Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben senin tedavi sürecini bilmiyorum canım ilaç kullandın da mı böyle oldun??ilaç kullansan bi dert kullanmasan bir dert de mi...

canım 3 aydır guya tedavi görüyordum ama 1 aydır bişe yaptım yok.doktor sadece her ay alttan utrasyonla muayine etti başka da bişe yok birde gynelle die dogum kontrol hapı kullandırdı bana bende kendim geçen ay bırakmıştım şimdi devlete bağlı bi hastanede doktora gittim oda hormon tahlilleri istedi hastalıktan 2 vgün sonra hem eşimden hem benden ona göre tedaviye başlıcakmış

bicim ütüye başlamışın,kolaylıklar diliyorum canım:).
Sende ki son durum nedir.En son bıraktığımda progestan kullanıyordun ?
Geçmişe o kadar şey yazılmış ki okuyamadım :)
Tuanatay ne durumda?
Var mı güzel haberi olan ?

anladım canım bence sırf alttan muayene ile olmaz o şekilde kistler doğru algılanmıyabiliyormuş yani ultrason garanti ve hormon tahlili de garanti riske atma hemen baktır kendine tamam mı?.... doğru tedavidesin şu anda yani...
Benim güzel gidiyo şimdilik ama hergün yeni güzel haberler almak istiyorum sık sık bakıyorum buraya bi müjde görebilecek miyim diye. :)) İnşallah hepinizden güzel haberlr alırız en kısa zamanda
canım çok sevindim durumunun iyi gitmesine ben de hep iyi haberler vermek istiyorum ve de duymak istiyorum...
tuanatayın kontrolü var hafta içi yazar bize.... ben progestanı sadece 5 gün içtim adet oldum sonra doktora kontrole gittiğimde yine yumurta oluşumunu söyledi bana şimdi yine umut var onu değerlendirmek istiyorum ateş bakıyorum falan filan... sen ne durumdasın ?

bugünüm berbat geçiyor çok halsizim az önce arkadaşım tuzlu ayran yaptı tansiyonum düşmüş çok fenalardayım hiç halim yok. kasık ağrım da devam ediyor

Aaa demek yumurta oluşmuş.Hadi hayırlısı bakalım.
Bende 16.gün progestana başladım.İçtikten 2 saat sonra aşırı bi baş dönmesi yapıyor ama uzanarak idare ediyorum.
Misafirler olduğu için ateş ölçmeye devam edemedim maalesef ama bugün sabah yumurta akı gibi bir akıntım oldu.Böyle bi parça çıkmış gibiydi.Sabah kalktığımda da kasık ağrısından zor yürüdüm resmen.Belki yumurtam çatlamıştır diye düşünüyorum ama bu defada eşim evde yok.4 gece evde olamayacak.Yarın uğrayabilirsem uğrarım dedi ama bakalım.

kızlar nasılsınız
bcımcım ıdrar yolu enfeksıyonu bendede vardı yıllar once sımdı hıc gıdıp baktırmadım ıllet bırsey canım ya üşütme ayaklarını dıkkat et kendıne
birsey sormak ıstıyorum sıze arkadaslar ben bu ay klomen kullandım catlatma ıgnesı yapmadı doktorum(unutanlar ıcın :)
sol yumurtalıgım agrıyordu perşembe gece cok agrıdı ama su an yok acaba catlamıs mıdır ?

yeni hamile yok ama yasmin16 biricik35 esperanzaa ve tuncss dan eğer ki adet görmezlerse umutluyuz :))
tabi başka sürprizlerde çıkabilir belli olmaz...sen ne durumdasın...

ahh canım arkadasım bal damlıyor agzından bal:)
bu ay bende cok umutluyum bılıyormusun hayırlısı bakalım
evi bile temizlemıyorum biliyorr musun:))hep dınlenıyorum tembellık yapıyorum yanı....

bugün herkesler gezmelerde sanırım.. kimseler uğramamış foruma..
bizde gezdik tozduk şimdi eve geldik ve tekrar çıkıyoruz.. gece belki uğrarım yine geç gelmezsek.. ya da yarın görüşürüz artık..
bu arada hala kırmızılar gelmedi, gelmesin gelmesin dua edin kızlar

Selamün Aleyküm...Tuncss bicim nasılsınız? Kızlar garip birşey oldu 2gün sürdü ve bitti hastalıgım hayatımda ilk defa oluyor buda.Nedendir varmı fikriniz?

