belli olmaz olabilir zamanını hiçbirimiz bilemez ama ben hamile kaldığımda yalnız olmayım sizlerde hamile kalın isterim ben.... o yüzden tutturmak gerek zamanları... ben tuncss dan umutluyum... yetişelim ona
saol canım.. ama biz son dakkada vazgeçtik çıkmaktan.. pinekliyoruz şimdi evde.. bende homurdanıyorum ve çok gergin hissediyorum kendimi.. sanırım psikolojik olarak sonucu öğrenmeden rahatlayamayacağım.. inşallah birşey olmaz.. seninki de çatlar bebek olarak geri döner..
donuyorum ben resmen yaaa. yaz günü üstümde battaniye
bak benimde öle olmuştu kıştı ama remen içime buz koymuşlardı ısınamıyodum kombi+petek yanmasına rağmen
inşallah içime buz değil bebek koymuşlardır
bu gün de bitti.. yarın da eğer gelmezse kırmızılar ciddi ciddi heveslenicem artık :18:
inşallah cnm bende yavaş yavaş halsiz kalmaya başladım tabi bütün günüm işyerinde geçiyo normal eve gelince konuşmaya halim kalmıyor çok şükür yine iyiyim
saol canım.. ama biz son dakkada vazgeçtik çıkmaktan.. pinekliyoruz şimdi evde.. bende homurdanıyorum ve çok gergin hissediyorum kendimi.. sanırım psikolojik olarak sonucu öğrenmeden rahatlayamayacağım.. inşallah birşey olmaz.. seninki de çatlar bebek olarak geri döner..
donuyorum ben resmen yaaa. yaz günü üstümde battaniye
inşallah inşallah.. bicim inşallah umutların boşa çıkmaz.. çok heyecanlıyım bende..
akıntım var benim, her an koşuyorum aha geldi kırmızılar diye.. ama daha tık yok..
o hiç belli olmaz Allah bilir onu benim kisti varken hamile kalan arkadaşım oldu ve doğumla bir gitti kistler :) ne zaman ne olacağını biz bilemeyiz biz hesaplarız ama Allah bilir :) sürpriz...Ben değilim canım.Baştanda değildim çünkü belirtiler topluluğuna inanmıyorum.Çoğu psikolojik.dediğim gibi ateşi umutlandırmıştı artık oda yok.Benim buay hamile kalma sansım 0sanırım oyüzden herşey yolunda giderse bir dahaki ayaaa nasip..
tuncss bak canım sen de de böyle oldu...bak benimde öle olmuştu kıştı ama remen içime buz koymuşlardı ısınamıyodum kombi+petek yanmasına rağmen
yarın da başlamazsa evet heveslenelim ya artık :))inşallah içime buz değil bebek koymuşlardır
bu gün de bitti.. yarın da eğer gelmezse kırmızılar ciddi ciddi heveslenicem artık :18:
çok yorma canım kendini artık yarıladığın için ufaklıklar da büyümeye başladı zorlamaman gerekli bel ağrısı olacaktır... dik durmaya gayret et ama belini zorlamadan...inşallah cnm bende yavaş yavaş halsiz kalmaya başladım tabi bütün günüm işyerinde geçiyo normal eve gelince konuşmaya halim kalmıyor çok şükür yine iyiyim
ikizin de yeri ayrıdır ya.... ben de hep ikizlerim olsun isterim aynı anda iki farklı bebek büyütmek bence güzeldir çok zordur elbette ama müthiş bişey :)oo ikiz de zor olsa gerek.. Allah yardımcın olsun canım.. ama şimdi bunlar mükemmel günlerin, ikizlerin geldiğinde asıl başlayacak maraton
altı kirlendi, ay acıktı, ayy gazı, aman Allahım yetişemiyorum..ama hepsi mükemmel telaşlar..
canım o genelde prolaktini çok yüksek kadınlarda oluyor.....
benim bir tanıdığım doktora gitmişti, kadın doktor meme ucundan süt gelinceye kadar sıkmış...ve gerçekten süt gelmiş, o gün bugün kızda trauma oldu jinekoloğa gitmek.....
@reyyan:
sen metformini neden bıraktınki? hiçbir ilaç kullanmıyorum yazmışsın. hem doktor bayan devam et dememişmiydi sana???
Selam kızlar, nasılsınız?
