Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

iyiyiz canım iyi olmaya çalışıoruz sen nasılsın bakalım? aslında galiba kendimizi çok dinlemeye başladık ve herşeyden bi anlam çıkarmak istiyoruz, napalım elde deil. aslında biras rahat olmamız lazım ama olmuyor işte:18:

evet arkadaşlar kendimizi çok dinliyoruz ben kafayı yeme derecesindeyim zaten daha adetime 5 gün var test yaptım kendime

evet arkadaşlar kendimizi çok dinliyoruz ben kafayı yeme derecesindeyim zaten daha adetime 5 gün var test yaptım kendime

bnmde adetime daha 4-5 gün var kendimi zor tutuyorum test yapmamak için, bazılarında 1 hafta bile önce silikte olsa çıkıyormuş ama en sağlıklısı adetin gecmesini beklemekmiş, nasıl beklyceksek artık

bende test yaptım daha önce dayanamayıp.. tabii ki koskoca tek çizgi çıktı..
amaaan düşünüp durmayalım bugün kendimize başka işler bulup oyalanalım.. ben şimdi çıkıyorum.. kuaför çok kalabalıklaşmadan gidip işlerimi halledeyim, akşama gelirim..
kendinize çok iyi bakın, görüşürüz

haklısın cnmm... görüşürüz sana kolay gelsn

evitax canım ben de ateş ölçme yöntemine çok güvenirim ancak ateş yükselme nedeni sadece progesteron salgısı yani bu nedenle tuncss un ateşi yüksek gidecektir progestan içiyor çünkü... şu durumda ateşi baz alamaz... vcudundaki diğer değişikliklerden ve test sonucundan anlayacağız artık..

DOKTOR SONUCUNU DA MERAKLA BEKLİYORUZ AYRINTILI YAZ CANIM

Son düzenleme:
az kaldıda bana aylar varmıs gıbı gelıyo:) ruyalarıma gırıyo bebek artık dun gecede kalbının attıgı haberını alıyodum dr.dan allahım hayırlara cıkarsın beklemek cok zor

çok haklısın canım mutlaka öyledir ama bak ne güzel rüya görmüşsün bebeğin iyi olacak ufağın

ateş düşmüş canım çalışmalara başla sen çatlaması muhtemeldir :)) önceden yüksek seyretti herhal de mi?

kayramcım doğru zamanda doğru derece ile ve düzenli ölçüldüğünde bu yöntem şaşmazmış doktor bana yap ben bakacağım dedi ben de yapıyorum şimdi ateş ölçmeyi her sabah düzenli...yoksa bana da mantıksız gelmişti ama mantıklıymış... progesteron kendin salgılarsan ateş yükseliyor yumurtlama var ama salgılayamazsan ateş yükselmez 36.5 lerde kalır yumurtlama yok demek...

ben çıktım kızlar doktordan sonuçlarımı almaya gideceğim... görüşürüz...

Son düzenleme:
bende her adet dönemi olmadan ara kanama oluyordu ve uzun süreli bu ay ilk defa öyle bişey olmadı neden acaba arkadaşlar ya acaba bebişmi var çok taktım ya ben buna dayanamıyorum bi olsamda bitse şu adet

canım ateşim bayadır sabitlenmişti bugün 36.2 oldu yani yükseldi bakalım inş çatlıcaklar ....
dr dan gelinec sonuclarını bizlede paylaş merak etmeyelim ....

kızlar ben geldim.. yemek yapacağım şimdi.. arada bakarım size de.. merak ediyorum bakmadığımda

progestan ile ilgili araştırma yaptım bu arada.. ateşi 3/10 veya 4/10 kadar artırabiliyormuş.. yani bu durumda bicimin de dediği gibi benim ateş yüksekliği hamilelikten değil progestandan.. ak koyun kara koyun pazar günü belli olcak..

bu arada ben doktoruma uçakla seyahat etmemin ilk haftalarda bebeğe sakıncası olur mu diye sormuştum. o da herhangi bir sıkıntı yok, uçakla yolculuk asla düşüğe sebep olmaz demişti. ama az önce kuzenim ilk üç ayın sıkıntılı olduğunu ve uçağın bebeğe zarar verebileceğini söyledi.. çok kafama takıldı yaaa, bilgisi olan var mı bu konuda?

canım ateşim bayadır sabitlenmişti bugün 36.2 oldu yani yükseldi bakalım inş çatlıcaklar ....
dr dan gelinec sonuclarını bizlede paylaş merak etmeyelim ....

idrar yolları enfeksiyonu çıkmış canım bir de kanda hormonal değerler yumurtlama değerlerini gösteriyor ama doktoru göremedim anladığım kadarıyla ben baktım...doktoru 25 ya da 27 haziranda göreceğim diğer smear sonucumla beraber giderim doktora...smear çıkmadı daha onu geç veriyorlar... canım ateşin 36.5 ları geçecek tamam mı şimdi daha yumurtlama döneminde olabilirsin yani...

Son düzenleme:

canım bu konuda bilgim yok ancak birçok insan gebeliğini ilk zamanlarında fark etmez bizler gibi değil ki insanlar zırtpırt bakmıyorlar gebe miyim acaba diye :) uçağa da binerler saç da boyarlar, sigara da içerler yani gebelik öğrenilene kadar yaptıklarından sorumlu değilsin der doktorlar hep.... doktorun da zarar vermez dediğine göre bence de sorun olmaz canım... kara yollarından güvenli bence... ben de yemek yapacağım birazdan :))

Son düzenleme:

canm enfeksiyonun inş geçer yumurtlamanda süper inş hep böle dewam eder bu ayda bebeğin gelir inşşş....
bugün yükselmeye başladı ama yaşadığım belirtilere göre yumurtam çatladı ama ateşim bugün yükseldi bugun kuruyum akıntım fazla yok ama kasıklarım ve gögüs uçalrım sızlıyor birde bu çıktı bugün hayırlısı olsun yaa inş çatlamıştır yada en kısa zamanda çatlar....

sağol etkilenmiyorum ben artık olacağına varir ne umutlu ne de umutsuzum yani...canım sen hep çatlayacak diye düşün sonuçta hepimizin yumurtasının çatlamama riski var elbette ama olumsuz düşünmeyelim... inşallah iyi haberler verirsin sen de ay sonunda ya da temmuzda bize :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…