Selamün Aleyküm...Tuncss bicim nasılsınız? Kızlar garip birşey oldu 2gün sürdü ve bitti hastalıgım hayatımda ilk defa oluyor buda.Nedendir varmı fikriniz?

saol canım iyiyiz şükür.. az sonra dışarı çıkacağız, gitmeden bi bakayım kızlara dedim..
ilaçların etkisi ile kısa sürmüş olabilir mi acaba adetin? :44:

bugünüm berbat geçiyor çok halsizim az önce arkadaşım tuzlu ayran yaptı tansiyonum düşmüş çok fenalardayım hiç halim yok. kasık ağrım da devam ediyor
canım belli tansiyonun düşmüş kendine dikkar et hava da ısındı tamam mı...ultrasona girip baktırsan mı acaba?
canım yumurta beyazı akıntı yumurtlamadan 1-2 gün önce olabiliyor yani ya bu sıralar ya da bikaçgüne inşallah atılır vücuttan ama bizlerde geç de olabiliyor ya yumurtlama belki yakalarsın eşinle zamanı üzülme...
sağol canım geçicek artık bu idrar yolları enfeksiyonu da bi çok kadında olağan bişeymiş zaten....canım ateş ölçtün mü sabahları düzenli olarak oradan da anlayabilirdik... bu gün bende de aynı şey yaşandı ama ben de anlayamıyorum ki çatlama olup olmadığını 8 gün sonra kontrolde belli olacak benimki...
ahh canım arkadasım bal damlıyor agzından bal:)
bu ay bende cok umutluyum bılıyormusun hayırlısı bakalım
evi bile temizlemıyorum biliyorr musun:))hep dınlenıyorum tembellık yapıyorum yanı....
canım ya umutlu olman harika hepimiz öyle olup birbirimize umut vermeliyiz işte...tembellik yap canım çok iyi gelir sürekli çalışmak iyi değil...
ay nasıl korkuyla okdum ya iyi daha başlamamış canım bekleme kırmızıları bebeğini bekle :89::90:

ayyy bir anda aşağısı kalabalıklaştı; gelin kızlar gelin toplaşın.. ben gelene kadar bol bol laflayın da gelince okurken zaman geçsin
çatlamak üzereyim vallahi.. bir kaç özel hastaneye daha sordum gebelik testini uçmuşlar yaa.. lazım değil kalsın dedim

saol canım iyiyiz şükür.. az sonra dışarı çıkacağız, gitmeden bi bakayım kızlara dedim..
ilaçların etkisi ile kısa sürmüş olabilir mi acaba adetin? :44:

Bilmiyorum 2gün sürdü böyle biri daha varmı?Klomen ve iğne kullaıp adeti gününden önce gelen normalde 6gün sürdüğü halde 2gün süren.BİTEn ve ertesi gün kahverengi kesin bir kokusu olmayan fakat garip bir akıntısı olan??????

merhaba canım ben iyiyim... bu bana çok olur canım yani anormal değil ancak yarın doktorunu ara bilgilendir tamam mı?
Aleyküm selam.Bu durum bana biraz tanıdık gibi geldi.Hadi hayırlsı
bence de turuncu ben de kısa adet çok yaşarım

Son düzenleme:

Aleyküm selam.Bu durum bana biraz tanıdık gibi geldi.Hadi hayırlsı

Merhaba turuncu..Az önce anlattığım gibi normalde 6gün sürerdi.2gün ilk defa.Dün öğlenden sonra gelmedi birdaha kesildi tamamen.az öncede kahverengi garip birşey geldi.Klomen ve iğne kullandım ben ondan olabilirmi?sana nasıl tanıdık geldi anlatırmısın?

merhaba canım ben iyiyim... bu bana çok olur canım yani anormal değil ancak yarın doktorunu ara bilgilendir tamam mı?

bence de turuncu ben de kısa adet çok yaşarım

Canım işte ANORMAL OLANDA OYA..Ben hiç olmadım şimdiye kadar 2gün adet imkansız yani imkansız..Var bir gariplik..Düşünsene sen normalde 2-3günlük regller yaşıyordun biranda erken gelen bir regl yaşadın toplamda6gün sürdü garip değilmi?Şimdi benimde aynen öyle oldu.doktoru arayamıyorumçünkü telefonunu almamaışım ilk gittim ya.Çatlıcam meraktan..
Bicim sen hiç klomen ve iğne kullanmadın yanlışmı hatırlıyorum senin reglliler normalde yledir.Benim bir arkadasım tekgün regl olurdu.Ama ilk regl oldugu zamandan beri böyle...Olabilir kişiden kişiye günler farklılık gösterir ama benim 2gün regl olmam bir hayal yani

Son düzenleme:

gittiğin hastaneyi ara yarın canım doktorun adını ver uygunsa görüştürürler salı günü zaten gidecektin yarın arar hemen geleyim mi dersin... kistler olduğu için durumun farklı yani doktorunun bakması doğru olur... bu zamana kadar böyle olmadığına göre ki zaten sana sordum ben adetin çok çok devam edecek mi diye evet demiştin devam etmediğine göre bu ilaçların ve kistlerin baskıladığı ve engellediği bişey olabilir canım...

benim 1 saatliğine çıkmam gerek yine görüşürüz... kafana takma rahim duvarı kalınlığına göre de adet kanamalarında azalma çoğalma görülebilir ilaçtan sonra gelen adetle kendi kendine gördüğün adet arasında elbette farklılıklar olacaktır canım... doğru ya yarın pazar yarından sonra ararsın sen de ya da direk gideersin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…