Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ewet canım çok haklısın ne umutlu nede umutsuz.....hakkımızda hayırlı neyse o olsun ....
inş bu ay güzel haberleri birlikte paylaşırız ....

kızlar aranızda glukofen kullanan var mı?
okuduğu kadarıyal doktorlar hep günde iki tane vermiş ama benimki günde bir tane verdi acaba iki tane mi içsem diye düşünmeye başladım :S

kızlar aranızda glukofen kullanan var mı?
okuduğu kadarıyal doktorlar hep günde iki tane vermiş ama benimki günde bir tane verdi acaba iki tane mi içsem diye düşünmeye başladım :S

metformin kullanan çok burada sana cevap vereceklerdir ancak benim bildiğim kadarıyla hem sabah akşam içip hem de 1000mg içiyorlar...ama doktorun sana belki bilerek öyle vermiştir...

metformin kullanan çok burada sana cevap vereceklerdir ancak benim bildiğim kadarıyla hem sabah akşam içip hem de 1000mg içiyorlar...ama doktorun sana belki bilerek öyle vermiştir...

walla benimki bi de 850 mg.. hayır zaten kullanması zor bi ilaç bu kadar sıkıntısını çekerken, kullanım doz azlığı yüzünden işe yaramazsa boşa giderse onca eza üzülürüm

bend emetformini 850 mg ve günde bir tane içmiştim.. ama doktorum tekrarvermedi. sadece bir kutuyu bitirdim..

bicim naber nasılsın? idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun sanırım değil mi? bol bol su iç.. hatta suyu kaynatıp içine kekik at ve bir taşım daha kaynat. sonra süzüp suyunu iç.. çok iyi geliyor.. ben de çok sık olurum, antibiyotiklik hale gelmeden hemen kekik ve bol su ile halletmeye çalışıyorum..

hoşgeldin canım yemeklerle uğraştım ancak bitti şimdi gelebildim sen çıkmışsın ama.... nasılsın iyi misin?
Tuanatay hoşgeldin :)

hoşbuldum cnm, sende benm gibi idrar yolu enfeksiyonumu oldun.. ayyy ben neler çekiorum ondan ayaklarımı biras üşütsem anında olurum

tuncss canım sayılı gün kaldı sonucu öğrenmene, bugün de bitti sayılır.

Söylediğini önemsediğimden zaten her yazımda vurguladım özellikle progestan kullanmadım ve ateşi artırmı bilmiyorum eğer öyleyse gebeliğe yoramayız diye..Neyse doktordan geldim az önce.Ben pko değilmişim büyük ihtimalleeeee 1.doktor büyükihtimalle yalnış teşhis koymuş ve çatlamayan yumurtam var aslında şirin görünüyorduama buay onu eritmeçabalarıyla geciceği için tedavi olmıcammm.

yazını şimdi gördüm canım çok sağol uygulayacağım hemen :) bu gece....

çok sevindim canım zaten belirtiler hafif diyordun... peki yumurta neden çatlamamış şu durumda bir de atılması için ne ilaç verdi?

tuncss canım sayılı gün kaldı sonucu öğrenmene, bugün de bitti sayılır.

ayy evet yaaa.. günler bitti sayılır.. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..

evitax canım pko değilsin demek :)) sevindim adına.. benim de hormon değerlerim çok normal sadece yumurtalıklarımda kistler var.. inşallah bir gün bende onlardan kurtulurum ama zor :)) bu ay bekleme süreci o zaman senin için.. bir daha ki aya çalışmalar son gaz olacak sanırım..

çok sevindim canım zaten belirtiler hafif diyordun... peki yumurta neden çatlamamış şu durumda bir de atılması için ne ilaç verdi?

Belirtim hafif değil hiç yoktu bicimim.Ben bebek olmuyor diye gittiğimde doktor bana pko görünümü oldugunu söyledi ultrasonda hormonlardada hafif bir dengesizlik oldugunu söyledi.Lh fsh değerlerimin arasında 1 birim var.Buda polikistik over denemesi için yetersiz bir rakammış en az 2 katı olması gerekiyormus.Benim 6.1 18 çıkmaıs gerekiyormuş.

Canım doktorum diğer doktorun yumurtalıklarımda ufak kistleri (polikistik over kadar çok olmayan) polikistik over kistleriyle karıştırmış BÜYÜK İHTİMALLE KESİN DİYEMİYOR.Çünkü kistlerimin ilk halini görmedi.Şuanda sana polikistik oversin diyemem belirtilerin yok ve hormonlarında ko denmesi için yetmiyor dedi.Pkolu hanımlarda biz genelde 100mg klomenle başlarız çok azı cevap verir buna.Zor büyür yumurtaları dedi.Dozu yükseltmek zorunda kalırız dedi.Sen 50mg içmişsin 50mg klomen seni bu hale getiriyorsa senin kistlerinde pko değildir dedi.Ufak minimal kistlermi en dedi işte.Yalnış tedavi uygulandıgı için pko olmayan noırmal küçük kistlerim sayesinde büyümüşne dersin buna!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…