tuncsscum inşallah yarın güzel haberler alırsın bekliyoruz merakla
oradaki herhangibir doktora bakıl mutlaka önce kan ver sonra da ultrasondan bakmasını iste ama üstten bakmayla gebelik ilk 2 haftasında pek anlaşılmaz alttan bakılman daha iyi... kan sonucunu beklerken o da çıkar aradan.... gebelik durumunu anlatırsan başka doktor da hemen bakar zaten... sonucu da aldığında kendi doktorunu da ararsın ordaki doktora da gösterirsin canım.... üzgün yüz yapma...tek başına olduğunu düşünme bebeğin de seninle diye düşün :))
ay çok heyecanlı bekleyiş....
SAĞLIK OCAĞINDA ULTRASON YOKTUR AMA DEMİ TIP MERKEZİ YOK MU GİDEBİLECEĞİN?
Canım inşallah..
Canım çok stres yapıyosun.Sende aynı benim gibisin..Seni çok iyi anlıyorum..Bebek tedavisi görürken zaten herşey hem fiziki hem maddi hem manevi anlamda zor.Ama belkide en zoru BELİRSİZLİK VE BEKLEMEK..Kendini rahatlatmaya çalış.İşe yarıcağını sanmıyorum ama kafanı dağıtmaya çalış.Ve İŞİ SENDEN DAHA ZOR OLANLAR VAR.BENİM GİBİ..Bunu düşün..ne hastalığım belli şuan nede ne yaşadıgım.Kaç gündür görüyorsun garip garip şeyler yaşıyorum..Birde bendeki belirsizliği düşün ve şükret bence..Herşey iyi olcak umarım hepimiz için.
ya stres yapmamak elde değil işte sende yaşadın biliyorsun.. sende kendini hemen çıkılmaz yollara sürükledin, yapma böyle.. yaşadığın herşey ilaçların etkisi.. sonuçta dünya kadar hormon alıyoruz bünyemize.. herşeyin sorumlusu onlar.. düzelecek herşey gör bak doktora gittiğine iyi şeyler duyacaksın.. içini ferah tut, iyi düşün iyilikler seninle olsun..
merhabalar kızlar nasılsınız
geçmiş baya birikmiş ne kaynattınız öle iki günde bakayım
malum hafta sonu bende giremedim eşim evde bakalım yarın izin alabilirse hastaneye gidicez
bakalım ordaki doktor ne yapıcak bakalım rahatım ama allaha sukurler olsun
sizler nasılsınız
bicimcim nasıl hissedıyorsun canım catlatmısındır umarım yumosunu
tuncsscum en son senın yazını gordum de once tahlıl ver ıkı gun sonra tekrar ver ve eger gebelık varsa bır on gun sonra ultrasona gır canım ben gebelıgın ılk olusma safhasında alttan bakılma taraftarı degılım en azından kese seklıne bı gelsın benım doktorum ole solerdı yanı
kızlar uzuun uzun yazamıyorum cıkıyorum sımdı bu aralar cok sık gıremeyebılırım kızlar optum hepınızı gorurusurz
ya işte bende diyorum ki önce sağlık ocağında tahlili yaptırayım, sonuca göre doktorumu arayıp bilgilendirip eğer git baktır derse de onun yerine bakan doktor vardır elbet klinikte.. ona giderim dedim.. ayy inşallah bebek benimledir :)) hem sizlerde varsınız, vallahi ailemden çok burda paylaşıyorum sıkıntılarımı.. çok teşekkürler binlerce teşekkürler hepinize
kızlar gerilmişiz bakıyorum...burada herkesin durumu yaşadığı farklı hepimiz birbirimizin sıkıntılarını bi parça olsun anlamaya çalışıyoruz daha çok da umut vermek için burada olmalıyız.... herşey güzel olacak... sıkıntılarımız zaten hep bekleme süreçlerinden ve belirsizliklerden kaynaklanıyor... hepimiz iyi haberlerle döneceğiz doktorlarımızdan inşallah :)) yeni bir haftaya giriyoruz ve güzel başlangıç yapalım...
herkesin derdi kendine göre büyüktür bunu unutmayalım...
herkese iyi geceler...
merhaba arkadaşlar pcoluyum.1 kez iğne tedavisi gördüm sonuç olumsuzdu.doktorumu değiştirdim ve adetimin 5.günü klomene başladım.günde sadece 1 kez kullanıyorum netten araştırdığımda çoğu kişi 2 kez kullanmış 1 kezde sonuç alan az sayıda sanırım.bugün adetimin 7. günü ve hala adet kanamam kesilmedi.klomen kullanırken adet süresi uzayan var mı aceba?bu ay yumurtamın durumuna göre doktor aşılama da yapabileceğini söyledi.klomeni günde 1 kez kullanıp polikistik ve özellikle de adet düzensizliği olup hamile olanlar varsa paylaşısanız çok mutlu olurum.ALLAH hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Tabiki öyle.Tuncc'a anlatmaya çalıştığım şey açık..
