sağol etkilenmiyorum ben artık olacağına varir ne umutlu ne de umutsuzum yani...canım sen hep çatlayacak diye düşün sonuçta hepimizin yumurtasının çatlamama riski var elbette ama olumsuz düşünmeyelim... inşallah iyi haberler verirsin sen de ay sonunda ya da temmuzdabize :))
ewet canım çok haklısın ne umutlu nede umutsuz.....hakkımızda hayırlı neyse o olsun ....
inş bu ay güzel haberleri birlikte paylaşırız ....
cevap yokmu ya her yere baktım nette hiç bişey bulamadım
kızlar aranızda glukofen kullanan var mı?
okuduğu kadarıyal doktorlar hep günde iki tane vermiş ama benimki günde bir tane verdi acaba iki tane mi içsem diye düşünmeye başladım :S
metformin kullanan çok burada sana cevap vereceklerdir ancak benim bildiğim kadarıyla hem sabah akşam içip hem de 1000mg içiyorlar...ama doktorun sana belki bilerek öyle vermiştir...
bend emetformini 850 mg ve günde bir tane içmiştim.. ama doktorum tekrarvermedi. sadece bir kutuyu bitirdim..
ben geldimm.. kimse yok, kızlar nerelerdesiniz
hoşgeldin canım yemeklerle uğraştım ancak bitti şimdi gelebildim sen çıkmışsın ama.... nasılsın iyi misin?
Tuanatay hoşgeldin :)
bicim naber nasılsın? idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun sanırım değil mi? bol bol su iç.. hatta suyu kaynatıp içine kekik at ve bir taşım daha kaynat. sonra süzüp suyunu iç.. çok iyi geliyor.. ben de çok sık olurum, antibiyotiklik hale gelmeden hemen kekik ve bol su ile halletmeye çalışıyorum..
evitax canım ben de ateş ölçme yöntemine çok güvenirim ancak ateş yükselme nedeni sadece progesteron salgısı yani bu nedenle tuncss un ateşi yüksek gidecektir progestan içiyor çünkü... şu durumda ateşi baz alamaz... vcudundaki diğer değişikliklerden ve test sonucundan anlayacağız artık..
DOKTOR SONUCUNU DA MERAKLA BEKLİYORUZ AYRINTILI YAZ CANIM
bicim naber nasılsın? idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun sanırım değil mi? bol bol su iç.. hatta suyu kaynatıp içine kekik at ve bir taşım daha kaynat. sonra süzüp suyunu iç.. çok iyi geliyor.. ben de çok sık olurum, antibiyotiklik hale gelmeden hemen kekik ve bol su ile halletmeye çalışıyorum..
Söylediğini önemsediğimden zaten her yazımda vurguladım özellikle progestan kullanmadım ve ateşi artırmı bilmiyorum eğer öyleyse gebeliğe yoramayız diye..Neyse doktordan geldim az önce.Ben pko değilmişim büyük ihtimalleeeee 1.doktor büyükihtimalle yalnış teşhis koymuş ve çatlamayan yumurtam var aslında şirin görünüyorduama buay onu eritmeçabalarıyla geciceği için tedavi olmıcammm.
tuncss canım sayılı gün kaldı sonucu öğrenmene, bugün de bitti sayılır.
Söylediğini önemsediğimden zaten her yazımda vurguladım özellikle progestan kullanmadım ve ateşi artırmı bilmiyorum eğer öyleyse gebeliğe yoramayız diye..Neyse doktordan geldim az önce.Ben pko değilmişim büyük ihtimalleeeee 1.doktor büyükihtimalle yalnış teşhis koymuş ve çatlamayan yumurtam var aslında şirin görünüyorduama buay onu eritmeçabalarıyla geciceği için tedavi olmıcammm.
çok sevindim canım zaten belirtiler hafif diyordun... peki yumurta neden çatlamamış şu durumda bir de atılması için ne ilaç verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?