valla ben benim doktorun yalancısıyımbana her gün takıl kafana göre dedi. strese girmeyin dedi canınız ne zaman isterse o zaman yapın dedi
hmm ben düşük dozla bile başım döner haldeyim.. daha yüksek halde mahvolurum kesin.. inşallah senin de yumurtacık çatlar da içine de sperm alır da sonra bölüne bölüne mükemmel bir bebeğe dönüşür..hayal kurmak çok keyifli.. evet ben senin cetveli yaparken farketmiştim 2 ay var aramızda.. off biz geçen yıl ilk evlilik yıldönümünü beraber kutlayamamıştık. mecburiyetten ayrı şehirlerdeydik.. ama kociş koskoca güller göndermişti beni mutlu edip ailemin de epey gözüne girmişti.. bense hiçbirşey yapamamıştım ona.. bu sene ona bir süpriz yapmak istiyorum ama bakalım zaman ne göstericek. şu tatil işini bi halledeyim de.
ben öyle hırka yelek kazak filan öremem ama çok güzel şeytan şapkası ve atkısı örüyorumtüm sülalenin bebeklerine ilk hediyeleri hep benden atkı ve şapka oluyor inşallah sen de hamile kal hemen sana da bi tane yaparım
canım ya güzel isteklerin, dileklerin, sözlerin için çok teşekkür ederim... evet sen mağrifetliymişsin baya tabi ben de isterim...canım ya inşallah olur da yaparız valla.... ben de seninkine elimden geldiğince bişeyler örerim...göndeririz birbirimize aslında örgüden çok anlamam... ancak elimden gelir biraz benim de...
yumurtam çatlamazsa bile inanki üzülmem çünkü doktoruma çok güvendim benim için önümüzdeki aylarda da elinden geleni yapacağını biliyorum içim rahat bu yüzden bir de kistlerim atıldı ya başka ne isteyim de mi?
küçük şeylerle mutlu olunca insan büyük şeylere çok seviniyor.....
eşinle beraber geçirmeni dilerim canım bu yıldönümünü ve ona güzel yemekler yaparsın müzik açarsın güzel giyinirsin... bebek de yolda olur innnşşşşaaalllaaahhh
asıl ben teşekkür ederimç yaklaşık 25 gündür kafamda takılan herşeyi buraya yazıyorum ve sabırla cevaplıyor, destek olmak için elinden geleni yapıyorsun
hele bi bebekler gelsin de o vakit planlarız herşeyi.. bende hep küçücük şeylerle mutlu olurum.. gece görümcemin eşinin yanına gitmek durumunda kaldı eşim.. hadi sende gel dedi. gecenin yarısında dışarı çıktık, ona bile mutlu oldum.. ne kadar değişik bir insansın dedi eşim.. başka insanlar olsa bu mecburi araba gezmesinden asla keyif almazdı ama sen bununla bile mutlu oldun dedisonra da beni Ankaranın en sevdiğim yerlerinden biri olan Atatürk Orman Çiftliğine götürüp kokoreç ısmarladı oohh benden mutlusu yoktu.. hatta bebeğimiz olduğunda da gece uyumayıp huysuzluk ettiğinde sizi hep buraya getiririm dedi, o da annesinin çocuğu olup eminim burayı çok sever dedi düşün yani bu hayellerle bile deliler gibi sevinebiliyorum.. Rabbim içimizi görüyor biliyor.. hepimizin gönlüne göre versin..
doktora güvenmek çok başka birşey.. o elektriği gözlerde ki pırıltıyı ilgi alakayı görmedi mi insan ısınamıyor.. benim doktorumla ilk muhabbetim telefonda oldu. kadın bana telefonda bile yaklaşık 40 dakika sabırla sorularıma cevap verdi.. sonra en kısa zamanda gel bekliyorum dedi. ben yaklaşık 7 ay sonra gittim.. kadın sanki dün akşam telefonda konuşmuşuz gibi herşeyi hatırlıyordu. ben söylemeden o benim sıkıntılarımı şunlar şunlar vardı değil mi diye söyleyince benim ağzım bi karış açık kaldı.. ve dedim tamam işte bu zaten benim istediğim beni hatırlaması, sıkıntımı bilip ortak olması. ben seviniyorsam benimle sevinsin, üzülüyorsam benimle üzülsün.. en son gittiğimde mutlu haberini bekliyorum, muhakkak beni ara haberdar et dedi.. ben hep sevgili doktorcuuum diyorum ona çok gülüyor, hatta biz muayene esnasında öyle kahkahalar atıyormuşuz ki klinikte bekleyenler ne oluyo ki diye birbirlerine bakışıyorlarmış.. eşim dışarda ölüyorum meraktan ne gülüştünüz gene bu kadar diyor.. yani çok çenem düştü gene sabah sabah..neyse ben susayım artık.. gidip birşeyler atıştırayım, sonra yine uğrarım..
