şaşırdı benim pc :))
canım eğer takviye olarak progesteron kullanıyorsan ateşin yumurtlama olmuş gibi yükselir
ancak seyrinde değişiklik olmaz
36.8 yüksek bir ateş ama yorum yapabilmek için bütün ölçümlerini görmek gerek
benim ateşime bakarsan bi fikrin olabilir
bu ayki ateşin hep aynı seyirde sayılır bir ara düşse bile istenilen şekilde yükselme olmamış
ve site yumurtlama çizgisini çekmemiş
2e2c5d Ovulation charts on FertilityFriend.com
yahu ben bu siteyi bi türlü kullanmayı beceremedim.. ben çatlatma iğnesinden itibaren ölçtüm ateşimi hep ve iğneden sonra sadece bir kez düştü, sonra hep sabitti ateşim.. ayy bugün bitiyor progestan.. şimdi progestandan ne kadar süre sonra adet olunur ona bakınıyorum.. kimisi 3-5 gün kimisi daha içerken oluyor.. gerçi bende bir de çatlatma iğnesi faktörü var.. merak ediyorum yahu ne olup bittiğini.. kan testi yaptırıp da negatifi duymaktan da korkuyorum.. zor benim işim zor
inşallah gelmez kırmızılar.. aslında doktorum da progestan bittikten sonra bir kaç gün bekle gelmezse git kanda baktır demişti.. ama merak işte insan daha ne kadar nasıl dayanır bilemiyorum ki
taş olsa benim yerimde çatlardı da ben hala çatlamadım ya kendime hayran kaldım doğrusu
döllenmeden 14 gün sonra allttan usg ile kesin belli olur aslında doktorun burada olsaydı yarın kandan değil öyle de bakar hemen anlardı hem yumurtalıkların ne alemde onu derdi sana canım....bence de çok bile bekledin.... tam zamanı yarın
seni çok iyi anlıyorum bu bekleme süreci feci zor en güzeli düşünmemek ama elde değil demi?
inşallah gelmez kırmızılar.. aslında doktorum da progestan bittikten sonra bir kaç gün bekle gelmezse git kanda baktır demişti.. ama merak işte insan daha ne kadar nasıl dayanır bilemiyorum ki
taş olsa benim yerimde çatlardı da ben hala çatlamadım ya kendime hayran kaldım doğrusu
ahhh bacım hiç sorma ben çatladım meselaaaa anam ya gelecekse gelsin kırmızı delirdim ben yine ilaç gibi kullanıyroum gebelik testini sabah akşam 1 defakız bana diyorki ne yapacaksın bi kutu testi dedim içinde kaçtanene var sabah akşam tutdurana kadar denicem ama kızın suratı görmeniz lazım
yarın olmadı sağlık ocağında bi kan yaptırırım. sonucu alınca da doktoru ararım. o izinli ama birilerinin yumurtalıklarıma bakması lazım. muhtemelen klinikte biri onun yerine bakıyordur.. gitmeden bir baktırsam iyi olucak. oralarda birde kist mi var bilmem ne diye doktor aramış olmam :))
yarın sabah uyandığımda kırmızılar yoksa sağlık ocağı beni bekler :))
ehh inşallah iyi haber çıkar, hepinizden bol bol dua bekliyorum..
canım bence yarın kırmızılar gelmezse umut çok :)) sen sakin ol aslında yarın yanında biri de olsun... ve kesinlikle usg den de baktır aklında soru işaretleriyle gitme ....dualarımız seninle merakla da bekliyorum... benim hep usg kontrollerimde ablam durur yanımda sağolsun ben ona diyorum bebek olduğunda da eşim yerine sen geleceksin benimle diyorum gülüyor :))... birinin gelmesi iyi oluyor .... olumsuz bakma sakın negatif olan tarafından düşünme tamam mı....
canım benim burda kimsem yok ki(
genelde tek gidiyorum kontrollere ya da eşimle. ama onu da içeri istemiyorum.. tek giriyorum hep doktora :))
sağlık ocağında kan verip sonuca göre doktorumu ararım artık.. inşallah iyi haberler getiririm sizlere..
canım 36.9
36.7
36.7
37.1
ne yazık ki 4 gün çünkü 15 haziranda doktora gittiğimde 23.mm yumurta vardı çatlar dedi...16 hazirandan bu güne ölçüm yapabildim...ne diyorsun bişey anlaşılır mı buradan...
canım muhtemelen 18 haziranda yumurtan çatlamış
çünkü ateşin belirgin bir şekilde yükselmiş
hep aynı saatte ölçtün demi
Evet ronyacım hep sabah 7 de kalkmadan ölçtüm :) çok sevindirdin beni umarım öyledir...
zaten dün iğne batması oldu sol tarafımda...gündüz saatleriydi ütü yaparken sol tarafımda kasıkta yanma hissettim biraz salladım bacağımı geçti sonra... inşallah dediğin gibidir ama haklısın tablo onu gösteriyor.... bakalım gittiğimde 1 hafta sonra doktor ne diyecek :))
bu 4 günlük ateşi dediğin siteye girdiğimde de verimli gün diye geçiyor dün ve bu gün...yeşil ışık var...
canım siteye girdiğin ateşini buraya ekleyebilirsin
bizimde görmemiz daha kolay olur
sayfanın yukarısında sharing yazan bir yer var oraya gel
setup yazan kısım var orayı tıkla açılan sayfanın üst kısmında
kutucuk içerisnde sonu 2e5ecd benzeri yazılan kısmı kopyalal buraya yapıştır
bir kaç gün içinde ateşin yüksek seyrettikçe site çizgiyi çeker
Evitax senden de salı günü iyi haber bekliyoruz canım umarım doktorda herşey yolunda gidecek :))
yahu ben bu siteyi bi türlü kullanmayı beceremedim.. ben çatlatma iğnesinden itibaren ölçtüm ateşimi hep ve iğneden sonra sadece bir kez düştü, sonra hep sabitti ateşim.. ayy bugün bitiyor progestan.. şimdi progestandan ne kadar süre sonra adet olunur ona bakınıyorum.. kimisi 3-5 gün kimisi daha içerken oluyor.. gerçi bende bir de çatlatma iğnesi faktörü var.. merak ediyorum yahu ne olup bittiğini.. kan testi yaptırıp da negatifi duymaktan da korkuyorum.. zor benim işim zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?