O kadar hızlı gidiyosunuz ki takip edemiyorum geçmişi okuyamıyorum bi gelişmesi olan var mı hamilelik haberini alan falan var mı merak ediyorum???
canım hesaplarıma göre ben senin durumunda olsam kesin regl olmuştum...
bilemiyorum boşa umut vermek de istemem ama kendim için de hep beslediğim bir parça umudu senin için de hissediyorum :)
sıkılman normal ben 5 gün bile zor dayanıyorum progestana 10 gün içtiğimde kendimi odama kapatıyordum kimseyi huzursuz etmiyeyim diye....bıraksan mı ilacı ben de sabırsızlandım :) iyiki karışmıyorum de mi???
tuncss günaydın canım bu saatte ayakta ne işin var yoksam adetin mi başladı(
yok de mi öle bişey...
canım benim iyi dileklerin güzel hislerin için teşekkür ederim, her okuduğumda içime ferahlık geliyor.. seni bana sakin olmam için Allah gönderdi sanırım
artık son 4 tablet kaldı. bu sabah ateşim yine 37.0 ama artık bunu kesinlikle progestanın yaptığını biliyorum.. benim hesaplarıma göre yani 30 günlük periyotlarımı baz alarak yaptığım adet günüm bugün. ilaç yarın gece bitecek, doktorum bir iki gün sonrasında gelebilir hemen heveslenme dediği için aslında bir yanım çok da heveslenme diyor.. :18: ama umut fakirin ekmeği işte.. duramıyorum umutlanmadan:82:
bir gün kırmızıları beklerken keşke gelmese diye dua edeceğim hiç aklıma gelmezdi
aman gelmesin kırmızılar gelsin bebekler..
kafayı mı yiyorum ne
oh aman canım başladı samdım korktum ben regl olunca erkenden uyanırım da ondan... aman iyi böyle devam etsin..4 tablet kalmış bence başlaması gerekiyordu bunca zaman içtin o hapı kaçlık içiyorsun canım ? tamamını gece içtiğinden sordum....
ne dicem sana benim ateşi mi ben 3 gündür ölçüyorum 36.9 36.7 36.7 çıktı canım nedir bu sence acaba ben doktorun dediği gün yumurtlamış olabilir miyim o gün bakmamaıştım ateşe doktor dediğinden beri bakıyorum....
benim de genelde sabah erken saatte gelir.. gün içinde çok nadir olur.. usludur yani öyle beni rezil edecek bir davranış sergilemez hiçkaçlık içiyorum, güzel soru,gittim baktım geldim.. 100 mg'lık 30 tablet. prospektüste baş dönmesi durumlarında akşamları yatarken iki tablet olarak alınabilir yazıyor. yine de dün aklıma kurt düştü doktorumu aradım o da yıllık izindeymiş.. şimdi dedim bunun için cepten de arayıp rahatsız etmiyim kadını, nasılsa pazartesi ben hamileyim diye arayacağım (inşallah)dedim
ateş konusunda vallahi bende pek birşey bilmiyorum.. tek bildiğim çatlamadan önce bir anda düştüğü, sonra birden yükselip, hep sabit bir değerde adete kadar kaldığı ve adet öncesi yine düştüğü..
ama senin şimdi sabitlenmişe benziyor ya çatlamış olma ihtimali yüksek yanisen bol bol çalışma yap, sakın atlama..
gün aşırı olsun spermler kaliteli olsun diyorlar ya, benim doktor bana 3 gün üst üste verdi hatırlarsan çalışma günlerini. ben o zaman sormuştum spermler kalitesiz olmaz mı böyle diye. yok yok sen çalışmana bak.. hiçbirşey olmaz. 24 saatte mükemmel spermler üretir eğer eşinde sıkıntı yoksa dedi.. ve ekledi bu ay sonuçlansın eğer olmazsa hemen ona da bakalım dedi. sonraki ay onda sorun yoksa ve yine olmazsa da hemen rahim filmi çekeceğiz dedi..
benim içtiğim 200lüktü canım günde 2 tane yani günde 400 lüktü yani 2 sini de gece almanda sakınca yok yani benim baya yüksek dozdu belki de ondan hemen etki ediyordu bana doktoru arama şimdilik bekle bence canım güzel haberi alacağız inşallah o zaman ararsın
24 saatte bir spermler yeniliyorsa kendini çok iyi zaten eşimde sorun yok benimde...
bakalım ben umut etmemek değil de pek düşünmüyorum bu defa kurmuyorum kafamda...sadece hayal kurmak güzel bunun dışında acaba olur mu tutar mı diye kurmuyorum...dua edeceğim sana regl olma diye ay ne garip :) bebeğin gelsin diye... bu arada sen benden 2 ay önce evlenmişsin...
güzel haberleri alalım inşallah da başlayalım daha fazla hayaller kurmaya de mi :)örgüler örelim miniklerimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?