Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

günaydınlarrr iyi pazarlar güzellikler ...benimde 2 3 günüm bi geçse kan tahlili yaptırcam sanki midemde bulanıyor psikolojik gebe yim galiba,

benimde midem yanıyor sürekli, ülser oldum galiba evde test yaptınmı sen cnm yada yapıcakmısın bugünlerde

Son düzenleme:

ben de salı kırmızılar gelmezse akşamına test yapıciğim son 2 günüm yani:82:
artık sadede gelelim yaaa sıkıldım bekle bekle, strese girdim walla gün sayıyorum sürekli

Son düzenleme:
ya kızlar ben evde yapılan idrar testlerinden yaptım.. hiçbirşey çıkmadı
onlara çok da güvenmek istemiyorum ama bir yanım da korkmaya başladı.. off olcaksa olsun artık, bu süreç beni çok yıprattı

yapmam mı test bir haftadır yapıyorum gören duyan olsa bane deli der valla daha 2_3 gün var ama ben kendimi teselli edemiyorum :)

yapmam mı test bir haftadır yapıyorum gören duyan olsa bane deli der valla daha 2_3 gün var ama ben kendimi teselli edemiyorum :)

eee sonuc hep negatif mi? yahu negatifleri görmekten bıktım ben.. dün yaptım en son kocamın ısrarı üzerine ama bi daha da yapmam artık. of gelirse gelir kırmızılar gelmezse de artık direk doktora giderim.. bunaldım yaaa.. kan testinde de 0.00ları görmekten bıktım..

en güzeli kan testti canım benim yengemin idralde çıkmamıştı.2 ay sonra yeter dedik kanda çıktı bebişimiz ..ama biz yinede sabırsızlanıyoruz dayanamayıp evde yapıyoruz

senin kaçgünün geçti canım .
yaaa arkadaşlar ve müşterilerimin çoğu nerdeyse pko hastası ama maşallah ları var çatır çatır doguruyorlar biz çok üstüne düşüyor kendimizi dinliyoruz ondan bencede kilo felanda palavra dün bi müşterim nerden baksan 100 kilo olarak hamile kalmış yaradanım herşeyin vaktini saatini biliyor ama biz laf geçiremiyoruz gönlümüze

ayy işte o sabırsızlık yok mu..! dayanamıyorum artık. günler geçmiyor yahu.. gerçi benim artık son günüm.. ama her gün aynı teraneyi burda anlattım durdum:) bana tahammül eden siz sevgili kaderdaşlarıma çok teşekkür ediyorum
inşallah iyi haberler veririm sizlere.. şimdi artık ben çıkıyorum, pazar kahvaltısı yapacağız şimdi, sonra kayınpedere gidip babalar günü kutlayalım bakalım..
keşke sonucumu öğrense idim de kocacıma babalar günü hediyesi yapsaydım.. neyse artık seneye inşallah bebeğimizle kutlarız.. :))
görüşürüz kızlar, kendinize iyi bakın..

ya çok haklısın canım aslında bizler bu kadar üstüne düşersek olmaz biraz rahat olmak gerek kafaya takmamak gerekliii...
bu arada100 kilo ile gebelik hiç iyi bişey değil ama çocukta şeker çıkma riski olur daha bebeklikten etkilenir iyi bir örnek değil yane...

canım kandan baktır yarın da ver müjdeyi idrar testi gıcık bişey canım ya alttan ultrasondan anlaşılır yeni gebelik ya da kandan... bozma moralini güzel arkadaşım....

Kayram nerdesin canım ya bir ses ver merak ettik

TUANATAY KALBİMİZ SENİNLE MİNİĞİNİN KALP ATIŞLARIYLA :)) SALI GÜZEL HABERİNİ BEKLİYORUZ....

