıyor ama sürekli bi ağrı öyle gelip geçici değil.. her an adet olabilirim gibi..

of ya madem bu ilaçları neden insanlara içiriyorlar..
çok sağlıksız bir nesil olduk kaçışımız yok

Benim ateşim hep yüksekti.Adete 3gün kala düştü senin adetin hafta sonuydu sanırım yarında düşmezse bekle ciddi ciddi derim bebeği.Hı 10gün kulandığın iaç ne anlamadım ama ben kullanmamıştım bicimin dediği gibi belki ateşi etkiliyor olabilir.Yalnış bilgi verip seni bosuna heveslendirmek istemem.ateş ölçme yöntemi çok doğru(sabah uyandığında yataktan kalkamadan hiçbirşey yapmadan ölçülen ateş)

herkese günaydınlar mutlu sabahlar ve hayırlı cumalar

Günaydın tatlım.gerçi çıkmışsın ama bende çıkıcam birazdan..Sanada hayırlı cumalarr..

Son düzenleme:

ya ben progestan içiyorum çatlatma iğnesinin ertesi gününden beri. doktorum gebelik oluşursa bebeğin tutunmasına destek olur,oluşmazsa da rahatça adet olmana destek olur diye verdi.. benim pazar günü 16. günüm. ama esas adetim benim düzenime göre yarın.. bakalım artık bekliyorum dünürüm.. ateşi aslında dikkate almıyordum hiç ama baktım ki hiç düşmüyor aha dedim bi keramet vardır herhalde heyecan tavan yapmış durumda.. sağlık ocağında kan testi yaptırıcaktım ama aynı gün vermiyorlarmış sonucu.. onun için vazgeçtim.. artık pazartesiye ak koyun kara koyun belli olur nasılsa.. zaten çarşamba da uçak var.. bir an önce ne olcaksa olsun da bari rahat rahat denize gireyim yahu

Senin normal adet günün yarın iğneden sonrakide 15.günn yarın ben 15.günümde hastalandım ve 2gün öncesi hep düşüktü ateşim 15.günümdede düşük çıktı sonrada hasttalandım aynı gün.Sen yarın adet günüm diyorsu ateşim hala yüksek diyorsun.Ben ateş ölçme yöntemine çok güveniyorum sürekli söyleidğim gibi.''Eğer o bahsettiğin ilacın etkisi yoksa vücut ısısı üzeirnde bence sen hamilesinnnnnn.''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…