Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Evett..Belki geç döllenme olmuştur diye düşünüyorum çünkü testi yaptım sonuc negatifti.Bir arkadaş geç döllenme olduysa eger bebek zaten testi yaptıgın zaman rahme tutunmamıştır rahme tutunmadanda test pozitif çıkmaz zaten dedi.Doğru söyledi canım bir yazsana birden adet kısalması geç döllenme diye neler çıkıcak karşına ..Kadınn biri şakır şakır adet olmuşta ikizlerine gebeymiş üzerine görmüş sonrasıdada yerleşme kanaması yaşamış.İnsan bunları okuyucan ister istemez acaba diyor..

sorum hamilelere; adet olacağımız zaman rahim aşağı iniyomuş,hamileyken yukarı çekili

sorum hamilelere; adet olacağımız zaman rahim aşağı iniyomuş,hamileyken yukarı çekiliyormuş doğrumu

------

bu dogru...ben de yukarda oldugunda test yapmistim..asagida oldugunda test yapmaya gerek duymadim..regl olmadan 1-2 gün önce asagi iner eyer hamilelik yoksa...

canım yazmama gerek bile yok böyle şeylere ben de inanıyorum çünkü hele ki yumurta çoğaltan tedavilerde çok mümkün...
benim annem bana gebeyken regl görmüş 2 ay.... beni 3. ayında fark etmiş yani senin bahsettiğin de rahme tutunduğu yerle ilgili bebek rahmi kazındırırsa tutunduğu yer den kanama yapar... yani bu tarz şeyler duyuyorum ben zaten ve hep arkadaşlarıma derim regl olsanız da kandan baktırın bebe ihtimalini gözardı etmeyin diye... ben çıktım görüşürüz :))

Bicim sana 10 puanlık bir soru
Adet günlerinde rahim aşağıdamı olur yukarıdamı?Biliyormusun?

Canım ben sana cevap vereyim;
Adet olduğunda ya da adete yakın rahim aşağıya inermiş, hamileysen yukarda kalırmış. Eskiden kadınlar hamile olup olmadıklarını anlamak içi içeriye parmak sokarlarmış ellerine bişey gelirse hamile değilsin, boşluk varsa hamilesin demekmiş. Ben bunu önceden 1-2 kez denemiştim ilk öğrendiğimde, açıkçası hiçbişey anlamadım. Bunu anlayabilmek çok zor. Sonra da korktuğum için denemedim bile. Mikrop kapma ya da hamileysen belki düşüğe bile sebep olabilirsin, o yüzden böyle şeylere hiç kalkışma derim...

canlarım nasılsınız bakalım
2 gündür nette sorun olduğundan giremedim geçmişide okuyamadım ne var ne yok hamile olan var mı
tuncss senden naber kırmızılar geldimi yoksa hala beklemdemisin

tuanacım hamilelik nasıl gidiyor

töbe töbeee.. evitax aman dünür rahim nerde ki derken zarar vermeyesin bir de.. o nasıl anlaşılır ki hiç aklım almadı vallahi.. tuhaf geldi bana..
bu arada dışarı çıktık ama kayınpeder rahatsızlanmış, onu hastaneye götürdük.. orda ben bir hemşire ile konuştum.. gel hemen kanda bakalım dedi çok girdi kanıma ama ben tuttum kendimi.. çok sabırlısın ben olsam çatlamıştım filan diye de ekledi hatta :) ama cesaret edemedim yaa.. daha önce çok yaşadığım için bunu o testte 0.0 bilmem kaçlı değerleri görmektense kırmızıları görmeyi tercih ederim dedim kendi kendime ve beklemeye karar verdim. pazartesi ya da salı kendi doktorumla irtibata geçip onun diyeceklerine göre hareket edeceğim..
her an adet olabilirim karnımın ağrısı çok şiddetleniyor çünki :18:

sımdılık ıyı gıdıyo tatlım bı hallı bı halsızım:) saka maka 8.haftaya gırıyoruz umarım bı problem cıkmaz dua edın benım ıcınde emı salı kalp atıslarını duymaya gıdıcez

anladım canım dualarımız sizinle inşallah duyarsın kalp atışlarını rabbim hayırlsıyla ve sağlıkla kucağına almayıda naip etsin inşallah

sanırım az önce siteye bir haller oldu :) baya bir süre açmadı..
tuanatay canım inşallah güzel haberlerle dön.. bebişin sesini duymak, off düşüncesi bile mükemmel..
yellow sen nasılsın?