Evitax senden de salı günü iyi haber bekliyoruz canım umarım doktorda herşey yolunda gidecek :))

Son düzenleme:
bicimcimm naber benim bu ay verimsiz geçti malesef 40. gündeyim ne adet var
nede yumurtladım :93: bir an evvel adet olup doktora gitmeyi planlıyorum

canlarım nasılsınız bakalım
2 gündür nette sorun olduğundan giremedim geçmişide okuyamadım ne var ne yok hamile olan var mı
tuncss senden naber kırmızılar geldimi yoksa hala beklemdemisin

yellooww canım senin durumun nasıl gidiyor ya ben senden neden bilmiyorum bir his belkide çok umutluydum ya hala daha çok umutluyum....hamilelik olma olasılığı var mı canım?

bicimcimm naber benim bu ay verimsiz geçti malesef 40. gündeyim ne adet var
nede yumurtladım :93: bir an evvel adet olup doktora gitmeyi planlıyorum

canım ben anlayamıyorum ya yumurtlama olup olmadığını ateş not ediyorum doktor anlayacak 7 gün sonra falan... o durumdayım beklemedeyim yani...sen nasıl anladın yumurtlama olmadığını ateşten mi? belki geç olacak bekle biraz daha...

kız bicim ben ateş uzmanıyımm sen ateşini yaz hemen yorum yapayım
ben ateşimden anladım yumurtlama olmadığını zaten progesteronda baktırdım
oda yumurtlama olmadığını teyit etti

selam kızlar.. ateş uzmanı ronya'cığım de bakayım bana progestan ateş değerinde şaşmaya sebp olabilir mi? benim bugün iğneden sonraki 16. günüm ve ateşim 36.8.. iğneden beri hemen hemen her gün 36.9da sabitti ateşim. bende hala kırmızılar yok..

yellooww canım senin durumun nasıl gidiyor ya ben senden neden bilmiyorum bir his belkide çok umutluydum ya hala daha çok umutluyum....hamilelik olma olasılığı var mı canım?

bende şuan bir değişiklik yok canım bu ay yumurtlayıp yumurtlamadığımıda anlamadım akıntıyı farkedemedim çünkü birde dün geceden beri kasıklarım ağrıyor sanki üşütürsünde kasıkların ağrır ya gazdan dolayı öyle bir ağrı ama belkide yumurtaların ağrısıdır akıntıyı görmeden açıkçası inanmıyorum geçen ay bende ayın 2snde adet oldum bakalım tahminim 10 güne kadar adet olmam lazım inşallah canım içine dooğan his gerçekleşirde bu ay bir müjdede bir umutta benden size olur
isteğim hepimizin hamile kalması tabi bunu her fkırsatta belirtiyorum hepimizin hayırlı zamanlarda yavrularına kavuşması tek isteğim ama hepimizinkinin bir sırası var saol canım bu sözlerin için inan çok mtoive edici konuşuyorsun insanı rahatlatıyorsun

canım eğer takviye olarak progesteron kullanıyorsan ateşin yumurtlama olmuş gibi yükselir
ancak seyrinde değişiklik olmaz
36.8 yüksek bir ateş ama yorum yapabilmek için bütün ölçümlerini görmek gerek
benim ateşime bakarsan bi fikrin olabilir
bu ayki ateşin hep aynı seyirde sayılır bir ara düşse bile istenilen şekilde yükselme olmamış
ve site yumurtlama çizgisini çekmemiş
2e2c5d Ovulation charts on FertilityFriend.com

kız bicim ben ateş uzmanıyımm sen ateşini yaz hemen yorum yapayım
ben ateşimden anladım yumurtlama olmadığını zaten progesteronda baktırdım
oda yumurtlama olmadığını teyit etti

canım 36.9
36.7
36.7
37.1

ne yazık ki 4 gün çünkü 15 haziranda doktora gittiğimde 23.mm yumurta vardı çatlar dedi...16 hazirandan bu güne ölçüm yapabildim...ne diyorsun bişey anlaşılır mı buradan...

canım ateş yöntemi belli ediyor illa akıntı olacak diye kaide yok sanırım... inşallah canım güzel haber ver bize :) az kalmış senin de beklemedesin :)) motive etmek için demedim öyle hissediyorum gerçekten başından beri.... şu mantar durumun etkiledi seni yoksa ben senden çok umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…