Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım ben günde iki tablet aldım.. yani günde 100mg içtim.. iğneyi de prengyl 5000mg ama iki doz uygulandı.. senin nasıldı?

canım ben günde iki tablet aldım.. yani günde 100mg içtim.. iğneyi de prengyl 5000mg ama iki doz uygulandı.. senin nasıldı?

Demekki simdiki doktorun dedği doğru 1000mgla başlıyoruz ona bile çoğu yanıt vermiyor yüksetmek zorunda kalıyoruz demişti.50mg benim düşün ya düşünnnnnnnnnnnnn.İğnede ovıtelleydi hatırlamıyorum dozunu tek bir iğneydi.Görüşürzzzzzzz

yemeği daha sonra yiyeceğiz 2 satır yazayım dedim evitax sıkıntı etme lütfen...
1 aylık ilaç tedavisi sonrasında ben bunların atılacağını düşünüyorum ya da iğneyle doktor müdahale edecek ama 4 aya kadar çıkmaz merak etme canım iyice stres oldun yapma böyle...

benim ilk gittiğim doktorda berbattı bana pko teşhisi koyan 1.5 yıl tedavi etmedi beni ve başka şeylerde vardı onları da muayene rağmen görmemişti başka doktorlar fark etti de tedavilerini oldum yani doktorun anlamayanından Allah kurtarsın....

Son düzenleme:

Gerçekten çok sinirliyimm bicim.Kadına resmen kin kaptım gitmemek için zor tutuyorum kendimi inan bana..Hemde ne stres...sevinemiyorum bile pko ya

Gerçekten çok sinirliyimm bicim.Kadına resmen kin kaptım gitmemek için zor tutuyorum kendimi inan bana..Hemde ne stres...sevinemiyorum bile pko ya

bence sevin kistler kısa zamanda gidecek canım ve temiz bir sayfa açacaksın...sonra da ilaçsız yumurta takibi yaptırırsın ya da sadece ateş yöntemini kullanırsın.... yani her şey yoluna girecek.... benim yumurtalıklarım 4 er cm normalden byük kist ola ola bu hale geldi ama önemsemiyorum...

Aminnnn..çok şirin bizim yaşlarımıza yakın usanmadan aynı soruya cevap veren bir kadın.İlk görünüm olarak bayıldım diyebilirim..Yaşı küçük olması beni korkutuyor biraz deneyimsiz olabilir diye ama birde şöyle düşünüyorum yaşı küçük ve tıp çok çabuk ilerliyor pko çok eski bir hastalık değil bilgisi daha fazlada olabilir buyüzden.Ki öylede görünüyor zaten siz ne düşünüyorsunuz doktorun yaşı konusunda en fazla 30 35 olsun onuda zannetmiyorum..Bakalım ne olucak ben ericeğini düşünüyorum çünkü çatladığını düşünüyordum çok canımı yakıyordu..sornadan hiçbirşey hissetmedim.Elimle bastırarak hafif anlayabiliyorum şimdi öğrendim taktiği bir bakıma

İnşallah..Pko olmadığım kesinleirse eğer direk tüplerime baktırıcam.1sene olmadığın göre bu cocuk var elbet bir sorun.Yada sebepsizdir.Kistler gittikten sonra bana sorun olmadıgını söylerse kendi haline bırakırım..Umarım öyle olurrr.Şuanda ebekten çok kendimi düşünüyorum ben sağlıksız olursam bebeğim zaten olsada durmaz yerinde..Önce kendimi tedavi etmeliyim sonra bebeğimi düşünebiliyim.Buna faydası oldu sanırım bugünün

10.mesajımıda yazıyımda alt altaltaSoğan kürü yapıcaktım mevsimi değilmiş soğan bulamadımmmmmmmmmmmmmmm olaya bakın bir

doktor meraklı ise iyi biriyse işini seviyorsa yaş çok önemli değil kendini geliştirmiştir zaten... benim gittiğim doktor 55 yaşlarında var ama dediğim gibi yaş önemli değil... sen memnun musun o önemli canım....tabi şimdi kasığında bir gerginlik hissedebilirsin bu çok normal... bence sen salı günü gittiğinde doktor buna çözüm bulacaktır merak etme... aferin öyle gül ve iyi düşün canım... boşver soğan kürünü iyi bir ilaçla çözer bunu doktor soğan kürü zaman kaybı da olabilir...
baya hızlı yazıyorsun çok kızmışsın belli nereye ne yazdın kaçırıyorum :)
bence de kistler gitsin rahim filmini çektir canım....
sonra da kendiliğinden o ay da gebe kalabilirsin...

Son düzenleme:

Canım şimdilik çok iyi..sonrasında ne olur bilemiyorum yaşayıp görücez.İnsan şöylede düşünüyor acaba pkoyum da bumu anlayamıyorPkoyu nasıl kabullenmişsem artıkİnşallah canımm..soğan kürünü ben kullanmıştım ve bahsedilen kötü kokulu bol miktarda akıntılarım olmuştu.Bulamdımki bulsam yine yapıcaktım.Hemde doktoruma gidicektim..Yok canım üstten baktı bastırdığında acı hissettim şimdi kendim bastırdım elimle çe 1 defa hissediyorum.alttan muayne etmedi..o beni çok rahatsız ediyordu fiziksel olarak.