sanırım az önce siteye bir haller oldu :) baya bir süre açmadı..
tuanatay canım inşallah güzel haberlerle dön.. bebişin sesini duymak, off düşüncesi bile mükemmel..
yellow sen nasılsın?

bende iyiyim canım ne olsun işte

2 gündür nette sorun olduğundan giremiyordum bende merak ettim sizleri

evet :)) benim hesaplarıma göre öyleydi.. ama hala tık yok.. ilacım yarın bitiyor ama.. bakalım birkaç gün daha beklemedeyim..
bana dua edin de gelmesin kırmızılar, gelsin bebişler :9

şimdi çıkıyorum canlar.. hepinize iyi geceler diliyorum...
mutlu pazarlar..

inşallah canım gelmesin kırmızılar

sanada iyi geceler mutlu pazarlar

s_gün teşekkürler tatlım açıklaman için.

Kızlar sanrım bir'''YALNIŞ ANLAŞILMA OLMUŞ''

Tedavisiz gebelik beklediğim biray netten erken gebelik belirtilerini
araştırırken ''hürremin gebe oldugunu ebe nasıl anladı' gibi bir başlık altında
bu durumu merak edenlerin sordugu sorulara bilenlerin verdiği cevaplar
çıktı karşıma..Orada ebelerin eskiden gebeliği el ile anladıklarını okudum.
Rahim yukarıda oluyormuş gebeyse.Değilse adet olucagı için aşağıda..

Öğrenmiş oldum..Bende mikrop kapıcağımı düşündüğümden
yapmaya cesaret edemedim ya bebek varsada zarar verirsem diye..
AMA BU BİR BİLGİ OLARAK KALDI AKLIMDA..

BUGÜN..'' 6gün süren regl 2günde bitince arkasından garip kahverengi akıntılar
gelince başladım araştırmaya..Araştırıp aynı zamandada düşünürken birkaç ay önce
okuduklarım geldi aklma..Ha dedim?doktor banada rahmin yukarıda demişti..?
DURUM BUDUR..YANİ KENDİMİ YOKLAMADIM..ÇÜNKÜ BUNA GEREK YOK
DOKTOR BANA ULTRASONLA
BAKTIGINDA SÖYLEDİ RAHMİMİM YUKARIDA OLDUGUNU.''
Uzun ama açıklayıcı oldu sanıyorum

,

Son düzenleme:
günaydın kızlar... herkese güzel pazarlar. ..
halsizlik halim devam ediyor kızlar. nete de fazla giremiyorum son 2 günüm kaldı hala beklemedeyim.
tuncss canım sen ne alemdesin bugün büyük gün dimi

Son düzenleme:
günaydın kızlar... herkese güzel pazarlar. ..
halsizlik halim devam ediyor kızlar. nete de fazla giremiyorum son 2 günüm kaldı hala beklemedeyim.
tuncss canım sen ne alemdesin bugün büyük gün dimi

evet yaa büyük gün sanırım.. hala tık yok :) bu mutlu ediyor aslında beni ama bir yanım da tedirginlik içinde.. bu gece ilacın sonuncusunu içeceğim.. bir iki gün içinde ilacın etkisi ile nasılsa bebek yoksa kırmızılar gelecektir.. ama tek umudum gelmemesi yönünde..

herkese günaydınlar.. mutlu pazarlar..

günaydınlarrr iyi pazarlar güzellikler ...benimde 2 3 günüm bi geçse kan tahlili yaptırcam sanki midemde bulanıyor psikolojik gebe yim galiba,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…