- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
günaydınlarrr iyi pazarlar güzellikler ...benimde 2 3 günüm bi geçse kan tahlili yaptırcam sanki midemde bulanıyor psikolojik gebe yim galiba,
evet yaa büyük gün sanırım.. hala tık yok :) bu mutlu ediyor aslında beni ama bir yanım da tedirginlik içinde.. bu gece ilacın sonuncusunu içeceğim.. bir iki gün içinde ilacın etkisi ile nasılsa bebek yoksa kırmızılar gelecektir.. ama tek umudum gelmemesi yönünde..
herkese günaydınlar.. mutlu pazarlar..
yapmam mı test bir haftadır yapıyorumgören duyan olsa bane deli der valla daha 2_3 gün var ama ben kendimi teselli edemiyorum :)
ya kızlar ben evde yapılan idrar testlerinden yaptım.. hiçbirşey çıkmadı
onlara çok da güvenmek istemiyorum ama bir yanım da korkmaya başladı.. off olcaksa olsun artık, bu süreç beni çok yıprattı
eee sonuc hep negatif mi? yahu negatifleri görmekten bıktım ben.. dün yaptım en son kocamın ısrarı üzerine ama bi daha da yapmam artık. of gelirse gelir kırmızılar gelmezse de artık direk doktora giderim.. bunaldım yaaa.. kan testinde de 0.00ları görmekten bıktım..
ya çok haklısın canım aslında bizler bu kadar üstüne düşersek olmaz biraz rahat olmak gerek kafaya takmamak gerekliii...senin kaçgünün geçti canım .
yaaa arkadaşlar ve müşterilerimin çoğu nerdeyse pko hastası ama maşallah ları var çatır çatır doguruyorlarbiz çok üstüne düşüyor kendimizi dinliyoruz ondan bencede kilo felanda palavra dün bi müşterim nerden baksan 100 kilo olarak hamile kalmış yaradanım herşeyin vaktini saatini biliyor ama biz laf geçiremiyoruz gönlümüze
ayy işte o sabırsızlık yok mu..! dayanamıyorum artık. günler geçmiyor yahu.. gerçi benim artık son günüm.. ama her gün aynı teraneyi burda anlattım durdum:) bana tahammül eden siz sevgili kaderdaşlarıma çok teşekkür ediyorum
inşallah iyi haberler veririm sizlere.. şimdi artık ben çıkıyorum, pazar kahvaltısı yapacağız şimdi, sonra kayınpedere gidip babalar günü kutlayalım bakalım..
keşke sonucumu öğrense idim de kocacıma babalar günü hediyesi yapsaydım.. neyse artık seneye inşallah bebeğimizle kutlarız.. :))
görüşürüz kızlar, kendinize iyi bakın..
canlarım nasılsınız bakalım
2 gündür nette sorun olduğundan giremedim geçmişide okuyamadım ne var ne yok hamile olan var mı
tuncss senden naber kırmızılar geldimi yoksa hala beklemdemisin
bicimcimm naber benim bu ay verimsiz geçti malesef 40. gündeyim ne adet var
nede yumurtladım :93: bir an evvel adet olup doktora gitmeyi planlıyorum
canım ben anlayamıyorum ya yumurtlama olup olmadığını ateş not ediyorum doktor anlayacak 7 gün sonra falan... o durumdayım beklemedeyim yani...sen nasıl anladın yumurtlama olmadığını ateşten mi? belki geç olacak bekle biraz daha...
yellooww canım senin durumun nasıl gidiyor ya ben senden neden bilmiyorum bir his belkide çok umutluydum ya hala daha çok umutluyum....hamilelik olma olasılığı var mı canım?
selam kızlar.. ateş uzmanı ronya'cığım de bakayım bana progestan ateş değerinde şaşmaya sebp olabilir mi? benim bugün iğneden sonraki 16. günüm ve ateşim 36.8.. iğneden beri hemen hemen her gün 36.9da sabitti ateşim. bende hala kırmızılar yok..
kız bicim ben ateş uzmanıyımm sen ateşini yaz hemen yorum yapayım
ben ateşimden anladım yumurtlama olmadığını zaten progesteronda baktırdım
oda yumurtlama olmadığını teyit etti
bende şuan bir değişiklik yok canım bu ay yumurtlayıp yumurtlamadığımıda anlamadım akıntıyı farkedemedim çünkü birde dün geceden beri kasıklarım ağrıyor sanki üşütürsünde kasıkların ağrır ya gazdan dolayı öyle bir ağrı ama belkide yumurtaların ağrısıdır akıntıyı görmeden açıkçası inanmıyorum geçen ay bende ayın 2snde adet oldum bakalım tahminim 10 güne kadar adet olmam lazım inşallah canım içine dooğan his gerçekleşirde bu ay bir müjdede bir umutta benden size olur
isteğim hepimizin hamile kalması tabi bunu her fkırsatta belirtiyorum hepimizin hayırlı zamanlarda yavrularına kavuşması tek isteğim ama hepimizinkinin bir sırası var saol canım bu sözlerin için inan çok mtoive edici konuşuyorsun insanı rahatlatıyorsun
çok yaşa sen bicim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?