Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım ben tedavi sürecini bilmediğim için acaba üstüne görme denilen durum bu mu olsa gerek diye düşündüm.
benim abimin eşide böyle hamileliğini öğrenmeden önce 2 günlük bi lekelenmesi olup bitmişti,sonrada hamile olduğunu öğrenmiştik.
Ama bizim durumumuz biraz farklıda olabilir.Yani o kadar ilaç kullanıyoruz,belki yan etkisi olmuştur bilemiyorum.

Olmamış klomen sonrasında en azından forumda olan kişilerde bundan birkaç saat önce girdim ozaman kahverengi garip akıntı gelmemişti daha.Bitek bendemi oluyor bu.kist patlamasın ya midem ve başım ağrıyor.Canımı sıktı bu durum..

yok canım ben klomen ya da iğne kullanmadım çünkü düzenli egzersiz ve kilo verme ile pko kısır döngüsünü kendi gücümle yenmeye çalışıyorum ilaca hemen sarılmak istemedim... ama yasmin, belara içtiğim dönemlerde dk hapları bunlar adetler hep az sürerdi ilaç etkisi normaldir dedi doktorlar belki sendeki de ilaç etkisir canım ....

Canım lekelenme nasıl oluyor bilmiyorum ben 2gün normal adet oldum.Ama garip olan birşeyler var bunun benim normal döngüm için çokçok kısa olması,erken gelmesi,ve klomen iğne kullanan kimseyi bulamamışş olmam böyle bir durum yaşayan..

şimdi sen panik yaptın ondan böyle düşünüyorsun canım ya kist patlamaz öyle kolay ama belli ki bişey kanamanın az olmasına neden olmuş bu kist de olur ilaç da ama geleceği varsa gelirdi zaten...sen sabretmeye çalış hafta sonuna geldi kötü oldu ama Allah korusun kafana takma sıkıntı etme kötü bişey olsa yerinde duramazsın kımıldatmaz seni...

Aynı tedaviyi görüp bu durumu yaşayan kimseyi bulamadım..O kahverengi şey ne kistmi patladı ne oldu ya koruyorum tamda günü cumartesi pazar deli olcm herşey benimi bulurya

leloss kullanıcısından alıntı

merhaba klomeni niçin kullanmak istemiyorsunuz acaba

bende salı kullanmaya başladım normalde 7-8 gün sürerdi adetim 5 inci günü bitti ilaçtanmı kaynaklandı acaba bilmiyorumkismile

-----------

canım ben zaten üç kere klomen kullandım ve her kullandığımda kist oluştu.kist oluyo daha sonraki ayda kist için tedavi oluyom anlayacağın çok sıkıldım bu tekerrürlerden.psikolojimde etkileniyo ister istemez.bir kaç ay kürlerle uğraşmayı düşünüyorum en azından ilaçlar gibi vücuduma zarar vermiyo.

zannetmiyorum canım klomenden olduğunu bende klomen kullanınca adetim üç,dört gün geç olmuştu ama adeti kısaltırmı bilmiyorum canım.

Aynı tedaviyi görüp bu durumu yaşayan kimseyi bulamadım..O kahverengi şey ne kistmi patladı ne oldu ya koruyorum tamda günü cumartesi pazar deli olcm herşey benimi bulurya

canım araştırdın mı internetten buldun mu bişey... iyi misin şimdi?
kahverengi kanamadan şüphelenme diye yazıyorum çok olur o canım... senin başına gelmemiş bu güne kadar... demek ki sana bu klomen li tedavi şekli hiç yaramadı ondan geldi bunlar başına ama tabi nerden bilecektin denemeden de bilemezdin iyi sonuç da alabilirdin ama olmadı (...sabret doktora gittiğinde hepsi çözülecek tamam mı?

nereye kayboldunuz kızlar 1 saatliğine çıktım netten herkesler gitmiş ( neyse ben de dizi film takılırım artık...

Son düzenleme:

Canım ben burdayım çıkmadım ama bu sayfa çok boş oluyor durmuyorum oyüzden sayfada.Arada bakıyorum öyle biri yazmışmı diye.Canım araştırdım kızlarla konuştum.Benim gibi reglsi kısalıp üzerine görenler varmış.Kahverengi akıntıyada araştırdım daha çok yerleşmeden sonra yaşayanlar var.Bende geç döllenme yüzünden üzerine görmeden şüpheleniyorum.

İLaçları kullanırken hiç rahatsızlık duymamıştım.Ama tabiki onların etkiside olabilir.Hı bu ihtimali nasıl güçlendiriyorm?Sol yumurtalıktaki 7cmlik kist yüzünden sağ yumurtalığım ultrasonda görünmüyor.Çatlayan yumurtalarımda sağ taraftaydı.Ben kendimi çok garipp hissediyorum bicim..Hİç umudum yokken biranda umudum oldu gebe olma ihtimalimi düşünmeye başladım birkaç örnek buldum bunları yaşayan ve gebe olan..

