Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

inşallah canım inşallah
bicim progestanın ateşe etkisi olduğunu söylemişti sanki ya da onu ima eder cümleler kurmuştu.. dur bi araştırayım netten ateşe etkisi oluyor mu ki;?
yarın adet olacaksam da hemen gidip kuaföre kapanmam lazım. bi dünya iş beni bekliyor orda

Ateş için yumurtlamdan önc ısı düşer.sonrasında belirgin bir şekilde çıkar ve beyesen yüksek kalır diyorlar.Düşerse?bu düşüşü ne zaman beklemeliyiz.her insanın bünyesi bir olmaz..kullandığı ilaçlar farklılık gösterebilir ama ben yine fikir olsun aklına takılanlar varsa diye yeniden söylüyorum adete 2-3gün kala.Tunss işte seninki düşmemiş ilacı arştır ateşi etkiliyorsa ondan olabilir ama etkilemiyorsa gebesin.Ben sana artık gebe gözüyle bakıyorm

ya bende eğer pazartesiye kadar gelen giden olmazsa doktoruma gideceğim orda bi test yaparlar artık.. çok stres oldum ama..

inşallah beklediğine değer bi sonuç alırsın canım. ben nedense dünden beri bi umutsuz oldum. öncesinde umudum vardı. herşey normalmiş gibi gelio yaaa sanki farklı bişeyim yok herzamankinden. kahverengi lekelenme fln da olmadı çok aklıma takılıyor bu

yaw dünür dur hele bi.. bak sonra çok pis havaya girerim ben, bi de kırmızılar gelirse çok üzülürüm

iyi olmana sevindim canım...ben de iyiyim... kontrolüne az kaldı de mi?... inşallah çok güzel haberlerle dön
az kaldıda bana aylar varmıs gıbı gelıyo:) ruyalarıma gırıyo bebek artık dun gecede kalbının attıgı haberını alıyodum dr.dan allahım hayırlara cıkarsın beklemek cok zor

canım benim herkeste lekelenme olcak diye birşey yok ki.. takma kafana lütfen.. ayrıca her hamile bir olmaz.. mesela annem ilk hamileliğini hiç anlamamış.. ne bulantı ne kusma ne ağrı ne sancı.. günü geçmiş meraklanmış.. sonra gitmiş hastanede test yaptırmış.. sene 1978 biz çok düşünüyoruz vallahi.. bu interneti bazen hiç sevmiyorum.. anneme sorup duruyorum, kafayı yedin diyo düşünüp durma diyo ama gel de anlat şu içime

yaw dünür dur hele bi.. bak sonra çok pis havaya girerim ben, bi de kırmızılar gelirse çok üzülürüm

Canım ben bu forumda bilip bilmeden konuşan arkadaşların olduğunu biliyorum.Kendi gözümlede görmüşümdür.Bu yüzden ben bir cümle kurarken dikkat ediyorum.Yalnış bilgi vermemk için.Ateş ölçme yöntemini ben kendim denedim bizzat gördüm.seninle sorunumuz ve tdavimiz aynı.sadece sen progestan kullanmışsın ben kullanmadım.Üzerine basa basa söylüyorum benim hep yüksek olan ateşim adetime 2gün kala düştü adet günümdede düşüktü..EEsen adet günn yarın ama ateşin hala yüksek daha ne??????Progestan ilacının ateşi etkilemediği düşünerek söylüyorum bunu.EĞER etkiliyorsa ki benim bu konuda hiçbir bilgim yok ondandır.

canım buna cok yorma kafanı benım klomenle yumurtlama oldugu ay catlamadan sonra 36.9 37 falandı adet olcagım gun dustu atesım progesteronun etkısıyle de yuksek cıkabılıyo ates kı bence ıyı bu hormonlarının ıyı calıstıgını gosterır

canım ben kaç aydır buradayım kimsenin bilir bilmez yorum yaptığını görmedim. herkes en azından birbirine bi umut olmaya çalışıyor, kimsenin kötü bi niyeti yok

Doğru evet katılıyorum.İmplantasyon herkeze olmaz.Aksine kadınların azınlığında olur.Zaten implantsyondan bahseden sitelere bakarsan ''implantasyon kanaması olablir'' diyor.Eğer çok genel birşey olsaydı böyle bir cümle kurmazlardı.Benim anneciğimdede olmamış hiçbirşey.zaten bir kadının ilk gebeliğinde olmadıgın halde 2. gebeliğinde implantasyon olabildiğini göre,bu derece değişken olduğuna göre..bu duruma fazla takılmamalıyız

Son düzenleme:
canım ben kaç aydır buradayım kimsenin bilir bilmez yorum yaptığını görmedim. herkes en azından birbirine bi umut olmaya çalışıyor, kimsenin kötü bi niyeti yok

Ben gördümmm..3 aydır buradasın ama demekki benim kadar okuyup paylaşmıyorsun.Buzaten belli.Ayrıca senin görmemenin benim için anlamı yok çünkü ben bunu kendi gözümle birçok defa gördüm biraz konularda gezinirsen rahatca sende görürsünKötü niyet meselesi varmıdır yokmudur bunu sende bilemezsin bende bilmeme sadece ve sadece kendileri bilir.

Son düzenleme:

ben sadece kendi fikrimi söyledim cnm. kimsenin kötü bi niyeti yoktur sadece en kötü ihtimal birbirlerine moral vermeye çalışıyorlardır dedim.

kızlar nasılsınız ???
bugün benim karnım öyle bi şiş ki anlatamam kasıklarım batıyor resmen birde göğüs uçlarım sızlıyor bugün ateşimde 36.2 oldu dün 35.9du acaba çatladı mı yumoşlar ???
bi fikriniz war mı ???:97:

kızlar su atesı olcup durmayın ne olurrr yaaa 3 -4 gun once olctugumde atesım 35.8 lerdeydı yanı adet olmam gerekıyor cunku daha oncede olcmustum ama olmadı dusunun artık
bu arada dan dıye daldım konuya nasılsınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…