Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yahu ben bu siteyi bi türlü kullanmayı beceremedim.. ben çatlatma iğnesinden itibaren ölçtüm ateşimi hep ve iğneden sonra sadece bir kez düştü, sonra hep sabitti ateşim.. ayy bugün bitiyor progestan.. şimdi progestandan ne kadar süre sonra adet olunur ona bakınıyorum.. kimisi 3-5 gün kimisi daha içerken oluyor.. gerçi bende bir de çatlatma iğnesi faktörü var.. merak ediyorum yahu ne olup bittiğini.. kan testi yaptırıp da negatifi duymaktan da korkuyorum.. zor benim işim zor

progestanı içerken de adet görebilirdin canım bıraktıktan 1 gün sonra da görebilirsin senin ateş tavan yapmış böylesini görmedim hadi hayırlısı.....
38 lere yükselmiş de mi öyle yazmışsın....1 dereceden fazlaca çıkmış yani... ay yanlış görmüşüm pardon 37 lerde gitmiş hep anladım benim de öyle seyrediyor ateş... bu siteyide kullandım ben bereketli diyor şu günlerim için....anlamadım ki her gün bereketli sanki... benim ateş hep aynı :)))

Son düzenleme:
inşallah gelmez kırmızılar.. aslında doktorum da progestan bittikten sonra bir kaç gün bekle gelmezse git kanda baktır demişti.. ama merak işte insan daha ne kadar nasıl dayanır bilemiyorum ki
taş olsa benim yerimde çatlardı da ben hala çatlamadım ya kendime hayran kaldım doğrusu

döllenmeden 14 gün sonra allttan usg ile kesin belli olur aslında doktorun burada olsaydı yarın kandan değil öyle de bakar hemen anlardı hem yumurtalıkların ne alemde onu derdi sana canım....bence de çok bile bekledin.... tam zamanı yarın

seni çok iyi anlıyorum bu bekleme süreci feci zor en güzeli düşünmemek ama elde değil demi?

Son düzenleme:

yarın olmadı sağlık ocağında bi kan yaptırırım. sonucu alınca da doktoru ararım. o izinli ama birilerinin yumurtalıklarıma bakması lazım. muhtemelen klinikte biri onun yerine bakıyordur.. gitmeden bir baktırsam iyi olucak. oralarda birde kist mi var bilmem ne diye doktor aramış olmam :))
yarın sabah uyandığımda kırmızılar yoksa sağlık ocağı beni bekler :))
ehh inşallah iyi haber çıkar, hepinizden bol bol dua bekliyorum..

ahhh bacım hiç sorma ben çatladım meselaaaa anam ya gelecekse gelsin kırmızı delirdim ben yine ilaç gibi kullanıyroum gebelik testini sabah akşam 1 defa kız bana diyorki ne yapacaksın bi kutu testi dedim içinde kaçtanene var sabah akşam tutdurana kadar denicem ama kızın suratı görmeniz lazım

bende ver ordan 2-3 test dedim; kız diyo ki hatalı mı çıkıyo ki neden çok alıyosunuz :)) eczacı çocuk hemen anladı tabi, sabah akşam yapacak deneyecek işte hahaha :) onun da eşi pkoymuş.. ama şimdi 18 aylık bebekleri var. çok uğraşmışlar yapmak için..
inşallah bizler çok uğraşmadan kavuşuruz yavrularımıza..

canım bence yarın kırmızılar gelmezse umut çok :)) sen sakin ol aslında yarın yanında biri de olsun... ve kesinlikle usg den de baktır aklında soru işaretleriyle gitme .... dualarımız seninle merakla da bekliyorum... benim hep usg kontrollerimde ablam durur yanımda sağolsun ben ona diyorum bebek olduğunda da eşim yerine sen geleceksin benimle diyorum gülüyor :))... birinin gelmesi iyi oluyor .... olumsuz bakma sakın negatif olan tarafından düşünme tamam mı....

canım benim burda kimsem yok ki (
genelde tek gidiyorum kontrollere ya da eşimle. ama onu da içeri istemiyorum.. tek giriyorum hep doktora :))
sağlık ocağında kan verip sonuca göre doktorumu ararım artık.. inşallah iyi haberler getiririm sizlere..