Canım sende hep düzenleme yapıyorsun tesadüfen görüyorum bakıyorumki yazın kalabalıklaşmışHerzaman hızlıyımdır desemçokmu ukalalık etmiş olurumklavyem iyidir falannnncanım anlatıcak şeyler var sinirimi çıkaramadımya yazıyorm ondan yoksa her zaman hızlıyımdırDediğin gibi yapıcm canım doktorada söyledimm..Dur şu pkodan tam anlamıyla sıyrılıyımda iş diğer kistlere kalsın.anladıgım kadarıyla onların yok edilmesi çokdaha kolay.İNŞALLAH!!

aklına kötüyü getirme pko olsan söylerdi senin gidişhatını zaten bundan sonra adamakıllı takip eder...her şey yolunda gider merak etme ama bir daha doktor değiştirme yani memnun kaldıysan çünkü yeni tanıştığın doktorun senin durumunu anlaması ne de olsa zaman alacaktır... ben de doktor değiştirdim ya her şeyi anlatana kadar canım çıkıyor tekrar tekrar....ve doktorun kendi bildikleri doğrultusunda seni takip etmesi aydan aya çok önemli....

Öyle tatlım..insan birine alışmışken başka birine gitmek istemiyor.Ama memnun değilsen de mecbur kalıyorsun.Öyle kıldan tüyden bir meselede değilki bu.HAYATIMIZ BİZİM.canlarımız bebeklerimiz için gidiyoruz.inşallah bu iyi çıkarda değiştirmek zorunda kalmam.En ufak bir güvensizlik hissettiğimde değiştiririm.Canım ben hızlı konuşuyorum bugünde 1 solukta anlattım bütün mazimiziOnlar beni yormazda inşallah iyi bir doktordur 1gün değil herzaman memnun kalırım..Sinirim geçti biraz sağol bicoo:Konuşmak iyi geldi..

rica ederim tabi anlatmak iyi gelir ben de burada paylaşmakten çok memnunum...bence de canım aynen katılıyorum sinirin de geçsin öfke kendine zarar vermene neden olur sakın hep sakin ol ve aynen yola devam... yılmak yok

kocam spor yapıyor bitirse de yemek yesek çok acıktıııııımmmmmm.......

Son düzenleme:
rica ederim tabi anlatmak iyi gelir ben de burada paylaşmakten çok memnunum...bence de canım aynen katılıyorum sinirin de geçsin öfke kendine zarar vermene neden olur sakın hep sakin ol ve aynen yola devam... yılmak yok

Pko olmak...veya pko olmamak..işte bütün meselem bu.Canım benim bebeğimden asla vazgeçmedim yılmadım..sinirim yalnış teşhisse ki büyük ihtimalle öyle görünüyor öyle olmasa bile yalnış tedavi.İşte buna...buna bağlı gereksiz zaman kaybıma.Vücuduma zarar vermeme sebep olmalarına vs vs.Yoksa bebeğime bebeklerime herzaman açık kalbimm hayatım..yılmak ne kelime?

tuncss iyi geldi mi yürüyüş.... sen de sakın aklına getirme benim çatlamadı kist mi oldu diye düşünme iyi olacak diye bak tamam mı? bak benimkinin de çatlama garantisi yok ama doktor çatlar dedi ben de çatlar deyip onu onaylıyorum çünkü olumsuz düşününce olacağı varsa da olmaz ki......senin bebişi bekliyoruz şimdi son 2 gün....

sanırım senin birden fazla çocuğun olacak ilerde öyle gibi yazdın... inşallah Allah sağlıklı bakabileceğin bebekler versin canım :))
sende bu istek varken kimse önüne geçemez zaten ummadığın anda geliverir bakarsın....

Son düzenleme:

Ateşi sebebiyle,dünürden umutluydum.AmA siz progestanın ateşi yükselttiği söyleyince ondanda umudum kesildi artık..Ama biz seninle (bicim) aydaş hamiş oluruz gibi bir his doğuyor içime nedendir bilmem

saol canım.. ama biz son dakkada vazgeçtik çıkmaktan.. pinekliyoruz şimdi evde.. bende homurdanıyorum ve çok gergin hissediyorum kendimi.. sanırım psikolojik olarak sonucu öğrenmeden rahatlayamayacağım.. inşallah birşey olmaz.. seninki de çatlar bebek olarak geri döner..
donuyorum ben resmen yaaa. yaz günü üstümde battaniye

Ateşi sebebiyle,dünürden umutluydum.AmA siz progestanın ateşi yükselttiği söyleyince ondanda umudum kesildi artık..Ama biz seninle (bicim) aydaş hamiş oluruz gibi bir his doğuyor içime nedendir bilmem

belli olmaz olabilir zamanını hiçbirimiz bilemez ama ben hamile kaldığımda yalnız olmayım sizlerde hamile kalın isterim ben.... o yüzden tutturmak gerek zamanları... ben tuncss dan umutluyum... yetişelim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…