- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
Senin normal adet günün yarın iğneden sonrakide 15.günn yarın ben 15.günümde hastalandım ve 2gün öncesi hep düşüktü ateşim 15.günümdede düşük çıktı sonrada hasttalandım aynı gün.Sen yarın adet günüm diyorsu ateşim hala yüksek diyorsun.Ben ateş ölçme yöntemine çok güveniyorum sürekli söyleidğim gibi.''Eğer o bahsettiğin ilacın etkisi yoksa vücut ısısı üzeirnde bence sen hamilesinnnnnn.''
tuncss canım nasılsın bugün
saol canım iyiyim.. sende durumlar nasıl? bi değişiklik var mı?
yok cnm ben aynıyım göğüs hassasiyetine devam yani:) bugün cuma sonunda... pazartesi ben de bi test yapıyım olmassa.
inşallah canım inşallah
bicim progestanın ateşe etkisi olduğunu söylemişti sanki ya da onu ima eder cümleler kurmuştu.. dur bi araştırayım netten ateşe etkisi oluyor mu ki;?
yarın adet olacaksam da hemen gidip kuaföre kapanmam lazım. bi dünya iş beni bekliyor orda
ya bende eğer pazartesiye kadar gelen giden olmazsa doktoruma gideceğim orda bi test yaparlar artık.. çok stres oldum ama..
Ateş için yumurtlamdan önc ısı düşer.sonrasında belirgin bir şekilde çıkar ve beyesen yüksek kalır diyorlar.Düşerse?bu düşüşü ne zaman beklemeliyiz.her insanın bünyesi bir olmaz..kullandığı ilaçlar farklılık gösterebilir ama ben yine fikir olsun aklına takılanlar varsa diye yeniden söylüyorum adete 2-3gün kala.Tunss işte seninki düşmemiş ilacı arştır ateşi etkiliyorsa ondan olabilir ama etkilemiyorsa gebesin.Ben sana artık gebe gözüyle bakıyorm
az kaldıda bana aylar varmıs gıbı gelıyo:) ruyalarıma gırıyo bebek artık dun gecede kalbının attıgı haberını alıyodum dr.dan allahım hayırlara cıkarsın beklemek cok zoriyi olmana sevindim canım...ben de iyiyim... kontrolüne az kaldı de mi?... inşallah çok güzel haberlerle dön
inşallah beklediğine değer bi sonuç alırsın canım. ben nedense dünden beri bi umutsuz oldum. öncesinde umudum vardı. herşey normalmiş gibi gelio yaaa sanki farklı bişeyim yok herzamankinden. kahverengi lekelenme fln da olmadı çok aklıma takılıyor bu
yaw dünür dur hele bi.. bak sonra çok pis havaya girerim ben, bi de kırmızılar gelirse çok üzülürüm
günaydın kızlar
ateşim tavan yaptı yine bugün..
37.1.. ne oluyor anlamıyorum..
dün 37, bugün 37.1.. öncesinde hep sabit 36.9..
amacı ne beni deli etmek mi istiyor acaba
neyse bakalım, bekliyoruz hepbirlikte göreceğiz sonucu..
hepinize hayırlı Cumalar diliyorum.. Rabbim isteklerimizi geri çevirmesin.. hayırlısı ile dilediğimiz herşey gerçekleşsin.. Amin
Canım ben bu forumda bilip bilmeden konuşan arkadaşların olduğunu biliyorum.Kendi gözümlede görmüşümdür.Bu yüzden ben bir cümle kurarken dikkat ediyorum.Yalnış bilgi vermemk için.Ateş ölçme yöntemini ben kendim denedim bizzat gördüm.seninle sorunumuz ve tdavimiz aynı.sadece sen progestan kullanmışsın ben kullanmadım.Üzerine basa basa söylüyorum benim hep yüksek olan ateşim adetime 2gün kala düştü adet günümdede düşüktü..EEsen adet günn yarın ama ateşin hala yüksek daha ne??????Progestan ilacının ateşi etkilemediği düşünerek söylüyorum bunu.EĞER etkiliyorsa ki benim bu konuda hiçbir bilgim yok ondandır.
canım benim herkeste lekelenme olcak diye birşey yok ki.. takma kafana lütfen.. ayrıca her hamile bir olmaz.. mesela annem ilk hamileliğini hiç anlamamış.. ne bulantı ne kusma ne ağrı ne sancı.. günü geçmiş meraklanmış.. sonra gitmiş hastanede test yaptırmış.. sene 1978biz çok düşünüyoruz vallahi.. bu interneti bazen hiç sevmiyorum.. anneme sorup duruyorum, kafayı yedin diyo düşünüp durma diyo ama gel de anlat şu içime
canım ben kaç aydır buradayım kimsenin bilir bilmez yorum yaptığını görmedim. herkes en azından birbirine bi umut olmaya çalışıyor, kimsenin kötü bi niyeti yok
Ben gördümmm..3 aydır buradasın ama demekki benim kadar okuyup paylaşmıyorsun.Buzaten belli.Ayrıca senin görmemenin benim için anlamı yok çünkü ben bunu kendi gözümle birçok defa gördüm biraz konularda gezinirsen rahatca sende görürsünKötü niyet meselesi varmıdır yokmudur bunu sende bilemezsin bende bilmeme sadece ve sadece kendileri bilir.
ben sadece kendi fikrimi söyledim cnm. kimsenin kötü bi niyeti yoktur sadece en kötü ihtimal birbirlerine moral vermeye çalışıyorlardır dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?