kızlar ben şimdilik çıkıyorum akşam girerim görüşürüz size iyi sohbetler

oradaki herhangibir doktora bakıl mutlaka önce kan ver sonra da ultrasondan bakmasını iste ama üstten bakmayla gebelik ilk 2 haftasında pek anlaşılmaz alttan bakılman daha iyi... kan sonucunu beklerken o da çıkar aradan.... gebelik durumunu anlatırsan başka doktor da hemen bakar zaten... sonucu da aldığında kendi doktorunu da ararsın ordaki doktora da gösterirsin canım.... üzgün yüz yapma...tek başına olduğunu düşünme bebeğin de seninle diye düşün :))

ay çok heyecanlı bekleyiş....

SAĞLIK OCAĞINDA ULTRASON YOKTUR AMA DEMİ TIP MERKEZİ YOK MU GİDEBİLECEĞİN?

Son düzenleme:

canım muhtemelen 18 haziranda yumurtan çatlamış
çünkü ateşin belirgin bir şekilde yükselmiş
hep aynı saatte ölçtün demi

canım muhtemelen 18 haziranda yumurtan çatlamış
çünkü ateşin belirgin bir şekilde yükselmiş
hep aynı saatte ölçtün demi

Evet ronyacım hep sabah 7 de kalkmadan ölçtüm :) çok sevindirdin beni umarım öyledir...
zaten dün iğne batması oldu sol tarafımda...gündüz saatleriydi ütü yaparken sol tarafımda kasıkta yanma hissettim biraz salladım bacağımı geçti sonra... inşallah dediğin gibidir ama haklısın tablo onu gösteriyor.... bakalım gittiğimde 1 hafta sonra doktor ne diyecek :))
bu 4 günlük ateşi dediğin siteye girdiğimde de verimli gün diye geçiyor dün ve bu gün...yeşil ışık var...

Son düzenleme:

canım siteye girdiğin ateşini buraya ekleyebilirsin
bizimde görmemiz daha kolay olur
sayfanın yukarısında sharing yazan bir yer var oraya gel
setup yazan kısım var orayı tıkla açılan sayfanın üst kısmında
kutucuk içerisnde sonu 2e5ecd benzeri yazılan kısmı kopyalal buraya yapıştır
bir kaç gün içinde ateşin yüksek seyrettikçe site çizgiyi çeker

canım setup yazan kısma tıkladım açılan yerde öyle bir link yazı falan göremedim...nasıl bir çizgi çekiyor site... ay keşke her gün girseydim neyse bundan sonra düzenli yaparım artık...
şimdilik çıkıyorum netten kızlar görüşürüz işlerim var öptüm...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar pcoluyum.1 kez iğne tedavisi gördüm sonuç olumsuzdu.doktorumu değiştirdim ve adetimin 5.günü klomene başladım.günde sadece 1 kez kullanıyorum netten araştırdığımda çoğu kişi 2 kez kullanmış 1 kezde sonuç alan az sayıda sanırım.bugün adetimin 7. günü ve hala adet kanamam kesilmedi.klomen kullanırken adet süresi uzayan var mı aceba?bu ay yumurtamın durumuna göre doktor aşılama da yapabileceğini söyledi.klomeni günde 1 kez kullanıp polikistik ve özellikle de adet düzensizliği olup hamile olanlar varsa paylaşısanız çok mutlu olurum.ALLAH hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Evitax senden de salı günü iyi haber bekliyoruz canım umarım doktorda herşey yolunda gidecek :))

Canım inşallah..

Canım çok stres yapıyosun.Sende aynı benim gibisin..Seni çok iyi anlıyorum..Bebek tedavisi görürken zaten herşey hem fiziki hem maddi hem manevi anlamda zor.Ama belkide en zoru BELİRSİZLİK VE BEKLEMEK..Kendini rahatlatmaya çalış.İşe yarıcağını sanmıyorum ama kafanı dağıtmaya çalış.Ve İŞİ SENDEN DAHA ZOR OLANLAR VAR.BENİM GİBİ..Bunu düşün..ne hastalığım belli şuan nede ne yaşadıgım.Kaç gündür görüyorsun garip garip şeyler yaşıyorum..Birde bendeki belirsizliği düşün ve şükret bence..Herşey iyi olcak umarım hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…