Son düzenleme:
evitax iyi misin canım cevap yazmadın... iyi ol düşünme tamam mı
bak ben de garip durumdayım düşünmüyorum doktora gitmeme de 7-8 gün var....
iyi olacaksın....boşa gitmeyecek gayretlerin...

olabilir tabi canım ama sen bu ihtimal üzerinde takılma ama gözardı da etme... çatlayan yumurta varsa doktorun söyleyecektir zaten ateş ölçmeyi de ihmal etme tamam mı?

Bicim sana 10 puanlık bir soru
Adet günlerinde rahim aşağıdamı olur yukarıdamı?Biliyormusun?

olabilir tabi canım ama sen bu ihtimal üzerinde takılma ama gözardı da etme... çatlayan yumurta varsa doktorun söyleyecektir zaten ateş ölçmeyi de ihmal etme tamam mı?

Ateşimi unuturmuyum kuşumm..Dün 36.7ydibugün 36.8 .Düşmüştü adetten 2gün önceşimdi yükselişte yeniden.

Son düzenleme:
Bicim sana 10 puanlık bir soru
Adet günlerinde rahim aşağıdamı olur yukarıdamı?Biliyormusun?

:)) valla sen de neler biliyorsun canım ya ilk defa duydumbunu hiç bilmem....
tek duyduğum doğumlardan sonra rahim sarkması diye bişey var öyle olabilirmiş ama bizler doğum yaşamadık...
bilemedim yani ama senin durumunla ne ilgisi var bunların?

Ateşimi unuturmuyum kuşumm..Dün 36.6ydı bugün 36.7 .Düşmüştü adetten 2gün önceşimdi yükselişte yeniden.

aaa benim de bu günlerde ateş hep senin yazdığın gibi....ne anlama gelir acep....ben önce sıcaklarla ilgili olabilir dedim ama benim de 36.9 36.7 gidip geliyor...

aaa benim de bu günlerde ateş hep senin yazdığın gibi....ne anlama gelir acep....ben önce sıcaklarla ilgili olabilir dedim ama benim de 36.9 36.7 gidip geliyor...

Canım bende bilmiyorum sana soruyorum.Gebelikte rahmin yukarıda oldugunu okumuştum.Eskiden ebelerin yaptığı gebelik testleri böyle anlaşılıyormuş bundan yola çıkarak yukarıdamı acaba diye düşündüğümden sana sordum...
Benim rahmim hasta olmma ramen yukarıdaydı dün yazmıştım hatırlıyormusun bilmiyorum.Rahim regl döneminde aşağıda olur diye biliyorum yukarıda bilgiye ek olarak.Nekadar doğru nekadar yalnış bilmiyorum.
Canım tam bilmiyorum ama istersen kendi ateş günlerime bakabilirim

ateş günlerine bak tabi canım ya ben çok merak ediyorum yumurtladım mı acaba diye ama hiç de fikrim yok nasılsa doktor bakacak diye düşünmemeye çalışıyorum :))
ay valla biz kadınların işi zor ne çok detay var... ben rahmin yukarda olması durumunu ilk senden duydum araştırmadan bilinmez tabi bu tarz şeyler... ama sen ilaçla adet gördün ya iğnelerin etkisiyle belki de ondan...senin yumurtalarından hiçbiri çatlamadı mı yani o kadar tedaviye ben anlamadım o kısmı canım ya...

Son düzenleme:

Kuşum benim tablomda adetin 9.günü düşmüş ateşim 36.7den 36.4 e 10.gün 36.1ekadar düşmüş.11.gün 36.7de sabitlenmiş 16günüme kadar 36.7de sabitlenmiş 17.gün ve sonraki günler 36.8 36.9 37.0 a yükselmiş. 21.gün birden 36.5e düşmüş 22.günde düşük 23.gün 36.7 yeniden şuandada hemen aynı.
Çatladı canım sağ yumurtalığımda 3 yumurtam vardı onlar yok oldu.Soldada 3 tane vardı nlar çatlamadı halada duruyor işte.

bilgi için çok sağol canım demek ki yumurtlama döneminden sonra 37 leri buluyor hatta geçiyor şu anda normal yani ateş düşme de yok anladım ....
yok olan 3 yumurtadan döllenen olsa gebelik olurdu zaten de mi... inşallah diğerlerinden atılan olmuştur canım....

canım ben çıkıyorum netten :) inşallah yarın çok daha iyi olacaksın... düşünme tamam mı... inşallah yerleşme kanaması olsun yumurtalardan biri gitmiş olsun... doktora gittiğinde de güzel şeyler olsun
iyi geceler canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…