herkese günaydın ve iyi hafta sonları.. dün gece eşimle deniz kenarına gidip uzun uzun yürüdük. kasıklarım ağrımaya başladı eve döndüğümüzde. hala ağrıyor... haftaya bugün ankaraya annemleri görmeye gidicez. inşallah onlara güzel haberler verebilirim gittiğimde. ama bu kasık ağrısı nedir anlayamadım bir türlüsanki kasıklarımda bi balon şişio içeriden içeriden.. patlamak üzere gibi hissediyorum hayırdır inşallah
aynı durum bendede var canım daha önce bu şekilde hiç olmamıştım
aynı durum bendede var canım daha önce bu şekilde hiç olmamıştım
çok sıkıntı verici bi durum ya sabahtan beri hiç keyfim yok. hareket etmeye korkar oldum. regl olmama 4 gün var bugünüde sayarsak. acaba ondanmıki. çok bunaldım bugün nedense. internetiminde kullanımı doluyor az girebilicem bu aralar foruma
kızlar regl öncesi şişlik normal de kasık ağrısı öyle fazla olmaz... yumurta gelişimi var acaba?
ben kasık ağrısı çok yaşadım yumurtam gelişmişti...olabilir...şişliğim yok spor yaptığım için yok yapmasam kocaman bir karnım olacak
bu ay bende hiç hastalanma belirtisi yoktu dünde demiştim ya ara kanamalarım oluyordu leke bile gelmedi geçen ay 2 gündü bende umutlanmıştım belki bi ihtimal bebiş olabilir die ama okadar çokki kistimher iki yumurtalıktada ..şuan şişkinliğim var ve dedigim gibi kasık agrım var birde ateş basıyor beniii
bicim bitti mi işler? ben hiçbirşey yapamadım yaa.. miskinlik çöktü üstüme. öyle uyukluyorum
kociş gelir yarım saate kadar bakalım onun keyfi nasıl olcak, belki dışarı çıkarız da biraz açılırım. yoksa bana bi haller oluyor..:84:
benimki de bir saate gelecek canım temizlik bitti ama ütüler bana bakıyor hala hiç istemiyorum hava da sıcak ya ondan galiba...
ya ben ütüden nefret ediyorum. keşke bi kadın bulsam da ütüleri yapsaama benim kociş pimpirikli, yakası olmamış, kolunda iz kalmış vs vs çıldırtıyor beni .. giy git işte, sanki üstünde öyle jilet gibi kalcak
ben temizliği daha dün sabahtan iki dakkada halletmiştim.. salıya kadar da elimi bile sürmem.. gitmeden önce evi temiz bırakırım şimdi pis olsa da olur
ben o konuda rahatım bazı şeyleri ütülettirmez bile bana.... pinpirikli değil yani rahat... senin işin zormuş...
bence de canım üstten temizle zaten bebek de varsa yorma kendini.... her şey belli olsun öyle yaparsın dip temizlik...yarın bakacak mısın kandan öyle yazmışsın
ayy öyle kararsızım ki.. baktırmak istiyorum evet ama özele gitsem az önce aradım sordum birine 55tl diyo.. çok gereksiz o kadar para vermek.. pazartesi sağlık ocağında baktırırım.. ya da eşim gidelim baktıralım derse tabii ki seve seve giderim ama o asla demez böyle birşey
aklımdan atamıyorum vallahi bilmiyorum ne yapacağımı.. ama tek yaptığım inşallah kırmızılar gelmez diye dua etmek oluyor.. :82:
yeni hamile yok ama yasmin16 biricik35 esperanzaa ve tuncss dan eğer ki adet görmezlerse umutluyuz :))
tabi başka sürprizlerde çıkabilir belli olmaz...sen ne durumdasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?