O isteseydi tahlili yapardı ve sonucunu alırdı.Böylece strese girmezdi.
Şuanda girdiği stres KENDİ SEÇİMİ.
Bende gebemiyim değilmiyim diye düşünüyordum hcgden önce
Şuanda yaşadığım stres onun yanında devede kulak kalır.
Anlatmaya çalıştığım bu tatlım.Yoksa tabiki herkezin derdi kendine..büyük
Bir burada birbirimize destek olmak için varız.
Orası ayrı..Birbirimizi doğru anlamasak bunu başaramayız.
canım sen bilinmezlik belirsizlik sürecindesin ve çok sıkıldın... biz de seni anlamaya çabalıyoruz sen de böyle düşün... içinde bulunduğun durum belki de doktor tarafından bir kaç günde çözülebilecek birşey ama sen kendini sıktın gerildin....
tuncss doktorunun dediklerine uydu bence doğru da yaptı kafasına göre davranmadı.... burada bekleme süresini kendi seçmedi yani talimatlara uydu ve bizde ona destek olmak zorundayız....sen testi 1-2 gün erken yaptın o beklemeyi seçti ve seçiminden dolayı onu yargılayamayız...
senin durumun evet karışık ama senin için karışık doktor için karışık değil... bu nedenle yarın doktorunla mutlaka görüş içini rahatlat... herşeyde var bir hayır bence belki her şey düşündüğünden farklı olacaktır....stres ettikçe kendine kötülük ediyorsun daha önce de demiştim... elinden gelen şu anda bişey yok tek yapabileceğin günlük yaşamına devam etmek... ben doktorunun seni iyi edeceğinden eminim...
canım sen bilinmezlik belirsizlik sürecindesin ve çok sıkıldın... biz de seni anlamaya çabalıyoruz sen de böyle düşün... içinde bulunduğun durum belki de doktor tarafından bir kaç günde çözülebilecek birşey ama sen kendini sıktın gerildin....
tuncss doktorunun dediklerine uydu bence doğru da yaptı kafasına göre davranmadı.... burada bekleme süresini kendi seçmedi yani talimatlara uydu ve bizde ona destek olmak zorundayız....sen testi 1-2 gün erken yaptın o beklemeyi seçti ve seçiminden dolayı onu yargılayamayız...
senin durumun evet karışık ama senin için karışık doktor için karışık değil... bu nedenle yarın doktorunla mutlaka görüş içini rahatlat... herşeyde var bir hayır bence belki her şey düşündüğünden farklı olacaktır....stres ettikçe kendine kötülük ediyorsun daha önce de demiştim... elinden gelen şu anda bişey yok tek yapabileceğin günlük yaşamına devam etmek... ben doktorunun seni iyi edeceğinden eminim...
Ronya ben ateş ölçme sitesinden bahsettiğin gibi kopyala yapıştırı yapamadım(
sen doktora gidecek misin yoksa regl olamayı bekleyecek misin canım?
bicimmmm bir soruda bendennn heheben neden adet olmuyom yaaaaaaaaaaa
canımm istersen bana özelden kullanıcı adını ve parolanı at ayarlarına bi bakayım
canişkom ben adet olmayı beklicem sanırım
birde benim eşimde 2 ay evvel varikosel ameliyatı oldu ya
onun değerleri düzelmeden takip yaptırmak istemiyom
canımm istersen bana özelden kullanıcı adını ve parolanı at ayarlarına bi bakayım
canişkom ben adet olmayı beklicem sanırım
birde benim eşimde 2 ay evvel varikosel ameliyatı oldu ya
onun değerleri düzelmeden takip yaptırmak istemiyom
yumurtam çatlamadı dedin ya ondan olmuyorsun...ben de regl olmam yumurta çatlamazsa 7 ay ard arda regl olmadığım olmuştu benim 14 yaşındayken zaten ondan sonra tedaviler başlandı...ama ilaç kullanmadıysan ne olur ne olmaz gebelik testini yaptır ve doktora gidip adet söktürücü al canım senin yumurtan düzensiz mi çatlıyor yoksa çatlamadığı oluyor mu böyle?
geçmiş olsun inşallah onun değerleri de bir an önce normale döner belki de dönmüştür değerleri normale... ben düzenli aylık ateş tablosu çıkarayım da sana öyle yazarım canım böyle 4 günlükten olmaz... zaten bakalım bir umut tabi ama çok da umutlanmıyorum yani... olacağına bıraktım...ilerleyen günlerde takip yaptıracağım elbette...
Selam ronya..Bende baktım eklediğin ateş tablona..Ama hiçbirşey anlamadım
Herneysr sormak istediğim şu:O siteye ateşini ekliyorsun düzenli bir şekilde oda sana yumurtanın çatladığı
günlerimi söylüyor?Yoksa sadece güvenli bir şekilde ateşinizi kaydetmenizimi sağlıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?